Νέα

Τί στο ΜΠΟΥΤΣΟ θέλουν επιτέλους οι αγρότες;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 640
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
καλα μυαλα μαγκα  :headbang:

Μέχρι στιγμής καλά είναι και καλά με έχουν βγάλει...!!! Και έχω και την περηφάνεια να λέω ότι δεν αδίκησα κανένα.Εσύ μπορείς να το πεις και να είναι αλήθεια;Δε σε ξέρω απλά ρωτάω!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
σιγά λουλούκα το πήρες ψηλά τον τόνο και θα σου φύγει το σκατό από την ξεχειλωμένη σου κωλοτρυπίδα...

αει παραπέρα ρε μόρτη της σαβούρας μην σε στριμώξω σε καμμιά γωνιά και σε λιώσω σαν γουστερίτσα...

φλωράκι...

Τι θα κάνεις;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά καλά....Δε σε παρεξηγώ!!! Ού γαρ έρχεται μόνον!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Α καλά.

Και επειδή δεν είμαστε Λουξεμβούργο θα βάλουμε το πολύ αποτελεσματικό Ελληνικό Δημόσιο να φτιάχνει και να μοιράζει γιαουρτάκια και ασπιρίνες.

Τώρα σωθήκαμε.

1.Δεν είπα να είναι κολχοζ τα χωράφια είπα να υπαρχει εποπτεία του κράτους.Κι ο ΟΤΕ πουλημένος είναι και εταιρείες τηλεφωνίας έχουμε δεν πάθαμε τίποτα.την εποπτεία όμως την ασκεί το κράτος δεν είναι ότι του φανεί του λολοστεφανή.Υπάρχουν κανόνες

2.Αντί λοιπόν να κάνεις το ελληνικό δημόσιο να είναι αποτελεσματικό είναι προτιμότερο να πουλήσεις ότι έχεις και δεν έχεις σε οποιονδήποτε έχει λεφτά να τα αγοράσει!!!Μάλιστα...Την ΕΒΟ ας πουμε που είναι ελλειματική να βάλουμε στρατηγικό επενδυτή το γιο του Ερντογάν;Καλή πρόταση;Δίνει πολύ καλά λεφτά έμαθα!!!

Καταλαβαίνεις ότι δε στέκει σε κριτική αυτό που λες.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
τυπε 30 χρονια τωρα οι αγροτες κλεινουν τους δρομους κανοντας δυσκολη τη ζωη στην υπολοιπη κοινωνια εκβιαζοντας για χρηματα.

Η διαφορα τωρα είναι ότι ο μεσος αστος τα φερνει βολτα πιο δυσκολα από τον μεσο αγροτη. Είναι λοιπον μεγαλη αλητεια και απανθρωπιά να κλεινουν το δρομο στον εμπορο, τον μεταφορεα, τον υπαλληλο ή τον ανεργο, που ουτε επιδοτηση πηρε ποτε, ουτε αφορολόγητα, ουτε συνταξεις τζαμπα ουτε κοτόπουλα εχει στην αυλη να ταισει την φαμίλια του  :S

Φίλε μου το ξαναλέω και σε σένα.Το είπα και πιο πάνω.Το 2003 ή το 2008 κι εγώ τους έβριζα που έκλειναν τους δρόμους.Τώρα είναι άλλη κατάσταση.

Και με όλο το θάρρος τι επαφή έχεις με τον αγροτικό τομέα;Έχεις δει πως τη βγάζουν οι αγρότες και τους συγκρίνεις;Εγώ λοιπόν που έχω δει και τους 2 σου λέω ότι εσύ αν δεν έχεις να φας θα πας στο συσσιτιο της εκκλησίας, αν δεν έχεις ασφάλεια θα πας στους γιατρούς του κόσμου ή θα μπεις ανασφάλιστος σε ένα νοσοκομείο.Ο αγρότης εκεί που ζει και όπως ζει δε μπορεί ουτε στο συσσίτιο να πάει όυτε ελεημοσύνη να πάρει όυτε σε κέντρο υγείας να πάει γιατί είναι κλειστό!!Ούτε τα παιδιά του πάνε σχολείο όπως τα δικά σου πειεδή δεν ήρθαν φέτος ωρομίσθιοι κοκ.

τι συριζα και ξε-συριζα ρε τυπε? είναι δυνατον ο αγροτης με 30 χιλιαρικα να μην πληρωνει εφορια και ο επαγγελματιας με 30 χιλ να πληρωνει τα 20 σε φορους-προκαταβολες  :think:

Πόσους αγρότες ξέρεις που βγάζουν 30 χιλιάρικα το χρόνο;

Ρε παιδιά μη μιλάτε πράγματα που δεν ξέρετε, έλεος!!!

Είναι σα να μου λες ο Μαρινάκης έχει καράβια, ο Καπετάν Μήτσος που ψαρεύει με την τράτα έχει καράβια άρα βγάζουν χρήμα και δεν πληρώνουν εφορία!!!

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Την προστασία και τις παροχές δεν τις χρειάζεται  ο πλούσιος για να επιβιώσει ο φτωχός τις χρειάζεται.Αν ο καθένας λέει δε με νοιάζει να κόψουν το λαιμό τους οι άλλοι τότε απλά γίνεται πουτάνα το κράτος και αυτοί που την πληρώνουν είναι όσοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

30 χρονια τωρα ο "αγροτης" στα μπλοκα αυτο λεει - και συνηθως ειναι μεγαλοαγροτης και οχι μικροπαραγωγος που δεν εχει στον ηλιο μοιρα - το λεφτοδεντρο μας τελειωσε

Μέχρι στιγμής καλά είναι και καλά με έχουν βγάλει...!!! Και έχω και την περηφάνεια να λέω ότι δεν αδίκησα κανένα.Εσύ μπορείς να το πεις και να είναι αλήθεια;Δε σε ξέρω απλά ρωτάω!!!

με αποψεις υπερ του αποκλειστικου κρατισμου οπως παραπανω ? μπα, δεν θα το λεγα !

και φυσικα δεν εχω αδικησει κανενα - και εχω και την περηφανια να λεω οτι απο το 77 που δουλευω δεν εχει μπει ουτε 1 € χρημα απο το δημοσιο ή απο κρατικες εταιριες ή απο επιδοτηση στην τσεπη μου - φορους υπερ τριτων ομως (με το ετσι γουσταρω των τριτων) πληρωνω κανονικοτατα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
30 χρονια τωρα ο "αγροτης" στα μπλοκα αυτο λεει - και συνηθως ειναι μεγαλοαγροτης και οχι μικροπαραγωγος που δεν εχει στον ηλιο μοιρα - το λεφτοδεντρο μας τελειωσε

με αποψεις υπερ του αποκλειστικου κρατισμου οπως παραπανω ? μπα, δεν θα το λεγα !

και φυσικα δεν εχω αδικησει κανενα - και εχω και την περηφανια να λεω οτι απο το 77 που δουλευω δεν εχει μπει ουτε 1 € χρημα απο το δημοσιο ή απο κρατικες εταιριες ή απο επιδοτηση στην τσεπη μου - φορους υπερ τριτων ομως (με το ετσι γουσταρω των τριτων) πληρωνω κανονικοτατα

εντάξει μεγάλε καταλάβαμε ...δεν είναι καλά εδώ!!! Στον τραμουντάνα στο Σεφινλτ σε περιμένει!!! :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
1.Δεν είπα να είναι κολχοζ τα χωράφια είπα να υπαρχει εποπτεία του κράτους.Κι ο ΟΤΕ πουλημένος είναι και εταιρείες τηλεφωνίας έχουμε δεν πάθαμε τίποτα.την εποπτεία όμως την ασκεί το κράτος δεν είναι ότι του φανεί του λολοστεφανή.Υπάρχουν κανόνες

2.Αντί λοιπόν να κάνεις το ελληνικό δημόσιο να είναι αποτελεσματικό είναι προτιμότερο να πουλήσεις ότι έχεις και δεν έχεις σε οποιονδήποτε έχει λεφτά να τα αγοράσει!!!Μάλιστα...Την ΕΒΟ ας πουμε που είναι ελλειματική να βάλουμε στρατηγικό επενδυτή το γιο του Ερντογάν;Καλή πρόταση;Δίνει πολύ καλά λεφτά έμαθα!!!

1 ποιον κανονα ζητας για τους αγροτες ? να συνεχιζουν στο αφορολογητο ? να μην πληρωνουν εισφορες ? να τριπλοζυγιζουν για επιδοτησεις ? να τους χαριζονται τα χρεη ? να κλεινουν καθε ιαν-φεβ τους δρομους γιατι ετσι γουσταρουν ?

2 αυτο το προσπαθησαμε 40 χρονια με μπλε και πρασινους και δεν ..... πλεον δεν εχουμε αλλη επιλογη γιατι κανεις δεν μας δανειζει (χρημα η χρονο) για να ξαναδοκιμασουμε
να κλεισει και να ξεπουληθει γαμημενη η ΕΒΟ - βαρεθηκα να πληρωνω τα ελλειματα της καθε χρονο για να ζουνε 2000 οικογενειες πλουσιοπαροχα με την καραμελα της εθνικης σημασιας - το κρατος μπορει να βαλει βετο στον γιο του ερντογαν οπως εβαλε καποτε και ο ερντογαν βετο στην αγορα μιας τουρκικης τραπεζας απο ελληνικα κεφαλαια

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.257
Πόντοι
6.515
Φίλε μου το ξαναλέω και σε σένα.Το είπα και πιο πάνω.Το 2003 ή το 2008 κι εγώ τους έβριζα που έκλειναν τους δρόμους.Τώρα είναι άλλη κατάσταση.

Και με όλο το θάρρος τι επαφή έχεις με τον αγροτικό τομέα;Έχεις δει πως τη βγάζουν οι αγρότες και τους συγκρίνεις;Εγώ λοιπόν που έχω δει και τους 2 σου λέω ότι εσύ αν δεν έχεις να φας θα πας στο συσσιτιο της εκκλησίας, αν δεν έχεις ασφάλεια θα πας στους γιατρούς του κόσμου ή θα μπεις ανασφάλιστος σε ένα νοσοκομείο.Ο αγρότης εκεί που ζει και όπως ζει δε μπορεί ουτε στο συσσίτιο να πάει όυτε ελεημοσύνη να πάρει όυτε σε κέντρο υγείας να πάει γιατί είναι κλειστό!!Ούτε τα παιδιά του πάνε σχολείο όπως τα δικά σου πειεδή δεν ήρθαν φέτος ωρομίσθιοι κοκ.

Πόσους αγρότες ξέρεις που βγάζουν 30 χιλιάρικα το χρόνο;

Ρε παιδιά μη μιλάτε πράγματα που δεν ξέρετε, έλεος!!!

Είναι σα να μου λες ο Μαρινάκης έχει καράβια, ο Καπετάν Μήτσος που ψαρεύει με την τράτα έχει καράβια άρα βγάζουν χρήμα και δεν πληρώνουν εφορία!!!

ξερω πιο πολλα για τους αγροτες από οσα νομιζεις. Εχεις δικιο δεν βγαζουν πολλοι 30 χιλ οσοι όμως βγαζουν (μεσσηνια, ηλεια, κρητη, θεσσαλια) να πληρωσουν.

Αμα δεν μπορουν να ζησουν να αλλαξουν δουλεια, να μεταναστευσουν, να κανουν δηλαδή... ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΟΣ

Το κλεισιμο του δρομου είναι στερηση ελευθεριας του απλου πολιτη. Οι τσιπρο-καμμενοι ταξιδευουν με ελικόπτερα  :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.257
Πόντοι
6.515
και για να τελειώνουμε, εγω επεσα σε μπλοκο ταξιδεύοντας με μηχανη, παραδρομος μεσα σε χωρια αναμεσα σε νταλίκες, αντι για την ασφαλεια της εθνικης.

Σε ποιον κερατα αγροτη χρωσταγα τον κινδυνο και την ταλαιπωρια?

Ποιος θα με αποζημειωνε αν ειχα ατύχημα λογω της παράκαμψης?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
1 ποιον κανονα ζητας για τους αγροτες ? να συνεχιζουν στο αφορολογητο ? να μην πληρωνουν εισφορες ? να τριπλοζυγιζουν για επιδοτησεις ? να τους χαριζονται τα χρεη ? να κλεινουν καθε ιαν-φεβ τους δρομους γιατι ετσι γουσταρουν ?

2 αυτο το προσπαθησαμε 40 χρονια με μπλε και πρασινους και δεν ..... πλεον δεν εχουμε αλλη επιλογη γιατι κανεις δεν μας δανειζει (χρημα η χρονο) για να ξαναδοκιμασουμε
να κλεισει και να ξεπουληθει γαμημενη η ΕΒΟ - βαρεθηκα να πληρωνω τα ελλειματα της καθε χρονο για να ζουνε 2000 οικογενειες πλουσιοπαροχα με την καραμελα της εθνικης σημασιας - το κρατος μπορει να βαλει βετο στον γιο του ερντογαν οπως εβαλε καποτε και ο ερντογαν βετο στην αγορα μιας τουρκικης τραπεζας απο ελληνικα κεφαλαια

Ότι πεις...Σε μένα θα τα δώσεις έτσι κι αλλιώς τα λεφτουδάκια σου για ιδιωτική ασφάλεια...μπούλη!!! :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Και ποιός σου είπε ότι δεν υπάρχει κρατική εποπτεία και ελεγκτικές αρχές στους τομείς αυτούς; Υπάρχει και ο ΕΦΕΤ για τα τρόφιμα και ο ΕΟΦ για τα φάρμακα.

Στα χωράφια δεν ξέρω τι είδους εποπτεία μπορεί να υπάρχει. Αλλά δεν ξεχνάμε και τον Οργανισμός Γάλακτος, τον Οργανισμό Κρέατος, τον Οργανισμό Βάμβακος που ήταν αυτονόμοι. Για να μην πάμε πιό παλιά που γίνονταν αποκλειστικά συγκέντρωση σιτηρών από τους συνεταιρισμούς. Ήταν δηλαδή καλλίτερο τότε το αγροτικά εισόδημα ή προστατευόνταν ο καταναλωτής;

Τώρα για την ΕΒΟ, ναι βεβαίως να μπει ακόμη και ο γιός του Ερντογάν προκειμένου να μην επιβαρύνει τους Έλληνες φορολογούμενους.
Αν μπει δηλαδή τι θα γίνει; Θα παράγει τζούφια πυρομαχικά;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ότι πεις...Σε μένα θα τα δώσεις έτσι κι αλλιώς τα λεφτουδάκια σου για ιδιωτική ασφάλεια...μπούλη!!! :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

ασφαλιστής ????

ξέρεις φυσικά ότι υπάρχει πλέον και η διαδικτυακή δυνατότητα ασφάλισης χωρίς την μεσολάβηση μεσαζόντων (ασφαλιστές)...

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16

εχεις την εντυπωση οτι τις ιδιωτικες μου ασφαλειες τις εχω κανει στην ελλαδα ? ή οτι χρησιμοποιω πλεον μεσαζοντες ? (απο το 1998 μεσω ιντερνετ κανω ολα μου τα συμβολαια - τοτε μου εδιναν και 50% εκπτωση)

μια και μαλλον εισαι ασφαλιστης κοιτα να βρεις καμια αλλη δουλεια γιατι οι μεσαζοντες στις ασφαλειες τελειωνουν σιγα σιγα με το ιντερνετ και θα κλαιγεσαι οτι δεν σε προστατευει το κρατος  :gay:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ξερω πιο πολλα για τους αγροτες από οσα νομιζεις. Εχεις δικιο δεν βγαζουν πολλοι 30 χιλ οσοι όμως βγαζουν (μεσσηνια, ηλεια, κρητη, θεσσαλια) να πληρωσουν.

Αμα δεν μπορουν να ζησουν να αλλαξουν δουλεια, να μεταναστευσουν, να κανουν δηλαδή... ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΟΣ

Το κλεισιμο του δρομου είναι στερηση ελευθεριας του απλου πολιτη. Οι τσιπρο-καμμενοι ταξιδευουν με ελικόπτερα  :S

Πιθανώς να ξέρεις δε σε γνωρίζω.Έχεις όμως υπόψη σου ποιος είναι ο λόγος που οι αγρότες σε όλο το Δυτικό κόσμο έχουν προνομιακό καθεστώς μεταχείρισης;;;Γιατι οι φοροαπαλλαγές, οι επιδοτήσεις κλπ κλπ;;;

Για να μιλάς έτσι μάλλον δεν ξέρεις...

Στην ιέρεια του καπιταλισμού την Αμερική οι αγρότες ξέρεις ότι επιδοτούνται 2 και 3 φορές την τιμή των τροφίμων που βρίσκει ο καταναλωτής στο ράφι;

Είναι απλό φίλε μου.Αν δεν επιδοτηθεί η αγροτιά πολύ απλά οι αγρότες στο Δυτικό κόσμο θα σταματήσουν να παράγουν επειδή δε μπορούν να ανταγωνιστούν τις τιμές του Τρίτου Κόσμου.Εμείς λοιπον που είμαστε προηγμένος κόσμος θα παίρνουμε τα τρόφιμα του Τριτου, θα υπάρχουν μονοπώλια και οι τιμές και η ποιότητα θα εξαρτάται από τους μεγαλοεισαγωγείς.Και δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί θα σε εκβιάζουν.Οι του τρίτου κόσμου θα φάνε ο ένας τον άλλο, θα ξεσπάσουν μαζικές ταρραχες και κατά συνέπεια όλη η Αφρική και η Ασία θα μεταναστεύσει κατά εκατοντάδες εκατομμύρια προς τα δω.Κοινώς θα ξεσπάσει 3ος παγκόσμιος μέχρι να γυρίσει ο οικονομικός κύκλος και να ξαναρχίσουν οι Δυτικοί αγρότες να παράγουν.

Αυτό που λες φίλε μου εσύ είναι πολύ απλά να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.Δεν έχει κανένα όφελος.Εσύ κι εγώ πληρώνουμε εφορία άρα πρέπει να πληρώσει κι αγρότης!!! Συγγνώμη αλλά ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ!!!

Κι εμενα με πονάει η τσέπη μου και δε μου περισσέυουν να τα ρίχνω στον κουβά του Τσίπρα και του Καμμένου αλλά αντιλαμβάνομαι οτι δε μου φταίνε οι αγρότες μου φταίει ο Τσίπρας κι ο Καμμένος!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Και ποιός σου είπε ότι δεν υπάρχει κρατική εποπτεία και ελεγκτικές αρχές στους τομείς αυτούς; Υπάρχει και ο ΕΦΕΤ για τα τρόφιμα και ο ΕΟΦ για τα φάρμακα.

Στα χωράφια δεν ξέρω τι είδους εποπτεία μπορεί να υπάρχει. Αλλά δεν ξεχνάμε και τον Οργανισμός Γάλακτος, τον Οργανισμό Κρέατος, τον Οργανισμό Βάμβακος που ήταν αυτονόμοι. Για να μην πάμε πιό παλιά που γίνονταν αποκλειστικά συγκέντρωση σιτηρών από τους συνεταιρισμούς. Ήταν δηλαδή καλλίτερο τότε το αγροτικά εισόδημα ή προστατευόνταν ο καταναλωτής;

Τώρα για την ΕΒΟ, ναι βεβαίως να μπει ακόμη και ο γιός του Ερντογάν προκειμένου να μην επιβαρύνει τους Έλληνες φορολογούμενους.
Αν μπει δηλαδή τι θα γίνει; Θα παράγει τζούφια πυρομαχικά;

Εντάξει...Χαρηκα για τη γνωριμία!!! Δε θέλω να μιλήσω άλλο μαζί σου, είναι προφανές ότι δεν έχουμε κοινή βάση συζήτησης!!! :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ασφαλιστής ????

ξέρεις φυσικά ότι υπάρχει πλέον και η διαδικτυακή δυνατότητα ασφάλισης χωρίς την μεσολάβηση μεσαζόντων (ασφαλιστές)...

εχεις την εντυπωση οτι τις ιδιωτικες μου ασφαλειες τις εχω κανει στην ελλαδα ? ή οτι χρησιμοποιω πλεον μεσαζοντες ? (απο το 1998 μεσω ιντερνετ κανω ολα μου τα συμβολαια - τοτε μου εδιναν και 50% εκπτωση)

μια και μαλλον εισαι ασφαλιστης κοιτα να βρεις καμια αλλη δουλεια γιατι οι μεσαζοντες στις ασφαλειες τελειωνουν σιγα σιγα με το ιντερνετ και θα κλαιγεσαι οτι δεν σε προστατευει το κρατος  :gay:

Κουκιά τρώς κουκιά μολογάς!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγά μην αποκάλυπτα τη δουλειά μου σε ένα μπουρδελοφόρουμ!!!

Όσο για τις ασφάλειες...Πάρε ένα συμβόλαιο να υπογράψεις!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

www.google.gr/search?q=sig+sauer+p226&tbm=isch&imgil=QLihWfzi72XzZM%253A%253BQunP0XVFZEydMM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.sigsauer.com%25252FCatalogProductDetails%25252Fp226-nitron-ca-compliant.aspx&source=iu&pf=m&fir=QLihWfzi72XzZM%253A%252CQunP0XVFZEydMM%252C_&usg=__MPS0T9XMyQ93olQXWXO8phu6ZBs%3D&biw=1920&bih=940&ved=0ahUKEwi3wbmX3YbLAhWCkA8KHc6MDmIQyjcISQ&ei=t4_IVveJEYKhPs6ZupAG#imgrc=QLihWfzi72XzZM%3A]http://www.google.gr/search?q=sig+sauer+p226&tbm=isch&imgil=QLihWfzi72XzZM%253A%253BQunP0XVFZEydMM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.sigsauer.com%25252FCatalogProductDetails%25252Fp226-nitron-ca-compliant.aspx&source=iu&pf=m&fir=QLihWfzi72XzZM%253A%252CQunP0XVFZEydMM%252C_&usg=__MPS0T9XMyQ93olQXWXO8phu6ZBs%3D&biw=1920&bih=940&ved=0ahUKEwi3wbmX3YbLAhWCkA8KHc6MDmIQyjcISQ&ei=t4_IVveJEYKhPs6ZupAG#imgrc=QLihWfzi72XzZM%3A[/url]

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό που λες φίλε μου εσύ είναι πολύ απλά να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.Δεν έχει κανένα όφελος.Εσύ κι εγώ πληρώνουμε εφορία άρα πρέπει να πληρώσει κι αγρότης!!! Συγγνώμη αλλά ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ!!!

Κι εμενα με πονάει η τσέπη μου και δε μου περισσέυουν να τα ρίχνω στον κουβά του Τσίπρα και του Καμμένου αλλά αντιλαμβάνομαι οτι δε μου φταίνε οι αγρότες μου φταίει ο Τσίπρας κι ο Καμμένος!!!

μαλιστα, πολυ ωραια - οι αγροτες να αρμεγουν την κατσικα των αλλων μεχρι αυτη να ψοφησει αλλα να μην αρμεξουν την δικια τους

ουτε φταιμε εμεις οι υπολοιποι να μας ταλαιπωρουν οι αγροτες - να πανε να κανουν μπλοκα εξω απο τα σπιτια του τσιπρα και  του καμμενου

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
μαλιστα, πολυ ωραια - οι αγροτες να αρμεγουν την κατσικα των αλλων μεχρι αυτη να ψοφησει αλλα να μην αρμεξουν την δικια τους

ουτε φταιμε εμεις οι υπολοιποι να μας ταλαιπωρουν οι αγροτες - να πανε να κανουν μπλοκα εξω απο τα σπιτια του τσιπρα και  του καμμενου

Αντωνάκη αγόρι μου τι δεν καταλαβαίνεις;Δε θέλω να μιλήσω μαζί σου!!!!Δεν έχουμε κοινή βάση συζήτησης!!! Πήγαινε στην κυρία Κοκοβίκου να της τα πεις και μη με ζαλίζεις!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αντωνάκη αγόρι μου τι δεν καταλαβαίνεις;Δε θέλω να μιλήσω μαζί σου!!!!Δεν έχουμε κοινή βάση συζήτησης!!! Πήγαινε στην κυρία Κοκοβίκου να της τα πεις και μη με ζαλίζεις!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ρε αει σύρε παραπέρα μωρή σαλιάρα...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε παω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom