Νέα

Τι σειρά είμαστε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πού υπηρετήσατε;

• Στρατός Ξηράς

Ψήφοι: 229 78,2%
  • Πολεμικό Ναυτικό

Ψήφοι: 28 9,6%
  • Πολεμική Αεροπορία

Ψήφοι: 36 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    293

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.066
Πόντοι
12.056
Οντως 265 ηταν...εγω ημουν στο 221 κοντα στο αεροδρομιο  :dancing:
Βυσμαααααα  :2funny: :2funny:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Έχει κανα καλό μπουρδέλο η Χίος? (αν τελικά πάω εκεί) Και από τουρίστριες πώς πάει?
οταν ειμουν εγω (2001) ειχε 2 τραγικα μπουρδελα στο κεντρο της αγορας , πανω απο ενα κολομπαρο . στο ενα ηταν μια γρια και στο αλλο ηταν μια σχετικα μετρια γκομενα . το μπουρδελο ηταν μαυρο σκοταδι και αυτη εβγαινε στα πεταχτα για ενα δευτερολεπτο με εναν σκουφο Αι Βασιλη!!! επισης ειχε καμερες στο δωματιο της για να βλπειε το σαλονι και απο οτι ελεγε το εκανε γιατι ηταν ο αδελφος της φανταρος στο νησι και δεν ηθελε να την πετυχει!!!
πολλα γελια!!!
επισης ηταν ενα κολομπαρο λιγο πιο πανω απο την ταξιαρχια αλλα εντελως παρακμη.το μονο που αξιζει ειναι οι τουριστριες αμερικανιδες στον Καρφα!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
H Ουργία είναι χάλια από όλες τις απόψεις. Γκιάλα έκανα κάτι μηνάκια και έχω να πω ευτυχώς που υπήρχαν αποσπάσεις και την έκανα γρήγορα για Αθήνα. Ούτε νύχτα, ούτε μέρα αξίζει το κωλόνησο. Είχα πλήρη ελευθερία λόγω ειδικότητας και ζούσα ουσιαστικά εκτός στρατοπέδου (ακόμη και το λουκάνικό μου σε ξενοδοχείο το είχα LOL), αποτέλεσμα την έψαξα πολύ και σε όλα τα επίπεδα. Μία μαλακία και μισή μέρος είναι. Ούτε τάνες, ούτε τουρίστριες, ούτε τίποτα. Μοναδική εξαίρεση, μία γκόμενα που είχε ένα καθαριστήριο σε εκείνο τον πεζόδρομο (Πλωταριά, κάπως έτσι τον έλεγαν) και μία μαλάκω με ένα κόκκινο bmw convertible. Και οι 2 όμως την είχαν δει απίστευτα....όπως όλοι οι ούργοι βέβαια, οι οποίοι νόμιζαν ότι το κωλόνησό τους είναι Monte Carlo και μας είχαν φλομώσει με διάφορες παπαριές του στυλ "Δεν θέλουμε τουρισμό έχουμε λεφτά κλπ κλπ".

Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι ότι το νησί είχε μόνο ένα ζευγάρι φανάρια κυκλοφορίας και αυτά στον δρόμο δίπλα από τον αεροδιάδρομο, τα οποία άναβαν κατά την προσγείωση απογείωση αεροπλάνων για να μην πάρει κανένα ξέμπαρκο αυτοκινητάκι ο αέρας και το πετάξει στην θάλασσα.

Ουργία=απόλυτη παρακμή

Ήμουν εκεί Φεβρ-Μάιο 2000

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
H Ουργία είναι χάλια από όλες τις απόψεις. Γκιάλα έκανα κάτι μηνάκια και έχω να πω ευτυχώς που υπήρχαν αποσπάσεις και την έκανα γρήγορα για Αθήνα. Ούτε νύχτα, ούτε μέρα αξίζει το κωλόνησο. Είχα πλήρη ελευθερία λόγω ειδικότητας και ζούσα ουσιαστικά εκτός στρατοπέδου (ακόμη και το λουκάνικό μου σε ξενοδοχείο το είχα LOL), αποτέλεσμα την έψαξα πολύ και σε όλα τα επίπεδα. Μία μαλακία και μισή μέρος είναι. Ούτε τάνες, ούτε τουρίστριες, ούτε τίποτα. Μοναδική εξαίρεση, μία γκόμενα που είχε ένα καθαριστήριο σε εκείνο τον πεζόδρομο (Πλωταριά, κάπως έτσι τον έλεγαν) και μία μαλάκω με ένα κόκκινο bmw convertible. Και οι 2 όμως την είχαν δει απίστευτα....όπως όλοι οι ούργοι βέβαια, οι οποίοι νόμιζαν ότι το κωλόνησό τους είναι Monte Carlo και μας είχαν φλομώσει με διάφορες παπαριές του στυλ "Δεν θέλουμε τουρισμό έχουμε λεφτά κλπ κλπ".

Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι ότι το νησί είχε μόνο ένα ζευγάρι φανάρια κυκλοφορίας και αυτά στον δρόμο δίπλα από τον αεροδιάδρομο, τα οποία άναβαν κατά την προσγείωση απογείωση αεροπλάνων για να μην πάρει κανένα ξέμπαρκο αυτοκινητάκι ο αέρας και το πετάξει στην θάλασσα.

Ουργία=απόλυτη παρακμή

Ήμουν εκεί Φεβρ-Μάιο 2000
συμφωνω αλλα για τουριστριες ... διαφωνω!!!

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ε για αυτο,ιουλιο αυγουστο στον Καρφα , στην Αγια Φωτια , στην Ρομιντα(καπως ετσι) κτλ γινοτανε χαμος!!!
βεβαια οπως λες η συμπεριφορα των ντοπιων δεν ηταν καλη , ουτε και ειχε τιποτα καβαντζες καλες . Εγω βεβαια εκατσα 9 μηνες στο Γκιαλα και παροτι ειχε χωσιμο , περασα καλα αλλα ο λογος ηταν τα ατομα που ειμασταν σειρα και οχι το νησι

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μαύρα Βόλια είχε καλά μουνάκια....και ο πεζόδρομος λεγόταν Απλωταριά....το κωλόμπαρο ποιό κάτω από την Ταξιαρχία ήταν η Τζίνα...έπαιζε μαύρες από Αγ.Δομήνικο και είχα τιμήσει 1 με 15.000 δρχ....σε hotel...έπαιζε και το Elite,κωλόμπαρο,αλλά πολύ κυριλέ για τα δεδομένα κωλόμπαρου...ο κόσμος πολύ γύφτοι στα λεφτά...και κακή νοοτροπία...

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
το elite το ειχα ακουσει αλλα δεν το ειχα επισκεφτει.επισης καλα για ποτο ηταν στον μεζα ,σε ενα στενακι καθετο στην απλωταρια και μετα σε αυτα που ηταν κατω στην παραλια !!!
και τρελους μεζεδες σε ενα μεζεδοπωλειο οπως πηγαινες για αεροδρομιο.
αλλα οι χιωτες οταν ηταν οι φανταροι εξω αυτοι εξαφανιζονταν

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αλλα οι χιωτες οταν ηταν οι φανταροι εξω αυτοι εξαφανιζονταν

Τρομερή τύχη...εγώ που είχα διανυκτέρευση και τους πετύχαινα έξω, μόνο που δεν ξέρναγα.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ να πετύχω κανένα φαντάρο, έτσι να μιλήσω/δω ένα κανονικό άνθρωπο, ακομπλεξάριστο.

:2funny:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Δηλαδή μέτρια πράγματα από τουρίστριες στη Χίο ε?

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
με τιποτα δεν εχει αυτα που εχουν συνηθως αλλα νησια , εχει συνηθως αμερικανες αλλα οχι πολυ ξενο τουρισμο . βεβαια για μερος που εχει στρατο , σιγουρα ειναι καλυτερα απο τουριστριες σε σχεση με τον Εβρο

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Υπενθυμίζω 9 Μαίου παρουσιάζομαι στο ΚΕΤΘ στον Αυλώνα. Μπορεί κανείς να δώσει πληροφορίες αλλά όσο το δυνατόν πιο πρόσφατες για να είναι πιο χρήσιμες για το ΚΕΤΘ και που είναι καλά για μετάθεση. Χίος είναι καλά? Και κάτι άλλο υπάρχει κανένα μέλος που να μπαίνει με αυτή τη σειρά του Μαίου στο ΚΕΤΘ?
για τη χιο δε ξερω και πολλα να σας πω αλλα εαν καποιος θελει για εβρο πολυ ετχαριστως!!η αν παρεις μεταθεση εβρο!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
για τη χιο δε ξερω και πολλα να σας πω αλλα εαν καποιος θελει για εβρο πολυ ετχαριστως!!η αν παρεις μεταθεση εβρο!
Σιγά μην πάω Έβρο να μου λείπει. Εσύ Μαριαννάκι από που και ως που ξέρεις για Έβρο?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κάνει ψωλόκρυο του κερατά στον Έβρο ρε!

Chevalier Fidèle