Νέα

Τί στο ΜΠΟΥΤΣΟ θέλουν επιτέλους οι αγρότες;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 640
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν ήταν καλός άνθρωπός, δεν ήταν πατριώτης, ήταν πολύ μεγάλος φαταούλας και εξουσιομανής.Συμφωνούμε μέχρι εδώ.Αυτό τον κάνει κομμουνιστή;
Για να δουμε τι θα απαντησουν σε σενα. Εγω ελαβα την απαντηση "ωχ βαγγελιστρα μου" και κατι για πετεινους και κεφάλια.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εχω αντιληφθει οτι επιζητατε για καποιον περιεργο λογο που δεν γνωριζω,την ρηξη με εμενα.
Το αντιπαρηλθα μια, δυο, τρεις.
Τωρα βλεπω οτι σπευδετε και ως αυτοκλητος συνηγορος γνωστων ακραιων στοιχειων του σάιτ προκειμενου να με ψεξετε.
Καλως λοιπον. Ελαβα το μηνυμα.

Άδικο έχει;;;Αφού ερεθίζεις τα πλήθη!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλήθεια μέσα στο δικαστήριο δεν έχει προσπαθήσει κανένας αντίδικος να σε τουλουμιάσει καμιά φορά;; :grin: :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Άδικο έχει;;;Αφού ερεθίζεις τα πλήθη!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλήθεια μέσα στο δικαστήριο δεν έχει προσπαθήσει κανένας αντίδικος να σε τουλουμιάσει καμιά φορά;; :grin: :grin: :grin: :grin:
Αν τα πληθη ερεθιζονται επειδη δεν μπορουν να με αντιμετωπισουν, μου ειναι αδιαφορο.

Επισκέπτης
Δεν ήταν καλός άνθρωπός, δεν ήταν πατριώτης, ήταν πολύ μεγάλος φαταούλας και εξουσιομανής.Συμφωνούμε μέχρι εδώ.Αυτό τον κάνει κομμουνιστή;

Μὰ δὲν ἦτο ἅπληστος ἤ ἔστω ληστὴς διὰ οἰκονομικὸν ὄφελος. Ἡ ἐξουσιομανία του ἐπεξετάθη ἔως καταστροφῆς τῶν δομῶν τῆς Ἑλληνικῆς κοινωνίας καὶ τοῦ Ἑλληνικοῦ κράτους διὰ ἱκανοποίησιν τοῦ ἑαυτοῦ του τὸν ὁποῖον (καὶ ἐδῶ εἶναι ἡ σύνδεσις μετὰ τοῦ κομμουνισμοῦ) ἔβλεπεν ὡς φορέαν τῆς προόδου ἡ ὁποία ὁδηγεῖ τὴν «ἀνθρωπότηταν» ἐκ τοῦ «σκότους» εἰς τὸ «φῶς».

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Αν τα πληθη ερεθιζονται επειδη δεν μπορουν να με αντιμετωπισουν, μου ειναι αδιαφορο.

Τα πλήθη δεν ερεθίζονται με την παρουσία σου αλλά με τα ερεθίζεις εσύ με τη συμπεριφορά σου!!! :P :P :P :P

Και μη διαστρεβλώνεις αυτά που λέω δικηγόρε σουπιά!!! Η διαφορά της παθητικής με την ενεργητική φωνή σε σένα τον θεωρητικό επιστήμονα είναι κάτι περισσότερο από γνωστή!!!!
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :grin: :grin: :grin: :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Εχω αντιληφθει οτι επιζητατε για καποιον περιεργο λογο που δεν γνωριζω,την ρηξη με εμενα.
Τωρα βλεπω οτι σπευδετε και ως αυτοκλητος συνηγορος γνωστων ακραιων στοιχειων του σάιτ προκειμενου να με ψεξετε.

Ναι. Πρώτη φορά είναι που σας εγκαλώ να μην κατηγορείτε τους άλλους, τουλάχιστον για ό,τι κάμνετε κατά κόρον.  :jerking:

Όσο για τα υπόλοιπα γνωστά και επαναλαμβανόμενα ντραμακουινιλίκια  σας, τα παραπέμπω σε αυτά που έκοψε ο κ. Μπάρμπης.

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
Οι κρητικοι μια χαρα θα ηθελαν να γινει η κρητη  ανεξαρτητο κρατος υπο αμερικανικη κατοχη λογω σουδας.
Με χαρα θα ξεχναγαν και ελλαδα και τα παντα.
Το 2010-2012 οταν ξεπαστρευαν τον ιδιωτικο τομεα καπνιζαν τα χασισια τους και σφυριζαν αδιαφορα.
Ας κανουν υπομονη, τιποτα δε θα μεινει ορθιο.
Πολύ σωστά τα λες!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τα πλήθη δεν ερεθίζονται με την παρουσία σου αλλά με τα ερεθίζεις εσύ με τη συμπεριφορά σου!!! :P :P :P :P

Και μη διαστρευλώνεις αυτά που λέω δικηγόρε σουπιά!!! Η διαφορά της παθητικής με την ενεργητική φωνή σε σένα τον θεωρητικό επιστήμονα είναι κάτι περισσότερο από γνωστή!!!!
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :grin: :grin: :grin: :grin:
xydi-top.jpg

Επισκέπτης
Εγω ελαβα την απαντηση "ωχ βαγγελιστρα μου" και κατι για πετεινους και κεφάλια.

Ῥὲ φίλε, παράτα τὰ δικηγορίστηκα εἴπαμε. Τὴν ἐν λόγῳ ἀπάντηση τὴν ἔλαβες ἐπειδὴ ἐδήλωσες ὅτι ἀνεκάλυψες εἰς τὸ πρόσωπὸν μου ...κομμουνιστήν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ναι. Πρώτη φορά είναι που σας εγκαλώ να μην κατηγορείτε τους άλλους, τουλάχιστον για ό,τι κάμνετε κατά κόρον.  :jerking:

Όσο για τα υπόλοιπα γνωστά και επαναλαμβανόμενα ντραμακουινιλίκια  σας, τα παραπέμπω σε αυτά που έκοψε ο κ. Μπάρμπης.
Αφηστε, καταλαβα. Λυπάμαι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467

Την ψωλιά που φάγατε στο νήμα της Αλίκης αναπαραθέτωντας την παρανόμως αναρτημένη φωτογραφία, την θυμάστε;  :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Την ψωλιά που φάγατε στο νήμα της Αλίκης αναπαραθέτωντας την παρανόμως αναρτημένη φωτογραφία, την θυμάστε;  :)
Την φωτογραφια που ειχε αναρτησει η ιδια πριν δυο σελιδες. Μαλιστα.
Λοιπον ακου να δεις, αρκετα. Και η υπομονη εχει τα ορια της.
Ουτε καλημερα απο δω και μπρος. Νισαφι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παραπονιαρης σαν τον γιατρο εισαι. ψοφας για αγαπες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Αφηστε, καταλαβα. Λυπάμαι.

Τα "λυπάμαι" και τα "απαξιώ", είναι εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι μουνοπανοδικηγορίσκοι καθώς και πάσης φύσεως πίσωορχεις για να απεμπλακούν, όαν αντιλαμβάνονται ότι είναι στριμωγμένοι και δεν ημπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, με επιχειρήματα.  :)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Μὰ δὲν ἦτο ἅπληστος ἤ ἔστω ληστὴς διὰ οἰκονομικὸν ὄφελος. Ἡ ἐξουσιομανία του ἐξικνοῦτο ἔως καταστροφῆς τῶν δομῶν τῆς Ἑλληνικῆς κοινωνίας καὶ τοῦ Ἑλληνικοῦ κράτους διὰ ἱκανοποίησιν τοῦ ἑαυτοῦ του τὸν ὁποῖον (καὶ ἐδῶ εἶναι ἡ σύνδεσις μετὰ τοῦ κομμουνισμοῦ) ἔβλεπεν ὡς φορέαν τῆς προόδου ἡ ὁποία ὁδηγεῖ τὴν «ἀνθρωπότηταν» ἐκ τοῦ «σκότους» εἰς τὸ «φῶς».

Εδώ θα διαφωνήσουμε κ.κ.έμπορε!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ήτο και άπληστος και εξουσιομανής και φιλελεύθερος.Δεν πρέσβευε το καλό της Ελλάδος, έστω και λανθασμένα, αλλά πρέσβευε το δικό του καλό και εξυπηρετούσε συμφέροντα προκειμένου να ικανοποιεί τα δικά του πάθη.Ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε;Αυτών που τον υποστήριζαν κάθε φορά.Στην αρχή του στρατιωτικού συνδέσμου, μετά της αντάντ κοκ.Ότι του πραγραμμάτιζαν έκανε. Ποια πάθη εξυπηρετούσε;Την παραμονή στην εξουσία.Εξ' ου και η αρχομανία!!!

Ο κομμούνισμός είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν υπάρχουν ερμηνείες σχετικά με τον ορισμό του:

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82[/url]

Το να χαρακτηρίζεις τον κάθε τυχοδιώκτη κομμουνιστή θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο "...Κωστάκης: Μπαμπά θέλω να παντρευτώ το Γιωργάκη!!!Μα αυτός παιδί μου είναι κομμουνιστής"!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Την φωτογραφια που ειχε αναρτησει η ιδια πριν δυο σελιδες. Μαλιστα.
Λοιπον ακου να δεις, αρκετα. Και η υπομονη εχει τα ορια της.
Ουτε καλημερα απο δω και μπρος. Νισαφι.

Μια παράνομη πράξη, δεν δικαιολογεί-δικαιώνει την ανπαραγωγή-απάντηση  παράνομης πράξης. Εσείς ως έγκριτος νομικός θα πρέπει να το γνωρίζατε.  :)

Επισκέπτης

Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ήτο και άπληστος και εξουσιομανής και φιλελεύθερος.Δεν πρέσβευε το καλό της Ελλάδος, έστω και λανθασμένα, αλλά πρέσβευε το δικό του καλό και εξυπηρετούσε συμφέροντα προκειμένου να ικανοποιεί τα δικά του πάθη.Ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε;Αυτών που τον υποστήριζαν κάθε φορά.Στην αρχή του στρατιωτικού συνδέσμου, μετά της αντάντ κοκ.Ότι του πραγραμμάτιζαν έκανε. Ποια πάθη εξυπηρετούσε;Την παραμονή στην εξουσία.Εξ' ου και η αρχομανία!!!

Ο κομμούνισμός είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν υπάρχουν ερμηνείες σχετικά με τον ορισμό του:

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82[/url]

Το να χαρακτηρίζεις τον κάθε τυχοδιώκτη κομμουνιστή θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο "...Κωστάκης: Μπαμπά θέλω να παντρευτώ το Γιωργάκη!!!Μα αυτός παιδί μου είναι κομμουνιστής"!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ὑπάρχουν βεβαίως συγκεκριμένοι ὁρισμοὶ τοῦ κομμουνισμοῦ (ὅπως καὶ τοῦ φασισμοῦ). Αὐτὸ τὸ ὁποῖο θέλω νὰ τονίσω, διὰ τῆς χρήσεως τοῦ ὅρου, εἶναι ὅτι ὁ σημερινὸς προοδευτισμὸς καὶ ἡ πολιτικὴ ὀρθότης, ἄν θέλετε, εἶναι τὸ ἴδιον ἐπικίνδυνοι ἀκὀμα καὶ διὰ τὴν φυσικὴν μας ὑπόστασιν, μὲ τὸν (στενῶς ὁριζόμενον) κομμουνισμόν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467

Υπάρχουν και παραλλαγές του κομμουνισμού, κύριε.  :)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Τελικά άγιέ μου είσαι κουφαλίτσα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom