Νέα

Τί στο ΜΠΟΥΤΣΟ θέλουν επιτέλους οι αγρότες;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 640
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χαχαααχαχαχαχ
τι λες μωρέ παπάρα
2,5 τόνους λάδι έβγαλα πρόπερσι
αχχααχαχαχαχαα

και ξέρεις εσύ;
τοοοοσοοοο πολυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε τυπε εισαι αστειος, ουτε καν να σου απαντησω δεν αξιζει!! ακου 2.5 τονους και το λες!!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
παιδες δεν ειμαι αγροτης...

κ θεωρω οτι επι χρονια οι αγροτες βγαλανα τα αντερα τους τοσο απο επιδοτησεις οσο κ απο δανεια της ΑΤΕ..

δεν ειναι τυχαιο που η Λαρισα ειχε πιο πολλα κολομπαρα κ Cayenne κ απο την Αθηνα,,,

ωστοσο τωρα ειναι γεγονος πως τα πραγματα ειναι ζορικα για τους περισσοτερους απο αυτους για πολλους λογους...

κ εχουν κ τα δικια τους.....

παντως ειναι κ γεγονος οτι οποιος κλαδος ξεσηκωνεται εχει ολους τους αλλους να του λενε ''τι στο διαολο θελει αυτος κ μιλαει''

οποτε στο τελος αντι να προσπαθουμε να ανεβουμε ολοι μαζι, τραβαμε κ τον αλλον κατω, ωστε να ειμαστε ολοι μαζι χαρουμενοι μεσα στα σκατα κ τη μιζερια μας...

εκτος απο λιγους μεγαλους φυσικα που θα χαιρονται ακομα το ''διαιρει κ βασιλευε'' κ θα πινουν στην υγεια των κοροιδων...

πως το διαιρει κ βασιλευε πιανει παντου κ παντα?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

κ θεωρω οτι επι χρονια οι αγροτες βγαλανα τα αντερα τους τοσο απο επιδοτησεις οσο κ απο δανεια της ΑΤΕ..

δεν ειναι τυχαιο που η Λαρισα ειχε πιο πολλα κολομπαρα κ Cayenne κ απο την Αθηνα,,,

ωστοσο τωρα ειναι γεγονος πως τα πραγματα ειναι ζορικα για τους περισσοτερους απο αυτους για πολλους λογους...

παντως ειναι κ γεγονος οτι οποιος κλαδος ξεσηκωνεται εχει ολους τους αλλους να του λενε ''τι στο διαολο θελει αυτος κ μιλαει''

οποτε στο τελος αντι να προσπαθουμε να ανεβουμε ολοι μαζι, τραβαμε κ τον αλλον κατω, ωστε να ειμαστε ολοι μαζι χαρουμενοι μεσα στα σκατα κ τη μιζερια μας...

εκτος απο λιγους μεγαλους φυσικα που θα χαιρονται ακομα το ''διαιρει κ βασιλευε'' κ θα πινουν στην υγεια των κοροιδων...

ειπαμε, οποιος εχει κανει λαμογια να πληρωσει!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τοοοοσοοοο πολυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε τυπε εισαι αστειος, ουτε καν να σου απαντησω δεν αξιζει!! ακου 2.5 τονους και το λες!!
μεγαλοακτήμονας είσαι μανάρι μου;
ριγμένος κι εσύ από τις κυβερνήσεις που σου παίρνουνε το μεδούλι;

χαχαχα
και μιλάς;

σου μίλησα για λάδι κόπανε... άμα έβγαλες παραπάνω μπράβο σου. Αλλά μην κλαίγεσαι τότε ρε κόπανε γιατί βαρεθήκαμε να μας πρήζετε τα αρχίδια οι Πασοκογλείφτες τόσα χρόνια.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

χαχαχα
και μιλάς;

σου μίλησα για λάδι κόπανε... άμα έβγαλες παραπάνω μπράβο σου. Αλλά μην κλαίγεσαι τότε ρε κόπανε γιατί βαρεθήκαμε να μας πρήζετε τα αρχίδια οι Πασοκογλείφτες τόσα χρόνια.
με εχεις δει να κλαιγομαι για κατι;; διαβασε τι γραφω, οποιος εχει κανει λαμογια να πληρωσει, οταν ομως δεν ξερεις τι σου γινεται μην λες ''εκανα 2.5 λαδι και αρα ξερω'' αρχιδια ξερεις

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εεε τότε η Ελλάδα πρέπει να γίνει μια απέραντη φυλακή...
να πληρωσει, οχι να παει φυλακη, δεν θα ταιζουμε κηφηνες, δημευση της περιουσιας αν δεν εχει μετρητα,την κατωτατη συνταξη του ικα για τα γεραματα και να παει στην ευχη του θεου  ;)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

χαχαχα
και μιλάς;

φιλε ΠΑ-ΣΟΚ μακρια απο εμενα...

αλλα αν εχεις ιδεα απο αγροτικα θα ξερεις οτι τοσο στις αγροτικες περιοχες οσο κ στους αγροτοσυνδικαλιστες εσκιζε η ΝΔ...ολοι οι μεγαλοι δικοι της ητανε...

Κ ΑΚΟΑΜ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 1Η ΣΤΙς ΑΓΡΟΤΙΚΕς ΠΕΡΙΟΧΕς Η νδ...τυχαιο? ποιοι τον βγαλανε τον Αντωνη? οι συνταξιουχοι κ οι αγροτες.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Φίλε μου έχεις σε όλα δίκιο εκτός από ένα.
πως κακοπερνούνε τώρα.

Ο γαμωέλληνας έχει ένα μεγάλο κακό.
θεωρεί πως εφόσον μειωθεί το κέρδος του περνάει άσχημα.

Αν λοιπόν μια μέρα βγάζει αντί για 100 80, τότε θεωρεί πως μπαίνει μέσα.

Έχω συγγενείς με δεκάδες στρέμματα που ζούνε από τα κτήματά τους. Όλοι κλαίγονται. Αλλά πίστεψέ με, όλοι τους μια χαρά είναι. Απλά θεωρούνε πως το να βγάζουνε 1,500 - 2,000 το μήνα δεν είναι αρκετά (καθαρά μιλάω). Γιατί έχουνε συνηθίσει στα περισσότερα. Και γιατί τώρα ξεβολεύονται κάπως.

Αλλά ας ρωτήσουν κανένα άνεργο πώς τα βγάζει πέρα και μετά να μιλήσουνε.

Και ας δώσουνε και πίσω τα λεφτά που κλέψανε τόσα χρόνια.
Και δεν εξαιρώ τους συγγενείς μου.
Πασοκολαμόγια κάργα ήτανε κι αυτοί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
με εχεις δει να κλαιγομαι για κατι;; διαβασε τι γραφω, οποιος εχει κανει λαμογια να πληρωσει, οταν ομως δεν ξερεις τι σου γινεται μην λες ''εκανα 2.5 λαδι και αρα ξερω'' αρχιδια ξερεις
χαχαχαχααχαχα
τι λες μωρέ παπααααααααααααααρααααααααααααααααααααααααααααα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε ΠΑ-ΣΟΚ μακρια απο εμενα...

αλλα αν εχεις ιδεα απο αγροτικα θα ξερεις οτι τοσο στις αγροτικες περιοχες οσο κ στους αγροτοσυνδικαλιστες εσκιζε η ΝΔ...ολοι οι μεγαλοι δικοι της ητανε...

Κ ΑΚΟΑΜ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 1Η ΣΤΙς ΑΓΡΟΤΙΚΕς ΠΕΡΙΟΧΕς Η νδ...τυχαιο? ποιοι τον βγαλανε τον Αντωνη? οι συνταξιουχοι κ οι αγροτες.....
φιλαράκι...
οι συνδικαλιστές τρώνε πάντα επί οποιασδήποτε κυβέρνησης
οπουδήποτε και να ανήκουνε

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Φίλε μου έχεις σε όλα δίκιο εκτός από ένα.
πως κακοπερνούνε τώρα.

Ο γαμωέλληνας έχει ένα μεγάλο κακό.
θεωρεί πως εφόσον μειωθεί το κέρδος του περνάει άσχημα.

Αν λοιπόν μια μέρα βγάζει αντί για 100 80, τότε θεωρεί πως μπαίνει μέσα.

Έχω συγγενείς με δεκάδες στρέμματα που ζούνε από τα κτήματά τους. Όλοι κλαίγονται. Αλλά πίστεψέ με, όλοι τους μια χαρά είναι. Απλά θεωρούνε πως το να βγάζουνε 1,500 - 2,000 το μήνα δεν είναι αρκετά (καθαρά μιλάω). Γιατί έχουνε συνηθίσει στα περισσότερα. Και γιατί τώρα ξεβολεύονται κάπως.

Αλλά ας ρωτήσουν κανένα άνεργο πώς τα βγάζει πέρα και μετά να μιλήσουνε.

Και ας δώσουνε και πίσω τα λεφτά που κλέψανε τόσα χρόνια.
Και δεν εξαιρώ τους συγγενείς μου.
Πασοκολαμόγια κάργα ήτανε κι αυτοί.
και γιατι ο ανεργος δεν παει να μαζεψει ελιες ή πορτοκαλια ή ροδακινα ή οτι τελος παντων δουλειες κανει και ο αλβανος και κονομαει αλλα κλαψομουνιαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ οτι δεν του φτανει το επιδομα για να ζησει;;; χεσε μας και τους καθε λογης τεμπεληδες που βγαινουν και στα καναλια και κλαιγονται, εβλεπα τον αλλο ελεγε ''καιω πλαστικα  στην σομπα να ζεστανω τα παιδια μου'' , ρε παπαρα πηγαινε σε ενα κλαδεμενο χωραφι  με ελιες να το καθαρισεις απο τα κλαδια και να βγαλεις τα ηυλα σου για 2 χρονια, αι σιχτιρ με τους καθε λογης μαλακες

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
χαχαχαχααχαχα
τι λες μωρέ παπααααααααααααααρααααααααααααααααααααααααααααα

Άσε ρε. Τα ξέρει ο Αιγέας καλύτερα.
Αγρότες την εποχή του ράβδου;;;
Τύφλα να 'χουν οι ανθρακωρύχοι στο Βέλγιο και οι μαύροι στις φυτείες...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και γιατι ο ανεργος δεν παει να μαζεψει ελιες ή πορτοκαλια ή ροδακινα ή οτι τελος παντων δουλειες κανει και ο αλβανος και κονομαει αλλα κλαψομουνιαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ οτι δεν του φτανει το επιδομα για να ζησει;;; χεσε μας και τους καθε λογης τεμπεληδες που βγαινουν και στα καναλια και κλαιγονται, εβλεπα τον αλλο ελεγε ''καιω πλαστικα  στην σομπα να ζεστανω τα παιδια μου'' , ρε παπαρα πηγαινε σε ενα κλαδεμενο χωραφι  με ελιες να το καθαρισεις απο τα κλαδια και να βγαλεις τα ηυλα σου για 2 χρονια, αι σιχτιρ με τους καθε λογης μαλακες
μαζί σου σε αυτό
δεν διαφωνώ, να πάει να δουλέψει.
οι Αλβανοί είναι πιο έκυπνοι που έχουνε αρχίσει να αγοράζουνε ππλέον χωράφια;

Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Το οτι υπάρχουνε μαλάκες άνεργοι ή άεργοι δεν σημαίνει πως έχουνε δίκιο οι αγρότες

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μαζί σου σε αυτό
δεν διαφωνώ, να πάει να δουλέψει.
οι Αλβανοί είναι πιο έκυπνοι που έχουνε αρχίσει να αγοράζουνε ππλέον χωράφια;

Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Το οτι υπάρχουνε μαλάκες άνεργοι ή άεργοι δεν σημαίνει πως έχουνε δίκιο οι αγρότες
στο ξαναλεω, οποις εχει κλεψει η εχει κανει λαμογια να πληρωσει, ειτε ειναι αγροτης ειτε οχι, μην ακουω γενικευσεις του στυλ΄΄ οι αγροτες στην λαρισα εχουν καγιεν, αρα ολοι οι αγροτες εχουν, ολοι οι αγροτες τρωνε τις επιδοτησεις σε πουτανες ή διαμερισματα΄΄ αυτα ειναι του κωλου, ουτε το να κλεινεις δρομους σημαινει οτι εχεις δικιο ,ουτε οτι θα το βρεις βεβαιως

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
στο ξαναλεω, οποις εχει κλεψει η εχει κανει λαμογια να πληρωσει, ειτε ειναι αγροτης ειτε οχι, μην ακουω γενικευσεις του στυλ΄΄ οι αγροτες στην λαρισα εχουν καγιεν(90%), αρα ολοι οι αγροτες εχουν(90%), ολοι οι αγροτες τρωνε τις επιδοτησειςεπενδυουν σε πουτανες ή διαμερισματα΄΄ αυτα ειναι του κωλου αληθεια, ουτε το να κλεινεις δρομους σημαινει οτι εχεις δικιο ,ουτε οτι θα το βρεις βεβαιως (κατα την νοοτροπια των αγροτων) .

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εισαι τοσο μαλακας οσο  φαινεσαι;

Stories

Νέο!

Stories