Νέα

Τί στο ΜΠΟΥΤΣΟ θέλουν επιτέλους οι αγρότες;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 640
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ρε αει σύρε παραπέρα μωρή σαλιάρα...

Ομοίως!!!!

Αλήθεια δε θυμάμαι εσύ έχεις γυναίκα κανένα μαυσωλείο από αυτά που πόσταρες στο νήμα με τις φωτογραφίες ή σου ψόφησε και την ταρρίχευσες;;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ομοίως!!!!

Αλήθεια δε θυμάμαι εσύ έχεις γυναίκα κανένα μαυσωλείο από αυτά που πόσταρες στο νήμα με τις φωτογραφίες ή σου ψόφησε και την ταρρίχευσες;;

φτανει τυπε οχι αλλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σταματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ομοίως!!!!

τουλάχιστον εγώ έχω γυναίκα και όχι γαμιά αράπη όπως εσύ...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
τουλάχιστον εγώ έχω γυναίκα και όχι γαμιά αράπη όπως εσύ...

Κοινοτυπίες!!! 60 χρονων γεροντομαλάκας δεν έμαθες ακόμα να απαντάς όταν σε προσβάλλουν;;;Έλα σκέψου μπορείς και καλύτερα!!! ;) ;) ;) ;) ;)

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει...Χαρηκα για τη γνωριμία!!! Δε θέλω να μιλήσω άλλο μαζί σου, είναι προφανές ότι δεν έχουμε κοινή βάση συζήτησης!!! :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

ποσων χρονων ειπαμε οτι εισαι ? 12 ? 14 ?

οπως σου ειπα και πιο πριν : καλα μυαλα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ποσων χρονων ειπαμε οτι εισαι ? 12 ? 14 ?

οπως σου ειπα και πιο πριν : καλα μυαλα

Αν δεν πεις την τελευταία κουβέντα θα σκάσει έτσι;;;Και καταρχήν αυτή η απάντηση που παράθεσες δεν παει σε σένα!!!

Αυτή πάει:

Αντωνάκη αγόρι μου τι δεν καταλαβαίνεις;Δε θέλω να μιλήσω μαζί σου!!!!Δεν έχουμε κοινή βάση συζήτησης!!! Πήγαινε στην κυρία Κοκοβίκου να της τα πεις και μη με ζαλίζεις!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Εφόσον είσαι άνεργος φίλε δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι απένταντι.Το ξαναλέω το 2003 ή το 2008 που έκλειναν τους δρόμους κι εγώ απέναντι είμουν.Αλλά σήμερα είναι άλλες καταστάσεις.Και οι αγρότες δεν είναι μισθωτοι για να κάνουν απεργία ούτε έμποροι για να κλείσουν το μαγαζί τους.Αν δεν κάνουν αυτή τη φασαρία δε θα ήξερες καν ότι υπάρχουν.Δε ζουν δίπλα σου για να τους βλέπεις ζουν στα χωριά τους.

Όσο για τους εμπόρους στη λαική δεν ξερω τι μπορεί να γίνεται στην Αθήνα ή τις μεγάλες πόλεις αλλά επαρχία έμπορος με πορτοκάλια Ισραήλ δε στέκεται όσες μούφες κι αν πουλήσει.Γνωρίζεται ο κόσμος.

Και να σου πω και κάτι φίλε μου;Είναι πρόβλημα που δε μπορείς να μετακινηθείς ελεύθερα;Μαζί σου αφού το θες, συμφωνώ.Κι εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα πολλές φορές την εβδομάδα για να πάω στη δουλειά μου και τσατίζομαι εκείνη την ώρα.Όμως έχουν πρόβλημα οι τύποι αυτοί ή νομίζεις ότι κάνουν χαβαλέ εκεί;Θα μου πεις δεν είναι δουλειά σου να ασχοληθείς με το προβλημά τους.Σωστό!!!Αν όμως τους πετροβολάς εσύ που είσαι άνεργος πως νομίζεις ότι θα βρεις δουλειά;Και αν βρεις τι μισθό θα παιρνεις;

Κάποιοι από τον κλάδο σου έκαναν αντιστοιχες φασαρίες κάποτε και εσύ απολαμβάνεις,θα έπρεπε να απολαμβάνεις έστω, 8ωρο, ασφάλιση, υγεια, σύνταξη κπλ κλπ.Κάποιοι εργάτες έκαναν καταλήψεις σε εργοστάσια που δεν τους άνηκαν και έγινε κακός χαμός για να μπορείς εσύ να ζεις καλύτερα.Τότε λες δεν υπήρχαν τυπάκια σαν κι εσένα ή εμένα που τους έβριζαν αυτούς και τους έλεγαν τεμπέληδες;Επειδή ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα είναι επιεικώς για τον πούτσο δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξής του παγκόσμια.

Την προστασία και τις παροχές δεν τις χρειάζεται  ο πλούσιος για να επιβιώσει ο φτωχός τις χρειάζεται.Αν ο καθένας λέει δε με νοιάζει να κόψουν το λαιμό τους οι άλλοι τότε απλά γίνεται πουτάνα το κράτος και αυτοί που την πληρώνουν είναι όσοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Αν περάσουν όλα αυτά για τα οποία διαμαρτύρονται οι αγρότες ξέρεις τι θα γίνει;Να σου πω εγώ.Απλά θα μαζευτεί η γη σε 5 μεγαλοεταιρείες γεωργικών προιόντων, θα τη δουλεύουν με εργάτες ανασφάλιστους, ο μικροαγρότης θα ψοφήσει στην πείνα και θα επιβληθεί μονοπώλιο στις τιμές και την ποιότητα των τροφίμων.Αυτό γίνεται στα αφρικανικά κράτη.Τότε εσύ κι εγώ πως θα ζήσουμε;Θα τρώμε ο ένας τον άλλο;
Για επαρχια μιλαω γιατι απο επαρχια ειμαι ασχετα που ζω σε πολη γ αυτο σου λεω αστο ξερω κανα δυο πραματακια και ποιος σου ειπε οτι ειμαι απεναντι τον τροπο δε γουσταρω με το ετσι θελω να κλεινουν το δρομο και για πολλη μεγαλο χρονικο διαστημα μαλιστα οσο για τους αλλους που λες με μια διαδηλωση 2 3 και 5 ωρων να σου πω κανουμε υπομονη δεν υπαρχει προβλημα και για την καταληψη εργοστασιου οπως λες που καναν καποιοι καποτε για τα δικαιωματα τους δεν ταλαιπωρησαν κανεναν αλλο πολιτη με το ιδιο σκεπτικο ετσι επειδη μου καυλωσε και δε γουσταρω κατι παιρνω ενα οπλο και αρχιζω και σκοτωνω για τα δικαιωματα μου κ οσο για τους ανεργους σαν εμενα δεν εχουμε να κερδισουμε απολυτος τιποτα απο τους αγροτες και παρτο χαμπαρι στ αρχιδια τους σε γραφουν οι αγροτες κ εσενα κ εμενα και ολους μας την παρτη τους κοιτανε οπως κανανε εδω και τοσα χρονια μονο για το τομαρι τους νοιαζοντε και γαμανε τους υπολοιπους εμας ταλαιπορωντας μας που μας κοβουν την κυκλοφορια με το ετσι θελω.

Kupidon-Ru

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Να βγουν τα ματ να τους κάνουν κομμάτια τους σκατόβλαχους  :rockon:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Για επαρχια μιλαω γιατι απο επαρχια ειμαι ασχετα που ζω σε πολη γ αυτο σου λεω αστο ξερω κανα δυο πραματακια και ποιος σου ειπε οτι ειμαι απεναντι τον τροπο δε γουσταρω με το ετσι θελω να κλεινουν το δρομο και για πολλη μεγαλο χρονικο διαστημα μαλιστα οσο για τους αλλους που λες με μια διαδηλωση 2 3 και 5 ωρων να σου πω κανουμε υπομονη δεν υπαρχει προβλημα και για την καταληψη εργοστασιου οπως λες που καναν καποιοι καποτε για τα δικαιωματα τους δεν ταλαιπωρησαν κανεναν αλλο πολιτη με το ιδιο σκεπτικο ετσι επειδη μου καυλωσε και δε γουσταρω κατι παιρνω ενα οπλο και αρχιζω και σκοτωνω για τα δικαιωματα μου κ οσο για τους ανεργους σαν εμενα δεν εχουμε να κερδισουμε απολυτος τιποτα απο τους αγροτες και παρτο χαμπαρι στ αρχιδια τους σε γραφουν οι αγροτες κ εσενα κ εμενα και ολους μας την παρτη τους κοιτανε οπως κανανε εδω και τοσα χρονια μονο για το τομαρι τους νοιαζοντε και γαμανε τους υπολοιπους εμας ταλαιπορωντας μας που μας κοβουν την κυκλοφορια με το ετσι θελω.

Εντάξει φίλε δε θα σε ζαλίσω άλλο.Έίναι δικαίωμά σου να έχεις την άποψή σου.Πάντως αν κατανοείς ότι κάτι συμβάινει και βγαίνουν στο δρόμο αλλά σε χαλάει ο τρόπος τότε βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος.Αν πάλι λες στα αρχίδια μου σου θυμίζω αυτό που έλεγε ο Αριστοτέλης: για να ζήσει κάποιος μόνος του πρέπει να είναι θεός ή κτήνος!!! Εγώ έχω και δουλειά και γένικώς την παλεύω στο οικονομικό θέμα.Αν δεν υπάρχει όμως ο αγρότης θα φάω σκατά, αν δεν υπάρχει ο γιατρός θα παω σαν το σκυλί στο αμπέλι, αν δεν υπάρχει ο δάσκαλος τα παιδιά μου θα μείνουν κούτσουρα κοκ.Κατανοώ ότι αν δεν πάει καλά η χώρα έρχεται και η σειρά μου, δεν είμαι ο Αλαφούζος για να το έχω λυμένο το πρόβλημά μου ότι και να γίνει.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Εντάξει φίλε δε θα σε ζαλίσω άλλο.Έίναι δικαίωμά σου να έχεις την άποψή σου.Πάντως αν κατανοείς ότι κάτι συμβάινει και βγαίνουν στο δρόμο αλλά σε χαλάει ο τρόπος τότε βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος.Αν πάλι λες στα αρχίδια μου σου θυμίζω αυτό που έλεγε ο Αριστοτέλης: για να ζήσει κάποιος μόνος του πρέπει να είναι θεός ή κτήνος!!! Εγώ έχω και δουλειά και γένικώς την παλεύω στο οικονομικό θέμα.Αν δεν υπάρχει όμως ο αγρότης θα φάω σκατά, αν δεν υπάρχει ο γιατρός θα παω σαν το σκυλί στο αμπέλι, αν δεν υπάρχει ο δάσκαλος τα παιδιά μου θα μείνουν κούτσουρα κοκ.Κατανοώ ότι αν δεν πάει καλά η χώρα έρχεται και η σειρά μου, δεν είμαι ο Αλαφούζος για να το έχω λυμένο το πρόβλημά μου ότι και να γίνει.
Τυπε οταν καταλαβεις οτι οι αγροτες σε εχουν γραμμενο στα παπαρια του και κοιτανε μονο την παρτη τους και οτι δεν τους ενδιαφερουν οι επιπτωσεις απο αυτο που κανουν στους αλλους ξανα μιλαμε μεχρι τοτε αστο γαμα το

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρε για κοίτα να δεις τι γίνεται στον κόσμο....!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Είναι πολλοί οι τεμπελχανάδες στας Ευρώπας τελικά δεν είναι μόνο στην Ελλάδα!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Νομίζω ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι Γερμανοί είναι να ξανανοίξουν τους φούρνους να κάψουμε μερικούς τεμπέληδες να απαλλαγούμε επιτέλους από τους αγροίκους!!!Μον ντιε!!!Επιτέλους...ας φάνε παντεσπάνι!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

www.protothema.gr/world/article/553865/stous-dromous-kai-oi-galloi-agrotes-kaine-elastika-kai-adeiazoun-sano/]http://www.protothema.gr/world/article/553865/stous-dromous-kai-oi-galloi-agrotes-kaine-elastika-kai-adeiazoun-sano/[/url]

www.iefimerida.gr/news/248997/kai-sti-gallia-oi-agrotes-stoys-dromoys-epeisodia-me-tin-astynomia-eikones]http://www.iefimerida.gr/news/248997/kai-sti-gallia-oi-agrotes-stoys-dromoys-epeisodia-me-tin-astynomia-eikones[/url]

www.inred.gr/oi-galloi-agrotes-bainoun-sto-parisi/]http://www.inred.gr/oi-galloi-agrotes-bainoun-sto-parisi/[/url]

www.haniotika-nea.gr/stous-dromous-k-i-galli-agrotes-vinteo/]http://www.haniotika-nea.gr/stous-dromous-k-i-galli-agrotes-vinteo/[/url]

www.ethnos.gr/diethni/arthro/gallia_diadiloseis_kai_mploka_agroton_se_polles_perioxes-64332585/]http://www.ethnos.gr/diethni/arthro/gallia_diadiloseis_kai_mploka_agroton_se_polles_perioxes-64332585/[/url]

www.e-typos.com/gr/ellada/article/166617/oi-galloi-agrotes-kleinoun-dromous-gia-tin-tsaba-sodeia/]http://www.e-typos.com/gr/ellada/article/166617/oi-galloi-agrotes-kleinoun-dromous-gia-tin-tsaba-sodeia/[/url]

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
και για να τελειώνουμε, εγω επεσα σε μπλοκο ταξιδεύοντας με μηχανη, παραδρομος μεσα σε χωρια αναμεσα σε νταλίκες, αντι για την ασφαλεια της εθνικης.

Σε ποιον κερατα αγροτη χρωσταγα τον κινδυνο και την ταλαιπωρια?

Ποιος θα με αποζημειωνε αν ειχα ατύχημα λογω της παράκαμψης?
Τα ερωτήματα που θέτεις δεν είναι καθόλου θεωρητικά.Χτες το βράδυ, στη παράκαμψη του μπλόκου στο Κάστρο (μεταξύ Μαρτίνου & Κάστρου), ένας έρμος ξέφυγε από την πορεία του (στενός δρόμος, απότομες στροφές, μεγάλη κίνηση με νταλίκες), βγήκε από το δρόμο και διέλυσε το αμάξι του. Είχαν πάει 2 μπατσικά και χαζεύανε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρε για κοίτα να δεις τι γίνεται στον κόσμο....!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Είναι πολλοί οι τεμπελχανάδες στας Ευρώπας τελικά δεν είναι μόνο στην Ελλάδα!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Νομίζω ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι Γερμανοί είναι να ξανανοίξουν τους φούρνους να κάψουμε μερικούς τεμπέληδες να απαλλαγούμε επιτέλους από τους αγροίκους!!!Μον ντιε!!!Επιτέλους...ας φάνε παντεσπάνι!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

www.protothema.gr/world/article/553865/stous-dromous-kai-oi-galloi-agrotes-kaine-elastika-kai-adeiazoun-sano/]http://www.protothema.gr/world/article/553865/stous-dromous-kai-oi-galloi-agrotes-kaine-elastika-kai-adeiazoun-sano/[/url]

www.iefimerida.gr/news/248997/kai-sti-gallia-oi-agrotes-stoys-dromoys-epeisodia-me-tin-astynomia-eikones]http://www.iefimerida.gr/news/248997/kai-sti-gallia-oi-agrotes-stoys-dromoys-epeisodia-me-tin-astynomia-eikones[/url]

www.inred.gr/oi-galloi-agrotes-bainoun-sto-parisi/]http://www.inred.gr/oi-galloi-agrotes-bainoun-sto-parisi/[/url]

www.haniotika-nea.gr/stous-dromous-k-i-galli-agrotes-vinteo/]http://www.haniotika-nea.gr/stous-dromous-k-i-galli-agrotes-vinteo/[/url]

www.ethnos.gr/diethni/arthro/gallia_diadiloseis_kai_mploka_agroton_se_polles_perioxes-64332585/]http://www.ethnos.gr/diethni/arthro/gallia_diadiloseis_kai_mploka_agroton_se_polles_perioxes-64332585/[/url]

www.e-typos.com/gr/ellada/article/166617/oi-galloi-agrotes-kleinoun-dromous-gia-tin-tsaba-sodeia/]http://www.e-typos.com/gr/ellada/article/166617/oi-galloi-agrotes-kleinoun-dromous-gia-tin-tsaba-sodeia/[/url]
επιεικώς λες μαλακίες.
Μάντεψε σε ποιον κλάδο ξυπνάει η Ε.Ε. μια πρωία και τους λέει από σήμερα όλες οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός που έχετε για την τάφε καλλιέργεια σας είναι άχρηστες, γιατί δε σας επιτρέπω πλέον να καλλιεργείτε αυτό που καλλιεργούσατε και ξέρατε να καλλιεργείτε για 20 και πλέον χρόνια.
Μάντεψε σε ποιον κλάδο ξυπνάει μια ωραία πρωία η Ε.Ε. και τους λέει έχετε το δικαίωμα να πουλήσετε τόση παραγωγή, την υπόλοιπη θα την εισάγετε.
Μάντεψε ποιο ασφαλιστικό ταμείο έχει 480 εκ. ευρώ εισφορές, δίνει 600 εκ. συντάξεις στους ασφαλισμένους του και του έχουν φορτώσει 2.5 δις συντάξεις πρόνοιας... μιλάμε πλέον για φιλόπτωχο ταμείο και όχι για ασφαλιστικό.
Μάντεψε σε ποιον κλάδο οι δοσοληψίες από και προς το κράτος και την Ε.Ε. ήταν μέσω μιας ειδικά δημιουργημένης τράπεζας την οποία και πούλησαν στα κοράκια τους τραπεζίτες αργότερα... δες και την αυτοκτονία του προέδρου της δωδωνη και το ξεπούλημα της επιχείρησης.
Μάντεψε ποιος κλάδος δεν λαμβάνει φθηνό πετρέλαιο όπως οι εφοπλιστές, ή φθηνό ρεύμα όπως οι δεητζήδες, ή συντάξεις στα παιδιά του και μόρια για τις στρατιωτικές σχολές όπως οι στρατιωτικοί...
Μάντεψε ποιος πρέπει να έχει 50 και 60 και 100 χιλιάδες ευρώ σε γη και μηχανήματα, αποθήκες κ.ο.κ. για να μπορεί να βγάζει παραγωγή και να πουλάει τα προιόντα του με χρηματιστηριακές αγοραπωλησίες, να τσακίζει τα χέρια του και τα πόδια του με το κάμα και το κρύο για να βγάλει όσα βγάζει ένας ταρίφας.
Μάντεψε ποιος επιτρέπει στους διακινητές, μανάβηδες, αποθήκες, εμπόρους, υπεραγορές, κ.ο.κ. να δουλεύουν και να εμπορεύονται τα προιόντα του σε τιμές 5 και 10 φορές πάνω.

το ξέρω ότι είναι δύσκολο να φανταστεί ο αθηνέζος τις συνθήκες υπό τις οποίες περνάει κάποια παραγωγή ή ποιους σκοπέλους δημιουργεί το κράτος και η Ε.Ε., αλλά είναι σοφό να ενημερώνεσαι πριν εκφράσεις τη γνώμη σου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σκοτώσανε την παραγωγή ζάχαρης, εισάγουμε ζάχαρη από τα γερμανικά χωράφια που είναι 20% λιγότερο αποδοτικά από τα δικά μας,
σκοτώνουνε την οινοπαραγωγή... κάθε ρίζα είναι δηλωμένη στο κράτος, η αντικατάστασή της θα γίνεται μόνο με δηλωμένα φυτώρια από το γεωπόνο, τα τσίπουρα και τις ρακιές ξεχάστε τα, πάει η παραδοσιακή παραγωγή οινοπνευματωδών ποτών. Όποιος έχει κρασί στο σπίτι του, για το σπίτι του, πλέον θα πρέπει ανά 2 μήνες να το δηλώνει στο τελωνείο.
Ζήτω το Συριζα
Ζήτω το Πασοκ
Ζήτω το ΝΔ

(και επειδή θα βρεθεί ο κλασσικός ο μαλάκας και θα με ρωτήσει τι σχέση έχει το πασόκ και η νδ, θα σας αναφέρω ότι ο καθένας κλείνει σιγά σιγά την κάνουλα και τώρα με το σύριζα απλά έκλεισε τελείως)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σκοτώσανε την παραγωγή ζάχαρης, εισάγουμε ζάχαρη από τα γερμανικά χωράφια που είναι 20% λιγότερο αποδοτικά από τα δικά μας,
σκοτώνουνε την οινοπαραγωγή... κάθε ρίζα είναι δηλωμένη στο κράτος, η αντικατάστασή της θα γίνεται μόνο με δηλωμένα φυτώρια από το γεωπόνο, τα τσίπουρα και τις ρακιές ξεχάστε τα, πάει η παραδοσιακή παραγωγή οινοπνευματωδών ποτών. Όποιος έχει κρασί στο σπίτι του, για το σπίτι του, πλέον θα πρέπει ανά 2 μήνες να το δηλώνει στο τελωνείο.
Ζήτω το Συριζα
Ζήτω το Πασοκ
Ζήτω το ΝΔ

(και επειδή θα βρεθεί ο κλασσικός ο μαλάκας και θα με ρωτήσει τι σχέση έχει το πασόκ και η νδ, θα σας αναφέρω ότι ο καθένας κλείνει σιγά σιγά την κάνουλα και τώρα με το σύριζα απλά έκλεισε τελείως)

εεε όχι και 20% λιγότερο αποδοτικά από τα ελληνικά χωράφια τα γερμανικά σε ότι αφορά τα ζαχαρότευτλα ρε παπάρα... 20% περισσότερο αποδοτικά είναι κατ'ελάχιστο .. βγάζουν τεύτλα με ζαχαρικό τίτλο 17-19% και εμείς με το ζόρι 11-14% ...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ζήτω το Συριζα
Ζήτω το Πασοκ
Ζήτω το ΝΔ

Kαι τωρα πρεπει τυπε οι αγροτες με τα μπλοκα τους να αποτελειωσουν ηδη τον τελειωμενο ιδιωτικο τομεα και την ηδη τελειωμενη αγορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom