You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι σημαίνουν τα usernames μας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα THE JOKER
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 57K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Βασιλιάς Εδουάρδος ...
ΒΛΕΠΕ wikipedia.
ΒΛΕΠΕ wikipedia.
Skilopnixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγω επνιξα το σκιλο μου > > > > >
monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
εγω ειμαι μια μαιμου που ακουει dire straits
Αφενός το βρήκα πάρα πολύ αστείο όταν το ειχα πρωτοακουσει και αφετέρου πιστεύω πως ταιριάζει τα μαλλα σε ένα τέτοιο σεξοπορνοδιαστροφικο site
Ευχαριστούμε για τον χαρακτηρισμό του Forum
Χωρίς παρεξήγηση όμως, μήπως το nick σου κρύβει κ μια... υποσυνείδητη παρόρμηση στο να κάνεις πίπες ???
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
My name is Bond. james Bond!
αγαπημενε παρε ενα λατρεμένο ασμα απο μενα για σενα!!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ Λογω των παιχτικων νικηφορων επιτυχιων στο ποδοσφαιρικο στοιχημα και οχι μονο.Εναλλαχτικο μου ονομα ,οσοι με ξερουν ''εργολαδος κηδειων(σε νικες) του κρατικου τζογου''.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Κανω μια διορθωση σε αυτο που εγραψα πριν στο εργολα(β)ος.ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ Λογω των παιχτικων νικηφορων επιτυχιων στο ποδοσφαιρικο στοιχημα και οχι μονο.Εναλλαχτικο μου ονομα ,οσοι με ξερουν ''εργολαδος κηδειων(σε νικες) του κρατικου τζογου''.
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
αγαπημενε παρε ενα λατρεμένο ασμα απο μενα για σενα!!!!!
πόσο πολύ με νιώθεις και με φτιάχνεις γλυκειά μου!!!!
to_kalitero_nickname!!!
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ολα τα αλλα ηταν πιασμενα και ειπα να παρω to_kalitero_nickname!!!!
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
:S :S :S :S
μάλλον πρέπει να έχει να κάνει με μια ανεξήγητη εκτίμιση/προτίμιση σε υψηλόσωμες κορασίδες και κυρίως αθλήτριες ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης κατά τα άλλα και σχεδόν απαραίτητα φυσικές ξανθές με τυπικά δείγματα σε 1,87, 1,91, 2,04 και σε 2,06 το καστανό δεξιά
μάλλον πρέπει να έχει να κάνει με μια ανεξήγητη εκτίμιση/προτίμιση σε υψηλόσωμες κορασίδες και κυρίως αθλήτριες ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης κατά τα άλλα και σχεδόν απαραίτητα φυσικές ξανθές με τυπικά δείγματα σε 1,87, 1,91, 2,04 και σε 2,06 το καστανό δεξιά
Συνημμένα
Το δικό μου αντιστοιχεί σε πάρα πολλά πράγματα.
1ο Το Βασικό Χρώμα της Αγαπημένης Μου Ομάδας μήν ρωτήσετε ποιά μάλλον προφανές είναι :o :o :o
2ο Το χρώμα που παίρνω όταν τα παίρνω άγρια
3ο Το χρώμα που γίνεται η φάτσα και το στήθος γύρω απο το λαιμό όταν ερεθίζομαι γερά
4ο Αποδίδω Respect στον ομώνυμο Jean-Jacques Rousseau φιλόσοφο διαφωτιστή. Μια περίοδος που ποτέ δεν πέρασε
η χώρα μας εξαιτίας της Τουρκοκρατίας και κατά την άποψη μου μας στοιχειώνει όλους και σαν κοινωνία και σαν Ανθρώπους.
Και τελευταίο έχει κάποια σχέση με εμένα που δεν θέλω εδώ να πώ γιατί αποτελεί προσωπικό δεδομένο.
1ο Το Βασικό Χρώμα της Αγαπημένης Μου Ομάδας μήν ρωτήσετε ποιά μάλλον προφανές είναι :o :o :o
2ο Το χρώμα που παίρνω όταν τα παίρνω άγρια
3ο Το χρώμα που γίνεται η φάτσα και το στήθος γύρω απο το λαιμό όταν ερεθίζομαι γερά
4ο Αποδίδω Respect στον ομώνυμο Jean-Jacques Rousseau φιλόσοφο διαφωτιστή. Μια περίοδος που ποτέ δεν πέρασε
η χώρα μας εξαιτίας της Τουρκοκρατίας και κατά την άποψη μου μας στοιχειώνει όλους και σαν κοινωνία και σαν Ανθρώπους.
Και τελευταίο έχει κάποια σχέση με εμένα που δεν θέλω εδώ να πώ γιατί αποτελεί προσωπικό δεδομένο.
Επισκέπτης
στρατόκαβλος...
enoxlitikostipos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ela nte... ti na simenei to diko mou???????????? ti na simenei??????? ti na simenei??????? ti na simenei??????? ti na simenei??????? ti na simenei??????? ti na simenei??????? ti na simenei??????? ti na simenei???????
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
:S :S :S :S
Τι είναι αυτά τα εκτρώματα-φρικιά ρε πούστη μου;;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 417
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 17