gewrgios95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ενταξι εισαι κλωνος......ειμαι σιγουρος τωρα..για να κανεις θεμα για καλαμακια
αλλα θα παρεις μια απαντηση,μπορει κ 20
20 μονο;
εσυ ελεγες οτι τρως 40
ενταξι εισαι κλωνος......ειμαι σιγουρος τωρα..για να κανεις θεμα για καλαμακια
αλλα θα παρεις μια απαντηση,μπορει κ 20
καπιταλα σε βλεπω......χλιδανεργο....Εεεεεεεε 3 τρια νοικια περνουμε μηνιαιως, και παμε στα 4 τον αλλο μηνα,
αναγκη που εχουμε τον στρατο!!
ειδε π ου εισαι κλωναρακι?ρε φιλε δεν ειπα οτι τερματισα κ θυμαμαι τι εχω πει.....ειναι αναλογα με την μερα μου....σημερα δεν ειμαι σε φορμα κ ειναι κ βραδυ....δεν τρως οσο θα ετρωγες για μεσημερι20 μονο;
εσυ ελεγες οτι τρως 40
ειδε π ου εισαι κλωναρακι?ρε φιλε δεν ειπα οτι τερματισα κ θυμαμαι τι εχω πει.....ειναι αναλογα με την μερα μου....σημερα δεν ειμαι σε φορμα κ ειναι κ βραδυ....δεν τρως οσο θα ετρωγες για μεσημερι
δωσε λινκ20 μονο;
εσυ ελεγες οτι τρως 40
Οχι ακριβως,δουλευω μονο το καλοκαιρι εποχιακη δουλεια με καλο μισθοκαπιταλα σε βλεπω......χλιδανεργο....
εσυ το λινκ γιατι το θες για να δεις ποιος ειναι?θα σου πω εγω....δωσε λινκ
κ δεν εχω κοιλια
20 σουβλακια?????? που τα χωρας????????
(εγω μισο γυρο )
γαμησε τα.... ζητα το τωρα αφου σε απελυσε κι ο στρατος...Οχι ακριβως,δουλευω μονο το καλοκαιρι εποχιακη δουλεια με καλο μισθο
για 6 μηνες και το χειμωνα επιδομα αλλα φετος το χασαμε λογω του κολοστρατου!!
λες και δεν τον ξερω......εσυ το λινκ γιατι το θες για να δεις ποιος ειναι?θα σου πω εγω....
α ειπα κ εγω.....λες και δεν τον ξερω......
κ δεν εχω κοιλια
ειδε π ου εισαι κλωναρακι?ρε φιλε δεν ειπα οτι τερματισα κ θυμαμαι τι εχω πει.....ειναι αναλογα με την μερα μου....σημερα δεν ειμαι σε φορμα κ ειναι κ βραδυ....δεν τρως οσο θα ετρωγες για μεσημερι
στειλε τον αλλον μισο εδω...πειναμε...
20 σουβλακια?????? που τα χωρας????????
(εγω μισο γυρο )
οχι,δεν πινω σχεδον καθολουαν μου πεις οτι πινεις και μπυρες, δεν θα σε πιστεψω!
κ το μεσημερι να μην φαω παλι δεν θα φαω το βραδυ....νεο παιδι ειμαι,πρεπει να προσεχω την κορμαρα μου για τα γκομενακιααμα φας λιγο το μεσημερι ομως,να δεις πως τρως το βραδυ
οχι,δεν πινω σχεδον καθολου
εσυ πινεις μπιρες;αν μου πεις οτι πινεις και μπυρες, δεν θα σε πιστεψω!
κ να μην πινει την μπακα θα την εχειεσυ πινεις μπιρες;