Νέα

Τί παπούτσια προτιμάτε στις γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα on the road
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

τι παπουτσια προτιματε στις γυναικες?

• πεδιλα

Ψήφοι: 158 23,5%
  • μποτες

Ψήφοι: 80 11,9%
  • γοβες

Ψήφοι: 376 56,0%
  • χωρις τακουνια

Ψήφοι: 22 3,3%
  • αθλητικα

Ψήφοι: 35 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    671

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τα ιδια με της τελευταιας που ποσταρε ειναι...Εχει αδυναμια στις μπλε κλασικες γοβες ο Αντισθενης.....

Αυτο λεs ναναι??? Πιστευω οτι αν στη θεση τηs ηταν καμμια....ορκα με γοβεs, ουτε που θακανε το upload.....

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτο λεs ναναι??? Πιστευω οτι αν στη θεση τηs ηταν καμμια....ορκα με γοβεs, ουτε που θακανε το upload.....

Εχει αρχισει  να με ανησυχει...Νομιζω οτι και ορκα με μπλε γοβες να βρει παλι θα την ποσταρει.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εχει αρχισει  να με ανησυχει...Νομιζω οτι και ορκα με μπλε γοβες να βρει παλι θα την ποσταρει.....
Στο στεκι των καλοφαγαδων μπορει.........Γιατι ακομα κι εκει κανεναs δεν θα κοιταει τα ποδια....Ολοι στο τραπεζι θα κοιτανε

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
To βάζω κι εδώ. Το θέλω.-
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ :headbang: :headbang: :tickedoff: :helpplea: :'(

THE WALKIND DEAD :smitten:

484547_200672993374513_197727247002421_345043_782404993_n.jpg

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
29
Πόντοι
1
με το μπαρδον μαγκες, αλλά το πόδι κάνει το παπούτσι αλλιώς να γίνουμε όλοι...

Συνημμένα

• MWC6.jpg
    MWC6.jpg
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 22

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Tι έχει ο Αλ δλδ και το λες έτσι??

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
29
Πόντοι
1
ότι αν γουσταρουμε τόσο τα παπουτσια και όχι  το πόδι να πάμε να γίνουμε σαν τον Al... πωλητές υποδυμάτων.

Μου έχει τύχει σουπερ καβλοπαπουτσο με χάλια πόδι που με απογοητευσε στο κρεβάτι και το καλύτερο πατουσάκι να είναι μέσα σε asics,...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
... γενικά έχουν αρχίσει ν με χαλάνε κ μένα όσα έχουν τεράστια φιάπα  :-
Εμενα παλι μονο με φιαπα μου αρεσουν αλλιως ουτε τις κοιταω γαμω.Αλλα αντικειμενικα οι χωρις φιαπα ειναι οι απολυτα κλασατες αρα ειμαι δευτεροκλασατη  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εμενα παλι μονο με φιαπα μου αρεσουν αλλιως ουτε τις κοιταω γαμω.Αλλα αντικειμενικα οι χωρις φιαπα ειναι οι απολυτα κλασατες αρα ειμαι δευτεροκλασατη  :2funny:

Κορτσούυυυδι!!!!!

Κι εγώ μόνο με φιάπα κοιτάω. Έτσι κι αλλιώς κάτι 12ποντες άνευ φιάπας, δεν μπορώ να τις περπατήσω! :P

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

γιου γκατ α μπαντι σοου χεστηκάμε για παπούτσια σου χαχα  :2funny: :dancing:

κ εγώ μέχρι πρίν κάτι μήνες τ γούσταρα πλέον δεεεεεεν  :tits2:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειναι ασχημα αυτα με τους πατους απλα το εχουν παρακανει και εχουν γινει πολυ χοντροπαπουτσα....οταν ειναι στο σωστο οριο ειναι μια χαρα :)
η κλασικη γοβα βεβαια οσο κι αν ειναι σφαχτης υπερεχει :grin:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
43
Πόντοι
66
To βάζω κι εδώ. Το θέλω.-
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ :headbang: :headbang: :tickedoff: :helpplea: :'(

THE WALKIND DEAD :smitten:

484547_200672993374513_197727247002421_345043_782404993_n.jpg

:think:
εσυ το θες με τα αιματα , εε ?? :huh: :rolleyes:

υπαρχει το WALKING UNDEAD εδω [URL unfurl="true"]http://tauntr.myshopify.com/collections/frontpage/products/walking-dead[/url]

'Please note that at this time we cannot offer this shoe with blood on the tips, as is pictured in the concept art. The only version we offer currently are the ones pictured on this page.'

σε καποιο μπλογκ παλιοτερα ειχα διαβασει πως ηταν απλα σχεδιασμοι κονσεπτ που δεν προκειται να βγουν στην αγορα ετσι ακριβως...
το'χεις δει εσυ να πωλειται ?

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Κορτσούυυυδι!!!!!

Κι εγώ μόνο με φιάπα κοιτάω. Έτσι κι αλλιώς κάτι 12ποντες άνευ φιάπας, δεν μπορώ να τις περπατήσω! :P
:-* :-* :-*  Βρε εγω ολες τις περπαταω αλλα δεν με συγκινουν.. Επρεπε να γραφει η φιλη μας η Αμερικανα  :grin: να μας ποσταρει γοβαρες να μας βγουν τα ματια  :o :o

γιου γκατ α μπαντι σοου χεστηκάμε για παπούτσια σου χαχα  :2funny: :dancing:

κ εγώ μέχρι πρίν κάτι μήνες τ γούσταρα πλέον δεεεεεεν  :tits2:
 :2funny: :-* Βρε οσο μπαντι και αν εχεις και οσο ψιλα και ναναι ο κωλος τα 12ποντα παντα λειτουργουν ανορθωτκα/διορθωτικα οποτε ΓΟΒΑΡΕΣ ΜΠΕΙΜΠΙΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν ειναι ασχημα αυτα με τους πατους απλα το εχουν παρακανει και εχουν γινει πολυ χοντροπαπουτσα....οταν ειναι στο σωστο οριο ειναι μια χαρα :)
Συμφωνω οπως το εθεσες βεβαιως-βεβαιως αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα  :grin: :grin:

Υ.Γ σορρυ κοριτσια εβαφα νυχι  :birdman:  :2funny:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
43
Πόντοι
66
... γενικά έχουν αρχίσει ν με χαλάνε κ μένα όσα έχουν τεράστια φιάπα   :-

ασε, που με υπερβολικη φιαπα εχω την αισθηση πως αλλαζει το κεντρο βαρους του σωματος... :think:
και δεν τις εβρισκα ποτε πιο ανετες που υποστηριζουν πολλοι / πολλες :huh: :huh:

:2funny: :-* Βρε οσο μπαντι και αν εχεις και οσο ψιλα και ναναι ο κωλος τα 12ποντα παντα λειτουργουν ανορθωτκα/διορθωτικα οποτε ΓΟΒΑΡΕΣ ΜΠΕΙΜΠΙΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon:

:headbang2:

και ο κωλος, και το ποδι αλλα και ολη η κορμοστασια αλλαζει !! και το ρουχο δειχνει  :headbang2:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ασε, που με υπερβολικη φιαπα εχω την αισθηση πως αλλαζει το κεντρο βαρους του σωματος... :think:
και δεν τις εβρισκα ποτε πιο ανετες που υποστηριζουν πολλοι / πολλες :huh: :huh:

:headbang2:

και ο κωλος, και το ποδι αλλα και ολη η κορμοστασια αλλαζει !! και το ρουχο δειχνει  :headbang2:

Πάνω από 2 πόντους φιάπα χάνει μωρέ σε φινέτσα  :-

+φωνάω αυτό για τ ότι δεν πάντα πιο άνετες  :-
βέβαια έχω κάτι γόβες 13,5 πόντους φιάπα 3εκ κ αν εξαιρέσεις ότι είναι πολυυυυύ σκληρές είναι οκ περπατιούνται, έχω κ κάτι άλλα μποτάκια 13 κ κάτω είναι τέρμα ίσιο , νταξ πάνω από 20λεπτ περπάτημα αρχίζω κ γέρνω  :helpplea: :helpplea:

btw ψηλοτάκουνα κ τ μυαλά στα κάγκελα  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom