Νέα

Τι σημαίνουν τα usernames μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα THE JOKER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
    Ανοίξτε ένα λεξικό

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Βασιλιάς Εδουάρδος ...

ΒΛΕΠΕ wikipedia.

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Το δικό μου σημαίνει ηλιοβασίλεμα τη πρώτη εβδομάδα της άνηξης  :-*

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Εγω επνιξα το σκιλο μου >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αφενός το βρήκα πάρα πολύ αστείο όταν το ειχα πρωτοακουσει και αφετέρου πιστεύω πως ταιριάζει τα μαλλα σε ένα τέτοιο σεξοπορνοδιαστροφικο site  :rolleyes:

Ευχαριστούμε για τον χαρακτηρισμό του Forum :s&m_2:

Χωρίς παρεξήγηση όμως, μήπως το nick σου κρύβει κ μια... υποσυνείδητη παρόρμηση στο να κάνεις πίπες ??? :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
My name is Bond. james Bond! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ Λογω των παιχτικων νικηφορων επιτυχιων στο ποδοσφαιρικο στοιχημα και οχι μονο.Εναλλαχτικο μου ονομα ,οσοι με ξερουν ''εργολαδος κηδειων(σε νικες) του κρατικου τζογου''.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ Λογω των παιχτικων νικηφορων επιτυχιων στο ποδοσφαιρικο στοιχημα και οχι μονο.Εναλλαχτικο μου ονομα ,οσοι με ξερουν ''εργολαδος κηδειων(σε νικες) του κρατικου τζογου''.
              Κανω μια διορθωση σε αυτο που εγραψα πριν στο εργολα(β)ος.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ειπα να βαλω το οφ στο τελος να με αισθανονται τα μωρα πιο δικο τους.........ντα.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:2funny: :huh: :uglystupid: :boobies: :headbang: :dancing: :tickedoff: :think: :rockon: :S :S :S :S :rockon:
μάλλον πρέπει να έχει να κάνει με μια ανεξήγητη εκτίμιση/προτίμιση σε υψηλόσωμες κορασίδες  και κυρίως αθλήτριες ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης κατά τα άλλα και σχεδόν απαραίτητα φυσικές ξανθές με τυπικά δείγματα σε 1,87, 1,91, 2,04 και σε 2,06 το καστανό δεξιά

Συνημμένα

• 12th+IAAF+World+Athletics+Championships+Day+dYlP-p-YCqNm.jpg
    12th+IAAF+World+Athletics+Championships+Day+dYlP-p-YCqNm.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 58
  • Flier-50512117.jpg
    Flier-50512117.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Maria_STEPANOVA.jpg
    Maria_STEPANOVA.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 48
  • bg8.jpg
    bg8.jpg
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 28

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
:grin: :grin: :grin: Το δικό μου αντιστοιχεί σε πάρα πολλά πράγματα.
1ο Το Βασικό Χρώμα της Αγαπημένης Μου Ομάδας μήν ρωτήσετε ποιά μάλλον προφανές είναι  :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
2ο Το χρώμα που παίρνω όταν τα παίρνω άγρια :argue: :argue: :argue:
3ο Το χρώμα που γίνεται η φάτσα και το στήθος γύρω απο το λαιμό όταν ερεθίζομαι γερά :rockon: :rockon: :rockon:
4ο Αποδίδω Respect στον ομώνυμο Jean-Jacques Rousseau φιλόσοφο διαφωτιστή. Μια περίοδος που ποτέ δεν πέρασε
η χώρα μας εξαιτίας της Τουρκοκρατίας και κατά την άποψη μου μας στοιχειώνει όλους και σαν κοινωνία και σαν Ανθρώπους.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :knockinb::s&m_2: :s&m_3: :pipa1: :pipa2: :lheel: :zfuck: :fuck1: :fuck2: :headbang: :headbang: :headbang:
:uzi: :uzi: :uzi: Και τελευταίο έχει κάποια σχέση με εμένα που δεν θέλω εδώ να πώ γιατί αποτελεί προσωπικό δεδομένο. :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ela nte... ti na simenei to diko mou????????????  ti na simenei???????  ti na simenei???????  ti na simenei???????  ti na simenei???????  ti na simenei???????  ti na simenei???????  ti na simenei???????  ti na simenei???????  :think: :think: :think: :think: :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:2funny: :huh: :uglystupid: :boobies: :headbang: :dancing: :tickedoff: :think: :rockon: :S :S :S :S :rockon:
μάλλον πρέπει να έχει να κάνει με μια ανεξήγητη εκτίμιση/προτίμιση σε υψηλόσωμες κορασίδες  και κυρίως αθλήτριες ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης κατά τα άλλα και σχεδόν απαραίτητα φυσικές ξανθές με τυπικά δείγματα σε 1,87, 1,91, 2,04 και σε 2,06 το καστανό δεξιά

Τι είναι αυτά τα εκτρώματα-φρικιά ρε πούστη μου;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom