Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ειναι ασχετο με το θεμα του θρεντ!!
Ενώ εσύ που μπήκες έχεις μεγάλη σχέση! Μπήκες να μας πεις που... υπηρέτησες?
ειναι ασχετο με το θεμα του θρεντ!!
μπηκα να πω την αποψη μου και αμα τραβας ζορι το προβληματακι δικο σου!!Ενώ εσύ που μπήκες έχεις μεγάλη σχέση! Μπήκες να μας πεις που... υπηρέτησες?
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!Ρε μάγκες αφήστε την κοπέλα...τί της την πέφτετε?Από όπου θέλει ας είναι και αφού είναι χρήστης μπορεί να μπαίνει και σε όποιο θέμα του forum θέλει....κουμάντο θα τις κάνετε?
που να μπεις σε αλλα θρεντ να δεις πως μου ΤΗ ΛΕΝΕ!Ρε μάγκες αφήστε την κοπέλα...τί της την πέφτετε?Από όπου θέλει ας είναι και αφού είναι χρήστης μπορεί να μπαίνει και σε όποιο θέμα του forum θέλει....κουμάντο θα τις κάνετε?
ΕΝΩ αυτα που γραφονται σε αλλα θρεντ για μενα ειναι σωστα κατ εσενα!για μπες να δεις καλυτερα!Ας πει ότι θέλει αλλά ψιλοεξυπναδίτσες του στυλ " τραβάς ζόρι" καλό θα είναι να μη υπάρχουν στο σάιτ. Όχι ότι θίχτηκα αλλά εδώ στο σάιτ έχουμε κάποιο ιδιαίτερο "κλίμα" - με μερικά παιδιά γνωρίζομαι και προσωπικά- και καλό θα ήταν να μην υποβαθμίζεται έτσι και γίνεται ξεκατίνιασμα
Το ότι γνωρίζεσαι προσωπικά με κάποια παιδιά είναι δικαιωμά σου...όλοι γνωριζόμαστε μα κάποιους απο εδώ...αλλά το να την πέφτουμε σε κάποιο/α δεν έχει νόημα...δεν θέλω να κάνω υποδείξεις και δεν μου αρέσει αλλά τόσο βρίσιμο έχει πέσει εδώ μέσα...η υποβάθμιση με το ''τραβάς ζόρι'' σε πείραξε?Ας κρατήσουμε 1 επίπεδο στο να βρίζουν κάποιοι εδώ μέσα και βλέπουμε για τα άλλα.....Ας πει ότι θέλει αλλά ψιλοεξυπναδίτσες του στυλ " τραβάς ζόρι" καλό θα είναι να μη υπάρχουν στο σάιτ. Όχι ότι θίχτηκα αλλά εδώ στο σάιτ έχουμε κάποιο ιδιαίτερο "κλίμα" - με μερικά παιδιά γνωρίζομαι και προσωπικά- και καλό θα ήταν να μην υποβαθμίζεται έτσι και γίνεται ξεκατίνιασμα
ναι αλλα ξερεις να δωσεις πληροφοριες για στρατο?? και γω εβρο μενω ;) ;) ;)ειμαι απο εβρο οκ!!
προσεξε και συ το υφος σου μην ξεχνας οτι τα μηνηματα που δημοσιευουμε εδω μεσα ειναι αψυχα και κανεις δεν ξερει τι ενοεις και πως και με τι τονο..!!που να μπεις σε αλλα θρεντ να δεις πως μου ΤΗ ΛΕΝΕ!
ξερω απο εβρο εισαι?ναι αλλα ξερεις να δωσεις πληροφοριες για στρατο?? και γω εβρο μενω ;) ;) ;)
ναι και πραγματικα δεν κολαω να πω απο που ειμαι γιατι κανενας δεν με ξερει τουλαχιστον εδω μεσα..αλεξ/ποληξερω απο εβρο εισαι?
φιλαρακο μου μια χαρα ειναι οπως λες αν δεν εισαι φανταρος...σε πληροφωρω οτι ειναι πολυ καλα...γενικως οι περισοτεροι μου λενε οτι η βορεια ελλαδα εχει πολυ ωρεες γυναικεςβρε μαριάννα φυλάκιο, ρύζια, άρδα, ορεστιάδα τα έφαγα με το κουτάλι...ωραία μέρη αμα δεν είσαι φαντάρος όμως....τα γκατζόλια είναι καλά?...
αυτό είναι αλήθεια..οι βορειοελλαδίτισες είναι φοβερές...ήμουν αυτή την εβδομάδα 3 μέρες θεσ/νικη και γύρισε το μάτι μου από τις ψιλοκάπουλες....πολύ ψήλωσε η νέα γενιά βρε παιδί μου...και στα μπουζούκια μουνοθύελλα...7 στους 10 γυναίκες ήτανε...και τι γυναίκες θεές οι περισσότερες..έπαθα στρίψη πέους από το πολύ μάτι...γουάο...