Νέα

Τι σειρά είμαστε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πού υπηρετήσατε;

• Στρατός Ξηράς

Ψήφοι: 229 78,2%
  • Πολεμικό Ναυτικό

Ψήφοι: 28 9,6%
  • Πολεμική Αεροπορία

Ψήφοι: 36 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    293

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά για ρίξε τώρα τους τόνους λίγο όμως. Φιλικά στο λέω...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε μάγκες αφήστε την κοπέλα...τί της την πέφτετε?Από όπου θέλει ας είναι και αφού είναι χρήστης μπορεί να μπαίνει και σε όποιο θέμα του forum θέλει....κουμάντο θα τις κάνετε?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μάγκες αφήστε την κοπέλα...τί της την πέφτετε?Από όπου θέλει ας είναι και αφού είναι χρήστης μπορεί να μπαίνει και σε όποιο θέμα του forum θέλει....κουμάντο θα τις κάνετε?
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ας πει ότι θέλει αλλά ψιλοεξυπναδίτσες του στυλ " τραβάς ζόρι" καλό θα είναι να μη υπάρχουν στο σάιτ. Όχι ότι θίχτηκα αλλά εδώ στο σάιτ έχουμε κάποιο ιδιαίτερο "κλίμα" - με μερικά παιδιά γνωρίζομαι και προσωπικά- και καλό θα ήταν να μην υποβαθμίζεται έτσι και γίνεται ξεκατίνιασμα

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
που να μπεις σε αλλα θρεντ να δεις πως μου ΤΗ ΛΕΝΕ!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όποιος λέει μαλακίες του τη λένε. Όποιος δε λέει δε του τη λένε. Απλό είναι

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Ας πει ότι θέλει αλλά ψιλοεξυπναδίτσες του στυλ " τραβάς ζόρι" καλό θα είναι να μη υπάρχουν στο σάιτ. Όχι ότι θίχτηκα αλλά εδώ στο σάιτ έχουμε κάποιο ιδιαίτερο "κλίμα" - με μερικά παιδιά γνωρίζομαι και προσωπικά- και καλό θα ήταν να μην υποβαθμίζεται έτσι και γίνεται ξεκατίνιασμα
ΕΝΩ αυτα που γραφονται σε αλλα θρεντ για μενα ειναι σωστα κατ εσενα!για μπες να δεις καλυτερα!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Το ότι γνωρίζεσαι προσωπικά με κάποια παιδιά είναι δικαιωμά σου...όλοι γνωριζόμαστε μα κάποιους απο εδώ...αλλά το να την πέφτουμε σε κάποιο/α δεν έχει νόημα...δεν θέλω να κάνω υποδείξεις και δεν μου αρέσει αλλά τόσο βρίσιμο έχει πέσει εδώ μέσα...η υποβάθμιση με το ''τραβάς ζόρι'' σε πείραξε?Ας κρατήσουμε 1 επίπεδο στο να βρίζουν κάποιοι εδώ μέσα και βλέπουμε για τα άλλα..... :headbang: :headbang: :headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
που να μπεις σε αλλα θρεντ να δεις πως μου ΤΗ ΛΕΝΕ!
προσεξε και συ το υφος σου μην ξεχνας οτι τα μηνηματα που δημοσιευουμε εδω μεσα ειναι αψυχα και κανεις δεν ξερει τι ενοεις και πως και με τι τονο..!!
μιλαω φιλακα μην με αρπαξετρε και μενα..!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε μαριάννα φυλάκιο, ρύζια, άρδα, ορεστιάδα τα έφαγα με το κουτάλι...ωραία μέρη αμα δεν είσαι φαντάρος όμως....τα γκατζόλια είναι καλά?... :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
βρε μαριάννα φυλάκιο, ρύζια, άρδα, ορεστιάδα τα έφαγα με το κουτάλι...ωραία μέρη αμα δεν είσαι φαντάρος όμως....τα γκατζόλια είναι καλά?... :grin:
φιλαρακο μου μια χαρα ειναι οπως λες αν δεν εισαι φανταρος...σε πληροφωρω οτι ειναι πολυ καλα...γενικως οι περισοτεροι μου λενε οτι η βορεια ελλαδα εχει πολυ ωρεες γυναικες

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αυτό είναι αλήθεια..οι βορειοελλαδίτισες είναι φοβερές...ήμουν αυτή την εβδομάδα 3 μέρες θεσ/νικη και γύρισε το μάτι μου από τις ψιλοκάπουλες....πολύ ψήλωσε η νέα γενιά βρε παιδί μου...και στα μπουζούκια μουνοθύελλα...7 στους 10 γυναίκες ήτανε...και τι γυναίκες θεές οι περισσότερες..έπαθα στρίψη πέους από το πολύ μάτι...γουάο... :dancing:

Επισκέπτης
αυτό είναι αλήθεια..οι βορειοελλαδίτισες είναι φοβερές...ήμουν αυτή την εβδομάδα 3 μέρες θεσ/νικη και γύρισε το μάτι μου από τις ψιλοκάπουλες....πολύ ψήλωσε η νέα γενιά βρε παιδί μου...και στα μπουζούκια μουνοθύελλα...7 στους 10 γυναίκες ήτανε...και τι γυναίκες θεές οι περισσότερες..έπαθα στρίψη πέους από το πολύ μάτι...γουάο... :dancing:

Ase...κατι πρεπει να κανουμε γιαυτο...ουτε εγω αντεχω αλλο, χαχαχα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
φίλε raven πέμπτη βράδυ στην μαρινέλλα το αδιαχώρητο και κάτι μου.....μούφυγε ο τάκος.....έπαθα κολούμπρα...και από την τσαντίλα μου που δεν μπορούσα να τις..... ήπια τον άμπακο να ξεχάσω τον πόνο μου.... :headbang:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Κανείς συναγωνιστής που να παρουσιάζεται στο ΚΕΤΘ την επόμενη βδομάδα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom