SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.202
- Πόντοι
- 2.536
ισχυει, αλλα θα με μια λεξη δεν θα καταλαβουν οι περισσοτεροιΑπλα θα μπορούσες να πεις οτι γουστάρουν ξεφτιλικια. Μια λεξη πολλες καβλες
ισχυει, αλλα θα με μια λεξη δεν θα καταλαβουν οι περισσοτεροιΑπλα θα μπορούσες να πεις οτι γουστάρουν ξεφτιλικια. Μια λεξη πολλες καβλες
Συμφωνώ.πλεον οτι κανουν,το κανουν μπας και τους περασεις καμια βερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με το που πεφτει η κουλουρα,τελειωνουν ολα...
Επισης ο ηλιος ανατέλλει από τα ανατολικά. Να τα λέμε όλαΕκείνες που είναι όμορφες γκομενάρες δεν κάνουν και πολλά στο κρεβάτι. Περιμένουν τα πάντα απ τον άλλο. Εκείνες που είναι μέτριας εμφάνισης είναι πιο δραστήριες και εκδηλωτικές. επίσης οι πρωτευουσιάνες είναι πιο ξεπεταγμένες από τις χωριάτισσες.
Έχει δώσει κώλο σε άλλον και σε εσένα όχι???Χωρίς να έχω πολλές εμπειριες, καθώς είμαι σχεσακιας αλλά κρίνοντας από την κοπέλα μου είναι αρκετά kinky στο κρεβάτι. Της αρέσει το ξεφτιλισμα με τράβηγμα μαλλιών, πιάσιμο από λαιμό, σκαμπιλια, φτυσιμο, ακόμα και δέσιμο με χειροπέδες. Επίσης γαμησι σε μπαλκόνι ή παράθυρο με ανοιχτες κουρτίνες και σεξ σε δημόσιους χώρους. Πολύ πρόθυμη για πίπα ακόμα και να καταπιει. Το μόνο που αποφεύγει είναι να δώσει κωλο (αν και έχει δώσει). Οπότε εν ολίγοις βγάζει πολλά γούστα απλά αυτά βγαίνουν με τα χρόνια.
Να ξαναπώ ότι βέβαια είναι μια περίπτωση, δεν ξερω άμα είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση.
Όχι, έχει δώσει και σε μένα. Αλλά πάει καιρός.Έχει δώσει κώλο σε άλλον και σε εσένα όχι???
Α,οκ κατάλαβα λάθος!!! γιατί το σταμάτησε???Όχι, έχει δώσει και σε μένα. Αλλά πάει καιρός.
Ε μάλλον δεν την ενθουσιάζει.Α,οκ κατάλαβα λάθος!!! γιατί το σταμάτησε???
Μία φορά στο έδωσε και τέλος??Ε μάλλον δεν την ενθουσιάζει.
2-3 φορές τον πρώτο χρόνο της σχέσηςΜία φορά στο έδωσε και τέλος??
Με αφορμη την παραπανω παραθεση θυμηθηκα κατι που ελεγαν οι παλαιοι..《 το ξερουμε εσενα αγαπαει.. αλλα σε αλλον δινει κωλο》Έχει δώσει κώλο σε άλλον και σε εσένα όχι???
Διαφήμιση??ότι είναι duxiana. τρελαίνονται...
ναι είμαι πωλητής αλλά βαράω μύγες τελευταίαΔιαφήμιση??