Τρόφιμα, φάρμακα, ενέργεια, μεταφορές, επικοινωνίες, ενοπλες δυνάμεις πρέπει να ανήκουν στο κράτος αποκλειστικά
Εμένα λες Βορειοκορεάτη και οπαδό του Κάστρο ρε τελειωμένε;;;Σε ποιο κόσμο ζεις;;;
καλα μυαλα μαγκα
Τρόφιμα, φάρμακα, ενέργεια, μεταφορές, επικοινωνίες, ενοπλες δυνάμεις πρέπει να ανήκουν στο κράτος αποκλειστικά
Εμένα λες Βορειοκορεάτη και οπαδό του Κάστρο ρε τελειωμένε;;;Σε ποιο κόσμο ζεις;;;
Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου, απαξιώ!!!!Εμένα λες Βορειοκορεάτη και οπαδό του Κάστρο ρε τελειωμένε;;;Σε ποιο κόσμο ζεις;;;
Το παρακάτω δεν αφορά εσένα αλλά τους ομοίους σου.
Δε μου κάνει καθόλου εντύπωση που όσοι ζορίζεστε και χώνετε στους αγρότες δεν έχετε καμία επαφή με την αγροτιά παρά μόνο από το farmville.Είστε τα τυπάκια που είτε έχουν κάνει την καβάτζα τους λόγω οικογένειας ή ηλικίας, είτε έχετε φάει πολύ πούτσο για να βγάλετε 2 πενταροδεκάρες και σας έχει πιάσει το κόμπλεξ "εμένα γιατί μου έσκισαν το κωλαράκι να σας το σκίσουν κι εσάς".
Σε σας τους πρώτους λέω είστε λιμοκοντόροι και δε σας λογαριάζω καθόλου.Αν νομίζετε ότι σας παίρνει πάτε στα μπλόκα και σπάστε το μπουκάλι το μποζολέ στο κεφάλι των αγροτών για να τους διώξετε!!Με προσοχή όμως μη σπάσετε κανένα νύχι!!!
Στους δεύτερους δε λέω τίποτα.Τους καρπάζωνα στο σχολείο σα φυτά τους καρπαζώνω και τώρα.Όχι σαν καλούς μαθητές προσοχή!!!Σας φυτά!!!Σα σπασίκλες!!!Αν νομίζουν ότι είναι ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα τους και τα κόμπλεξ είναι γελασμένοι.Δεν τους παίρνει κανείς υπόψη του.Και δεν απέκτησαν ξαφνικά αξία επειδή μπορεί να έπιασαν μια καλή δουλίτσα.
Εδώ μιλάμε για τη χώρα.Όποιος δε μπορεί να συνεργαστεί με όλους τους υπόλοιπους που είμαστε εδώ για να τη βγάλουμε από τέλμα να πάει στον τραμουντάνα (κατά το να πάει στο διάολο!!!).Είναι πολύ σοβαρό το θέμα για να απασχολεί ολόκληρη χώρα αν θα ταλαιπωρηθείς εσύ κι εσύ που δε μπορέις να πας το πρωι στην εταιρεία σου και το βράδυ στο Βαρούλκο να φας τη σφυρίδα σου και να ακούσεις Σάκη Ρουβά!!!
Τρόφιμα, φάρμακα, ενέργεια, μεταφορές, επικοινωνίες, ενοπλες δυνάμεις πρέπει να ανήκουν στο κράτος αποκλειστικά ή να τελούν υπό την εποπτεία του.Σε αυτά ελεύθερη αγορά και μαλακίες δεν παίζει.Εμείς δεν είμαστε Λουξεμβούργο...δυστυχώς!!!
Α καλά.
Και επειδή δεν είμαστε Λουξεμβούργο θα βάλουμε το πολύ αποτελεσματικό Ελληνικό Δημόσιο να φτιάχνει και να μοιράζει γιαουρτάκια και ασπιρίνες.
Τώρα σωθήκαμε.
Όλα γίνονται τυπε
Ξουλίδου: Φθηνά φάρμακα που θα τα παράγει ο Στρατός
φάρμακα ο στρατός, έργα ο στρατός (ΜΟΜΑ)... Ζήτω η 21η Απριλίου 2015
Τον Καμμένο θελω να δω σε κρεμαλα τύπε, κανέναν αλλον
Οι εν λογο αγροτες ειναι και εβγαλαν και αδεια για λαικη δεν ειναι εμποροι ξερω τη λεω και τους ξερω χρονιαΔεν στα λενε καλα οι φιλοι σου οι λαικατζιδες, αυτοι που λες δεν εναι αγροτες αλλα εμποροι, ;) Ο κανονικος αγροτης που πουλαει τα προιοντα του στην λαικη επειδης μπορει και φοροδιαφευγη, δεν κατεβηκε στα μπλοκα ;)
Μονο στα χαρτια και αμα τους γινει ελεγχος στα χωραφια δεν εχουν να δειξουν τιποτα ;)Οι εν λογο αγροτες ειναι και εβγαλαν και αδεια για λαικη δεν ειναι εμποροι ξερω τη λεω και τους ξερω χρονια
μαλακίες λένε τεμπέληδες του κερατά είναι... θέλουν να παράγουν ότι γουστάρουν αυτοί, όποτε γουστάρουν αυτοί, όπως γουστάρουν αυτοί και να το πληρώνουμε στην τιμή που το γουστάρουν αυτοί..
μας έχουνε ζαλίσει οι αγρότες με το κόστος παραγωγής και τους μεσάζοντες που "τους πίνουν το αίμα"...
Σε σας τους πρώτους λέω είστε λιμοκοντόροι και δε σας λογαριάζω καθόλου.Αν νομίζετε ότι σας παίρνει πάτε στα μπλόκα και σπάστε το μπουκάλι το μποζολέ στο κεφάλι των αγροτών για να τους διώξετε!!Με προσοχή όμως μη σπάσετε κανένα νύχι!!!
Oχι εχουν χωραφια κανονικοταταΜονο στα χαρτια και αμα τους γινει ελεγχος στα χωραφια δεν εχουν να δειξουν τιποτα ;)
Σωστοτατοςτυπε 30 χρονια τωρα οι αγροτες κλεινουν τους δρομους κανοντας δυσκολη τη ζωη στην υπολοιπη κοινωνια εκβιαζοντας για χρηματα.
Η διαφορα τωρα είναι ότι ο μεσος αστος τα φερνει βολτα πιο δυσκολα από τον μεσο αγροτη. Είναι λοιπον μεγαλη αλητεια και απανθρωπιά να κλεινουν το δρομο στον εμπορο, τον μεταφορεα, τον υπαλληλο ή τον ανεργο, που ουτε επιδοτηση πηρε ποτε, ουτε αφορολόγητα, ουτε συνταξεις τζαμπα ουτε κοτόπουλα εχει στην αυλη να ταισει την φαμίλια του :S
Τύπε ηττα των αγροτών σημαίνει νικη του Συριζα.κλεινουν το δρομο στον εμπορο, τον μεταφορεα, τον υπαλληλο ή τον ανεργο,
Τύπε ηττα των αγροτών σημαίνει νικη του Συριζα.
Νικη του Συριζα σημαινει θάνατος για αυτους που αναφέρεις
..just saying
εσενα σε ενδιαφέρει να πληρωσει και ο αγρότης φόρους η να μη πληρώσει εξωφρενικούς φόρους ο επαγγελματίας?τι συριζα και ξε-συριζα ρε τυπε? είναι δυνατον ο αγροτης με 30 χιλιαρικα να μην πληρωνει εφορια και ο επαγγελματιας με 30 χιλ να πληρωνει τα 20 σε φορους-προκαταβολες
Εισαι πολλη γελασμενος αν νομιζεις οτι τα προιοντα που πουλανε οι περισσοτεροι ειναι δικα τους αγορασμενα απο εμπορους ειναι και ειναι εισαγωγης εχω κανα δυο φιλους λαικατζηδες και μου τα λενε μη το ψαχνεις και επισεις εγω πολεμαω στον τομεα της ανεργιας εχεις δει ποτε κανεναν περα απο τους αγροτες να κλεινει δρομους και να ταλαιπωρει τους αλλους ΟΧΙ μονο αυτοι το κανουν αυτο στο θεμα απεργιας κανενας δε μπορει να πει κατι δε μπορεις να αναγκασεις τον αλλο να δουλεψει αν δε θελει δεν εχεις ομως κανενα δικαιωμα με το ετσι θελω να κοβεις τη μετακινηση του καθενος και να κανεις ζημια στην επιχειριση του αλλου για να πουλησεις τη μαγκια σου