Νέα

Τί στο ΜΠΟΥΤΣΟ θέλουν επιτέλους οι αγρότες;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 640
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αληθεύει ότι ο Μπούτας έχει μεγάλες καλλιέργιες στην Ρουμανία?

Αρχίζω να υποπτεύομαι ότι ο σκατιάρης είναι βλάχος αν ισχύει αυτό που γράφεις, και μιλάει αυτήν την ξένη γλώσσα τους...

Απορώ ποιοι βλαμμένοι ακολουθούν ακόμα το κομματόσκυλο....

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Αγαπητέ μου κ.παντοπώλα θυμάστε τότε που είσαστε νέος που έγραφαν οι εφημερίδες για ένα καινούργιο νόμο, το ιδιώνυμο;

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF[/url]

Ο Βενιζέλος ήταν ο φιλελεύθερος της εποχής του.Και ως γνήσιος φιλελεύθερος ήθελε τα πάντα υπό την ιδιοκτησία του!!

Υποθέτω αυτός είναι κι ένας λόγος για να τον λατρέψει ο κ.Δικηγόρος άνωθεν!!! :P :P :P :P

Αλλά δε σας αδικώ..Είστε γνήσιο τέκνο του εμφυλίου - συμμοριτοπολέμου κατ εσάς - και έχετε επιρρεαστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα την εποχής....

Σας πληροφορώ πάντως ότι η ιστορία,δεξιά και αριστερά γραφόμενη,επίσημη και εναλλακτική, σας εκθέτει και τείνει να συμφωνήσει μαζί μου!!!

Την καλησπέρα μου!!! :hi: :hi: :hi: :hi:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αγαπητέ μου κ.παντοπώλα θυμάστε τότε που είσαστε νέος που έγραφαν οι εφημερίδες για ένα καινούργιο νόμο, το ιδιώνυμο;

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF[/url]

Ο Βενιζέλος ήταν ο φιλελεύθερος της εποχής του.Και ως γνήσιος φιλελεύθερος ήθελε τα πάντα υπό την ιδιοκτησία του!!

Υποθέτω αυτός είναι κι ένας λόγος για να τον λατρέψει ο κ.Δικηγόρος άνωθεν!!! :P :P :P :P

Αλλά δε σας αδικώ..Είστε γνήσιο τέκνο του εμφυλίου - συμμοριτοπολέμου κατ εσάς - και έχετε επιρρεαστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα την εποχής....

Σας πληροφορώ πάντως ότι η ιστορία,δεξιά και αριστερά γραφόμενη,επίσημη και εναλλακτική, σας εκθέτει και τείνει να συμφωνήσει μαζί μου!!!

Η συμμετοχή του στον πόλεμο της Κριμαίας εναντίον των Μπολσεβίκων,

και η άρνησή του να επαναπατρίσει Ποντίους του Καυκάσου επειδή τους θεωρούσε κομμουνιστές (πράγμα που 25 έτη αργότερα στον Εμφύλιο αποδείχθηκε κατά κόρον αληθές...), παρά μόνο αφού έκανε θετική εισήγηση ο Ν.Καζαντζάκης που ο ίδιος Βενιζέλος τον έστειλε εκεί,

μόνο ως κομμουνιστή δεν τον κατατάσσουν.

Αν ίσχυε αυτό, τότε τί λόγο θα είχε ο Λένιν να στέλνει σεντούκια γεμάτα χρυσό στον υποψήφιο σύντροφό του Κεμάλ...?

Και αν κ´αποιος απορεί γιατί στείλαμε Σώμα Στρατού στην λάθος πλευρά της Μαύρης Θάλασσας,

ας δει την παρακάτω φωτό:

[URL unfurl="true"]https://en.m.wikipedia.org/wiki/George_V [/URL]   [URL unfurl="true"]https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nicholas_II_of_Russia[/url]

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οι κρητικοι μια χαρα θα ηθελαν να γινει η κρητη  ανεξαρτητο κρατος υπο αμερικανικη κατοχη λογω σουδας.
Με χαρα θα ξεχναγαν και ελλαδα και τα παντα.
Το 2010-2012 οταν ξεπαστρευαν τον ιδιωτικο τομεα καπνιζαν τα χασισια τους και σφυριζαν αδιαφορα.
Ας κανουν υπομονη, τιποτα δε θα μεινει ορθιο.

Οι Κρητικοι δυστυχως διακρινονται απο τποπικισμο και οχι απο πατριωτισμο.

Επισκέπτης

Ἁρπάζετε τὰ ἐπιφαινόμενα καὶ ἀγνοεῖτε τὸ σύνολον.

Τὸ «ἰδιώνυμον», μὲ τὸ ὁποῖον μᾶς ἔχουν ζαλίσει ἐδὼ καὶ δεκαετίας οἱ κομμουνισταί, ἦτο ἐλαχίστη πράξις ἀμύνης κατὰ τοῦ κομμουνιστικοῦ βαρβαρισμοῦ.

Ἐδῶ ὁμιλοῦμεν διὰ κάτι πολὺ εὑρύτερον: Διὰ τῶν πράξεὼν του ὁ Βενιζέλος ἐκρήμνισεν τὰ ἰδεώδη τοῦ Ἑλληνισμοῦ.

Ἐπαναλαμβάνω διὰ πολλοστὴν φορὰν ὅτι κομμουνισταὶ δὲν εἶναι μόνον τὰ μέλη τοῦ ΚΚΕ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467

Τὸ «ἰδιώνυμον», μὲ τὸ ὁποῖον μᾶς ἔχουν ζαλίσει ἐδὼ καὶ δεκαετίας οἱ κομμουνισταί, ἦτο ἐλαχίστη πράξις ἀμύνης κατὰ τοῦ κομμουνιστικοῦ βαρβαρισμοῦ.

Ἐδῶ ὁμιλοῦμεν διὰ κάτι πολὺ εὑρύτερον: Διὰ τῶν πράξεὼν του ὁ Βενιζέλος ἐκρήμνισεν τὰ ἰδεώδη τοῦ Ἑλληνισμοῦ.

Ἐπαναλαμβάνω διὰ πολλοστὴν φορὰν ὅτι κομμουνισταὶ δὲν εἶναι μόνον τὰ μέλη τοῦ ΚΚΕ.

Αδιαμφισβήτητο γεγονός, φίλτατε κ. Παντοπώλα.  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σωστά. Για σενα ειναι και οι νεοδημοκρατες και φυσικα αρκετοι κεντρωοι.
Μπραβο.
Χαρισε στους κομμουνιστες το 60% του ελληνικου λαου.
Ωραια υπηρεσια τους προσφερεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αὐτὸ τὸ ἐρώτημα γεννᾶται ἐκ τῆς παραθέσεως; Ἐν πάσῃ περιπτώσει, ἡ ἀπάντησις εἶναι «ναί, ἐντὸς τοῦ πλαισίου τῆς ἐποχῆς του».

Ἡ στάσις κατὰ τοῦ κράτους και ἡ απόσπασις τμήματος αὐτοῦ πρὸς δημιουργίαν κεχωρισμένου μορφώματος ὑπὸ τὴν ἐπικυριαρχίαν του ἐπανελήφθησαν καὶ ὑπὸ τῶν καὶ τύποις κομμουνιστῶν 30 ἔτη βραδύτερον.
Παραληρείς.
Ημιμαθεια, στομφος, αγνοια.

Επισκέπτης
Σωστά. Για σενα ειναι και οι νεοδημοκρατες και φυσικα αρκετοι κεντρωοι.
Μπραβο.
Χαρισε στους κομμουνιστες το 60% του ελληνικου λαου.
Ωραια υπηρεσια τους προσφερεις.

Ῥὲ πουλάκι μου, αὐτὰ σὲ καμμιὰ γιαγιὰ μάρτυρα στὰ δικαστήρια.

Οἱ νεοδημοκράτες προφανῶς δὲν εἶναι κομμουνιστὲς.

Εἶναι ὅμως παραπλανημένοι ἀπὸ ἕνα κόμμα τὸ ὁποῖο φροντίζει γιὰ τὰ συμφέροντα μόνον τῶν κατεχόντων περιουσία 10 ἐκατομμυρίων καὶ ἄνω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ῥὲ πουλάκι μου, αὐτὰ σὲ καμμιὰ γιαγιὰ μάρτυρα στὰ δικαστήρια.

Οἱ νεοδημοκράτες προφανῶς δὲν εἶναι κομμουνιστὲς.

Εἶναι ὅμως παραπλανημένοι ἀπὸ ἕνα κόμμα τὸ ὁποῖο φροντίζει γιὰ τὰ συμφέροντα μόνον τῶν κατεχόντων περιουσία 10 ἑκατομμυρίων καὶ ἄνω.
Αυτα τα λενε οι κομμουνιστες. Βρηκαμε τον κομμουνιστή λοιπον.

Επισκέπτης
Παραληρείς.
Ημιμαθεια, στομφος, αγνοια.

Ναί. Δὲν ἀπέσπασε τμῆμα τοῦ κράτους ὁ Βενιζέλος.

Δὲν ἐπανῆλθε στὴν ἐξουσία μὲ ἐπέμβαση ξένων στρατευμάτων.

Δὲν ἐφόνευσεν.

Δὲν ἔκαμεν πολιτικὴν τῶν παρασκηνίων καὶ τῶν σαλονιῶν.

Τὸ μόνον τοῦ ἐλάττωμα ἦτο ὁ ...ἐκφρασθεῖς διὰ τοὺ «ἰδιωνύμου» ...ἀντικομμουνισμὸς του.  :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Επειδή εγώ είμαι από χωριό και δεν τα πιάνω όλα με την πρώτη θέλετε αγαπητέ κ.επιχειρηματία να μας εξηγήσετε ποιοι είναι κατά τη γνώμη σας οι κομμουνισται;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467

Δὲν ἐφόνευσεν.

Τὸ μόνον τοῦ ἐλάττωμα ἦτο ὁ ...ἐκφρασθεῖς διὰ τοὺ «ἰδιωνύμου» ...ἀντικομμουνισμὸς του.  :2funny:

Ιστορικώς τεκμηριωμένα, άπαντα τα όσα γράφετε.  :)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Δὲν ἐφόνευσεν.

Δεν ήταν καλός άνθρωπός, δεν ήταν πατριώτης, ήταν πολύ μεγάλος φαταούλας και εξουσιομανής.Συμφωνούμε μέχρι εδώ.Αυτό τον κάνει κομμουνιστή;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εκέκραξε ο όνος τον πετεινόν, κεφάλα.  :)
Εχω αντιληφθει οτι επιζητατε για καποιον περιεργο λογο που δεν γνωριζω,την ρηξη με εμενα.
Το αντιπαρηλθα μια, δυο, τρεις.
Τωρα βλεπω οτι σπευδετε και ως αυτοκλητος συνηγορος γνωστων ακραιων στοιχειων του σάιτ προκειμενου να με ψεξετε.
Καλως λοιπον. Ελαβα το μηνυμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Δὲν ἐφόνευσεν.

Σωστα. Και το οτι εκανε το Κρατος της Θεσσαλονικης, του προσδιδει "κομμουνιστογενη" χαρακτηρα. Οντως, ΩΧ ΒΑΓΓΕΛΙΣΤΡΑ ΜΟΥ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom