Νέα

Τι σκεφτόμαστε εμείς όταν γαμάμε τις πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spoon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ανοιγω αυτο το θεμα (δεν θυμαμαι αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο παλαιοτερο) για να δουμε  αν πραγματικα μας νοιαζει το τι σκεφτονται αυτες οταν τις γαμαμε.Xilnik να ενας τροπος να μαθεις καποια πραγματα παραπανω για τα μελη.

edit giorgospapa: διορθωση τιτλου..

Επισκέπτης
Τι να σκεφεται ρε γαμωτο αυτη λεω οταν την γαμαω  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ανοιγω αυτο το θεμα (δεν θυμαμαι αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο παλαιοτερο) για να δουμε  αν πραγματικα μας νοιαζει το τι σκεφτονται αυτες οταν τις γαμαμε.Xilnik να ενας τροπος να μαθεις καποια πραγματα παραπανω για τα μελη.
σκεφτεσαι οταν γαμας?μεγα λαθος!

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι να μην μπορω να την εχω γκομενα αυτην την Τσεχα?

OP
OP
spoon

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
σκεφτεσαι οταν γαμας?μεγα λαθος!
Η αληθεια ειναι οτι οταν δεν μου αρεσει και τοσο η τανα αρχιζω να σκεφτομαι διαφορα οπως εχω παρκαρει μακρια το αμαξι,θα εχει κινηση στο γυρισμο κλπ

Επισκέπτης
Η αληθεια ειναι οτι οταν δεν μου αρεσει και τοσο η τανα αρχιζω να σκεφτομαι διαφορα οπως εχω παρκαρει μακρια το αμαξι,θα εχει κινηση στο γυρισμο κλπ
να προσπαθεις να πετυχαινεις τις καλες οσο γινεται

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Δεν σκεφτομαι τιποτα οταν γαμαω...η σκεψη ταιριαζει μονο στο πανω κεφαλι...το κατω δε λειτουργει καλα μ αυτην...δουλευει καλα, μονο με καυλα! ;) ;)

Επισκέπτης
που σε ρε φρεντι και νομιζα σε μπαναρανε!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι...γιατί δίνω ο μαλάκας 100 γιούργια ( ή λιγότερα ανάλογα την περίπτωση...); Για 10 λεπτά;

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ανάλογα την πουτάνα... Αν δε με "εμπνέει" μου έχει να σκέφτομαι κάνα άλλο γκομενάκι για να... φτιαχτώ!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ανάλογα την πουτάνα... Αν δε με "εμπνέει" μου έχει να σκέφτομαι κάνα άλλο γκομενάκι για να... φτιαχτώ!
Ρε σεις,αφου δες σας αρεσε και δε σας εμπνεε η πουτανα,εμφανισιακως απ οτι καταλαβα,γιατι την πηρατε τη συγκεκριμενη?

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις,αφου δες σας αρεσε και δε σας εμπνεε η πουτανα,εμφανισιακως απ οτι καταλαβα,γιατι την πηρατε τη συγκεκριμενη?

Δε σου ΄χει τύχει να σε εμπνεει εμφανισιακά και στο δωμάτιο να αποδειχθεί φόλα;

OP
OP
spoon

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Δεν σου εχει τυχει ποτε η γκομενα να ειναι καλη και να ξενερωσεις μεσα στο δωματιο?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Kαλα ρε σεις,ηρεμηστε,νομιζα οτι εμφανισιακα δεν σας αρεσε..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! Συγκεντρώνομαι σ' αυτό που κάνω... το γαμήσι είναι ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα... και προσπαθώ ν' απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο κάθε στιγμή! :dancing:

aln

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Τί μπορείς να σκευτείς εκείνη την ώρα... Τα πάντα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom