Νέα

Τί στο ΜΠΟΥΤΣΟ θέλουν επιτέλους οι αγρότες;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 640
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

astrapogianni

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Θα ηθελα να ηξερα τι κακο εχουν κανει οι αγροτες σε μερικους εδω μεσα και δειχνουν τοση εμπαθεια

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Θα ηθελα να ηξερα τι κακο εχουν κανει οι αγροτες σε μερικους εδω μεσα και δειχνουν τοση εμπαθεια

οταν παμε επαρχια και στα χωρια μας...τους βλεπουμε τι κακο εχουν κανει !!!! μασες ,ξαπλες,επιδοτησεις,επαγγελματικα ΤΖΙΠ ,κωλομπαρα καθε τρεις και λιγο ,φοροφυγαδες ....ποσα αλλα να ακουσεις θες ????

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οταν παμε επαρχια και στα χωρια μας...τους βλεπουμε τι κακο εχουν κανει !!!! μασες ,ξαπλες,επιδοτησεις,επαγγελματικα ΤΖΙΠ ,κωλομπαρα καθε τρεις και λιγο ,φοροφυγαδες ....ποσα αλλα να ακουσεις θες ????
τελικα οχι, δεν εισαι τοσο μαλακας οσο δειχνεις, εισαι πολυ περισσοτερο

astrapogianni

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2012
Like
2
Πόντοι
0
θα πρεπει να αλλαξεις οπτικη γωνια γιατι ολα αυτα που περιγραφεις απεχουν πολυ απο την πραγματικοτιτα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.400
Πόντοι
786
καφενείο στον κάμπο κατά τις 10.00 πμ:
καλημέρα, τσίπουρο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οι ταξιτζήδες ειναι λαμογια, οι δάσκαλοι κάθονται, οι δημοσιοι υπαλληλοι βολεμενοι, οι δημοσιογραφοι για σκοτωμα, οι πολιτικοι επισης, οι αγροτες τρωνε, οι ελευθεροι επαγγελματιες δεν αποδιδουν φπα και φοροδιαφευγουν, κτλ. πραγματικα ειστε για γελια και για κλαμματα. Ειδικα καποιοι απο εσας που δεν εχετε δουλεψει ποτε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πεστα ρε φιλε επιτελους

Διάβασα τους φωστήρες  και σοφους με πρωτομάστορα τον κομπλεξαρα θεματοθετη που δεν εχει εργαστει ουτε μια μερα στην ζωη του, να μας εκφραζουν ως ειδικοι την γνωμη τους για αγροτες, ενω δεν εχουν πιασει τσαπα στην ζωη τους. οι σοφοι μαλακες που παντα εχουν αποψη για την εργασια του αλλου. σιχαματα που σαν τις κατινες τρωγονται χωρις να κοιτανε τα μουτρα τους στον καθρεπτη.Δεν γιναν αγροτες γιατι ηθελε μεσο κτημα και διαφορα αλλα. κατα τα λοιπα βλεπουν τα χωρια τους και ξερουν. ξερουν πως οι ιδιοι διάγουν βιο αμολυντο, οτι δεν μπηκαν με μεσον πουθενα, οτι δεν πηραν καμμια επιδοτηση, οτι δεν αρπαξαν δανεια και οτι τους εδιναν ολα τα χρονια γιατι ηταν συνετοι και αλλες παπατζες. ρε δεν γαμιεστε αχρηστοι. μεχρι να καταλαβει η χωρα αυτη οτι δεν της φταιει ο συνανθρωπος και να κρινει καθενας τον ιδιο του τον εαυτο θα του εχουν παρει και τα βρακια οι επιτηδειοι.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Διάβασα τους φωστήρες  και σοφους με πρωτομάστορα τον κομπλεξαρα θεματοθετη που δεν εχει εργαστει ουτε μια μερα στην ζωη του, να μας εκφραζουν ως ειδικοι την γνωμη τους για αγροτες, ενω δεν εχουν πιασει τσαπα στην ζωη τους. οι σοφοι μαλακες που παντα εχουν αποψη για την εργασια του αλλου. σιχαματα που σαν τις κατινες τρωγονται χωρις να κοιτανε τα μουτρα τους στον καθρεπτη.Δεν γιναν αγροτες γιατι ηθελε μεσο κτημα και διαφορα αλλα. κατα τα λοιπα βλεπουν τα χωρια τους και ξερουν. ξερουν πως οι ιδιοι διάγουν βιο αμολυντο, οτι δεν μπηκαν με μεσον πουθενα, οτι δεν πηραν καμμια επιδοτηση, οτι δεν αρπαξαν δανεια και οτι τους εδιναν ολα τα χρονια γιατι ηταν συνετοι και αλλες παπατζες. ρε δεν γαμιεστε αχρηστοι. μεχρι να καταλαβει η χωρα αυτη οτι δεν της φταιει ο συνανθρωπος και να κρινει τον ιδιο του τον εαυτο θα του εχουν παρει και τα βρακια οι επιτηδειοι.

:thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Διάβασα τους φωστήρες  και σοφους με πρωτομάστορα τον κομπλεξαρα θεματοθετη που δεν εχει εργαστει ουτε μια μερα στην ζωη του, να μας εκφραζουν ως ειδικοι την γνωμη τους για αγροτες, ενω δεν εχουν πιασει τσαπα στην ζωη τους. οι σοφοι μαλακες που παντα εχουν αποψη για την εργασια του αλλου. σιχαματα που σαν τις κατινες τρωγονται χωρις να κοιτανε τα μουτρα τους στον καθρεπτη.Δεν γιναν αγροτες γιατι ηθελε μεσο κτημα και διαφορα αλλα. κατα τα λοιπα βλεπουν τα χωρια τους και ξερουν. ξερουν πως οι ιδιοι διάγουν βιο αμολυντο, οτι δεν μπηκαν με μεσον πουθενα, οτι δεν πηραν καμμια επιδοτηση, οτι δεν αρπαξαν δανεια και οτι τους εδιναν ολα τα χρονια γιατι ηταν συνετοι και αλλες παπατζες. ρε δεν γαμιεστε αχρηστοι. μεχρι να καταλαβει η χωρα αυτη οτι δεν της φταιει ο συνανθρωπος και να κρινει καθενας τον ιδιο του τον εαυτο θα του εχουν παρει και τα βρακια οι επιτηδειοι.

Τι δουλειά κάνεις?

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ξερουν πως οι ιδιοι διάγουν βιο αμολυντο, οτι δεν μπηκαν με μεσον πουθενα, οτι δεν πηραν καμμια επιδοτηση, οτι δεν αρπαξαν δανεια και οτι τους εδιναν ολα τα χρονια γιατι ηταν συνετοι και ........

εδω εγω....με φωναξες ??? ολα αυτα που ειπες ειναι σα να μιλας για εμενα !!!!!  αρα μπορω να σε βριζω και να σε κατακρινω οποτε και οσο θελω μολυσμενη !!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι δουλειά κάνεις?

δεν εχει σημασια, σημασια εχει να εχεις συναισθηση οτι καθε δουλεια απαιτει κοπο κ εχει προβληματα για τον απλο κοσμο. απο κει κ περα το αν εισα σκαρτος δεν οφειλεται στο επαγγελμα αποκλειστικα αλλα στον εαυτο σου. εκτος αν το επαγγελμα ειναι απο μονο του για σκατανθρωπους πχ τοκογλυφος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εδω εγω....με φωναξες ??? ολα αυτα που ειπες ειναι σα να μιλας για εμενα !!!!!  αρα μπορω να σε βριζω και να σε κατακρινω οποτε και οσο θελω μολυσμενη !!!!!!

εσυ εχεις χασει την μπαλα

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τι δουλειά κάνεις?

απο ολα κανει...πλενει ,σιδερωνει,τηγανιζει πατατες,υπερασπιζεται λαθρομεταναστες ,προωθει την ανομια και την αναρχια ,κατηγορει καθε πολιτη που μιλαει ελληνικα ,σιχαινεται καθε τι ελληνικο ,δεν αναγνωριζει συνορα ,εθνος,πατριδα .......σπιτωνει πακιστανους απο οτι λεει (μουφες λεει)  ,και ξερει πλεον και απο αγροτικες δουλειες και εσυ που την ρωτησες ,σιγουρα θα εχει ως κηφηνα που δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου ,οπως και ολοι οσοι της παμε κοντρα και δεν δεν μπορει να γραψει κατι επι της ουσιας !!!!

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Φίλε, εγώ προσωπικά δεν έχω καμία εμπάθεια εναντίων των αγροτών, κάθε άλλο. Ο πεθερός μου είναι αγρότης με 5 στρέμματα και αν και 76 χρονών ακόμα πηγαίνει κάθε μέρα στο χωράφι μπας και συμπληρώσει κανένα φράγκο στην έτσι κι αλλιώς μικρή του σύνταξη. Παρόλα αυτά αυτός μου λέει για τις αδικίες όπως γειτονικά κτήματα που επλήγησαν από πάγο, το ένα να εμφανίζει 100% καταστροφή γιατί ο ιδιοκτήτης λάδωσε τον ελεγκτή του ΕΛΓΑ ενώ το άλλο μόνο ζημιά 30% γιατί αυτός δεν λάδωσε. Επίσης αυτός μου λέει για αγροτικούς συνεταιρισμούς όπου ο πρόεδρος (στέλεχος της ΠΑΣΟΚΝΔ) δάνεισε τον αδερφό του με τα λεφτά του συνεταιρισμού.

Φίλε μου εγώ έχω εμπάθεια απέναντι σε όποιο λέει "αν δεν γίνει αυτό που θέλω εγώ, όλοι εσείς να πα να γαμηθείτε" είτε είναι αγρότης είτε είναι Δ.Υ. είτε είναι το μουνί της μάνας του.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εσυ εχεις χασει την μπαλα

το οτι δεν με πιστευεις ,σημαινει οτι εχω χασει την μπαλα ??? με γνωριζεις και απο χτες και ξερεις για εμενα και για την ζωη μου ??? εαν εσυ ξερεις ατομα γυρω σου ,που ειναι λαμογια .....προβλημα σου !!!!

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
απο ολα κανει...πλενει ,σιδερωνει,τηγανιζει πατατες,υπερασπιζεται λαθρομεταναστες ,προωθει την ανομια και την αναρχια ,κατηγορει καθε πολιτη που μιλαει ελληνικα ,σιχαινεται καθε τι ελληνικο ,δεν αναγνωριζει συνορα ,εθνος,πατριδα .......σπιτωνει πακιστανους απο οτι λεει (μουφες λεει)  ,και ξερει πλεον και απο αγροτικες δουλειες και εσυ που την ρωτησες ,σιγουρα θα εχει ως κηφηνα που δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου ,οπως και ολοι οσοι της παμε κοντρα και δεν δεν μπορει να γραψει κατι επι της ουσιας !!!!
Δεν την ξέρω αλλά αυτό που είπε ήταν σωστό σχόλιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom