boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Είπε "γαμάτε ακάποτα για να κολλάτε αφροδίσια για να μην πεινάσουν οι αφροδισιολόγοι"ούτε για πλάκα δεν λέγονται αυτά!!
Είπε "γαμάτε ακάποτα για να κολλάτε αφροδίσια για να μην πεινάσουν οι αφροδισιολόγοι"ούτε για πλάκα δεν λέγονται αυτά!!
αυτο ξαναπες το...Ναι αλλα .... κοιμασαι ησυχη τις νυχτες... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Είπε "γαμάτε ακάποτα για να κολλάτε αφροδίσια για να μην πεινάσουν οι αφροδισιολόγοι"
Είπε "γαμάτε ακάποτα για να κολλάτε αφροδίσια για να μην πεινάσουν οι αφροδισιολόγοι"
Mπααααααααααααααααααααα!!!!!! αν ειχε θαλεγε για τιs μαρκεs με τιs καποτεs και τιs γευσειs...ανανα, βατομουρο,φυστικοβουτυρο....άνεργος αφροδισιολόγος είναι η έχει φαρμακείο??
Ρε ASPIRE, τι σχέση έχει τώρα ο θεός με τα ακάποτα?αποτελει ρισκο παντα.. και παντου αλλα υπαρχει και η περιπτωση ολα να ειναι φυσιολογικα ... ;) ο θεος να βαλει το χερι του και να μας προστατευει παντα ....
παιδια δεν ξερω τις ηλικιες σας αλλα σε προ aids εποχες ουτε καν εμπαινε
θεμα προφυλακτικου και δεν παθαμε και τιποτα (παρτουζες ,νησια κλπ!!!)
Η αληθεια ειναι απο την εμπειρια μου τουλαχιστον αλλα και φιλων
οι γυναικες ειναι πιο αρνητικες απο τους ανδρες,ποτε γυναικες και μαλιστα
μορφωμενες δεν μου ζητησαν προφυλακτικο
φιλε γαμικουλα..πως σε λενε....μαλλον παρθενος στο μυαλο εισαι εσυ!Απο την αρχη αν δεν την ξερω με τιποτα! Εκτος απο κανα ΣΜΝ που μπορει να κουβαλαει ρισκαρεις και να την αφησεις εγκυο!
εγω γενικα τις γκομενες μου της γαμαω χωρις καποτα, αλλα μετα απο 5-6 μηνες τουλαχιστον, να την εχω μαθει καλα, να ξερω τι μυαλα κουβαλαει κλπ.
παντως το ακαποτο γαμησι ειναι αλλο πραμα, καμια σχεση η αισθηση του γυμνιου μουνιου στον πουτσο, οποιος δεν εχει γαμησει χωρις καποτα ειναι παρθενος! με τη κοπελα μας οταν εχουμε σοβαρη σχεση μιλαω παντα, μην παρεξηγηθω!
Κατά πάσα πιθανότητα θα νομίσει πως τη θεωρείς "πουτάνα" κτλ. Λίγες θα καταλάβουν τη σημασία του ή το γιατί το λες και ακόμα λιγότερες έχουν αυτή τη νοοτροπία.πιστευετε οτι το να ζητησετε απο τη γκομενα στην αρχη της σχεσης σας να πατε και οι 2 (ΔΥΟ)-το τονιζω για εξετασεις, ωστε μετα να μπορειτε να βγαλετε τα σας με την ησυχια σας...ξενερωνει τον ερωτα?
και αυτη αρνηθει, σημαινει κατι?
Παίδες γεια...
δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η να λυπηθω...τις προαλλες καταφερα να βρεθω με την κοπελα που ειμαστε εδω και 2 εβδομαδες μαζι..λιγο πιο κοντα..στο σπιτι μου δηλαδη..
μετα πο κρασια, ποτα, μουσικες κτλ...ήλθε το μοιραιο...μου λεεει ..''θελω να το κανουμε χωρις''...
μα...δεν με ξερεις της απαντω...
''παιρω το ρισκο''...η απαντηση...[size=12pt]τι θα κανατε???[/size]
μην το γαμησουμε μονο σαν θεμα, γιατι υποθετω εχει τυχει η μπορει να τυχει στον οποιοδηποτε...
Υ.Γ εβαλα καποτα....