ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Υπάρχουν και παραλλαγές του κομμουνισμού, κύριε.
Ὑπάρχουν βεβαίως συγκεκριμένοι ὁρισμοὶ τοῦ κομμουνισμοῦ (ὅπως καὶ τοῦ φασισμοῦ). Αὐτὸ τὸ ὁποῖο θέλω νὰ τονίσω, διὰ τῆς χρήσεως τοῦ ὅρου, εἶναι ὅτι ὁ σημερινὸς προοδευτισμὸς καὶ ἡ πολιτικὴ ὀρθότης, ἄν θέλετε, εἶναι τὸ ἴδιον ἐπικίνδυνοι ἀκὀμα καὶ διὰ τὴν φυσικὴν μας ὑπόστασιν, μὲ τὸν (στενῶς ὁριζόμενον) κομμουνισμόν.
παραπονιαρης σαν τον γιατρο εισαι. ψοφας για αγαπες
Υπάρχουν και παραλλαγές του κομμουνισμού, κύριε.
Παραπομπές θα ήταν πολύ χρήσιμες και επεξηγηματικές ως προς το τι εννοείτε!! ;) ;) ;)
Τροτσικισμός
Μαοϊσμός
Λενινισμός
Σταλινισμός
Αναρχοκομμουνισμός
Πωλποτισμός
κ.λ.π.
Σελίδες του ίδιου βιβλίου μου αναγιγνώσκετε αγαπητέ...Ούτε καν κεφάλαια!!!
Σελίδες του ίδιου βιβλίου μου αναγιγνώσκετε αγαπητέ...Ούτε καν κεφάλαια!!!
Αφου ηρθατε που ηρθατε Αθηνα
Κανονιστε κανενα καλο παρτακι...
Κοινώς οτιδήποτε δεν είναι με μας είναι εναντίον μας;; Θα διαφωνήσω, λυπάμαι!!!
Διαφωτίστε με μόνο για το παρακάτω: στο εύρος του πολιτικού φάσματος που τοποθετείτε ιδεολογικά τον εαυτό σας;Γιατί κι εγώ λαική, πατριωτική δεξιά με χαρακτηρίζω και το σόι μου έκανε το καθήκον του όταν χρειάστηκε αλλά δεν έχω τόσο απόλυτες αντιλήψεις!!
Αν είχατε καθήσει να διαβάσετε το βιβλίο, θα γνωρίζατε πως αυτές οι παραλλαγές έχουν χαώδεις διαφορές μεταξύ τους.
Δὲν ἐντάσσομαι εἰς τὸ πολιτικὸν φάσμα, διότι τὸ ἐν λόγῳ φάσμα, ὁμοῦ μετὰ τῶν τοπικῶν προσδιορισμῶν του (δεξιὰ - ἀριστερὰ) εἶναι δημιούργημα τῆς ἐπικαταράτου γαλλικῆς ἀνατροπῆς (καὶ ὄχι «ἐπαναστάσεως»).
Οτι ηθελαν παντα..... Να δουλευουν λιγο..... να μην φορολογουνται.... Να πουλαν τα προιοντα τους ακριβα...... Να περνουν τις επιδοτησεις χωρις να εχουν τις δικαιουνται και να αγοραζουν καγιεν..... Και στην τελικη μια χουφτα μαλακες για το προσωπικο τους συμφερον να γαμανε οιλοι την ελλαδα!
πάντα το έλεγα ότι ο έλληνας αγρότης θέλει να παράγει
- ότι αυτός θέλει και όχι ότι ζητάει η κατανάλωση
- όπως αυτός θέλει και όχι όπως απαιτεί η διεθνής αγορά
- όταν αυτός θέλει και όχι όταν το χρειάζεται ο καταναλωτής
και φυσικά να το πουλάει στην τιμή που αυτός θέλει και όχι στην τιμή που μπορεί ή θέλει να το πληρώσει ο καταναλωτής....
με την λογική "είναι ρε ελληνικό είναι καλύτερο" και ας έχει ρίξει εναν σκασμό λίπασμα και φυτοφάρμακα με τον τόννο...
Δεν ανέφερα πολιτική τοποθέτηση αλλά πολιτική ιδεολογία.Να κρίνω εκ του άνωθεν ότι είστε οπαδός της πεφωτισμένης δεσποτείας;;;
Την φωτογραφια που ειχε αναρτησει η ιδια πριν δυο σελιδες. Μαλιστα.
Λοιπον ακου να δεις, αρκετα. Και η υπομονη εχει τα ορια της.
Ουτε καλημερα απο δω και μπρος. Νισαφι.
πάλι με τις παπαριές σου εσύ... ο καταναλωτής αγοράζει από τον αγρότη ή από το super market, τα φρουτομπακάλικα και τον έμπορο στην λαϊκή;
το χαβά σου εσύ δεν υποκύπτεις στις σειρήνες του λαϊκισμού...
Παρεπιπτόντως την Έρι μπήκα να τσιγκλίσω και κατέληξα να συζητάω για κομμουνισμό...!!!!Πως τα καταφέρνω έτσι;;; :S :S :S :S
Μαγικό το bou!!!
Δεν ανέφερα πολιτική τοποθέτηση αλλά πολιτική ιδεολογία.Να κρίνω εκ του άνωθεν ότι είστε οπαδός της πεφωτισμένης δεσποτείας;;;