tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Κι εγώ, για να "σπάσω" τον Μεγαλειότατο.
μέχρις στιγμής κατάφερες να μας σπάσεις τ'αρχίδια
τις καλησπέρες μου
Τῆς παραδόσεως, γενικώτερον.
Της Αριστοτελικής ολιγαρχίας.
Και επειδή πολιτικά είμαστε χωριανοί να σας ζητήσω να με συμπεριλάβετε στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας σας ως δικαιούχο;;;;
τις καλησπέρες μου
τις καλησπέρες μου
Ειναι απο τα κολλητιλικια που εχει με τον αλλο τον αναρχιδο, το φιλο της γεροντοκορης, το μεγαλο γκουρου με τα προσωπικα νηματα στο bou.
Δὲν ἐντάσσομαι εἰς τὸ πολιτικὸν φάσμα, διότι τὸ ἐν λόγῳ φάσμα, ὁμοῦ μετὰ τῶν τοπικῶν προσδιορισμῶν του (δεξιὰ - ἀριστερὰ) εἶναι δημιούργημα τῆς ἐπικαταράτου γαλλικῆς ἀνατροπῆς (καὶ ὄχι «ἐπαναστάσεως»).
Η οποια ανατροπη κατεστρεψε το κραταιο τοτε γαλλικο βασιλειο πρωτη δυναμη τοτε παγκοσμιως. Και απο τοτε υποβιβαστηκε σε δευτερευουσα δυναμη στην Ευρωπη και ποτε δεν ανεκαμψε.
Η οποια ανατροπη κατεστρεψε το κραταιο τοτε γαλλικο βασιλειο πρωτη δυναμη τοτε παγκοσμιως. Και απο τοτε υποβιβαστηκε σε δευτερευουσα δυναμη στην Ευρωπη και ποτε δεν ανεκαμψε.
Νταξ...
Με τον Ντε Γκώλ, αναβαθμίστηκε αρκετά. Οι Βρετανοί έκαναν "μαγκιές" με τις πλάτες των Η.Π.Α.
Τον Αυτοκράτορα Ναπολέοντα τον εντάσσεις σε αυτήν την υποβίβαση;
Πρωτη δυναμη ποτε δε ξαναγινε ωστοσο ;) Απο το 1871 πρωτο βιολι στην Ευρωπη εινα η Γερμανια ξεκαθαρα και οριστικα.
Κολλητιλίκια,παλαιά.
Μπήκε ανάμεσά μας η γεροντοκόρη και του έβαλε σπιουνιές, με αποτέλεσμα να τσακωθούμε άσχημα.
Τα κατάφερε πάλι το ΠΑΜΕ να διαλύσει την μεγαλειώδη συγκέντρωση τών αγροτών στην πλατεία Συντάγματος.
Μια ζωή δεκανίκια τών Αφεντικών οι κομμουνιστές.
Τα κατάφερε πάλι το ΠΑΜΕ να διαλύσει την μεγαλειώδη συγκέντρωση τών αγροτών στην πλατεία Συντάγματος.
Μια ζωή δεκανίκια τών Αφεντικών οι κομμουνιστές.