Νέα

Τί στο ΜΠΟΥΤΣΟ θέλουν επιτέλους οι αγρότες;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 640
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

astrapogianni

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Χωρις δυνατη αγροτικη οικονομια η χωρα μας ειναι τελειωμενη

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Σε ενα παραλληλο συμπαν καταστηματαρχες του κεντρου κανουν πορεια το καλοκαιρι με τα αυτοκινητα τους στα χωραφια την ωρα που ετοιμαζονται αυτοι να δουλεψουν..

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Καλά θα ήταν προτού αρχίσεις τα βρισίδια να διαβάσεις 2 φορές τι γράφει ο άλλος...Ειρωνεία ξέρεις τι είναι;;

Διάβασε τα προηγούμενά μου post στο νήμα και θα καταλάβεις...

Της ίδια άποψης είμαστε, χαλάρωσε!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ερχετε η λυπητερή για τους αγρότες αφού οι επιδοτήσεις και παράνομες ήταν και πήγαν στις τσέπες νταβατζήζων και πόρνων του πρώην ανατολικού μπλοκ, σε μπουζουκομάγαζα και στις Πορσε Καγιεν. Τώρα τη γάμησαν κι αυτοί.

Συνημμένα

• 12814515_10153326242542484_9049384004042198674_n (1).jpg
    12814515_10153326242542484_9049384004042198674_n (1).jpg
    39,5 KB · Εμφανίσεις: 58

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ευτυχως που ηρθαν τα Νεατερνταλ ( αγροτες ) απο την Κρητη,
Για να γελασουμε λιγο.
Παρακαλω αν υπαρχει καποιος μεταφραστης για να μεταφραζει τι λενε.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Ξεχνάτε κάτι βασικο. Ο αγρότης από την στιγμή που φευγει απο το σπιτι του πρεπει να βάλει πετρελαιο να παρει λιπασμα φαρμακα να πληρώσει εργάτες ίσως φυτα σπορους αντλίες για νερό πληρ΄ωνει το ίδιο το νερό  και διαθέτει και μια περιουσία .
Και έρχεται η παραγωγή και είναι εκτεθειμένος στονμ έμπορο αν θα τον πληρώσει
η ξεκινάνε οι βροχές και το χαλαζι χάνει την παραγωγή και ο ΕΛΓΑ αποζημειώνει πάντα πολύ λιγότερα
Βεβαίως έχουν γίνει λαμογιές όπως σε όλα τα επαγγελματα . απά δεν υπάρχει έλεγχος απο το γαμωκράτος .
όλα αυτά τα λεω σαν γιος αγρότη απο τους ``χαζους`` που με 3 παιδιά δεν έφαγε ούτε 1 ευρω και τώρα που είμαι μσθωτός βλέπω τις διαφορές . μπορει να έχω πολλες κρατήσεις αλλα δεν διαθέτω τπτ . μόνο το αμαξι να πάω στη δουλεια και κάθε μήνα μπαινει ο μισθός
Μην δημιουργείται εμφύλιο όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε .

Σάτυρος82

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ευτυχως που ηρθαν τα Νεατερνταλ ( αγροτες ) απο την Κρητη,
Για να γελασουμε λιγο.
Παρακαλω αν υπαρχει καποιος μεταφραστης για να μεταφραζει τι λενε.

Οι νεάντερταλ όμως κάθε καλοκαίρι θα πηδάνε τις πρωτευουσιάνες που θέλουν να ξεδώσουν στα κλαμπάκια του νησιού. Να τα λέμε κι αυτά  :rockon:

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Ξεχνάτε κάτι βασικο. Ο αγρότης από την στιγμή που φευγει απο το σπιτι του πρεπει να βάλει πετρελαιο να παρει λιπασμα φαρμακα να πληρώσει εργάτες ίσως φυτα σπορους αντλίες για νερό πληρ΄ωνει το ίδιο το νερό  και διαθέτει και μια περιουσία .
Και έρχεται η παραγωγή και είναι εκτεθειμένος στονμ έμπορο αν θα τον πληρώσει
η ξεκινάνε οι βροχές και το χαλαζι χάνει την παραγωγή και ο ΕΛΓΑ αποζημειώνει πάντα πολύ λιγότερα
Βεβαίως έχουν γίνει λαμογιές όπως σε όλα τα επαγγελματα . απά δεν υπάρχει έλεγχος απο το γαμωκράτος .
όλα αυτά τα λεω σαν γιος αγρότη απο τους ``χαζους`` που με 3 παιδιά δεν έφαγε ούτε 1 ευρω και τώρα που είμαι μσθωτός βλέπω τις διαφορές . μπορει να έχω πολλες κρατήσεις αλλα δεν διαθέτω τπτ . μόνο το αμαξι να πάω στη δουλεια και κάθε μήνα μπαινει ο μισθός
Μην δημιουργείται εμφύλιο όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε .
Αφού είσαι γιός αγρότη, θα ξέρεις στη περιοχή σου πολλούς που φάγανε επιδοτήσεις χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα για να βελτιώσουν τις καλλιέργειες τους, και τώρα ζητάνε τα ρέστα και ζητάνε να φύγουμε από την Ευρώπη. Και επίσης οι μαλάκες από την Κρήτη ήρθαν στην Αθήνα για να μας τιμωρήσουν επειδή ψήφισαν μονοκούκι ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει ο Τσίπρας και οι μπάτσοι του να τους κάνουν όλους τόπι στο ξύλο και να τους στείλουν πίσω στη Κρήτη με το βραδινό πλοίο.

ΟΧΙ  - Δεν βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Πάρτε το απόφαση. Αυτοί δεν φορολογούνται, παίρνουν επιδοτήσεις, χρησιμοποιούν αφορολόγητο πετρέλαιο, κοκ. Αν θέλουν να βελτιώσουν τις αποδόσεις των χωραφιών τους ας αλλάξουν καλλιέργειες. ΟΙ Λαρισαίοι γουστάρουν να δουλεύουν ένα μήνα το χρόνο να εισπράττουν τις επιδοτήσεις και τους 11 μήνες να κάθονται και να πίνουν καφέδες όταν δεν κλείνουν την Εθνική Οδό. Αν θέλανε θα μπορούσαν να αλλάξουν καλλιέργεια και να χεστούν στο τάληρο, αλλά δεν θέλουν.

Ας τα πουλήσουν λοιπόν σε κάποιον άλλο ο οποίος θα βγάλει χρυσάφι όχι μπαμπάκι.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Φιλε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα εχεις υποψιν σου ποσο υψηλο ειναι το κοστος καλιεργειας? Επισις καλως η κακως η χωρα μας εχει αναγκη τον πρωτογενη τομεα γιατι δεν παραγουμε τιποτα και τα εισαγουμε ολα λαχανικα κρεατα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Αφού είσαι γιός αγρότη, θα ξέρεις στη περιοχή σου πολλούς που φάγανε επιδοτήσεις χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα για να βελτιώσουν τις καλλιέργειες τους, και τώρα ζητάνε τα ρέστα και ζητάνε να φύγουμε από την Ευρώπη. Και επίσης οι μαλάκες από την Κρήτη ήρθαν στην Αθήνα για να μας τιμωρήσουν επειδή ψήφισαν μονοκούκι ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει ο Τσίπρας και οι μπάτσοι του να τους κάνουν όλους τόπι στο ξύλο και να τους στείλουν πίσω στη Κρήτη με το βραδινό πλοίο.

ΟΧΙ  - Δεν βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Πάρτε το απόφαση. Αυτοί δεν φορολογούνται, παίρνουν επιδοτήσεις, χρησιμοποιούν αφορολόγητο πετρέλαιο, κοκ. Αν θέλουν να βελτιώσουν τις αποδόσεις των χωραφιών τους ας αλλάξουν καλλιέργειες. ΟΙ Λαρισαίοι γουστάρουν να δουλεύουν ένα μήνα το χρόνο να εισπράττουν τις επιδοτήσεις και τους 11 μήνες να κάθονται και να πίνουν καφέδες όταν δεν κλείνουν την Εθνική Οδό. Αν θέλανε θα μπορούσαν να αλλάξουν καλλιέργεια και να χεστούν στο τάληρο, αλλά δεν θέλουν.

Ας τα πουλήσουν λοιπόν σε κάποιον άλλο ο οποίος θα βγάλει χρυσάφι όχι μπαμπάκι.
φιλε ειμαι  αγροτης παραλληλα εχω συσκευαστηριο κ συναμα εχω κ ιδιοκτητα μαγαζια που πουλαω τα εμπορευματα που παραγω κ τα παρασκευαζω τα συσκευαζω  οποτε μιλαμε καθετι παραγωγη με υπαλληλους στα χωραφια με υπαλληλους στο παρασκευαστηριο-συσκευαστηριο κ υπαλληλους στα μαγαζια μου λιανικης αλλα κ αποθηκες χονδρικης κ εξαγωγες κ παραλληλα κ σπουδασα πανω στο αντικειμενο μου
οποτε εχω γνωση επι του θεματος

με διαφορα η πιο δυσκολη κ η πιο παραγωγικη στο εκκαθαρ εθνικ εγχωριο προιον κ γενικα η παραγωγη πλουτου ειναι η γεωργια κ με διαφορα απο το 2015 κ μετα με την πιο δυσβαστακτη φορολογια
δυο πραγματα παραγυν πλουτου --η γεωργια κ συναλαγμα φερνει ο τουρισμος
ολοι οι αλλοι οι υπολοιποι απλα ανακυκλωνουμε το εσωτερικο χρημα

ελπιζω να σε καλυψα
μ

D R1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
0
Μην μου το παιζουν αγριεμενα τα κρητσικακια, γιατι οταν ψηφιζαν πασοκ ηταν καλα,ε? δεν τα περιμεναν αυτα?? Λοιπον, λουστειτε τωρα τις επιλογες σας!! Τις μαγκουρες σας στον κωλο σας και σκασμος!

D R1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
0
85 τοις εκατο επαιρνε το πασοκ στην κρητη! παρτε τις μπαλες μου τωρα!!!

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
85 τοις εκατο επαιρνε το πασοκ στην κρητη! παρτε τις μπαλες μου τωρα!!!
φιλε λαβε υποψιν σου ομως οτι τα λαθη του παρελθοντος τα πληρωνουμε και εμεις χωρις να φταιμε κατι..

D R1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
0
Ακριβως! τις μαλακιες των αλλων ,εμεις τις πληρωνουμε...!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Οτι θα παρουν τα τρια του Αλεξη τους το ειπε κανεις?

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μιλάνε οι κρητικοί που είναι οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες της χώρας! :uglystupid:

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
φιλε ειμαι  αγροτης παραλληλα εχω συσκευαστηριο κ συναμα εχω κ ιδιοκτητα μαγαζια που πουλαω τα εμπορευματα που παραγω κ τα παρασκευαζω τα συσκευαζω  οποτε μιλαμε καθετι παραγωγη με υπαλληλους στα χωραφια με υπαλληλους στο παρασκευαστηριο-συσκευαστηριο κ υπαλληλους στα μαγαζια μου λιανικης αλλα κ αποθηκες χονδρικης κ εξαγωγες κ παραλληλα κ σπουδασα πανω στο αντικειμενο μου
οποτε εχω γνωση επι του θεματος

με διαφορα η πιο δυσκολη κ η πιο παραγωγικη στο εκκαθαρ εθνικ εγχωριο προιον κ γενικα η παραγωγη πλουτου ειναι η γεωργια κ με διαφορα απο το 2015 κ μετα με την πιο δυσβαστακτη φορολογια
δυο πραγματα παραγυν πλουτου --η γεωργια κ συναλαγμα φερνει ο τουρισμος
ολοι οι αλλοι οι υπολοιποι απλα ανακυκλωνουμε το εσωτερικο χρημα

ελπιζω να σε καλυψα
μ
Εσύ αποτελείς εξαίρεση. Μακάρι να ήταν όλοι οι αγρότες σαν εσένα. Αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι είναι σαν τους Λαρισαίους.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
τι να θελει ο αγροτης? τι αλλο απο επιδοτοση,τσαμπα παραγωγη ,ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ και μηδεν φορο και στην νεκρα περιοδο καταληψεις δρομων! βεβαια το σανο που φαγανε απο τους αριστερους δεν εχει προηγουμενο!
Πανε οι εποχες με τα καγιεν και τα σωληναδικα στο καμπο! :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom