You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι σημαίνουν τα usernames μας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα THE JOKER
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 57K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Να μην ξέρει η γυναίκα ότι ζεις με μια σύνταξη ογα και ψοφολογας απο την πείνα?σκάσε ρε απο την ζούλια σου...επειδή μια γυναίκα είπε το σωστό.....μπαλκόνια ....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ζουλέυεις ρε επειδή μου βγήκε το ποιητικό που κρύβω μέσα μου.....εμπνεύστηκα τι να κάνω...να το καταπνίξω?....Και συνταξιούχος επίσης!
Επισκέπτης
Που να ήξερε ότι έχει να σου σηκωθεί απο τότε που η αύρα ήταν ακόμα..........ζουλέυεις ρε επειδή μου βγήκε το ποιητικό που κρύβω μέσα μου.....εμπνεύστηκα τι να κάνω...να το καταπνίξω?....
Στην πηγή!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αγσαπητή αύρα του χιονιού....κυκλοφορούμε καμμια 10 τρελλοί εδω μέσα....μόλις γνώρισες 2.......Εισαστε απιστευτοιιιιιιι
Επισκέπτης
Οι γυναίκες δεν θέλουν ποίηση ρε, βλέπεις ποια γυναίκα έχεις απέναντί σου και αναλόγως πετάς την ατάκα! Πρόσεξε εμένα!
Αυρα τι μανούλι είσαι εσύ? να σε πιω στο ποτήρι!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σόρρυ αλλά...έπαιξες και έχασες.....κυκλοφορούν κάτι φυντάνια εδω μεσα......αλλά και πολλοί καλοί τύποι......όχι ρεμάλια σαν και εμάς....Μακαρι να ειναι όλοι σαν εσας
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Eιναι τρελοι αυτοι οι Ρωμαιοι...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εμένα ρε μου αρέσουν οι λίγο κουλτουριαρες με πολύ αισθησιασμό...συνδιασμός που σκοτώνει....Οι γυναίκες δεν θέλουν ποίηση ρε, βλέπεις ποια γυναίκα έχεις απέναντί σου και αναλόγως πετάς την ατάκα! Πρόσεξε εμένα!
Επισκέπτης
Άσχετο, πεταξε το 1ο τεμάχιο ο Μπερμπατοφ να αρχίσουν το μέτρημα οι αλλόθρησκοι!εμένα ρε μου αρέσουν οι λίγο κουλτουριαρες με πολύ αισθησιασμό...συνδιασμός που σκοτώνει....
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Άσχετο, πεταξε το 1ο τεμάχιο ο Μπερμπατοφ να αρχίσουν το μέτρημα οι αλλόθρησκοι!
Mε την Ααλμποργκ...
Επισκέπτης
Ώπα τώρα πρόσεξα την υπογραφή, λιβερπουλακι ε? Άλλου αυτά σε άλλο thread, θα σε περιποιηθω και εσένα!Mε την Ααλμποργκ...
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Ώπα τώρα πρόσεξα την υπογραφή, λιβερπουλακι ε? Άλλου αυτά σε άλλο thread, θα σε περιποιηθω και εσένα!
Ανυπομονω! Λιβερπουλαρα παρακαλω!χαχαχαχα
Επισκέπτης
Γατάκια είναι, προσπαθούμε να συζητήσουμε για ποδόσφαιρο και με αυτούς θέλουμε 2-3 αρχαιολόγους για να μιλήσουμε για τα αρχαία κύπελλα!πωπω ταράτσα..κιάλλος για να του φάμε τα σκώτια ρεεεεεεεε.............
Επισκέπτης
0-3 πάλι ο Μπερμπατοφ!
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Κουλαρετε λιγο,μια ειναι η ομαδα στην Αγγλια.Φετος μας βλεπω για κυπελο-πρωταθλημα αντε και τσαμπιονς λιγκ ετσι γιατι ειμαστε μαγκες!!
Επισκέπτης
...Κουλαρετε λιγο,μια ειναι η ομαδα στην Αγγλια.Φετος μας βλεπω για κυπελο-πρωταθλημα αντε και τσαμπιονς λιγκ ετσι γιατι ειμαστε μαγκες!!
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 417
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 17