Νέα

Τί στο ΜΠΟΥΤΣΟ θέλουν επιτέλους οι αγρότες;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 640
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ὑπάρχουν βεβαίως συγκεκριμένοι ὁρισμοὶ τοῦ κομμουνισμοῦ (ὅπως καὶ τοῦ φασισμοῦ). Αὐτὸ τὸ ὁποῖο θέλω νὰ τονίσω, διὰ τῆς χρήσεως τοῦ ὅρου, εἶναι ὅτι ὁ σημερινὸς προοδευτισμὸς καὶ ἡ πολιτικὴ ὀρθότης, ἄν θέλετε, εἶναι τὸ ἴδιον ἐπικίνδυνοι ἀκὀμα καὶ διὰ τὴν φυσικὴν μας ὑπόστασιν, μὲ τὸν (στενῶς ὁριζόμενον) κομμουνισμόν.

Κοινώς οτιδήποτε δεν είναι με μας είναι εναντίον μας;; Θα διαφωνήσω, λυπάμαι!!! :hi: :hi: :hi:

Διαφωτίστε με μόνο για το παρακάτω: στο εύρος του πολιτικού φάσματος που τοποθετείτε ιδεολογικά τον εαυτό σας;Γιατί κι εγώ λαική, πατριωτική δεξιά με χαρακτηρίζω και το σόι μου έκανε το καθήκον του όταν χρειάστηκε αλλά δεν έχω τόσο απόλυτες αντιλήψεις!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τροτσικισμός

Μαοϊσμός

Λενινισμός

Σταλινισμός

Αναρχοκομμουνισμός

Πωλποτισμός

κ.λ.π.

Σελίδες του ίδιου βιβλίου μου αναγιγνώσκετε αγαπητέ...Ούτε καν κεφάλαια!!! :) :) :)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Σελίδες του ίδιου βιβλίου μου αναγιγνώσκετε αγαπητέ...Ούτε καν κεφάλαια!!! :) :) :)

Παρεπιπτόντως την Έρι μπήκα να τσιγκλίσω και κατέληξα να συζητάω για κομμουνισμό...!!!!Πως τα καταφέρνω έτσι;;; :S :S :S :S

Μαγικό το bou!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467

Αν είχατε καθήσει να διαβάσετε το βιβλίο, θα γνωρίζατε πως αυτές οι παραλλαγές έχουν χαώδεις διαφορές μεταξύ τους.  :grin:

Επισκέπτης
Κοινώς οτιδήποτε δεν είναι με μας είναι εναντίον μας;; Θα διαφωνήσω, λυπάμαι!!! :hi: :hi: :hi:

Διαφωτίστε με μόνο για το παρακάτω: στο εύρος του πολιτικού φάσματος που τοποθετείτε ιδεολογικά τον εαυτό σας;Γιατί κι εγώ λαική, πατριωτική δεξιά με χαρακτηρίζω και το σόι μου έκανε το καθήκον του όταν χρειάστηκε αλλά δεν έχω τόσο απόλυτες αντιλήψεις!!

Δὲν ἐντάσσομαι εἰς τὸ πολιτικὸν φάσμα, διότι τὸ ἐν λόγῳ φάσμα, ὁμοῦ μετὰ τῶν τοπικῶν προσδιορισμῶν του (δεξιὰ - ἀριστερὰ) εἶναι δημιούργημα τῆς ἐπικαταράτου γαλλικῆς ἀνατροπῆς (καὶ ὄχι «ἐπαναστάσεως»).

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Αν είχατε καθήσει να διαβάσετε το βιβλίο, θα γνωρίζατε πως αυτές οι παραλλαγές έχουν χαώδεις διαφορές μεταξύ τους.  :grin:

Το διάβασα αγαπητέ μου και μάλιστα τολμώ να πω ότι το πέρασα το μάθημα με την αξία μου στα νιάτα μου!!!Ευτυχώς βέβαια είχε μόνο θεωρία και όχι εργαστήρια!!!! ;) ;) ;) ;)

Ο κοινός προνομαστής ήταν ένας: πολύ αίμα,χαος και απόλυτη καταστροφή οποιασδήποτε κοινωνικής δομής!!!

Μακρυά από μας, να φτύσω τον κόρφο μου!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δὲν ἐντάσσομαι εἰς τὸ πολιτικὸν φάσμα, διότι τὸ ἐν λόγῳ φάσμα, ὁμοῦ μετὰ τῶν τοπικῶν προσδιορισμῶν του (δεξιὰ - ἀριστερὰ) εἶναι δημιούργημα τῆς ἐπικαταράτου γαλλικῆς ἀνατροπῆς (καὶ ὄχι «ἐπαναστάσεως»).

Δεν ανέφερα πολιτική τοποθέτηση αλλά πολιτική ιδεολογία.Να κρίνω εκ του άνωθεν ότι είστε οπαδός της πεφωτισμένης δεσποτείας;;;

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Οτι ηθελαν παντα..... Να δουλευουν λιγο..... να μην φορολογουνται.... Να πουλαν τα προιοντα τους ακριβα...... Να περνουν τις επιδοτησεις χωρις να εχουν τις δικαιουνται και να αγοραζουν καγιεν..... Και στην τελικη μια χουφτα μαλακες για το προσωπικο τους συμφερον να γαμανε οιλοι την ελλαδα!

φίλε μου ο αγρότης πουλά τα προϊόντα σε μεσάζοντες. Το εμπόριο πάντοτε παίρνει την μερίδα του λέοντος. Οι αγρότες προσπαθούν να κάνουν εμπόριο μέσω κάποιων αγροτικών συνεταιρισμών αλλά γενικότερα πουλάνε σε εμπόρους πολύ φθηνά. Οι ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες για παράδειγμα αγοράζουν πάρα πολύ χαμηλά το γάλα. Τα καγιέν υπάρχουν για κάποιους μεγαλοτσιφλικάδες του Θεσσαλικού κάμπου. Το μόνο που θα μπορούσα να τους προσάψω είναι οι αγροτικές επιδοτήσεις. Όμως έχει το ίδιο μερίδιο ευθύνης ο εκμαυλιστής με τον εκμαυλιζόμενο;

Πάντως από ότι βλέπω ο κοινωνικός αυτοματισμός καλά κρατεί

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πάντα το έλεγα ότι ο έλληνας αγρότης θέλει να παράγει

- ότι αυτός θέλει και όχι ότι ζητάει η κατανάλωση
- όπως αυτός θέλει και όχι όπως απαιτεί η διεθνής αγορά
- όταν αυτός θέλει και όχι όταν το χρειάζεται ο καταναλωτής

και φυσικά να το πουλάει στην τιμή που αυτός θέλει και όχι στην τιμή που μπορεί ή θέλει να το πληρώσει ο καταναλωτής....

με την λογική "είναι ρε ελληνικό είναι καλύτερο" και ας έχει ρίξει εναν σκασμό λίπασμα και φυτοφάρμακα με τον τόννο... 

πάλι με τις παπαριές σου εσύ... ο καταναλωτής αγοράζει από τον αγρότη ή από το super market, τα φρουτομπακάλικα και τον έμπορο στην λαϊκή;
το χαβά σου εσύ δεν υποκύπτεις στις σειρήνες του λαϊκισμού...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Την φωτογραφια που ειχε αναρτησει η ιδια πριν δυο σελιδες. Μαλιστα.
Λοιπον ακου να δεις, αρκετα. Και η υπομονη εχει τα ορια της.
Ουτε καλημερα απο δω και μπρος. Νισαφι.

[size=20pt]ΚΡΑΚ!!![/size]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάλι με τις παπαριές σου εσύ... ο καταναλωτής αγοράζει από τον αγρότη ή από το super market, τα φρουτομπακάλικα και τον έμπορο στην λαϊκή;
το χαβά σου εσύ δεν υποκύπτεις στις σειρήνες του λαϊκισμού...

o καταναλωτής οδηγεί τα super market, εμπόρους, φρουτομπακάλικα και λαικατζήδες στο τι θα πουλάνε... δεν πουλάνε ότι τους καυλώσει αλλά ότι αυτοί ζητάνε... και αν ο καταναλωτής θέλει τετράγωνη ντομάτα ο αγρότης θα πρέπει να παράγει τετράγωνες ντομάτες γιατί αλλιώς το super market θα ψάξει στον κόσμου και θα βρεί κάποιους άλλους αγρότες που τις παράγουν...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος