Διαγραμμένο μέλος 203918
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2021
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Δεν πιστεύω ότι θα το μάθουμε ποτέ
Ευτυχώς.Δεν πιστεύω ότι θα το μάθουμε ποτέ
Κακίες. Αφού είναι προοδευτικό κόμμαΤο ΚΚΕ θα μας βυθισει στο σκοταδι
1000 χρονια πισω
Τι βλασφημίες είναι αυτές κύριε; Περήφανος αλβανός και δεν θα πάς με τας κομμουνιστάς; Παρ'όλη την φοβερή κομμουνιστική ιστορία που έχει η περίφημη Αλβανιά; Σε βρίσκω πολύ λάθος εδώ πέρα, θα έπρεπε να είσαι περήφανος κομμουνιστής, όπως η εθνική ηρωίδα σας η Liri Gero.Θα κανανε πορεια εναντιον του ΚΚΕ και θα επεφτε η κυβερνηση.
Μια μερα μετα την ορκομωσια τους
το εχω πει, εγω ειμαι δεξιος και ας με δουλευουν, με τετοιες κυβερνησεις προκοβουν τα μερηΤι βλασφημίες είναι αυτές κύριε; Περήφανος αλβανός και δεν θα πάς με τας κομμουνιστάς; Παρ'όλη την φοβερή κομμουνιστική ιστορία που έχει η περίφημη Αλβανιά; Σε βρίσκω πολύ λάθος εδώ πέρα, θα έπρεπε να είσαι περήφανος κομμουνιστής, όπως η εθνική ηρωίδα σας η Liri Gero.
το εχω πει, εγω ειμαι δεξιος και ας με δουλευουν, με τετοιες κυβερνησεις προκοβουν τα μερη
Αλβανια ειχαμε τα κομμουνια και ειδαμε τι προκοπη καναμε
Οχι χουντα. Δικτατορια του προλεταριατου. Ετσι το λενεγια ένα είμαι σιγουρος
αν ανέβαιναν στην εξουσία δεν θα ξανακατέβαιναν.
τα εγκαθιστούσαν μια ισόβια κόκκινη χούντα.
έχει γίνει κάτι διαφορετικό όπου κυβέρνησαν ή μου διαφεύγει κάτι?
Μόλις περιέγραψες τον σκοπό κομμουνιστικού καθεστώτος!οποτε συντηρει το συστημα αφαιμαξης στο οποιο η εισαι αξιος η τους υπηρετεις και θελει να πιστευει πως ειναι "αξιος"
Μόλις περιέγραψες τον σκοπό ελληνικού καθεστώτος!
Εύγε!!!
του καπιταλιστικου εννοεις! απλα δε θες να το παραδεχθεις.Μόλις περιέγραψες τον σκοπό κομμουνιστικού καθεστώτος!
Εύγε!!!
Eγώ δεν είπα κάτι, τι να παραδεχτώ? Εσύ είπες και μάλλον δεν το παραδέχεσαι!του καπιταλιστικου εννοεις! απλα δε θες να το παραδεχθεις.
μη ξεχνας παντως οτι οσο υπαρχει καπιταλισμος, οι κομμουνιστες παντα θα εχουν γεματες δεξιες τσεπες!
Eνώ τα μαύρα??? Εεεε?Μην ξεχνιόμαστε, κόκκινα, μπλέ, πράσινα ή χρυσά, τα ίδια σκατά μας κυβερνά.
Eνώ τα μαύρα??? Εεεε?
για 500 δουλευουν τα ρομαντικα ακρα αγαπητε. μαλλον εσυ γενικευεις τωρα. τον καπιταλισμο ξερουμε να τον εκμεταλλευτουμε προς οφελος μας! (ουτως η αλλως δες τι κατωτατους ζηταει και ζητουσε απο χρονια το κκε) οι χαλβαδες του ανταρσυα ας πηγαινουν για 500. αλλα ουτως η αλλως δε ξερετε τιποτα απο αριστερα πραγματικα. μονο οτι ειναι ενας δαιμονας/δρακος που θελει να σας κατασπαραξει οπως σας γαλουχησαν απο μικροι.Eγώ δεν είπα κάτι, τι να παραδεχτώ? Εσύ είπες και μάλλον δεν το παραδέχεσαι!
Όσο για το άλλο που είπες... πολύ αφελές να το γενικεύεις έτσι.
Για παράδειγμα, υπάρχει ο Παπαδημούλης που έχει βγάλει ένα σκασμό λεφτά κι υπάρχουν κι άλλοι που δουλεύουν σε φούρνους για 500 ευρώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Eνώ τα μαύρα??? Εεεε?