Νέα

Τι σημαίνουν τα usernames μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα THE JOKER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε κ είστε τόσο σίγουροι πάντως με RPG κάμια σχέση. Αν κ το δούλευα το σπορ μια φόρα κ έναν καιρό. Ίσως να υπάρχει κάποια σύμπτωση πού δεν γνωρίζω.

Δε με το βγάζεις από το μυαλό . Ή ασχολείσαι με RPG ή γουστάρεις Black Metal  :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το δικο μου φανταζεστε μαλλον απο που το εμπνευστηκα...βοηθαει κ το αβαταρ..οσο γ τον λογο...ε ειμαι λιγο κυνικη και γω...θα προτημουσα τον σπουργιτι αλλα κανεις δε θα το καταλαβαινε οποτε... :cheesy:

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
το δικο μου φανταζεστε μαλλον απο που το εμπνευστηκα...βοηθαει κ το αβαταρ..οσο γ τον λογο...ε ειμαι λιγο κυνικη και γω...θα προτημουσα τον σπουργιτι αλλα κανεις δε θα το καταλαβαινε οποτε... :cheesy:

Τον μπαμπά ή το γιο ? Εννοείται το γιο έτσι ?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:thumbsup:

Ο άγγελος είναι πιο κάφρος από το δαίμονα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν υπαρχει απλα!!!εχει πει κορυφαιες ατακες!!!με τις καλυτερες στην φαση που διαβαζε ο διαβολακος γ να περασει τις εξετασεις γ να διοριστει στον παραδεισο!!! :2funny: :2funny:
οτι εχει σχεση με αρκα το εχω!!εκτος απο τον κοκορα που δε μ πολυαρεσε...ισοβιτης-σπουργιτι-λουκριτια-και η ζωη μετα θανατων ειναι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
δεν υπαρχει απλα!!!εχει πει κορυφαιες ατακες!!!με τις καλυτερες στην φαση που διαβαζε ο διαβολακος γ να περασει τις εξετασεις γ να διοριστει στον παραδεισο!!! :2funny: :2funny:
οτι εχει σχεση με αρκα το εχω!!εκτος απο τον κοκορα που δε μ πολυαρεσε...ισοβιτης-σπουργιτι-λουκριτια-και η ζωη μετα θανατων ειναι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Αυτό με τα πειραματόζωα το'χεις ?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αυτό με τα πειραματόζωα το'χεις ?
ναι!!!καπου εχει πλακα αλλα καπου το βρηκα τελειως καφρικο...και το εχθροι εξ αιματος!πιστευω οτι δεν ειχε εμπνευση...ευτυχως γ μενα εχει παρααποδιξει την αξια του γτ αν αυτα ηταν τα πρωτα που θα διαβαζα...δε θα υπηρχαν δευτερα..

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ναι!!!καπου εχει πλακα αλλα καπου το βρηκα τελειως καφρικο...και το εχθροι εξ αιματος!πιστευω οτι δεν ειχε εμπνευση...ευτυχως γ μενα εχει παρααποδιξει την αξια του γτ αν αυτα ηταν τα πρωτα που θα διαβαζα...δε θα υπηρχαν δευτερα..

δεν εχεις δικιο για τον κοκκορα παντως... δωστου μια ακομα ευκαιρια..... και δια βασε και τον ''καλο λυκο''

Yiannis12345

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ότι με λένε Γιάννη και ότι δεν μπορώ να σπάω το κεφάλι μου κάθε φορά για να βρώ ένα καινούργιο username.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Το username μου έχει διπλή σημασία..
Πρώτον, η δουλειά μου έχει σχέση με λουλούδια, τα οποία και λατρεύω,
δεύτερον, λατρεύω τις γυναίκες, που επίσης της θεωρώ τα ωραιότερα λουλούδια στη γη ακόμα και αν μερικές φορές έχουν αγκάθια τριαντάφυλλου και μας πληγώνουν..

alzisis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Αρχικα απο το ονομα μου και το επιθετο μου-----Ομορφα,Ωραια μπερδεμενα μεταξυ τους  :sunglasses:

Συνημμένα

• ALZISIS.jpg.GIF
    ALZISIS.jpg.GIF
    3 KB · Εμφανίσεις: 20

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οποιος δεν γνωρίζει τους Borg, να πάει να δει κανά Star Trek (The Next Generation - Voyager) έχει πολλά επεισόδια που θα του δώσουν να καταλάβει τι είναι αυτή η περιέργη φυλή ...!!!

ή μπορείτε απλά να βρείτε μία σύντομη περιγραφή στο blog μου ...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οποιος δεν γνωρίζει τους Borg, να πάει να δει κανά Star Trek (The Next Generation - Voyager) έχει πολλά επεισόδια που θα του δώσουν να καταλάβει τι είναι αυτή η περιέργη φυλή ...!!!

ή μπορείτε απλά να βρείτε μία σύντομη περιγραφή στο blog μου ...

Εγω απλα πιστευα πως το nickname ειχε να κανει με την BorgWarner.... αλλα μαλλον εκανα λαθος!

bwlogoblugry.jpg

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
το όνομα μου είναι από το κυνηγός γιατί έχω αγάπη στα όπλα και κυνήγι  , και το 1000 γιατί όταν μυρίζομαι κυνήγι τρέχω με 1000 . (όλα τα είδη) .

prague

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
51
Πόντοι
0
Η πόλη της Τσεχίας.Με αφορμή ένα ταξίδι

Stories

Νέο!

Stories