Νέα

Τί σου αρέσει περισσότερο ως Έλληνας άντρας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Khia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ααα ετσι παει εδω? αν εισαι μπαζο γραφεις?? μαζευτηκαμε τα μπαζα δηλαδη??  :P :P :P :P ενταξει λοιπον ειμαι μια χοντρη πατσαβουρα!!! (και μολις μου ηρθε καινουργιο θεμα στο μυαλο αλλα μαλλον θα φαω απιστευτο κραξιμο οποτε το αφηνω!)
επανερχομαι για απαντηση στην λοπεζ που με κραζει παλι.
Eλά ρίξε το,έχω δεκά λεπτά να γελάσω!!! :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα γινω πολυ προκλητικη αλλα η απαντηση μου εγγυται στο ποσοι απο εσας μαμησατε κωλο ΧΩΡΙΣ να το καταλαβετε???? και ναι εχει συμβει!!!!!!!!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin:

οποτε καταλαβαινεις τις διαφορες μας.  :-* :-* :-* :-*
δεν γαμω κωλο που κλανει.........κλπ κλπ :rockon:

OP
OP
K

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1

εχω μια χοντρη γνωστη η οποια μου μιλαει συνεχεια για γκομενακια τα οποια δεν εχω δει ποτε.

και οταν λεω χοντρη το εννοω. θα ηθελα να δω την αποψη αντρων για τις φαααατ φαταααααααλ!  :2funny: :2funny: :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
θα γινω πολυ προκλητικη αλλα η απαντηση μου εγγυται στο ποσοι απο εσας μαμησατε κωλο ΧΩΡΙΣ να το καταλαβετε???? και ναι εχει συμβει!!!!!!!!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin:

Προσωπικό συμβάν?

Επισκέπτης
εχω μια χοντρη γνωστη η οποια μου μιλαει συνεχεια για γκομενακια τα οποια δεν εχω δει ποτε.

και οταν λεω χοντρη το εννοω. θα ηθελα να δω την αποψη αντρων για τις φαααατ φαταααααααλ!  :2funny: :2funny: :2funny:
Εχώ μία επιθυμία να γραφτώ στο κόσμο ξαφνικά!!! :cheesy:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

μισο θα σου πω αμεσως!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

εχουμε εναν τυπα ....ρωτα τον bbwlover..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ωραια θεματα ρε.....σας πηρε πολυ να το σκεφτειτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom