Νέα

Τι σειρά είμαστε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πού υπηρετήσατε;

• Στρατός Ξηράς

Ψήφοι: 229 78,2%
  • Πολεμικό Ναυτικό

Ψήφοι: 28 9,6%
  • Πολεμική Αεροπορία

Ψήφοι: 36 12,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    293

Επισκέπτης
Καλησπερα συναγωνιστες. Ηρθε η ωρα να υπηρετησω τη μαμα πατριδα. Αυριο το πρωι Τεταρτη 9/5/2007 παρουσιαζομαι στον Αυλωνα. Θα ξαναρωτησω υπαρχει αλλος συναγωνιστης που να παρουσιαζεται τωρα αυτες τις μερες Αυλωνα και οχι μονο? Θα ηθελα να αποχαιρετησω ολα τα μελη και τους ευχομαι να συνεχισουν ακαθεκτοι το εργο τους και να κανουν παντα καλα πιτσιλισματα. Να ειστε παντα καλα και οσοι με ξερετε σας ευχαριστω για την παρεα που μου κρατησατε. Υποσχομαι θα επανελθω δριμυτερος μολις παρω αδεια.
ι μαμα πατριδα αυριο θα μας παρει ενα τιμιμενο μελος,ενα αξιο παλικαρι που ειχα τιν τιμι να γνορισο!!!καυλιαρι μου καλα να περασεις και στις αδειες σου να ξερεις ποσ εδο ειμαστε κ εμεις να πηγενουμε να τιμορουμε τα ατακτα πορνιδια!!!ενα μεγαλο respect για τον φιλο μας και σιναγονιστι μπουρδελιαρι....!θα σε δο σιντομα φιλαρακι!δεν χανομαστε εμεις!στιν προτι αδεια σου θα γινει πανικος!ολες οι πουτανες για παρτι σου!!!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
bourdeliaris1984 καλή δύναμη Αυλώνα. Μη μασήσεις με τίποτα. Αν συμβεί κάτι, εδώ είμαστε.

Επισκέπτης
ο μπουρδελιαρις εινια απο τουσ σκιροπιρινικους καυλιαριδες!!!δεν προκιται να μασισει ο παιδαρος μας!χεχε!!!θα περασει γαματα γιατι εινια και γαμο τα παιδια λεμεεεεεεε!!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ι μαμα πατριδα αυριο θα μας παρει ενα τιμιμενο μελος,ενα αξιο παλικαρι που ειχα τιν τιμι να γνορισο!!!καυλιαρι μου καλα να περασεις και στις αδειες σου να ξερεις ποσ εδο ειμαστε κ εμεις να πηγενουμε να τιμορουμε τα ατακτα πορνιδια!!!ενα μεγαλο respect για τον φιλο μας και σιναγονιστι μπουρδελιαρι....!θα σε δο σιντομα φιλαρακι!δεν χανομαστε εμεις!στιν προτι αδεια σου θα γινει πανικος!ολες οι πουτανες για παρτι σου!!!!

Αυτο θα πει πιτσιλιστης, ο αρχιστρατηγος της κολασμενης  μπουρδελοτσαρκας που με το υπερκαυλο πυρ του, την απυθμενη λαγνεια του και την δυσθεωρητη, λυσσαλεα ορεξη του να τιμωρει παραδειγματικα τα ατακτα και ξετσιπωτα πουτανιδια, αποτελει ορισμο του τιμημενου αρχι-μπουρδελιαρη! Respect, ω υπερτατε Καυλεα, τα επιτευγματα σου θα αποτελεσουν παρακαταθηκη για τις επομενες γενιες!!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Stunt που είσαι ρε φίλε; Χάθηκες πάλι.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
stunt κάνε τη ρύθμιση στα pm σου για το μήνυμα μου

Επισκέπτης
Αυτο θα πει πιτσιλιστης, ο αρχιστρατηγος της κολασμενης  μπουρδελοτσαρκας που με το υπερκαυλο πυρ του, την απυθμενη λαγνεια του και την δυσθεωρητη, λυσσαλεα ορεξη του να τιμωρει παραδειγματικα τα ατακτα και ξετσιπωτα πουτανιδια, αποτελει ορισμο του τιμημενου αρχι-μπουρδελιαρη! Respect, ω υπερτατε Καυλεα, τα επιτευγματα σου θα αποτελεσουν παρακαταθηκη για τις επομενες γενιες!!!
πσσσσ!!!τα σεβοι μου μεγαλλιοτατε, εκτελεστι τον ατακτον και πονιρον  πορνιδιον!που εσι με το γιγαντιο και ιπερσιγχρονο οπλο σου καταδικαζεις τα κολασμενα πορνιδια στιν αιονια καθαρσι και στιν ιδονι!!!!respect μεγα σταντ ,κλιτοριδομαχε χιστι και μιστι τις παραδισενιας ιδονις...!(α ρε καθαρμα μου καταπατας τα πνευματικα δικαιοματα του αβαταρ μου)χαλαρι σου ρε μπαγασακο!!!ολα για παρτι σου!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
πσσσσ!!!τα σεβοι μου μεγαλλιοτατε, εκτελεστι τον ατακτον και πονιρον  πορνιδιον!που εσι με το γιγαντιο και ιπερσιγχρονο οπλο σου καταδικαζεις τα κολασμενα πορνιδια στιν αιονια καθαρσι και στιν ιδονι!!!!respect μεγα σταντ ,κλιτοριδομαχε χιστι και μιστι τις παραδισενιας ιδονις...!(α ρε καθαρμα μου καταπατας τα πνευματικα δικαιοματα του αβαταρ μου)χαλαρι σου ρε μπαγασακο!!!ολα για παρτι σου!!!

το αβαταρ σου το εχω βαλει για μια εβδομαδα ως ενδειξη σεβασμου στο μεγαλειο σου, ω υπερτατε συνοδοιπορε στα στενοσοκακα της ηδονης!!!!

Επισκέπτης
το αβαταρ σου το εχω βαλει για μια εβδομαδα ως ενδειξη σεβασμου στο μεγαλειο σου, ω υπερτατε συνοδοιπορε στα στενοσοκακα της ηδονης!!!!
πσσσσσσσ!!!!τα σεβοι μου!!!δεν εχο λογια καυλιαρι μοu,σινιδοιπορε στα πονιρα σοκακια τις μπουρδελιαρας αθηνας!!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
πσσσσσσσ!!!!τα σεβοι μου!!!δεν εχο λογια καυλιαρι μοu,σινιδοιπορε στα πονιρα σοκακια τις μπουρδελιαρας αθηνας!!!!

ναι μεγαλε Τιμωρε των παμπονηρων πουτανιδιων! αν μπορουσα θα σου απενειμα ευχαριστως τον μοναδικο τιτλο του Διηπειρωτικου Υπερκαυλιαρη, τιτλος-σημα κατατεθεν στο Bourdela του Πιτσιλουκ!!!  Respect!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε bourdeliari εμείς τα είπαμε και από κοντά για το στρατό. Καλή θητεία. Θα τα πούμε στην άδεια!

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
268  2000E
τρίπολη --->  ΣΕΑΠ(τρελό γαμήσι) ---->
Ρόδος299 ---> Τήλος(φυλάκειο) ----->
Ρόδος -----> Καστελόριζο ----> Ρόδος

jester(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
96 E' --> 1 μήνας Προπαίδευση στον Πόρο
          20 μήνες Α/Τ Θεμιστοκλής.
Και όποιος μπορεί ας πεί. (Όσοι ξέρουν θα καταλάβουν)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Γεια σας συναγωνιστες. Επιτελους επεστρεψα σε αδεια μετα απο ενα 10ημερο ανευ πιτσιλισματος και μετα απο απιστευτες καυλες. Μεχρι και οι γυναικες λοχιες με καυλωνανε τετοια στερηση ειχα. Αλλα τωρα θελω τωρα στην αδεια μου να γινει τρελη κατασταση. Οσο για το στρατο χαλαρα τα πραγματα. Για μετα την ορκομωσια δεν ξερω τι θα παιξει. Μονο στο βημα μας σκισανε μεσα στο λιοπυρι και η γκαντεμια ειναι οτι με το που πηρα αδεια εβρεξε. Και αφιερωνω ενα ποιηματακι για ολους τους πηδικουλες του σαιτ.
Στο ΚΨΜ πηγαινουμε
με βημα για να φαμε
στο τελος θα μας μαθουνε
με βημα να γαμαμε

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Και μια που μ'έπιασε το ποιητικό μου με την επιστροφή του μπουρδελιάρη κιόλας....

Της Ελλάδος ειν' παιδί
και ζητάει ένα μουνί
αυτός για να γαμήσει
την άδεια θα ζητήσει
από λοχίες και λοχαγούς
το που θα πα...δεν βάζει ο νους..
θα πάει άραγε Φωκαίας..?..
εκεί που πάει ο δεκανέας..?
η θα προστρέξει για 'σκοπιά'..
Φυλής.. στο πενηνταεννιά?
για να ξεδώσει από τη λούφα
μουνί θα πάρει καλό.. ή μούφα!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Και μια που μ'έπιασε το ποιητικό μου με την επιστροφή του μπουρδελιάρη κιόλας....

Της Ελλάδος ειν' παιδί
και ζητάει ένα μουνί
αυτός για να γαμήσει
την άδεια θα ζητήσει
από λοχίες και λοχαγούς
το που θα πα...δεν βάζει ο νους..
θα πάει άραγε Φωκαίας..?..
εκεί που πάει ο δεκανέας..?
η θα προστρέξει για 'σκοπιά'..
Φυλής.. στο πενηνταεννιά?
για να ξεδώσει από τη λούφα
μουνί θα πάρει καλό.. ή μούφα!
respect

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
280 2002Ε
Ναύπλιο---->Μηχανικό(Σαπίσαμε να καθόμαστε)
Λουτράκι---->ΔΕΑ(ΜΧ) (Ψιλοζόρι για λίγο όμως)
Αλεξ/πολη---->23ΛΜΧ (Μάτωσα τα αχμνα μου απτο ξύσιμο ασε που έτρωγα κ το φαγάκι της μαμάς  κάθε μέρα)
Αθήνα---->Γ.Υ.Σ. (Νοσηλέυτικα στο νοσοκομείο κ έκανα μεταμόσχευση αρχιδιών γιατί τα δικά μου τα είχα λιώσει απτο ξύσιμο)
Σας προκαλώ αν υπάρχει πιο κουράδας στο στρατό απο εμένα.Διεκδικό κ το βραβείο!

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
295 2006Β
547 Ρεθυμνο
Μεταταξη Ερευνα Πληροφορικης
ΣΕΠ (Σχολη Ερευνα Πληροφορικης)