Νέα

Τι σειρά είμαστε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πού υπηρετήσατε;

• Στρατός Ξηράς

Ψήφοι: 229 78,2%
  • Πολεμικό Ναυτικό

Ψήφοι: 28 9,6%
  • Πολεμική Αεροπορία

Ψήφοι: 36 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    293

Επισκέπτης
ακομα δεν εχουμε ιπιρετισει εμεισ!!!προστοπαρον ιπιρετουμε τα ατακτα πορνια στα πονιρα σοκακια τις ιδονις και τις ανιπερβλιτις καυλας!!!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
τι ιπε το άτομο πάλι......................

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
1995-1997 Ρ/Κ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ!!! Ναυτικο οεο

παρκαδοροι του ναυσταθμου!!

highlights θητειας
1. παρμενιωνας στην μυκονο
2. δεκαπενταυγουστος στην παρο 5 μερες απιστευτων διακοπων

λολ

βεβαια εφαγα και τα ιμια στην μαπα...

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Δε μου λέτε ρε παιδιά γίνονται μετατάξεις ή παγώσανε? Δεν ενδιαφέρει εμένα αλλά ένα άλλο παληκάρι που θέλει να μπει τον Αύγουστο και από Πεζικό θέλει να πάει Αεροπορία.

italos80

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
2005 Α΄ ΕΣΣΟ στο Οχυρό Ρούπελ στα σύνορα με Βουλγαρία . Ξεναγός στο μουσείο με νοβα πλαισταισον και ας ήμασταν και στα σύνορα. Κάναμε ξεναγήσεις ερχόνταν και γκόμενες και τις ξεναγούσαμε κάθε Σ/Κ πάνς από 250 άτομα ,! χλίδα αλλά 6 μήνες ήμουν εκεί στα βουνά στο φυλάκιο

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Είναι σίγουρο ότι δεν γίνονται? Ακόμα και με ισχυρό πολιτικό βύσμα? Μιλάω για τη σημερινή κατάσταση μετά τα σκάνδαλα για τις απαλλαγές. Δεν μιλάω για πριν χαίρω πολύ.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είναι σίγουρο ότι δεν γίνονται? Ακόμα και με ισχυρό πολιτικό βύσμα? Μιλάω για τη σημερινή κατάσταση μετά τα σκάνδαλα για τις απαλλαγές. Δεν μιλάω για πριν χαίρω πολύ.
καλος φιλος που εφτασε αισιως τα 31 μπαινει τον μαιο και ειχε παρει χαρτι για πεζικο κορινθο. πιπα.
ομως με τις καταλληλες ενεργειες κατεληξε ναυτικο και μπαινει 15 μαιου.
αρα μαλλον οταν εχεις το καταλληλο βυσμα ολα γινονται.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
καλος φιλος που εφτασε αισιως τα 31 μπαινει τον μαιο και ειχε παρει χαρτι για πεζικο κορινθο. πιπα.
ομως με τις καταλληλες ενεργειες κατεληξε ναυτικο και μπαινει 15 μαιου.
αρα μαλλον οταν εχεις το καταλληλο βυσμα ολα γινονται.

Σωπα
εχετε ποτε σκεφτει οτι μια ζωη οι γονεις μας ελεγαν

"αν δουλεψεις σκληρα στη ζωη σου σιγουρα θα πετυχεις"

αλλα ταυτοχρονα μας ελεγαν οτι υπαρχει ο Αη βασίλης?????

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
  Σωπα
εχετε ποτε σκεφτει οτι μια ζωη οι γονεις μας ελεγαν

"αν δουλεψεις σκληρα στη ζωη σου σιγουρα θα πετυχεις"

αλλα ταυτοχρονα μας ελεγαν οτι υπαρχει ο Αη βασίλης?????
Αρχηγε στη φωτογραφια σου είναι ο Στεφανος Χίος?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Ναι γιατι ειναι κλασσικο δειγμα της αχαριστης Ελλαδας προσπαθησε απο τα αθλητικα τον εστειλαν στη Ρουλα εκανε υπομονη τον ξαναδιωξαν εφτιαξε μεσημεριανο στο alter απεναντι "στην κα των βορειων προαστιων" κατι ψιλοεκανε (καλυτερα απο τα στηθη της Σκορδα) πηγε στο extra εφτιαξε αποκαλυπτικο δελτιο και το χαιρεται σημερα ο Παπαγιαννης. Ενω αν επινε τιποτα φραπεδες μεσα στα καναλια και απλα ειχε κολλητο τον Αβερωφ σημερα θα ηταν Χατζηνικολάου.

Και εχεις και τον αλλον 31 χρονων μαντραχαλο να ζηταει μεταταξη αστο ρε φιλε μην πας αφου και στο Ναυτικο και στο Πεζικό 29 σπιτι 1 μεσα θα εισαι απλα στο ναυτικο παει πιο καλος κόσμος και θα κανεις γνωριμίες.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
    Και εχεις και τον αλλον 31 χρονων μαντραχαλο να ζηταει μεταταξη αστο ρε φιλε μην πας αφου και στο Ναυτικο και στο Πεζικό 29 σπιτι 1 μεσα θα εισαι απλα στο ναυτικο παει πιο καλος κόσμος και θα κανεις γνωριμίες.
φιλε δεν ξερω που ειδες οτι παιζει 29 εξω και μια μεσα. πες μου αν ειναι να του δωσω καμμια πληροφορια. Τα πραγματα μονο για τις βυσματοθεσεις ειναι οκ

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  ο φίλος σου μαλλον βυσμα ειναι αφου η μεταταξη θελει υπογραφη υπουργου. Ας ζητησει μεταθεση Πολεμικο Μουσειο. Αν και ευχομαι να πήξει και λίγο για να εκτιμησει καποια πραγματα. γιατοι ετσι κανετε βυσμα στο στρατό, βυσμα στη δουλεια βολευεστε αποκτατε υφος και σνομπαρετε κατι τυπους που με τις ιδιες ή και περισσότερες ικανοτητες  που ελειψή (sic) γνωριμιων τον πίνουν σε ψηλό ποτήρι.

ΥΓ Μου εχει τυχει κιολας να δω συναδελφο απο το στρατό ο οποιος μας τα ειχε ζαλίσει με την απόσπαση, την πήρε και οταν τον ειδα στο βενζινάδικο, αυτος με σακακια και καλα γιατι φτιαχτηκε και δουλευε ταυτοχρονα. εκανε ο παπαρας οτι δεν με θυμοταν (5 μήνες μετα) του λέω και γω "ειμαι σε  αδεια απολύσεως κα καλα που πήρες τη μεταθεση γιατι μας ζάλιζες καθε απόγευμα ποτε θα ερθει η απόσπαση και ποτε θαρθει η αποσπαση". Παει το τουπέ κλειδωσε το ρεζερβουαρ και σηκωθηκε και έφυγε. Η πλάκα ειναι οτι ο ιδιος στους φίλους του θα λέει ελεα μωρε στρατό "δεν μάσησα"

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Δε μου λέτε ρε παιδιά γίνονται μετατάξεις ή παγώσανε? Δεν ενδιαφέρει εμένα αλλά ένα άλλο παληκάρι που θέλει να μπει τον Αύγουστο και από Πεζικό θέλει να πάει Αεροπορία.

Μετατάξεις πάντα γίνονται, το θέμα είναι πόσες. Το δύσκολο είναι ότι απαιτούν υπουργική απόφαση. Μέχρι πριν λίγο καιρό έφταναν να είναι πάνω από 1000 ανά ΕΣΣΟ. Ο ακριβής αριθμός έβγαινε από το πόσες "έδινε" το υπουργείο σε κάθε κυβερνητικό βουλευτή, υπουργό ή στέλεχος. Χονδρικά ήταν 3 ανά βουλευτή και 4-5 ανά υπουργό. Επειδή όμως έπεσε μεγάλο ξεφώνημα και κόντεψε να μείνει ο Στρατός χωρίς κόσμο, αναθεωρήθηκε και τώρα γίνονται ελάχιστες (κάτω από 100). Αρμόδιος ο κ. Ντάουλας στο γραφείο του υπουργού Μεϊμαράκη.

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
98 ΤΜΧΕΘ ΚΑΛΛΟΝΗ ΛΕΣΒΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΟΕΟ

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
1o Post:ΕΛΔΥΚ 2ο Μ/Κ ΤΠ έφεδρος λοχίας

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Καλησπερα συναγωνιστες. Ηρθε η ωρα να υπηρετησω τη μαμα πατριδα. Αυριο το πρωι Τεταρτη 9/5/2007 παρουσιαζομαι στον Αυλωνα. Θα ξαναρωτησω υπαρχει αλλος συναγωνιστης που να παρουσιαζεται τωρα αυτες τις μερες Αυλωνα και οχι μονο? Θα ηθελα να αποχαιρετησω ολα τα μελη και τους ευχομαι να συνεχισουν ακαθεκτοι το εργο τους και να κανουν παντα καλα πιτσιλισματα. Να ειστε παντα καλα και οσοι με ξερετε σας ευχαριστω για την παρεα που μου κρατησατε. Υποσχομαι θα επανελθω δριμυτερος μολις παρω αδεια.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αντε μαγκα καλη θητεια και κοιτα να περασεις καλα / ο στρατος μερικες φορες μπορει να σου σπαει τα νευρα αλλα ειναι μια εμπειρια / κοιτα να περασεις καλα και να κανεις φιλιες / εγω με δυο - τρια παιδια της σειρας μου ακομα βλεπομαστε και οποτε τα λεμε εκδραμουμε σε στριπ και περναμε ωραια ...

Και προσεχε με τους στρατοκαυλους γιατι στο στρατο γινονται και ατυχηματα / πανω απο ολα η υγεια σου .....

coverdale7

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλως σας βρισκω. Παραθετω την πορεια μου στο ενδοξο ΠΝ : ΚΕΠΑΛ-ΚΕ Πόρου-ΚΕΠΑΛ-Δ/ΓΕΝ-ΝΚ Ελευσίνας-Α/Γ ΡΟΔΟΣ 1999-2001. Μπουρδελιαρη μια φιλικη συμβουλη. Οσο λιγοτερο μιλας τοσο καλυτερα θα περασεις και μην ξεχνας οτι μονο ο υπνος μειωνει τη θητεια! :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom