Νέα

Τι θα κάνατε αν η γκόμενα απ' την πρώτη φορά σας το ζητούσε ακάποτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silent scream
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αν μου πείς ότι φασώθηκες με κάποια και της είπες ότι δεν στον δίνω πίπα αν δεν κάνεις εξετάσεις...πραγματικά δεν θα σε πιστέψω!Ακόμα όμως και αν το έκανες...πιστεύω πως την τύπισσα δεν την ξανάδες...φυσικά μιλάω για κάτι που πάει για σχέση...όχι απλά γνώρισες κάποια στο μπάρ...και όλα free...
αλλά ακόμα και για σχέση να πηγαίνει...δύσκολα θα δεχτεί κάποια... Ο νοών νοείτω  :rockon:
e pipa den einai toso epikindyno

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εχουμε πει αρκετες φορες στο σαιτ, οτι καλο θα ειναι πριν βαρεσουμε μαλακια να περναμε τα χερια μας με οινοπνευμα, μπεταντίν και χλωρινη.

(με τη σειρα που τα λεω)

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εχουμε πει αρκετες φορες στο σαιτ, οτι καλο θα ειναι πριν βαρεσουμε μαλακια να περναμε τα χερια μας με οινοπνευμα, μπεταντίν και χλωρινη.

(με τη σειρα που τα λεω)
ελιωσα μ αυτο μηνυμα

ψυχιατρο για ψυχαναγασμους εχεις επισκεφτει φιλε μου;
ektos αν εκανες χιουμορ

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
αν μου πείς ότι φασώθηκες με κάποια και της είπες ότι δεν στον δίνω πίπα αν δεν κάνεις εξετάσεις...πραγματικά δεν θα σε πιστέψω!Ακόμα όμως και αν το έκανες...πιστεύω πως την τύπισσα δεν την ξανάδες...φυσικά μιλάω για κάτι που πάει για σχέση...όχι απλά γνώρισες κάποια στο μπάρ...και όλα free...
αλλά ακόμα και για σχέση να πηγαίνει...δύσκολα θα δεχτεί κάποια... Ο νοών νοείτω  :rockon:

Δε μιλάω για πίπα! Θα ήταν παράλογο άλλωστε.Μιλάω για sex. Αν μιλαμε για κάποια που γνώρισες ένα ωραίο βράδυ σ'ενα μπαρ, άμα θέλει με προφυλακτικο καλώς..αλλιώς απο δω παν και οι άλλοι! Πάντως γνώμη μου είναι πως αν μια κοπέλα σε θέλει για σχέση και σε αγαπάει θα δεχτεί να κάνετε εξετάσεις (και οι δύο εννοείτα, αλλιώς την προσβάλλεις). ;)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δε μιλάω για πίπα! Θα ήταν παράλογο άλλωστε.Μιλάω για sex. Αν μιλαμε για κάποια που γνώρισες ένα ωραίο βράδυ σ'ενα μπαρ, άμα θέλει με προφυλακτικο καλώς..αλλιώς απο δω παν και οι άλλοι! Πάντως γνώμη μου είναι πως αν μια κοπέλα σε θέλει για σχέση και σε αγαπάει θα δεχτεί να κάνετε εξετάσεις (και οι δύο εννοείτα, αλλιώς την προσβάλλεις). ;)

γάμησέ τα τώρα αυτά...έλα δίπλα...γίνεται της πουτάνας!!! :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
DO r DIE τυποι :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άμα ζητήσει ακάποτο με την πρώτη.. ζήτα και εσύ κώλο για αντίποινα

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Και το σεξ πίπα είναι  :rockon:

Σόρρυ, και η πίπα σεξ είναι  :dancing:

Ο ένας και μοναδικός Bill Clinton, είχε πει ότι η πίπα ΔΕΝ είναι σεξ.

Anyway, στο θέμα μας τώρα. Εγώ ποτέ δεν κάνω ακάποτα την πρώτη φορά. Σε 1-2 περιπτωσεις που η κοπέλα επέμενε, επέμενα κι εγώ, και τελικά μού πέρασε! Ως επιχειρήματα πολλά μπορείς να βρεις (ανεπιθυμητη εγκυμοσύνη, "πού ξέρεις αν δεν έχω αρρώστειες" -είναι ποιό κομψό να μιλήσεις για τον εαυτό σου παρά για κείνη, κλπ).

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
αμα η δικια σου παρει καμια πιπα σε καναν αλλον ελα να μας πεις οτι δε σε κερατωσε

ΟΚ, όπως το βάζεις συμφωνώ. Απλά ο Clinton είπε αυτό που παρέθεσα παραπάνω όταν είχε στριμωχτεί τόσο πολιτικά (παραπομπή του στη Γερουσία με το ερώτημα της καθαίρεσης) όσο και οικογενειακά (μουρμούρα της Χίλαρυ).

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ΟΚ, όπως το βάζεις συμφωνώ. Απλά ο Clinton είπε αυτό που παρέθεσα παραπάνω όταν είχε στριμωχτεί τόσο πολιτικά (παραπομπή του στη Γερουσία με το ερώτημα της καθαίρεσης) όσο και οικογενειακά (μουρμούρα της Χίλαρυ).
Οπως τον συμφερε ετσι τα ελεγε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν το ζητούσε ακάποτα από την πρώτη φορά θα έκανα το ίδιο όπως κι αν το ζητούσε με σκούφο:Θα τη γαμούσα

ppaauull

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δέν νομίζω να της τον έδινα ακάποτα για κανένα λόγο  :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
ηταν τυπος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom