Νέα

Τι θα κάνατε αν η γκόμενα απ' την πρώτη φορά σας το ζητούσε ακάποτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silent scream
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ρε παιχτες

σκουφι και ψωλη πανε παντα μαζι

θελετε να κουβαλατε τις μαλακιες που εχουν κουβαλανε οι μητρες μεσα τους ???

μην κοιτατε τι λενε τα μουνια ρε.

* ετσι και αλλιως οι γυναικες , μουνι με ποδια ειναι , τιποτα αλλο , τον μπηγουμε γαμαμε και αντε γεια  :fuck1:

Επισκέπτης
Ένας τύπος πάει με την γυναίκα του στον ζωολογικό κήπο. Κάποια στιγμή φτάνουν μπροστά σε ένα κλουβί με έναν τεράστιο άγριο γορίλα. Μια ταμπέλα μπροστά στο κλουβί έγραφε:
ΑΓΡΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΓΟΡΙΛΑΣ. ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ. ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Ο τύπος πρόσεξε πως ο γορίλας κοιτούσε την γυναίκα του (του μύρισε βλέπετε θηλυκό) και άρχισε να πηδάει πάνω κάτω στο κλουβί του.
- Ρε γυναίκα, δεν βγάζεις τα στήθη σου έξω να δούμε τι θα κάνει ο γορίλας όταν σε δει;
- Τι λες τώρα; Κι αν μας δουν;
- Ποιός θα μας δει; Δεν είναι κανείς τριγύρω. Έλα. θα έχει πλάκα.
Τι να κάνει, τα βγάζει. Λύσσαξε ο γορίλας. Χοροπηδούσε σαν τρελός και κουνούσε τα κάγκελα έτοιμος να τα σπάσει.
- Για βγάλε και το παντελόνι να δούμε τι θα κάνει!
- Ε όχι. Έχει κόσμο σου λέω.
- Έλα μωρέ, δεν υπάρχει κανένας μόνοι μας είμαστε....
Λέγε-λέγε γδύνεται τελείως. Ο γορίλας μασούσε σίδερα ......
Με μια αστραπιαία κίνηση, ανοίγει ο τύπος την πόρτα του κλουβιού, σπρώχνει την γυμνή γυναίκα του μέσα και της λέει:
- ΓΙΑ ΠΕΣΤΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ .....ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
τα παπουτσια ανα χείρας κ αντιο με ελαφρια πηδηματάκια

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Σας διαβάζω και σκέφτομαι πόσο μεγάλος είμαι!
Όταν η γενιά μου κυνηγούσε γκόμενες (ακόμα εμείς τις κυνηγάγαμε τότε, όχι αυτές!) ΚΑΝΕΙΣ δεν χρησιμοποιούσε καπότες!
Οπότε ενδέχεται και να έχω πηδήσει 50 γκόμενες (όχι πουτάνες) ακάποτα.
Τίποτα δεν έχω πάθει! Ίσως και να στάθηκα τυχερός.
Κάτι κονδυλώματα που κόλλησα μια φορά από μια μπαρόβια, φορούσα καπότα και τα κόλλησα στο εφήβαιο (τη περιοχή πάνω από το πέος) που φυσικά δεν καλυπτόταν!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Και εγω την φοιτητικη 10ετία (1980-90) γαμούσα αβερτα και ακάποτα χωρις να κολλήσω τιποτα! ΑΓΙΟ είχα, προφανώς. Αλλά δεν ξέρω και κανένα της ηλικίας μου να έπαθε κάτι σοβαρό. Κονδυλώματα το χειρώτερο. Και φυσικά αρκετές ανεπιθυμτες συλλήψεις.

Από το 1993 και μετα καποτούλα και αγιος ο Θεός. Ακόμα και με τις μονιμες.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Όταν η γενιά μου κυνηγούσε γκόμενες (ακόμα εμείς τις κυνηγάγαμε τότε, όχι αυτές!) ΚΑΝΕΙΣ δεν χρησιμοποιούσε καπότες!
Κάτι κονδυλώματα που κόλλησα μια φορά από μια μπαρόβια, φορούσα καπότα και τα κόλλησα στο εφήβαιο (τη περιοχή πάνω από το πέος) που φυσικά δεν καλυπτόταν!
το ειχες ξυρισμενο το εφηβαίο?γιατί παίζει και να μην κολλαγες αν το ειχες αξυριστο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
το ειχες ξυρισμενο το εφηβαίο?γιατί παίζει και να μην κολλαγες αν το ειχες αξυριστο

Σιγά να μην το είχα ξυρισμένο! Στην εποχή που αναφέρομαι (75-90) και οι γκόμενες αξύριστο το είχαν! Είχαμε "φάει" τρίχες!  :2funny: :2funny:
Αλλά ένα κενό θα υπήρχε μωρέ στο τρίχωμα και κόλλησα.
Δεν έπαθα και τίποτα.
Τις έκαψα ΜΟΝΟΣ μου με πυρακτωμένη κεφαλή καρφίτσας, 2-3 μικρές ήταν. Η ποδοφυλίνη πιο πολύ το υγιές δέρμα έκαιγε παρά αυτές.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
ημουν καρπερος, ακομα και απο τα προσπερματικά υγρα  :2funny:

Εξακολούθησες και μετά το γάμο ή είχες "ξοδέψει" όλες τις "βολές" πιο πριν;  :2funny: :2funny:

(Μαλακία είναι αυτή η πεποίθηση, περί ενδεχομένης εξαντλήσεως των πυρομαχικών, αλλά μου αρέσει στην αφέλειά της!)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.211
Πόντοι
7.885
Μου το έχει ζητήσει ακάποτα μια στριπτιτζού-πρεζού (από το ΚΟΥΚΛΕΣ) και της τον έχω δώσει 3 φορές μέχρι τώρα :pipa2: :fuck1: :fuck2:.Δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο από τότε στο εργαλείο μου ούτε στην γύρω περιοχή αλλά το σίγουρο ήταν ότι είχε μεγάλη διαφορά απ'όσες φορές έχω γαμήσει με καπότα :knockinb:.Γενικά τα 5-6 συνολικά ακάποτα γαμήσια που έχω κάνει τα θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια,αλλά ήταν μόνο με 2 στριπτιτζούδες που ήταν μαστουρωμένες :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εμένα μου το ζήτησα...Τελικά το κάναμε ακάποτο...Την πήρα και από πίσω χωρίς...Μπορεί και να έχω κολλήσει τίποτα, πρέπει να το ψαξω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εμένα μου το ζήτησα...Τελικά το κάναμε ακάποτο...Την πήρα και από πίσω χωρίς...Μπορεί και να έχω κολλήσει τίποτα, πρέπει να το ψαξω...

Α καλα.
Και μετα μου λες, γιατι ο φιλος σου λυσσαξε οταν του ειπες οτι θελεις να γνωρισεις καλυτερα την αδελφη του.
Φαντασου να ξερω οτι ο κολλητος μου κανει ακάποτα, και μετα να μου πει οτι θελει να παει με την αδελφη μου.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Tι βλεπουν τα γαλοζοπρασινουλια μου ματια ?  :headbang: :headbang: :headbang:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Ετσι.... :thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Μαλλον μιλαμε για την προϊστορική εποχη, που σερνανε τις γυναικες απο τα μαλλια στη σπηλια.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Τυπε το 70 και και αρχες 80 δεν ήταν προϊστορικη εποχή  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories