Νέα

Τί στο ΜΠΟΥΤΣΟ θέλουν επιτέλους οι αγρότες;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 640
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τρόφιμα, φάρμακα, ενέργεια, μεταφορές, επικοινωνίες, ενοπλες δυνάμεις πρέπει να ανήκουν στο κράτος αποκλειστικά

Εμένα λες Βορειοκορεάτη και οπαδό του Κάστρο ρε τελειωμένε;;;Σε ποιο κόσμο ζεις;;;

καλα μυαλα μαγκα  :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου, απαξιώ!!!!Εμένα λες Βορειοκορεάτη και οπαδό του Κάστρο ρε τελειωμένε;;;Σε ποιο κόσμο ζεις;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Το παρακάτω δεν αφορά εσένα αλλά τους ομοίους σου.

Δε μου κάνει καθόλου εντύπωση που όσοι ζορίζεστε και χώνετε στους αγρότες δεν έχετε καμία επαφή με την αγροτιά παρά μόνο από το farmville.Είστε τα τυπάκια που είτε έχουν κάνει την καβάτζα τους λόγω οικογένειας ή ηλικίας, είτε έχετε φάει πολύ πούτσο για να βγάλετε 2 πενταροδεκάρες και σας έχει πιάσει το κόμπλεξ "εμένα γιατί μου έσκισαν το κωλαράκι να σας το σκίσουν κι εσάς".

Σε σας τους πρώτους λέω είστε λιμοκοντόροι και δε σας λογαριάζω καθόλου.Αν νομίζετε ότι σας παίρνει πάτε στα μπλόκα και σπάστε το μπουκάλι το μποζολέ στο κεφάλι των αγροτών για να τους διώξετε!!Με προσοχή όμως μη σπάσετε κανένα νύχι!!!

Στους δεύτερους δε λέω τίποτα.Τους καρπάζωνα στο σχολείο σα φυτά τους καρπαζώνω και τώρα.Όχι σαν καλούς μαθητές προσοχή!!!Σας φυτά!!!Σα σπασίκλες!!!Αν νομίζουν ότι είναι ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα τους και τα κόμπλεξ είναι γελασμένοι.Δεν τους παίρνει κανείς υπόψη του.Και δεν απέκτησαν ξαφνικά αξία επειδή μπορεί να έπιασαν μια καλή δουλίτσα.

Εδώ μιλάμε για τη χώρα.Όποιος δε μπορεί να συνεργαστεί με όλους τους υπόλοιπους που είμαστε εδώ για να τη βγάλουμε από τέλμα να πάει στον τραμουντάνα (κατά το να πάει στο διάολο!!!).Είναι πολύ σοβαρό το θέμα για να απασχολεί ολόκληρη χώρα αν θα ταλαιπωρηθείς εσύ κι εσύ που δε μπορέις να πας το πρωι στην εταιρεία σου και το βράδυ στο Βαρούλκο να φας τη σφυρίδα σου και να ακούσεις Σάκη Ρουβά!!!

σιγά λουλούκα το πήρες ψηλά τον τόνο και θα σου φύγει το σκατό από την ξεχειλωμένη σου κωλοτρυπίδα...

αει παραπέρα ρε μόρτη της σαβούρας μην σε στριμώξω σε καμμιά γωνιά και σε λιώσω σαν γουστερίτσα...

φλωράκι...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τρόφιμα, φάρμακα, ενέργεια, μεταφορές, επικοινωνίες, ενοπλες δυνάμεις πρέπει να ανήκουν στο κράτος αποκλειστικά ή να τελούν υπό την εποπτεία του.Σε αυτά ελεύθερη αγορά και μαλακίες δεν παίζει.Εμείς δεν είμαστε Λουξεμβούργο...δυστυχώς!!!

Α καλά.

Και επειδή δεν είμαστε Λουξεμβούργο θα βάλουμε το πολύ αποτελεσματικό Ελληνικό Δημόσιο να φτιάχνει και να μοιράζει γιαουρτάκια και ασπιρίνες.

Τώρα σωθήκαμε.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Α καλά.

Και επειδή δεν είμαστε Λουξεμβούργο θα βάλουμε το πολύ αποτελεσματικό Ελληνικό Δημόσιο να φτιάχνει και να μοιράζει γιαουρτάκια και ασπιρίνες.

Τώρα σωθήκαμε.

Όλα γίνονται τυπε :2funny: :2funny: :2funny:

Ξουλίδου: Φθηνά φάρμακα που θα τα παράγει ο Στρατός

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
να κρατικοποιηθουν και τα μπουρδελα - ουρες θα σχηματιζονται απεξω  :headbang:

δεν γινεται να αφησουμε τους ιδιωτες να εχουν υπερκερδη σε βαρος του λαου απο αυτην την βασικη αναγκη διαβιωσης και τον τοσο κρισιμο εθνικης σημασιας τομεα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Δεν στα λενε καλα οι φιλοι σου οι λαικατζιδες, αυτοι που λες δεν εναι αγροτες αλλα εμποροι, ;) Ο κανονικος αγροτης που πουλαει τα προιοντα του στην λαικη επειδης μπορει και φοροδιαφευγη, δεν κατεβηκε στα μπλοκα  ;)
Οι εν λογο αγροτες ειναι και εβγαλαν και αδεια για λαικη δεν ειναι εμποροι ξερω τη λεω και τους ξερω χρονια

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Οι εν λογο αγροτες ειναι και εβγαλαν και αδεια για λαικη δεν ειναι εμποροι ξερω τη λεω και τους ξερω χρονια
Μονο στα χαρτια και αμα τους γινει ελεγχος στα χωραφια δεν εχουν να δειξουν τιποτα  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μας έχουνε ζαλίσει οι αγρότες με το κόστος παραγωγής και τους μεσάζοντες που "τους πίνουν το αίμα"...

δηλαδή ο αγρότης της γαλλίας εχει χαμηλότερο κόστος παραγωγής ? (μην διαβάσω τίποτε παπαριές περί ΦΠΑ γιατί ο ΦΠΑ είναι φόρος που μετακυλίεται στην κατανάλωση και η παραγωγή δεν επιβαρύνεται με αυτόν δηλαδή αν ένας αγρότης πληρώσει πχ 3000 ευρώ ΦΠΑ για τα αγροτικά εφόδια του θα τον αφαιρέσει από τον ΦΠΑ που θα εισπράξει κατά την πώληση των προιόντων του και θα αποδώσει την διαφορά αν ο ΦΠΑ πωλήσεων είναι μεγαλύτερος ή θα του επιστραφεί η διαφορά αν ο ΦΠΑ πωλήσεων είναι λιγότερος)...

δηλαδή στα αγροτικά προιόντα που έρχονται πχ από την Αργεντινή δεν μεσολαβούν μεσάζοντες ??

μαλακίες λένε τεμπέληδες του κερατά είναι... θέλουν να παράγουν ότι γουστάρουν αυτοί, όποτε γουστάρουν αυτοί, όπως γουστάρουν αυτοί και να το πληρώνουμε στην τιμή που το γουστάρουν αυτοί..

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μαλακίες λένε τεμπέληδες του κερατά είναι... θέλουν να παράγουν ότι γουστάρουν αυτοί, όποτε γουστάρουν αυτοί, όπως γουστάρουν αυτοί και να το πληρώνουμε στην τιμή που το γουστάρουν αυτοί..

και με αφορολόγητο πετρελαιο, και χωρις φορους εισοδηματος, και χωρις παραστατικα πωλησης προιοντων, και με διπλοτριπλοζυγισμενες επιδοτησεις, και με καταχρεωμενους τους αγροτικους συνεταιρισμους (πληρωνε μ@λ@κ@ πολιτη και αλλους φορους για να καλυψεις τα χρεη τους) και ασφαλισμενοι χωρις να πληρωνουν εισφορες και κλεινουμε τους δρομους οποτε γουσταρουμε

:rockon: :rockon: :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
μας έχουνε ζαλίσει οι αγρότες με το κόστος παραγωγής και τους μεσάζοντες που "τους πίνουν το αίμα"...

Πολύ απλά οι αγρότες μας δεν θελουν να πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, όπως εμαθαν τόσα χρόνια.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Σε σας τους πρώτους λέω είστε λιμοκοντόροι και δε σας λογαριάζω καθόλου.Αν νομίζετε ότι σας παίρνει πάτε στα μπλόκα και σπάστε το μπουκάλι το μποζολέ στο κεφάλι των αγροτών για να τους διώξετε!!Με προσοχή όμως μη σπάσετε κανένα νύχι!!!

τυπε 30 χρονια τωρα οι αγροτες κλεινουν τους δρομους κανοντας δυσκολη τη ζωη στην υπολοιπη κοινωνια εκβιαζοντας για χρηματα.

Η διαφορα τωρα είναι ότι ο μεσος αστος τα φερνει βολτα πιο δυσκολα από τον μεσο αγροτη. Είναι λοιπον μεγαλη αλητεια και απανθρωπιά να κλεινουν το δρομο στον εμπορο, τον μεταφορεα, τον υπαλληλο ή τον ανεργο, που ουτε επιδοτηση πηρε ποτε, ουτε αφορολόγητα, ουτε συνταξεις τζαμπα ουτε κοτόπουλα εχει στην αυλη να ταισει την φαμίλια του  :S

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
τυπε 30 χρονια τωρα οι αγροτες κλεινουν τους δρομους κανοντας δυσκολη τη ζωη στην υπολοιπη κοινωνια εκβιαζοντας για χρηματα.

Η διαφορα τωρα είναι ότι ο μεσος αστος τα φερνει βολτα πιο δυσκολα από τον μεσο αγροτη. Είναι λοιπον μεγαλη αλητεια και απανθρωπιά να κλεινουν το δρομο στον εμπορο, τον μεταφορεα, τον υπαλληλο ή τον ανεργο, που ουτε επιδοτηση πηρε ποτε, ουτε αφορολόγητα, ουτε συνταξεις τζαμπα ουτε κοτόπουλα εχει στην αυλη να ταισει την φαμίλια του  :S
Σωστοτατος

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
κλεινουν το δρομο στον εμπορο, τον μεταφορεα, τον υπαλληλο ή τον ανεργο,
Τύπε ηττα των αγροτών σημαίνει νικη του Συριζα.
Νικη του Συριζα σημαινει θάνατος για αυτους που αναφέρεις
..just saying

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Τύπε ηττα των αγροτών σημαίνει νικη του Συριζα.
Νικη του Συριζα σημαινει θάνατος για αυτους που αναφέρεις
..just saying

τι συριζα και ξε-συριζα ρε τυπε? είναι δυνατον ο αγροτης με 30 χιλιαρικα να μην πληρωνει εφορια και ο επαγγελματιας με 30 χιλ να πληρωνει τα 20 σε φορους-προκαταβολες  :think:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τι συριζα και ξε-συριζα ρε τυπε? είναι δυνατον ο αγροτης με 30 χιλιαρικα να μην πληρωνει εφορια και ο επαγγελματιας με 30 χιλ να πληρωνει τα 20 σε φορους-προκαταβολες  :think:
εσενα σε ενδιαφέρει να πληρωσει και ο αγρότης φόρους η να μη πληρώσει εξωφρενικούς φόρους ο επαγγελματίας?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εισαι πολλη γελασμενος αν νομιζεις οτι τα προιοντα που πουλανε οι περισσοτεροι ειναι δικα τους αγορασμενα απο εμπορους ειναι και ειναι εισαγωγης εχω κανα δυο φιλους λαικατζηδες και μου τα λενε μη το ψαχνεις και επισεις εγω πολεμαω στον τομεα της ανεργιας εχεις δει ποτε κανεναν περα απο τους αγροτες να κλεινει δρομους και να ταλαιπωρει τους αλλους ΟΧΙ μονο αυτοι το κανουν αυτο στο θεμα απεργιας κανενας δε μπορει να πει κατι δε μπορεις να αναγκασεις τον αλλο να δουλεψει αν δε θελει δεν εχεις ομως κανενα δικαιωμα με το ετσι θελω να κοβεις τη μετακινηση του καθενος και να κανεις ζημια στην επιχειριση του αλλου για να πουλησεις τη μαγκια σου

Εφόσον είσαι άνεργος φίλε δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι απένταντι.Το ξαναλέω το 2003 ή το 2008 που έκλειναν τους δρόμους κι εγώ απέναντι είμουν.Αλλά σήμερα είναι άλλες καταστάσεις.Και οι αγρότες δεν είναι μισθωτοι για να κάνουν απεργία ούτε έμποροι για να κλείσουν το μαγαζί τους.Αν δεν κάνουν αυτή τη φασαρία δε θα ήξερες καν ότι υπάρχουν.Δε ζουν δίπλα σου για να τους βλέπεις ζουν στα χωριά τους.

Όσο για τους εμπόρους στη λαική δεν ξερω τι μπορεί να γίνεται στην Αθήνα ή τις μεγάλες πόλεις αλλά επαρχία έμπορος με πορτοκάλια Ισραήλ δε στέκεται όσες μούφες κι αν πουλήσει.Γνωρίζεται ο κόσμος.

Και να σου πω και κάτι φίλε μου;Είναι πρόβλημα που δε μπορείς να μετακινηθείς ελεύθερα;Μαζί σου αφού το θες, συμφωνώ.Κι εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα πολλές φορές την εβδομάδα για να πάω στη δουλειά μου και τσατίζομαι εκείνη την ώρα.Όμως έχουν πρόβλημα οι τύποι αυτοί ή νομίζεις ότι κάνουν χαβαλέ εκεί;Θα μου πεις δεν είναι δουλειά σου να ασχοληθείς με το προβλημά τους.Σωστό!!!Αν όμως τους πετροβολάς εσύ που είσαι άνεργος πως νομίζεις ότι θα βρεις δουλειά;Και αν βρεις τι μισθό θα παιρνεις;

Κάποιοι από τον κλάδο σου έκαναν αντιστοιχες φασαρίες κάποτε και εσύ απολαμβάνεις,θα έπρεπε να απολαμβάνεις έστω, 8ωρο, ασφάλιση, υγεια, σύνταξη κπλ κλπ.Κάποιοι εργάτες έκαναν καταλήψεις σε εργοστάσια που δεν τους άνηκαν και έγινε κακός χαμός για να μπορείς εσύ να ζεις καλύτερα.Τότε λες δεν υπήρχαν τυπάκια σαν κι εσένα ή εμένα που τους έβριζαν αυτούς και τους έλεγαν τεμπέληδες;Επειδή ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα είναι επιεικώς για τον πούτσο δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξής του παγκόσμια.

Την προστασία και τις παροχές δεν τις χρειάζεται  ο πλούσιος για να επιβιώσει ο φτωχός τις χρειάζεται.Αν ο καθένας λέει δε με νοιάζει να κόψουν το λαιμό τους οι άλλοι τότε απλά γίνεται πουτάνα το κράτος και αυτοί που την πληρώνουν είναι όσοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Αν περάσουν όλα αυτά για τα οποία διαμαρτύρονται οι αγρότες ξέρεις τι θα γίνει;Να σου πω εγώ.Απλά θα μαζευτεί η γη σε 5 μεγαλοεταιρείες γεωργικών προιόντων, θα τη δουλεύουν με εργάτες ανασφάλιστους, ο μικροαγρότης θα ψοφήσει στην πείνα και θα επιβληθεί μονοπώλιο στις τιμές και την ποιότητα των τροφίμων.Αυτό γίνεται στα αφρικανικά κράτη.Τότε εσύ κι εγώ πως θα ζήσουμε;Θα τρώμε ο ένας τον άλλο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom