astrapogianni
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Θα ηθελα να ηξερα τι κακο εχουν κανει οι αγροτες σε μερικους εδω μεσα και δειχνουν τοση εμπαθεια
Θα ηθελα να ηξερα τι κακο εχουν κανει οι αγροτες σε μερικους εδω μεσα και δειχνουν τοση εμπαθεια
τελικα οχι, δεν εισαι τοσο μαλακας οσο δειχνεις, εισαι πολυ περισσοτεροοταν παμε επαρχια και στα χωρια μας...τους βλεπουμε τι κακο εχουν κανει !!!! μασες ,ξαπλες,επιδοτησεις,επαγγελματικα ΤΖΙΠ ,κωλομπαρα καθε τρεις και λιγο ,φοροφυγαδες ....ποσα αλλα να ακουσεις θες ????
κυριακη πρωι με παγωνια να μαευεις ελιες, οι περισσοτεροι την ιδια μερα και ωρα τι κανουν;;καφενείο στον κάμπο κατά τις 10.00 πμ:
καλημέρα, τσίπουρο.
πεστα ρε φιλε επιτελους
Διάβασα τους φωστήρες και σοφους με πρωτομάστορα τον κομπλεξαρα θεματοθετη που δεν εχει εργαστει ουτε μια μερα στην ζωη του, να μας εκφραζουν ως ειδικοι την γνωμη τους για αγροτες, ενω δεν εχουν πιασει τσαπα στην ζωη τους. οι σοφοι μαλακες που παντα εχουν αποψη για την εργασια του αλλου. σιχαματα που σαν τις κατινες τρωγονται χωρις να κοιτανε τα μουτρα τους στον καθρεπτη.Δεν γιναν αγροτες γιατι ηθελε μεσο κτημα και διαφορα αλλα. κατα τα λοιπα βλεπουν τα χωρια τους και ξερουν. ξερουν πως οι ιδιοι διάγουν βιο αμολυντο, οτι δεν μπηκαν με μεσον πουθενα, οτι δεν πηραν καμμια επιδοτηση, οτι δεν αρπαξαν δανεια και οτι τους εδιναν ολα τα χρονια γιατι ηταν συνετοι και αλλες παπατζες. ρε δεν γαμιεστε αχρηστοι. μεχρι να καταλαβει η χωρα αυτη οτι δεν της φταιει ο συνανθρωπος και να κρινει τον ιδιο του τον εαυτο θα του εχουν παρει και τα βρακια οι επιτηδειοι.
Τι δουλειά κάνεις?Διάβασα τους φωστήρες και σοφους με πρωτομάστορα τον κομπλεξαρα θεματοθετη που δεν εχει εργαστει ουτε μια μερα στην ζωη του, να μας εκφραζουν ως ειδικοι την γνωμη τους για αγροτες, ενω δεν εχουν πιασει τσαπα στην ζωη τους. οι σοφοι μαλακες που παντα εχουν αποψη για την εργασια του αλλου. σιχαματα που σαν τις κατινες τρωγονται χωρις να κοιτανε τα μουτρα τους στον καθρεπτη.Δεν γιναν αγροτες γιατι ηθελε μεσο κτημα και διαφορα αλλα. κατα τα λοιπα βλεπουν τα χωρια τους και ξερουν. ξερουν πως οι ιδιοι διάγουν βιο αμολυντο, οτι δεν μπηκαν με μεσον πουθενα, οτι δεν πηραν καμμια επιδοτηση, οτι δεν αρπαξαν δανεια και οτι τους εδιναν ολα τα χρονια γιατι ηταν συνετοι και αλλες παπατζες. ρε δεν γαμιεστε αχρηστοι. μεχρι να καταλαβει η χωρα αυτη οτι δεν της φταιει ο συνανθρωπος και να κρινει καθενας τον ιδιο του τον εαυτο θα του εχουν παρει και τα βρακια οι επιτηδειοι.
τελικα οχι, δεν εισαι τοσο μαλακας οσο δειχνεις, εισαι πολυ περισσοτερο
ξερουν πως οι ιδιοι διάγουν βιο αμολυντο, οτι δεν μπηκαν με μεσον πουθενα, οτι δεν πηραν καμμια επιδοτηση, οτι δεν αρπαξαν δανεια και οτι τους εδιναν ολα τα χρονια γιατι ηταν συνετοι και ........
Τι δουλειά κάνεις?
εδω εγω....με φωναξες ??? ολα αυτα που ειπες ειναι σα να μιλας για εμενα !!!!! αρα μπορω να σε βριζω και να σε κατακρινω οποτε και οσο θελω μολυσμενη !!!!!!
Τι δουλειά κάνεις?
Φίλε, εγώ προσωπικά δεν έχω καμία εμπάθεια εναντίων των αγροτών, κάθε άλλο. Ο πεθερός μου είναι αγρότης με 5 στρέμματα και αν και 76 χρονών ακόμα πηγαίνει κάθε μέρα στο χωράφι μπας και συμπληρώσει κανένα φράγκο στην έτσι κι αλλιώς μικρή του σύνταξη. Παρόλα αυτά αυτός μου λέει για τις αδικίες όπως γειτονικά κτήματα που επλήγησαν από πάγο, το ένα να εμφανίζει 100% καταστροφή γιατί ο ιδιοκτήτης λάδωσε τον ελεγκτή του ΕΛΓΑ ενώ το άλλο μόνο ζημιά 30% γιατί αυτός δεν λάδωσε. Επίσης αυτός μου λέει για αγροτικούς συνεταιρισμούς όπου ο πρόεδρος (στέλεχος της ΠΑΣΟΚΝΔ) δάνεισε τον αδερφό του με τα λεφτά του συνεταιρισμού.Θα ηθελα να ηξερα τι κακο εχουν κανει οι αγροτες σε μερικους εδω μεσα και δειχνουν τοση εμπαθεια
εσυ εχεις χασει την μπαλα
Δεν την ξέρω αλλά αυτό που είπε ήταν σωστό σχόλιο.απο ολα κανει...πλενει ,σιδερωνει,τηγανιζει πατατες,υπερασπιζεται λαθρομεταναστες ,προωθει την ανομια και την αναρχια ,κατηγορει καθε πολιτη που μιλαει ελληνικα ,σιχαινεται καθε τι ελληνικο ,δεν αναγνωριζει συνορα ,εθνος,πατριδα .......σπιτωνει πακιστανους απο οτι λεει (μουφες λεει) ,και ξερει πλεον και απο αγροτικες δουλειες και εσυ που την ρωτησες ,σιγουρα θα εχει ως κηφηνα που δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου ,οπως και ολοι οσοι της παμε κοντρα και δεν δεν μπορει να γραψει κατι επι της ουσιας !!!!