Επισκέπτης
Θέλεις να μας το εξηγήσεις αυτό λίγο αγαπητέ κ.Ζήκο;;
Πρβλ. ἀνωτέρω.
Θέλεις να μας το εξηγήσεις αυτό λίγο αγαπητέ κ.Ζήκο;;
Αληθεύει ότι ο Μπούτας έχει μεγάλες καλλιέργιες στην Ρουμανία?
Πρβλ. ἀνωτέρω.
Αγαπητέ μου κ.παντοπώλα θυμάστε τότε που είσαστε νέος που έγραφαν οι εφημερίδες για ένα καινούργιο νόμο, το ιδιώνυμο;
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF[/url]
Ο Βενιζέλος ήταν ο φιλελεύθερος της εποχής του.Και ως γνήσιος φιλελεύθερος ήθελε τα πάντα υπό την ιδιοκτησία του!!
Υποθέτω αυτός είναι κι ένας λόγος για να τον λατρέψει ο κ.Δικηγόρος άνωθεν!!!
Αλλά δε σας αδικώ..Είστε γνήσιο τέκνο του εμφυλίου - συμμοριτοπολέμου κατ εσάς - και έχετε επιρρεαστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα την εποχής....
Σας πληροφορώ πάντως ότι η ιστορία,δεξιά και αριστερά γραφόμενη,επίσημη και εναλλακτική, σας εκθέτει και τείνει να συμφωνήσει μαζί μου!!!
Την καλησπέρα μου!!!
Οι κρητικοι μια χαρα θα ηθελαν να γινει η κρητη ανεξαρτητο κρατος υπο αμερικανικη κατοχη λογω σουδας.
Με χαρα θα ξεχναγαν και ελλαδα και τα παντα.
Το 2010-2012 οταν ξεπαστρευαν τον ιδιωτικο τομεα καπνιζαν τα χασισια τους και σφυριζαν αδιαφορα.
Ας κανουν υπομονη, τιποτα δε θα μεινει ορθιο.
Αγαπητέ μου κ.παντοπώλα θυμάστε τότε που είσαστε νέος που έγραφαν οι εφημερίδες για ένα καινούργιο νόμο, το ιδιώνυμο;
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF[/url]
Ο Βενιζέλος ήταν ο φιλελεύθερος της εποχής του.Και ως γνήσιος φιλελεύθερος ήθελε τα πάντα υπό την ιδιοκτησία του!!
Υποθέτω αυτός είναι κι ένας λόγος για να τον λατρέψει ο κ.Δικηγόρος άνωθεν!!!
Αλλά δε σας αδικώ..Είστε γνήσιο τέκνο του εμφυλίου - συμμοριτοπολέμου κατ εσάς - και έχετε επιρρεαστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα την εποχής....
Σας πληροφορώ πάντως ότι η ιστορία,δεξιά και αριστερά γραφόμενη,επίσημη και εναλλακτική, σας εκθέτει και τείνει να συμφωνήσει μαζί μου!!!
Την καλησπέρα μου!!!
Ἁρπάζετε τὰ ἐπιφαινόμενα καὶ ἀγνοεῖτε τὸ σύνολον.
Τὸ «ἰδιώνυμον», μὲ τὸ ὁποῖον μᾶς ἔχουν ζαλίσει ἐδὼ καὶ δεκαετίας οἱ κομμουνισταί, ἦτο ἐλαχίστη πράξις ἀμύνης κατὰ τοῦ κομμουνιστικοῦ βαρβαρισμοῦ.
Ἐδῶ ὁμιλοῦμεν διὰ κάτι πολὺ εὑρύτερον: Διὰ τῶν πράξεὼν του ὁ Βενιζέλος ἐκρήμνισεν τὰ ἰδεώδη τοῦ Ἑλληνισμοῦ.
Ἐπαναλαμβάνω διὰ πολλοστὴν φορὰν ὅτι κομμουνισταὶ δὲν εἶναι μόνον τὰ μέλη τοῦ ΚΚΕ.
Αδιαμφισβήτητο γεγονός, φίλτατε κ. Παντοπώλα.
Σωστά. Για σενα ειναι και οι νεοδημοκρατες και φυσικα αρκετοι κεντρωοι.Ἐπαναλαμβάνω διὰ πολλοστὴν φορὰν ὅτι κομμουνισταὶ δὲν εἶναι μόνον τὰ μέλη τοῦ ΚΚΕ.
Παραληρείς.Αὐτὸ τὸ ἐρώτημα γεννᾶται ἐκ τῆς παραθέσεως; Ἐν πάσῃ περιπτώσει, ἡ ἀπάντησις εἶναι «ναί, ἐντὸς τοῦ πλαισίου τῆς ἐποχῆς του».
Ἡ στάσις κατὰ τοῦ κράτους και ἡ απόσπασις τμήματος αὐτοῦ πρὸς δημιουργίαν κεχωρισμένου μορφώματος ὑπὸ τὴν ἐπικυριαρχίαν του ἐπανελήφθησαν καὶ ὑπὸ τῶν καὶ τύποις κομμουνιστῶν 30 ἔτη βραδύτερον.
Σωστά. Για σενα ειναι και οι νεοδημοκρατες και φυσικα αρκετοι κεντρωοι.
Μπραβο.
Χαρισε στους κομμουνιστες το 60% του ελληνικου λαου.
Ωραια υπηρεσια τους προσφερεις.
Αυτα τα λενε οι κομμουνιστες. Βρηκαμε τον κομμουνιστή λοιπον.Ῥὲ πουλάκι μου, αὐτὰ σὲ καμμιὰ γιαγιὰ μάρτυρα στὰ δικαστήρια.
Οἱ νεοδημοκράτες προφανῶς δὲν εἶναι κομμουνιστὲς.
Εἶναι ὅμως παραπλανημένοι ἀπὸ ἕνα κόμμα τὸ ὁποῖο φροντίζει γιὰ τὰ συμφέροντα μόνον τῶν κατεχόντων περιουσία 10 ἑκατομμυρίων καὶ ἄνω.
Παραληρείς.
Ημιμαθεια, στομφος, αγνοια.
Αυτα τα λενε οι κομμουνιστες. Βρηκαμε τον κομμουνιστή λοιπον.
Παραληρείς.
Ημιμαθεια, στομφος, αγνοια.
Ἁρπάζετε τὰ ἐπιφαινόμενα καὶ ἀγνοεῖτε τὸ σύνολον.
Τὸ «ἰδιώνυμον», μὲ τὸ ὁποῖον μᾶς ἔχουν ζαλίσει ἐδὼ καὶ δεκαετίας οἱ κομμουνισταί, ἦτο ἐλαχίστη πράξις ἀμύνης κατὰ τοῦ κομμουνιστικοῦ βαρβαρισμοῦ.
Ἐδῶ ὁμιλοῦμεν διὰ κάτι πολὺ εὑρύτερον: Διὰ τῶν πράξεὼν του ὁ Βενιζέλος ἐκρήμνισεν τὰ ἰδεώδη τοῦ Ἑλληνισμοῦ.
Ἐπαναλαμβάνω διὰ πολλοστὴν φορὰν ὅτι κομμουνισταὶ δὲν εἶναι μόνον τὰ μέλη τοῦ ΚΚΕ.
Ναί. Δὲν ἀπέσπασε τμῆμα τοῦ κράτους ὁ Βενιζέλος.
Δὲν ἐπανῆλθε στὴν ἐξουσία μὲ ἐπέμβαση ξένων στρατευμάτων.
Δὲν ἐφόνευσεν.
Δὲν ἔκαμεν πολιτικὴν τῶν παρασκηνίων καὶ τῶν σαλονιῶν.
Τὸ μόνον τοῦ ἐλάττωμα ἦτο ὁ ...ἐκφρασθεῖς διὰ τοὺ «ἰδιωνύμου» ...ἀντικομμουνισμὸς του.
Ναί. Δὲν ἀπέσπασε τμῆμα τοῦ κράτους ὁ Βενιζέλος.
Δὲν ἐφόνευσεν.
Τὸ μόνον τοῦ ἐλάττωμα ἦτο ὁ ...ἐκφρασθεῖς διὰ τοὺ «ἰδιωνύμου» ...ἀντικομμουνισμὸς του.
Εχω αντιληφθει οτι επιζητατε για καποιον περιεργο λογο που δεν γνωριζω,την ρηξη με εμενα.Εκέκραξε ο όνος τον πετεινόν, κεφάλα.
Σωστα. Και το οτι εκανε το Κρατος της Θεσσαλονικης, του προσδιδει "κομμουνιστογενη" χαρακτηρα. Οντως, ΩΧ ΒΑΓΓΕΛΙΣΤΡΑ ΜΟΥ.Ναί. Δὲν ἀπέσπασε τμῆμα τοῦ κράτους ὁ Βενιζέλος.
Δὲν ἐφόνευσεν.