Νέα

Τι σημαίνουν τα usernames μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα THE JOKER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σκεφτόμουν ότι αν παντρευτώ , μάλλον θα καταλάβω κάποια στιγμή ότι ο άντρας μου με απατάει. Οπότε , τότε θα προσπαθήσω να τον απατήσω και γω , συνεπώς θα γίνω Μοιχαλίδα.Όμως, δεν είμαι ακόμη , οπότε σκέφτηκα το λογοπαίχγνιο "Μιχάλη'είδα" .Έβαλα αυτό το "κέρατο" , ακριβώς για να παραπέμψω στο λογοπαίγνιο.

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Ποκερ φεις γιατι οταν μιλαω με γκομενες δεν μπορουν να με ψυχολογησουν και να καταλαβουν
τις προθεσεις μου. Αν και μου εχουν πει αυτες οτι θα ησουν καλος παικτης στο ποκερ.  :sunglasses:

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Νekrothaftis4 γιατι καποτε δουλευα και σαν νεκροθαφτης με εναν φιλο (ανοιγμα ταφου,βγαλσιμο νεκρων κλπ) και το 4 απο την θρυλικη θυρα 4 του μεγαλου ΠΑΟΚ.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Εμενα κυριολεκτικα τιποτα... βιαζομουν να κανω εγγραφη

Aigokerws21

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
0
Το ονομα μου απο το ζωδιο μου και το 21 απο την ORIGINAL ;) ;)

pngmtr

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τα σύμφωνα (in english) της λέξης πανγαμάτωρ.

Αρχές 2000, ήμουν αρχιφύλακας σε φυλάκιο κάπου στο β. Αιγαίο όπου οι 15 μέρες που κανονικά θα πήγαινα ως υπηρεσία κατέληξαν σε 2 μήνες καθώς ¨δεν υπήρχαν στελέχη για να με αντικαταστήσουν΅
Για να πω την αλήθεια δεν ήταν καθόλου άσχημα, δεν είχα τις υπηρεσίες και τις αγγαρείες της ζόρικης μονάδας, το ρέο ερχόταν μία φορά την βδομάδα για τρόφιμα και εφόδια, φαγητό είχαμε πάρα πολύ (πήρα τρία κιλά σε δύο μήνες) τα παιδιά ήταν όλα προβλεπόμενα και συνεργάσιμα δεν είχαμε προβλήματα.

ΑΛΛΑ...

πολύ κάβλα & αγαμία φυσικά..

Η μοναδική γυναίκα που βλέπαμε ήταν η εκφωνήτρια των ειδήσεων στο κρατικό κανάλι (μόνο αυτό έπιανε η τηλεόραση) και με μόνιμη πράσινη απόχρωση λόγω κάκιστης λήψης.

Εγώ μέσω του κινητού μιλούσα με μία συμφοιτήτριά μου (είχε γκόμενο) που προσπαθούσα να ξαναψήσω (τα είχαμε για κάτι φεγγάρια στη σχολή) και που όταν τελικά έφυγα από το φυλάκιο και πήρα άδεια, ήρθα αθήνα και την ξέσκισα. Ηταν το είδος της γκόμενας που ενώ δεν ήταν πολύ εμφανίσιμη γαμιόταν άριστα.

Προς το τέλος λοιπόν του δίμηνου στο φυλάκιο, το παπάρι μου είχε φτάσει μέχρι το ταβάνι από τις κάβλες όπου και είχα έρθει σε κατάσταση να θέλω να γαμήσω οποιαδήποτε γκόμενα. Οποιαδήποτε.. Θα μπορούσα να τις γαμήσω όλες.
Ο χαρακτηρισμός ¨πανγαμάτωρ¨ που αποδόθηκε από εμένα προς εμένα είχε μεγάλη απήχηση μεταξύ των παρευρισκομένων στρατιωτών όπου από τα καλαμπούρια και τα αστεία ξεχνούσα λίγο την κάβλα και έλιωνα στα γέλια...      

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
το πουλι του Αρκα (χιουμορ)
η
το πουλι του αντρα (γαμιας)
η
το πουλι της Χουντας (δεξιος)
η
το πουλι του ουρανου (ελευθερος)
ειναι πολυσημαντο το νικ μου

Φίφης

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Το δικό μου σημαίνει ότι είμαι πουστάρα ξεφωνημένη και το κέρδισα επάξια στις τουαλέτες των αντρών στο σχολείο! :s&m_3:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
το πουλι του Αρκα (χιουμορ)
η
το πουλι του αντρα (γαμιας)
η
το πουλι της Χουντας (δεξιος)
η
το πουλι του ουρανου (ελευθερος)
ειναι πολυσημαντο το νικ μου
ξεροχυνω  τυπε με το νικ σου!

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Το δικό μου δεν ξέρω τι σημαίνει,τυχαία το έβαλα και τυχαία και η εικόνα.Το 29 το εμπνεύστηκα από το πόσο την έχω
:S :S :S
τυπε σου ξεφυγε ενα γραμμα καταλαθος πατησες το 2 διπλα στο 9 :S :S :S

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.071
Πόντοι
12.946
Το δικό μου nick είναι από ένα  αγαπημένο μου παιχνίδι το VTMB  :sunglasses:

Συνημμένα

• 5d722faab323e80887197e0a3714b306--her-hair-siluet.jpg
    5d722faab323e80887197e0a3714b306--her-hair-siluet.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 71

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Πωπω τυπε πρεπει να ταν φριχτη εμπειρια αυτος ο γαμος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom