κατσε ρε φιλε
δηλαδη ειναι να το χαιρεσαι που εισαι ανδρας
επειδη πας στρατο;;;;;
ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
εκτος τα λεβεντοπαιδα τα ΟΥΚ
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
agree! ο στρατος το μονο που σε μαθαινει ειναι να λες ναι με σκυμμενο κεφαλι! :S
κατσε ρε φιλε
επειδη πας στρατο;;;;;
ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
παω στρατο και κανω χαβαλε και εκει
σεβασμος στα ΟΥΚ ομως αγαπιτη μουagree! ο στρατος το μονο που σε μαθαινει ειναι να λες ναι με σκυμμενο κεφαλι! :S
σεβασμος στα ΟΥΚ ομως αγαπιτη μου
καποτε ημουν και γω λεβεντοπαιδο....κατσε ρε φιλε
επειδη πας στρατο;;;;;
ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
Μου αρέσει οτί είμαι απόγονος του Μ.Αλέξανδρού,οτί είμαι μέρος ενός μεγαλειώδους αθάνατου πνεύματος,ανήκω εις τον μέγιστον πολιτισμόν!!!
Με δύο λόγια πας μη Ελλήν βάρβαρος και ζήτωωω είμαι Ελλήνας!!!
agree! ο στρατος το μονο που σε μαθαινει ειναι να λες ναι με σκυμμενο κεφαλι! :S
Μου αρέσει οτί είμαι απόγονος του Μ.Αλέξανδρού,οτί είμαι μέρος ενός μεγαλειώδους αθάνατου πνεύματος,ανήκω εις τον μέγιστον πολιτισμόν!!!
Με δύο λόγια πας μη Ελλήν βάρβαρος και ζήτωωω είμαι Ελλήνας!!!
δεν τον γλιτωνεις.....μονο ο φραντσεσκο γλιτωσε......διαφωνω οριζοντιως καθετως κ διαγωνιως...
οξω ο στρατος
μονο κ μονο επειδη δε γουσταρεις τον κωλοστρατο θα σε υποστηριξω αμα σου την πει καποιος
πηγες;μην λες ακυρα....agree! ο στρατος το μονο που σε μαθαινει ειναι να λες ναι με σκυμμενο κεφαλι! :S
Εεε σε βρήκε παρθένα και σε αποπλάνησε!!!ααα για να με κοροιδεψουν λοιπον ηταν η προτροπη να αλλαξω τον τιτλο κυριε με το ευρω στο αβαταρ????
αλλο αυτο......στρατοκαυλοι εξω ......εγω για τον χαβαλε της φασης λεω....χαχαχα! να σαι καλα! εξω οι στρατοκαυλοι λοιπον!
πηγες;μην λες ακυρα....
κια τα ειχες ποτε με φανταρο;εγω οχι! αλλα δικοι μου ανθρωποι ναι!
κια τα ειχες ποτε με φανταρο;
αλλο αυτο......στρατοκαυλοι εξω ......εγω για τον χαβαλε της φασης λεω....
χαχαχα! να σαι καλα! εξω οι στρατοκαυλοι λοιπον!