Θα γινω κακος αλλα θα πω τη γνωμη μου . Εμεις οι ελληνες δεν ειμαστε ερωτικος λαος (ελληνας - ελληνιδα) ! Γεματοι συστολες , ανομολογητα παθη , στερεοτυπα καλου παιδιου η καλης κοπελας , ενοχοποιηση του σεξ και πολλα ευτραπελα !
Αντιθετως , οταν ελληνας η ελληνιδα βρισκεται στο κρεβατι με αλλη εθνικοτητα , εκει δινουν ολοι ρεστα . Νομιζω εχει να κανει με την ιδιοσυγκρασια μας και ενα πλεγμα παραδοσεων και ενοχων που δεν ειναι μονο στο παρελθον αλλα και στο σημερα .
οσο υπαρχουν αποψεις του στυλ ..αυτα δεν τα κανουν οι καλες κοπελες για γαμο η δεν θα ζητηαω αυτο το "σιχαμερο παιχνιδι" απο την συντροφο μου αλλα μοξο απο ιεροδουλη κλπ , ετσι θα μεινουν τα πραγματα
Πόσο δίκιο έχεις όμως! Τα κόμπλεξ και η σεξουαλική στέρηση χτυπάνε κόκκινο στους Έλληνες. Υπάρχουν ζευγάρια που κάνουν σεξ σχεδόν κάθε μέρα και αν σου πουν τα εσώψυχά τους, μπορεί να ακούσεις ότι είναι σεξουαλικά στερημένοι, γιατί δεν το απολαμβάνουν, δεν ικανοποιούν τα φετίχ και τις φαντασιώσεις τους, δεν έχουν αποκτήσει πολλές και διαφορετικές σεξουαλικές εμπειρίες στη ζωή τους, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες. Να κάνεις σεξ σχεδόν κάθε μέρα και να αισθάνεσαι σεξουαλικά στερημένος/η! Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύ, αλλά κυρίως σχετίζεται με το ότι ο λαός αυτός πατάει σε δύο βάρκες. Θέλουμε να αισθανόμαστε δυτικοί, μας αρέσει και φτιαχνόμαστε να ακούμε για την σεξουαλική ελευθερία της Δύσης, την ζηλεύουμε και θέλουμε να τα ζήσουμε κι εμείς στις ζωές μας, αλλά πολιτισμικά είμαστε ανατολίτες. Το "καλό παιδί" και η "καλή κοπέλα" δεν έχουν προχωρημένες σεξουαλικές επιθυμίες, γιατί είναι "αμαρτωλές". Λες και κάποιος δεν μπορεί να είναι σωστός άνθρωπος στη ζωή του, αν στο κρεβάτι του θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και τους κανόνες. Η σεξουαλική διαφορετικότητα είναι πρόστυχη και η σεξουαλική ελευθερία ταυτίζεται με την πορνεία! Και βέβαια αυτό οδηγεί στα νεύρα, στον θυμό μέσα και έξω απ' το σπίτι, στους καυγάδες των οδηγών στους δρόμους, στα κέρατα, στα διαζύγια, καμιά φορά και στα εγκλήματα. Κακό πράγμα να μην εκτονώνεσαι σεξουαλικά στον βαθμό που χρειάζεσαι...
Θυμάμαι μια φορά, παλιά, είχα γνωρίσει μια γκόμενα σε παρέα. Εγώ ήμουν γύρω στα 27-28, αυτή 30ρα. Στις 2-3 ώρες γνωριμίας αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Φύγαμε μαζί, στο αυτοκίνητο άρχισε να μου τον τρίβει, χαϊδευόταν κι αυτή, να μην τα πολυλογώ, βρήκαμε μια ερημιά και ρίξαμε ένα καλό φάσωμα, με πίπες και γλειφομούνια. Πήδημα δεν κάναμε, γιατί δεν είχαμε καπότα, αλλά όλα τα άλλα έγιναν κανονικά. Την γυρίζω μετά σπίτι της, φτάνουμε εκεί γύρω στη 1:00 τη νύχτα. Κατακαλόκαιρο, Ιούλιος εν τω μεταξύ. Και μου λέει: "Μην με πας μέχρι την είσοδο. Άσε με ένα τετράγωνο πιο κάτω, γιατί ο μπαμπάς μου κάθεται στο μπαλκόνι τέτοια ώρα και δεν θέλω να με δει να κατεβαίνω από αυτοκίνητο άνδρα που δεν ξέρει". Το έκανα βέβαια όπως ήθελε, αλλά από μέσα μου γέλαγα! Ήθελα να της πω "κορίτσι μου μισή ώρα πιο πριν μου έκανες βαθύ λαρύγγι στην πίπα, σου έγλειφα την κλειτορίδα και έλιωνες, ενώ μόλις είχαμε γνωριστεί και ούτε τα ονόματά μας καλά καλά δεν είχαμε πει (που λέει ο λόγος). ΟΚ το γουστάραμε, είχαμε καύλες και οι δύο, ελεύθεροι ήμασταν (μάλλον...), θέλαμε μια ξεπέτα και το κάναμε. Όλα καλά. Αλλά μισή ώρα πιο πριν μου το έδινες όλο στο πιάτο και τώρα φοβάσαι μην τυχόν και ο μπαμπάς σου σε δει σε αυτοκίνητο που οδηγεί άνδρας; Γιατί; Νομίζει ότι στα 30 σου είσαι ακόμα παρθένα; Κι άμα μάθει ότι δεν είσαι, τι θα σου κάνει; Θα σε θεωρήσει πουτάνα;" Δηλαδή να κάνουμε όργια, αλλά να μην το μάθει η γειτονιά και ο μπαμπάς! Για την γειτονιά είναι "κορίτσι από σπίτι" και για τον μπαμπά είναι πάντα "παρθένα" και το "μικρό του κοριτσάκι"! Δεν τολμάει να συνειδητοποιήσει ότι το κοριτσάκι του μεγάλωσε και αντί να παίζει με κούκλες, θέλει να παίζει με πούτσες! Και αυτό είναι φυσιολογικό και υγιές! Το αρρωστημένο είναι όλο το άλλο που έχει στο μυαλό του για το παιδί του, όπως και η καταπίεση που του έχει επιβάλει!