- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.170
- Πόντοι
- 17.085
Έχεις μείνει πίσω.Αποτριχωτικη μηχανη ειναι.....
Έχεις μείνει πίσω.Αποτριχωτικη μηχανη ειναι.....
Τα ιδια με της τελευταιας που ποσταρε ειναι...Εχει αδυναμια στις μπλε κλασικες γοβες ο Αντισθενης.....
Αυτο λεs ναναι??? Πιστευω οτι αν στη θεση τηs ηταν καμμια....ορκα με γοβεs, ουτε που θακανε το upload.....
Έχεις μείνει πίσω.
Στο στεκι των καλοφαγαδων μπορει.........Γιατι ακομα κι εκει κανεναs δεν θα κοιταει τα ποδια....Ολοι στο τραπεζι θα κοιτανεΕχει αρχισει να με ανησυχει...Νομιζω οτι και ορκα με μπλε γοβες να βρει παλι θα την ποσταρει.....
Η γυναικα....!!!!!!!!!!!!!!θεα!!!!!!!!!Nicole Trunfio
ΤΑ πόδια
Εμενα παλι μονο με φιαπα μου αρεσουν αλλιως ουτε τις κοιταω γαμω.Αλλα αντικειμενικα οι χωρις φιαπα ειναι οι απολυτα κλασατες αρα ειμαι δευτεροκλασατη... γενικά έχουν αρχίσει ν με χαλάνε κ μένα όσα έχουν τεράστια φιάπα :-
Εμενα παλι μονο με φιαπα μου αρεσουν αλλιως ουτε τις κοιταω γαμω.Αλλα αντικειμενικα οι χωρις φιαπα ειναι οι απολυτα κλασατες αρα ειμαι δευτεροκλασατη
Εμενα παλι μονο με φιαπα μου αρεσουν αλλιως ουτε τις κοιταω γαμω.Αλλα αντικειμενικα οι χωρις φιαπα ειναι οι απολυτα κλασατες αρα ειμαι δευτεροκλασατη
To βάζω κι εδώ. Το θέλω.-
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ :'(
THE WALKIND DEAD
:-* :-* :-* Βρε εγω ολες τις περπαταω αλλα δεν με συγκινουν.. Επρεπε να γραφει η φιλη μας η Αμερικανα να μας ποσταρει γοβαρες να μας βγουν τα ματια :o :oΚορτσούυυυδι!!!!!
Κι εγώ μόνο με φιάπα κοιτάω. Έτσι κι αλλιώς κάτι 12ποντες άνευ φιάπας, δεν μπορώ να τις περπατήσω!
:-* Βρε οσο μπαντι και αν εχεις και οσο ψιλα και ναναι ο κωλος τα 12ποντα παντα λειτουργουν ανορθωτκα/διορθωτικα οποτε ΓΟΒΑΡΕΣ ΜΠΕΙΜΠΙΣΣΣΣΣΣΣΣγιου γκατ α μπαντι σοου χεστηκάμε για παπούτσια σου χαχα
κ εγώ μέχρι πρίν κάτι μήνες τ γούσταρα πλέον δεεεεεεν
Συμφωνω οπως το εθεσες βεβαιως-βεβαιως αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυταΔεν ειναι ασχημα αυτα με τους πατους απλα το εχουν παρακανει και εχουν γινει πολυ χοντροπαπουτσα....οταν ειναι στο σωστο οριο ειναι μια χαρα
η κλασικη γοβα βεβαια οσο κι αν ειναι σφαχτης υπερεχει
... γενικά έχουν αρχίσει ν με χαλάνε κ μένα όσα έχουν τεράστια φιάπα :-
Δεν ειναι ασχημα αυτα με τους πατους απλα το εχουν παρακανει και εχουν γινει πολυ χοντροπαπουτσα....οταν ειναι στο σωστο οριο ειναι μια χαρα
η κλασικη γοβα βεβαια οσο κι αν ειναι σφαχτης υπερεχει
:-* Βρε οσο μπαντι και αν εχεις και οσο ψιλα και ναναι ο κωλος τα 12ποντα παντα λειτουργουν ανορθωτκα/διορθωτικα οποτε ΓΟΒΑΡΕΣ ΜΠΕΙΜΠΙΣΣΣΣΣΣΣΣ
ασε, που με υπερβολικη φιαπα εχω την αισθηση πως αλλαζει το κεντρο βαρους του σωματος...
και δεν τις εβρισκα ποτε πιο ανετες που υποστηριζουν πολλοι / πολλες
και ο κωλος, και το ποδι αλλα και ολη η κορμοστασια αλλαζει !! και το ρουχο δειχνει