Νέα

Τί αρέσει στις Ελληνίδες στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια πρώην μου που να μην της άρεσε
Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία με σχέσεις όντας χρόνια στουντιοεπισκέπτης, σε συζητήσεις από εδώ και από εκεί αυτό έχω αποκομίσει. Το θεωρούν φετίχ και συνήθως στο άκουσμα γελάνε. Μπορεί να κάνω και λάθος.

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Πριν από χρονια ήταν συντηρητικές…. Με το ζόρι πίπα. Τώρα τα κάνουν ΟΛΑΑΑ πίπες, αναλ, κατουρητα, παρτουζες και ότι μπορείς να φανταστείς. Καμοια σχέση όμως με τις κέντροβορειο ευρωπορνες, αυτές είναι άλλη κατηγορία, οι δικές μας είναι ακόμα χρονια πίσω αλλά σε καλό δρόμο… τα κάνουν όμως ΟΛΑΑ
Είσαι άσχετος

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
αμα γραφανε θα ειχαμε περισσοτερα και φρεσκα κομματια να ασχοληθουμε.
ολο και τιποτα καινουργιοι καλλιτεχνες θα σκαγανε (εκτος απο τους διπλοτριπλοκλωναροποιημενους)... δε μπορει.
φαινεται τη βρισκουν με το σελφσερβις και το μανουαλ μαλλον, ειναι χειροκινητοι και οπτικοι τυποι.
Όλοι μάτι περνούν και θέλουν να τα βρίσκουν έτοιμα ....ούτε εγγραφή κάνουν ούτε ποστ....εδώ υπάρχουν μύστες 10 -8-7 χρόνια και εχουν 150-200 μυνηματα

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Ελληνίδες μακράν τα καλύτερα γαμησια από όλες εάν δεν είναι καμία τρελό φεμινιστικούμουνα
Τα κάνουν όλα και γουστάρουν

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Απ' την εμπειρία σας. Πολύ γενική η ερώτηση αλλά για να δούμε τί απαντήσεις θα έχουμε.
Δλδ, για παράδειγμα, τους αρέσει περισσότερο το κλασικό σεξ?
Σεξ με παιχνίδια?
Σεξ με ρόλους?
Το anal?
Η πίπα?
Τα μεγάλης διάρκειας προκαταρκτικά?
Κάποια απ' αυτά σε συνδυασμό?
Τίποτε απ' όλα αυτά?
Απαντήστε κατά κρίση και σύμφωνα με την εμπειρία σας.
:sunglasses:
τυπε αν θες να μαθεις τα παντα στελνεις π.μ στο μελος @alex71 δεν χρειάζεται νημα

Crosser

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2018
Like
43
Πόντοι
0
Συναγωνιστές η βασική διαφορά στο αν κάνει ή δεν κάνει η γυναίκα στο σεξ είναι αν ο παρτενέρ της είναι ο γκόμενός της ή ο σύζυγός της!!!! Στο γκόμενο στατιστικώς οι Ελληνίδες δίνουν πολύ περισσότερα χωρίς αναστολές διότι πηδιούνται για την καύλα τους. Αντίθετα με τον σύζυγο κάνουν τα ελάχιστα στα πλαίσια της συμβίωσης!!! Και οι δύο βέβαια απόψεις είναι προσωπικές και δεν σημαίνει ότι όλοι τις ασπάζονται διότι οι εμπειρίες του καθενός είναι σεβαστές και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τους πάντες και τα πάντα!!!!

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
458
Πόντοι
21
Χωρίς να έχω πολλές εμπειριες, καθώς είμαι σχεσακιας αλλά κρίνοντας από την κοπέλα μου είναι αρκετά kinky στο κρεβάτι. Της αρέσει το ξεφτιλισμα με τράβηγμα μαλλιών, πιάσιμο από λαιμό, σκαμπιλια, φτυσιμο, ακόμα και δέσιμο με χειροπέδες. Επίσης γαμησι σε μπαλκόνι ή παράθυρο με ανοιχτες κουρτίνες και σεξ σε δημόσιους χώρους. Πολύ πρόθυμη για πίπα ακόμα και να καταπιει. Το μόνο που αποφεύγει είναι να δώσει κωλο (αν και έχει δώσει). Οπότε εν ολίγοις βγάζει πολλά γούστα απλά αυτά βγαίνουν με τα χρόνια.
Να ξαναπώ ότι βέβαια είναι μια περίπτωση, δεν ξερω άμα είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Χωρίς να έχω πολλές εμπειριες, καθώς είμαι σχεσακιας αλλά κρίνοντας από την κοπέλα μου είναι αρκετά kinky στο κρεβάτι. Της αρέσει το ξεφτιλισμα με τράβηγμα μαλλιών, πιάσιμο από λαιμό, σκαμπιλια, φτυσιμο, ακόμα και δέσιμο με χειροπέδες. Επίσης γαμησι σε μπαλκόνι ή παράθυρο με ανοιχτες κουρτίνες και σεξ σε δημόσιους χώρους. Πολύ πρόθυμη για πίπα ακόμα και να καταπιει. Το μόνο που αποφεύγει είναι να δώσει κωλο (αν και έχει δώσει). Οπότε εν ολίγοις βγάζει πολλά γούστα απλά αυτά βγαίνουν με τα χρόνια.
Να ξαναπώ ότι βέβαια είναι μια περίπτωση, δεν ξερω άμα είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση.
Εσύ είσαι σχεσακιας....την κοπέλα σου δεν την βλέπω για σχεσακια...φαντάσου στον επόμενο τι θα κάνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ είσαι σχεσακιας....την κοπέλα σου δεν την βλέπω για σχεσακια...φαντάσου στον επόμενο τι θα κάνει
:grin::grin::grin::grin::grin:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.241
Πόντοι
8.815
στις μετριες,οι γατες τους και ενα καλο ντιλντο που του εχουν δωσει και ονομα
στις εμφανισημες,τυποι με κυκλο και οικονομικα ανεξαρτητοι

trio_stuges

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Like
173
Πόντοι
0
Να κοιμουνται. Αφου σαβουρωσουν πρωτα μην τυχον και μικρυνει η κωλαθρα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
στις μετριες,οι γατες τους και ενα καλο ντιλντο που του εχουν δωσει και ονομα
στις εμφανισημες,τυποι με κυκλο και οικονομικα ανεξαρτητοι
Τυπε φτιαξε τιντερ και βαλε "γατες" στα ενδιαφεροντα...100 ματσ την ωρα θα εχεις :tooth:

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Το παραδακι και η φιγουρα.Παντου αυτο τις αρεσει και στο κρεβατι και στο ορθιο και στο μεσα και στο εξω και παντου και παντα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
τιμωρειται με κιτρινη καρτα;
Με έξοδα τιμωρείται είτε για το απευκταιο ενδεχόμενο εκτρώσεως είτε για εγκυμοσύνη και μετά γάμο( με το ζόρι...) κτλ.
Μέχρι να βεβαιωθεί κάποιος ότι δεν προέκυψε τίποτα από τα παραπάνω δύο θα έχει χάσει χρόνια από την ζωή του λογω άγχους...να μην μιλήσω για Σ.Μ.Ν και A.I.D.S.το οποίο ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Τυπε,πιπα γουσταρουν περισσοτερο απο γλυφομουνι. να τις γαμας με ρυθμο κομπρεσερ αλλιως βαριουνται γιατι δεν χυνουν και να γαμιουνται μπροστα στα παραθυρα με ανοιχτες τις κουρτινες τις ερεθιζει η ιδεα οτι μπορει να τις βλεπουν. Τωρα που ξερεις θα γινεις μεγαλος γαμιας :confused: :confused: :confused: :hi:
Μερικές πιτσιρίκες τρελαίνονται με τις πίπες.

Όταν ήμουν πιτσιρικάς, τα είχα με μια ελλεϊνίδα η οποία όπως μου είχε πει ήμουν ο πρώτος που είχε μόνιμο δεσμό μετά από διάφορους που είχαν περάσει...
Το κόλλημα της ήταν να έχει το στόμα της μόνιμα συνδεδεμένο με τον "κίτσο" μου όλη μέρα.
Αυτό που την εξιτάρισε ήταν ο τρόπος που σηκωνόταν από μόνο του το σύστημα. Μάλιστα μια νύχτα είχε λυσσάξει να πάμε μια νύχτα με καύσωνα στα κρυφά στο εξοχικό των δικών της να διανυκτερεύσουμε εκεί για να ξυπνήσουμε γυμνοί μαζί το επόμενο πρωΐ. Αυτό που ήθελε να κάνει , ήταν να ξυπνήσει νωρίς πρωΐ για να δει πως είχα πρωϊνές σηκωμάρες μέσα στον ύπνο μου και ασχολιόταν μαζί του μέχρι που ξύπνησα, και στη συνέχεια τον έπαιρνε πίπα για ώρες γιατί δεν είχε ζήσει μέχρι τότε από κοντά με άντρα και της φαινόταν πρωτόγνωρη εμπειρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom