argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Κομπλεξικες...ας βρουν κάναν που μόνο να ζμπρωχνει ξέρει γιατί μόνο αυτό έμαθε.Σε κάποιες ναι, αλλά οι περισσότερες το θεωρούν ανωμαλία και creepy.
Κομπλεξικες...ας βρουν κάναν που μόνο να ζμπρωχνει ξέρει γιατί μόνο αυτό έμαθε.Σε κάποιες ναι, αλλά οι περισσότερες το θεωρούν ανωμαλία και creepy.
Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία με σχέσεις όντας χρόνια στουντιοεπισκέπτης, σε συζητήσεις από εδώ και από εκεί αυτό έχω αποκομίσει. Το θεωρούν φετίχ και συνήθως στο άκουσμα γελάνε. Μπορεί να κάνω και λάθος.Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια πρώην μου που να μην της άρεσε
Είσαι άσχετοςΠριν από χρονια ήταν συντηρητικές…. Με το ζόρι πίπα. Τώρα τα κάνουν ΟΛΑΑΑ πίπες, αναλ, κατουρητα, παρτουζες και ότι μπορείς να φανταστείς. Καμοια σχέση όμως με τις κέντροβορειο ευρωπορνες, αυτές είναι άλλη κατηγορία, οι δικές μας είναι ακόμα χρονια πίσω αλλά σε καλό δρόμο… τα κάνουν όμως ΟΛΑΑ
Όλοι μάτι περνούν και θέλουν να τα βρίσκουν έτοιμα ....ούτε εγγραφή κάνουν ούτε ποστ....εδώ υπάρχουν μύστες 10 -8-7 χρόνια και εχουν 150-200 μυνηματααμα γραφανε θα ειχαμε περισσοτερα και φρεσκα κομματια να ασχοληθουμε.
ολο και τιποτα καινουργιοι καλλιτεχνες θα σκαγανε (εκτος απο τους διπλοτριπλοκλωναροποιημενους)... δε μπορει.
φαινεται τη βρισκουν με το σελφσερβις και το μανουαλ μαλλον, ειναι χειροκινητοι και οπτικοι τυποι.
τυπε αν θες να μαθεις τα παντα στελνεις π.μ στο μελος @alex71 δεν χρειάζεται νημαΑπ' την εμπειρία σας. Πολύ γενική η ερώτηση αλλά για να δούμε τί απαντήσεις θα έχουμε.
Δλδ, για παράδειγμα, τους αρέσει περισσότερο το κλασικό σεξ?
Σεξ με παιχνίδια?
Σεξ με ρόλους?
Το anal?
Η πίπα?
Τα μεγάλης διάρκειας προκαταρκτικά?
Κάποια απ' αυτά σε συνδυασμό?
Τίποτε απ' όλα αυτά?
Απαντήστε κατά κρίση και σύμφωνα με την εμπειρία σας.
Εσύ είσαι σχεσακιας....την κοπέλα σου δεν την βλέπω για σχεσακια...φαντάσου στον επόμενο τι θα κάνειΧωρίς να έχω πολλές εμπειριες, καθώς είμαι σχεσακιας αλλά κρίνοντας από την κοπέλα μου είναι αρκετά kinky στο κρεβάτι. Της αρέσει το ξεφτιλισμα με τράβηγμα μαλλιών, πιάσιμο από λαιμό, σκαμπιλια, φτυσιμο, ακόμα και δέσιμο με χειροπέδες. Επίσης γαμησι σε μπαλκόνι ή παράθυρο με ανοιχτες κουρτίνες και σεξ σε δημόσιους χώρους. Πολύ πρόθυμη για πίπα ακόμα και να καταπιει. Το μόνο που αποφεύγει είναι να δώσει κωλο (αν και έχει δώσει). Οπότε εν ολίγοις βγάζει πολλά γούστα απλά αυτά βγαίνουν με τα χρόνια.
Να ξαναπώ ότι βέβαια είναι μια περίπτωση, δεν ξερω άμα είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση.
Εσύ είσαι σχεσακιας....την κοπέλα σου δεν την βλέπω για σχεσακια...φαντάσου στον επόμενο τι θα κάνει
κρεμ μπρουλεΣαντιγί βγάζει
στον δικηγορο εγω θα στειλω αν θελω να σουβλισω κανα γουρουνοπουλοτυπε αν θες να μαθεις τα παντα στελνεις π.μ στο μελος @alex71 δεν χρειάζεται νημα
Τυπε φτιαξε τιντερ και βαλε "γατες" στα ενδιαφεροντα...100 ματσ την ωρα θα εχειςστις μετριες,οι γατες τους και ενα καλο ντιλντο που του εχουν δωσει και ονομα
στις εμφανισημες,τυποι με κυκλο και οικονομικα ανεξαρτητοι
ισχυειΤυπε φτιαξε τιντερ και βαλε "γατες" στα ενδιαφεροντα...100 ματσ την ωρα θα εχεις
τιμωρειται με κιτρινη καρτα;Ακαποτο με τελειωμα στη μικρη περιοχη
Με έξοδα τιμωρείται είτε για το απευκταιο ενδεχόμενο εκτρώσεως είτε για εγκυμοσύνη και μετά γάμο( με το ζόρι...) κτλ.τιμωρειται με κιτρινη καρτα;
Μερικές πιτσιρίκες τρελαίνονται με τις πίπες.Τυπε,πιπα γουσταρουν περισσοτερο απο γλυφομουνι. να τις γαμας με ρυθμο κομπρεσερ αλλιως βαριουνται γιατι δεν χυνουν και να γαμιουνται μπροστα στα παραθυρα με ανοιχτες τις κουρτινες τις ερεθιζει η ιδεα οτι μπορει να τις βλεπουν. Τωρα που ξερεις θα γινεις μεγαλος γαμιας