ξερω πιο πολλα για τους αγροτες από οσα νομιζεις. Εχεις δικιο δεν βγαζουν πολλοι 30 χιλ οσοι όμως βγαζουν (μεσσηνια, ηλεια, κρητη, θεσσαλια) να πληρωσουν.
Αμα δεν μπορουν να ζησουν να αλλαξουν δουλεια, να μεταναστευσουν, να κανουν δηλαδή... ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΟΣ
Το κλεισιμο του δρομου είναι στερηση ελευθεριας του απλου πολιτη. Οι τσιπρο-καμμενοι ταξιδευουν με ελικόπτερα :S
Πιθανώς να ξέρεις δε σε γνωρίζω.Έχεις όμως υπόψη σου ποιος είναι ο λόγος που οι αγρότες σε όλο το Δυτικό κόσμο έχουν προνομιακό καθεστώς μεταχείρισης;;;Γιατι οι φοροαπαλλαγές, οι επιδοτήσεις κλπ κλπ;;;
Για να μιλάς έτσι μάλλον δεν ξέρεις...
Στην ιέρεια του καπιταλισμού την Αμερική οι αγρότες ξέρεις ότι επιδοτούνται 2 και 3 φορές την τιμή των τροφίμων που βρίσκει ο καταναλωτής στο ράφι;
Είναι απλό φίλε μου.Αν δεν επιδοτηθεί η αγροτιά πολύ απλά οι αγρότες στο Δυτικό κόσμο θα σταματήσουν να παράγουν επειδή δε μπορούν να ανταγωνιστούν τις τιμές του Τρίτου Κόσμου.Εμείς λοιπον που είμαστε προηγμένος κόσμος θα παίρνουμε τα τρόφιμα του Τριτου, θα υπάρχουν μονοπώλια και οι τιμές και η ποιότητα θα εξαρτάται από τους μεγαλοεισαγωγείς.Και δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί θα σε εκβιάζουν.Οι του τρίτου κόσμου θα φάνε ο ένας τον άλλο, θα ξεσπάσουν μαζικές ταρραχες και κατά συνέπεια όλη η Αφρική και η Ασία θα μεταναστεύσει κατά εκατοντάδες εκατομμύρια προς τα δω.Κοινώς θα ξεσπάσει 3ος παγκόσμιος μέχρι να γυρίσει ο οικονομικός κύκλος και να ξαναρχίσουν οι Δυτικοί αγρότες να παράγουν.
Αυτό που λες φίλε μου εσύ είναι πολύ απλά να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.Δεν έχει κανένα όφελος.Εσύ κι εγώ πληρώνουμε εφορία άρα πρέπει να πληρώσει κι αγρότης!!! Συγγνώμη αλλά ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ!!!
Κι εμενα με πονάει η τσέπη μου και δε μου περισσέυουν να τα ρίχνω στον κουβά του Τσίπρα και του Καμμένου αλλά αντιλαμβάνομαι οτι δε μου φταίνε οι αγρότες μου φταίει ο Τσίπρας κι ο Καμμένος!!!