Επισκέπτης
ακομα δεν εχουμε ιπιρετισει εμεισ!!!προστοπαρον ιπιρετουμε τα ατακτα πορνια στα πονιρα σοκακια τις ιδονις και τις ανιπερβλιτις καυλας!!!!
καλος φιλος που εφτασε αισιως τα 31 μπαινει τον μαιο και ειχε παρει χαρτι για πεζικο κορινθο. πιπα.Είναι σίγουρο ότι δεν γίνονται? Ακόμα και με ισχυρό πολιτικό βύσμα? Μιλάω για τη σημερινή κατάσταση μετά τα σκάνδαλα για τις απαλλαγές. Δεν μιλάω για πριν χαίρω πολύ.
καλος φιλος που εφτασε αισιως τα 31 μπαινει τον μαιο και ειχε παρει χαρτι για πεζικο κορινθο. πιπα.
ομως με τις καταλληλες ενεργειες κατεληξε ναυτικο και μπαινει 15 μαιου.
αρα μαλλον οταν εχεις το καταλληλο βυσμα ολα γινονται.
Αρχηγε στη φωτογραφια σου είναι ο Στεφανος Χίος?Σωπα
εχετε ποτε σκεφτει οτι μια ζωη οι γονεις μας ελεγαν
"αν δουλεψεις σκληρα στη ζωη σου σιγουρα θα πετυχεις"
αλλα ταυτοχρονα μας ελεγαν οτι υπαρχει ο Αη βασίλης?????
φιλε δεν ξερω που ειδες οτι παιζει 29 εξω και μια μεσα. πες μου αν ειναι να του δωσω καμμια πληροφορια. Τα πραγματα μονο για τις βυσματοθεσεις ειναι οκΚαι εχεις και τον αλλον 31 χρονων μαντραχαλο να ζηταει μεταταξη αστο ρε φιλε μην πας αφου και στο Ναυτικο και στο Πεζικό 29 σπιτι 1 μεσα θα εισαι απλα στο ναυτικο παει πιο καλος κόσμος και θα κανεις γνωριμίες.
Δε μου λέτε ρε παιδιά γίνονται μετατάξεις ή παγώσανε? Δεν ενδιαφέρει εμένα αλλά ένα άλλο παληκάρι που θέλει να μπει τον Αύγουστο και από Πεζικό θέλει να πάει Αεροπορία.