You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι σειρά είμαστε...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 115K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
οταν ειμουν εγω (2001) ειχε 2 τραγικα μπουρδελα στο κεντρο της αγορας , πανω απο ενα κολομπαρο . στο ενα ηταν μια γρια και στο αλλο ηταν μια σχετικα μετρια γκομενα . το μπουρδελο ηταν μαυρο σκοταδι και αυτη εβγαινε στα πεταχτα για ενα δευτερολεπτο με εναν σκουφο Αι Βασιλη!!! επισης ειχε καμερες στο δωματιο της για να βλπειε το σαλονι και απο οτι ελεγε το εκανε γιατι ηταν ο αδελφος της φανταρος στο νησι και δεν ηθελε να την πετυχει!!!Έχει κανα καλό μπουρδέλο η Χίος? (αν τελικά πάω εκεί) Και από τουρίστριες πώς πάει?
πολλα γελια!!!
επισης ηταν ενα κολομπαρο λιγο πιο πανω απο την ταξιαρχια αλλα εντελως παρακμη.το μονο που αξιζει ειναι οι τουριστριες αμερικανιδες στον Καρφα!!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
H Ουργία είναι χάλια από όλες τις απόψεις. Γκιάλα έκανα κάτι μηνάκια και έχω να πω ευτυχώς που υπήρχαν αποσπάσεις και την έκανα γρήγορα για Αθήνα. Ούτε νύχτα, ούτε μέρα αξίζει το κωλόνησο. Είχα πλήρη ελευθερία λόγω ειδικότητας και ζούσα ουσιαστικά εκτός στρατοπέδου (ακόμη και το λουκάνικό μου σε ξενοδοχείο το είχα LOL), αποτέλεσμα την έψαξα πολύ και σε όλα τα επίπεδα. Μία μαλακία και μισή μέρος είναι. Ούτε τάνες, ούτε τουρίστριες, ούτε τίποτα. Μοναδική εξαίρεση, μία γκόμενα που είχε ένα καθαριστήριο σε εκείνο τον πεζόδρομο (Πλωταριά, κάπως έτσι τον έλεγαν) και μία μαλάκω με ένα κόκκινο bmw convertible. Και οι 2 όμως την είχαν δει απίστευτα....όπως όλοι οι ούργοι βέβαια, οι οποίοι νόμιζαν ότι το κωλόνησό τους είναι Monte Carlo και μας είχαν φλομώσει με διάφορες παπαριές του στυλ "Δεν θέλουμε τουρισμό έχουμε λεφτά κλπ κλπ".
Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι ότι το νησί είχε μόνο ένα ζευγάρι φανάρια κυκλοφορίας και αυτά στον δρόμο δίπλα από τον αεροδιάδρομο, τα οποία άναβαν κατά την προσγείωση απογείωση αεροπλάνων για να μην πάρει κανένα ξέμπαρκο αυτοκινητάκι ο αέρας και το πετάξει στην θάλασσα.
Ουργία=απόλυτη παρακμή
Ήμουν εκεί Φεβρ-Μάιο 2000
Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι ότι το νησί είχε μόνο ένα ζευγάρι φανάρια κυκλοφορίας και αυτά στον δρόμο δίπλα από τον αεροδιάδρομο, τα οποία άναβαν κατά την προσγείωση απογείωση αεροπλάνων για να μην πάρει κανένα ξέμπαρκο αυτοκινητάκι ο αέρας και το πετάξει στην θάλασσα.
Ουργία=απόλυτη παρακμή
συμφωνω αλλα για τουριστριες ... διαφωνω!!!H Ουργία είναι χάλια από όλες τις απόψεις. Γκιάλα έκανα κάτι μηνάκια και έχω να πω ευτυχώς που υπήρχαν αποσπάσεις και την έκανα γρήγορα για Αθήνα. Ούτε νύχτα, ούτε μέρα αξίζει το κωλόνησο. Είχα πλήρη ελευθερία λόγω ειδικότητας και ζούσα ουσιαστικά εκτός στρατοπέδου (ακόμη και το λουκάνικό μου σε ξενοδοχείο το είχα LOL), αποτέλεσμα την έψαξα πολύ και σε όλα τα επίπεδα. Μία μαλακία και μισή μέρος είναι. Ούτε τάνες, ούτε τουρίστριες, ούτε τίποτα. Μοναδική εξαίρεση, μία γκόμενα που είχε ένα καθαριστήριο σε εκείνο τον πεζόδρομο (Πλωταριά, κάπως έτσι τον έλεγαν) και μία μαλάκω με ένα κόκκινο bmw convertible. Και οι 2 όμως την είχαν δει απίστευτα....όπως όλοι οι ούργοι βέβαια, οι οποίοι νόμιζαν ότι το κωλόνησό τους είναι Monte Carlo και μας είχαν φλομώσει με διάφορες παπαριές του στυλ "Δεν θέλουμε τουρισμό έχουμε λεφτά κλπ κλπ".
Ουργία=απόλυτη παρακμή
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
συμφωνω αλλα για τουριστριες ... διαφωνω!!!
Μπορεί...τι να σου πω, Ιούνιο ήμουν ήδη Αθήνα, οπότε δεν έζησα και πολύ τουριστική περίοδο στο κωλόνησο.
ε για αυτο,ιουλιο αυγουστο στον Καρφα , στην Αγια Φωτια , στην Ρομιντα(καπως ετσι) κτλ γινοτανε χαμος!!!
βεβαια οπως λες η συμπεριφορα των ντοπιων δεν ηταν καλη , ουτε και ειχε τιποτα καβαντζες καλες . Εγω βεβαια εκατσα 9 μηνες στο Γκιαλα και παροτι ειχε χωσιμο , περασα καλα αλλα ο λογος ηταν τα ατομα που ειμασταν σειρα και οχι το νησι
βεβαια οπως λες η συμπεριφορα των ντοπιων δεν ηταν καλη , ουτε και ειχε τιποτα καβαντζες καλες . Εγω βεβαια εκατσα 9 μηνες στο Γκιαλα και παροτι ειχε χωσιμο , περασα καλα αλλα ο λογος ηταν τα ατομα που ειμασταν σειρα και οχι το νησι
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μαύρα Βόλια είχε καλά μουνάκια....και ο πεζόδρομος λεγόταν Απλωταριά....το κωλόμπαρο ποιό κάτω από την Ταξιαρχία ήταν η Τζίνα...έπαιζε μαύρες από Αγ.Δομήνικο και είχα τιμήσει 1 με 15.000 δρχ....σε hotel...έπαιζε και το Elite,κωλόμπαρο,αλλά πολύ κυριλέ για τα δεδομένα κωλόμπαρου...ο κόσμος πολύ γύφτοι στα λεφτά...και κακή νοοτροπία...
το elite το ειχα ακουσει αλλα δεν το ειχα επισκεφτει.επισης καλα για ποτο ηταν στον μεζα ,σε ενα στενακι καθετο στην απλωταρια και μετα σε αυτα που ηταν κατω στην παραλια !!!
και τρελους μεζεδες σε ενα μεζεδοπωλειο οπως πηγαινες για αεροδρομιο.
αλλα οι χιωτες οταν ηταν οι φανταροι εξω αυτοι εξαφανιζονταν
και τρελους μεζεδες σε ενα μεζεδοπωλειο οπως πηγαινες για αεροδρομιο.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Τρομερή τύχη...εγώ που είχα διανυκτέρευση και τους πετύχαινα έξω, μόνο που δεν ξέρναγα.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ να πετύχω κανένα φαντάρο, έτσι να μιλήσω/δω ένα κανονικό άνθρωπο, ακομπλεξάριστο.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Δηλαδή μέτρια πράγματα από τουρίστριες στη Χίο ε?
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
για τη χιο δε ξερω και πολλα να σας πω αλλα εαν καποιος θελει για εβρο πολυ ετχαριστως!!η αν παρεις μεταθεση εβρο!Υπενθυμίζω 9 Μαίου παρουσιάζομαι στο ΚΕΤΘ στον Αυλώνα. Μπορεί κανείς να δώσει πληροφορίες αλλά όσο το δυνατόν πιο πρόσφατες για να είναι πιο χρήσιμες για το ΚΕΤΘ και που είναι καλά για μετάθεση. Χίος είναι καλά? Και κάτι άλλο υπάρχει κανένα μέλος που να μπαίνει με αυτή τη σειρά του Μαίου στο ΚΕΤΘ?
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Σιγά μην πάω Έβρο να μου λείπει. Εσύ Μαριαννάκι από που και ως που ξέρεις για Έβρο?για τη χιο δε ξερω και πολλα να σας πω αλλα εαν καποιος θελει για εβρο πολυ ετχαριστως!!η αν παρεις μεταθεση εβρο!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Κάνει ψωλόκρυο του κερατά στον Έβρο ρε!
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ειμαι απο εβρο οκ!!Σιγά μην πάω Έβρο να μου λείπει. Εσύ Μαριαννάκι από που και ως που ξέρεις για Έβρο?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Από πιο μέρος?
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
γιατι ρωταςΑπό πιο μέρος?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Μη το μαρτυρήσεις το μεγάλο μυστικό!!!
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δεν ειναι μυστικο αλλα ειναι ασχετο με το θεμα του θρεντ!!Μη το μαρτυρήσεις το μεγάλο μυστικό!!!