Νέα

Τι σημαίνουν τα usernames μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα THE JOKER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ou re

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σε ότι μας χαλάει, σε ότι μας ξενερώνει, σε ότι μας θυμώνει, σε όποιον μας ενοχλεί, σε όποιον προσπαθεί να μας μαμήσει......

ΟΥ ΡΕ!!!!!!!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Το δικο μου ειναι το ονομα του Τoti του ποδοσφαιριστη της Ρωμα.Francesco ειναι και το ονομα μιας ταινιας του 89'.Το παιδι στην φωτογραφια λεγεται Φραντσεσκο Καλιμερι.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Επειδη το εχει στο google η πρωτη εικονα στο ονομα Francesco.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εχει και αλλους με το ονομα francesco.Francesc corona ,francesco Farfa,Francesco Barni(ισως τους βαλω στο μελλον αβαταρ).Πω ρε παιδι μου ολοι Ιταλοι ειναι.... :2funny: :2funny: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.940
Πόντοι
606
Εχει και αλλους με το ονομα francesco.Francesc corona ,francesco Farfa,Francesco Barni(ισως τους βαλω στο μελλον αβαταρ).Πω ρε παιδι μου ολοι Ιταλοι ειναι.... :2funny: :2funny: :2funny:
εγω ξερω εναν ελληνα,τον francesco αλβερτη :2funny: :2funny: :2funny:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
παντως εδω μεσα γκομενα δε βγαζεις , γι αυτο γυρνα το στον Τοτι!!! :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ιδου λοιπον ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΤΟΤΤΙ.
ΣΚΟΥΑΝΤΡΑ ΑΤΖΟΥΡΑ.

Επισκέπτης
Λογο του οτι και να βαζα υπηρχε (οπως κι αλλου) αποφασισα να βαλω το argentinos77 το οποιο εχει την αστεια πλευρα του.Δουλευα πορτα σε πσιγνωστο μαγαζι/επιχειρηματια/καλλιτεχνη και πολλες φορες μετα τη δουλεια εφευγα με τους απεναντι συναδελφους της ιδιας επαγγελματικης "οικογενειας" και πηγαιναμε καλουα.Εκει που καθομαστε μου χτυπαει καποιος την πλατη και γυριζοντας ρωταω τι θελει.Εκεινος ρωταει απο που ειμαι κι ειμαι ετοιμος να εκσφενδονισω μπουνιδι γιατι θα με περασε για αλβανο,"γιατι ρωτας;","μου θυμιζεις αργεντινο" μου λεει.Οπα λεω την εφαγα τη φαση."Πως σε λενε μου λεει;" , "Τονυ Μοντανα" του απαντω , "τι;", ξεραθηκε."Καλο βραδυ" του λεω και γυριζω.Εκει στο τζερτζελε με περιγυρω μου ξαφνικα η παρεα καθοτανε μακρια μου και με κοιταγανε και γελουσανε,"τι κανετε ρε μ.....ς;" κι οπως γυριζω να παρω το ποτο μου να παω εκει βλεπω τη barwoman (γνωστη μας) να δινει σφηνακι στο στηπου και να με δειχνει ενω οι αλλοι χασκογελανε."Μ.......να σας γ.....α" τους λεω.Ερχεται κι η "λαιδη" , "ξερεις μενω μονος μου...το σπιτι μου βλεπει θαλασσα" κτλ.Σημασια εγω,αφου τον εγραφα αρκετη ωρα αρχιζει "ξερεις ειμαι gay παθητικος"-"δεν με νοιαζει"-"μου χουν πει οτι κανω τσ....ι καλυτερα απο γυναικα"-"δεν μ ενδιαφερει ρε φιλε"-"ντυνομαι και τραβεστι αμα θες"-"φιλε δεν ενδιαφερομαι και καλο βραδυ".Ε ολη τη νυχτα ηταν στην καψουρα του απεναντι μου ακουμπισμενος στο bar.Απο τοτε τα "μ......να" με φωναζουν argentino.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Iblis  ;)
Για οσους δε γνωριζουν την αγγλικη , αναφερω οτι ειναι αραβικό και
σημαινει "διαβολος" , "σατανας" στη θρησκεια του Ισλαμ.
"και γιατι να διαλεξεις ενα τετοιο ονομα?" θα πουν μερικοι.
ας πουμε οτι εψαχνα κατι ευηχο, οσο ευηχα μπορει να ειναι για καποιον τα αραβικα βεβαια.
"δηλαδα εισαι Ισλαμιστης?" θα πουν αλλοι.
ο πατερας μου ηταν, μεχρι που γνωριστηκε με τη μητερα μου,
και βαφτιστηκε χριστιανος , ωστε να την παντρευτει.
"Ξερεις αραβικα?"
ουτε λεξη... :bounce-glasses:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Τι σημαινει η απο που προεκυψε το δικο σας nickname

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
γιατι βγηκε 3 φορες; ας σβησει τα αλλα 2 καποιος.
εμενα απο τον μηχανοκινητο ηρωα V46R

Επισκέπτης
το ονομα τονι ,μου αρεζε παντα και επειδη η μεγαλη μου ΑΓΑΠΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ εχει πληθωρα ισπανικου στοιχειου,το εκανα αντονινιο....και ΟΧΙ αντονινο ,οπως μερικοι το λενε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Παλι τα ιδια....

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Οξύλλος  ήταν Βασιλιάς των Ηρακλειδών (απόγονων του Ηρακλή) στην  Αρχαία Ηλεία και ήταν αυτός που καθιέρωσε αθλητικούς αγώνες στην Αρχαία Ολυμπία τους οποίους όλοι σήμερα ξέρουμε σαν Ολυμπιακούς Αγώνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom