mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
την βρισκουν με ξωφτερνα,παντα σε συνδυασμο με σατεν ρομπιτσα
οχι...εσυ μπερδευεσαι με αυτα εδω....
την βρισκουν με ξωφτερνα,παντα σε συνδυασμο με σατεν ρομπιτσα
οχι...εσυ μπερδευεσαι με αυτα εδω....
http://[URL unfurl="true"]www.loveoffashion.com/images/graphics/0122famour03.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για μενα αισχρα ειναι κ τα τσοκαρα παντως....
[img]http://[URL unfurl="true"]www.styleavenue.gr/content_files/photogalleries/cnt_81_10/rqrtr8097a3f_white_zoom.jpg[/img[/URL]]
τα martens ειναι στυλ για καποιους.
ασε μπολντη!!!ασχολησου με την πληροφορικη που λες πως κατεχεις και ασε τα αλλα σε αλλους.
γενικα ολα τα παπουτσια δεν ειναι για ολους ρε παιδι μου...εμενα μου αρεσουν τα μαρτινς πχ...ε νομιζω πως δε τ αυποστηριζω.Άμα βλέπω γυναίκα με αρβυλοειδή... μου ρχεται να την αρχίσω στις μπάτσες
οχι.το θεμα μας ειναι οτι η γνωμη σου με ενδιαφερει τοσο οσο θα με ενδιεφερε και η γνωμη της φιλης της γιαγιας μου στην κωλοπετινιτσα.Ρε μη μου ταραζεσαι.
Δεν ειναι το θεμα μας η πληροφορικη τωρα.
Το θεμα μας ειναι οτι εισαι προβατο
για μενα αισχρα ειναι κ τα τσοκαρα παντως....
οχι.το θεμα μας ειναι οτι η γνωμη σου με ενδιαφερει τοσο οσο θα με ενδιεφερε και η γνωμη της φιλης της γιαγιας μου στην κωλοπετινιτσα.
Αλλο το οτι ναναι και αλλο το επωνυμο.......ξερεις ποσα μοναδικα και ιδιαιτερα παπουτσια εχω βρει στο ιντερνετ χωρις να τα χρυσοπληρωσω? αυτο δε σημαινει οτι αν ειχα τα φραγκα και δε μου λειπανε δεν θα επαιρνα κατι ακριβο...
σε καποιες πανε τα αρβυλοειδη οπως λες...
σου απανταω γτ δε τσουλαει γρηγορα το θρεντ και βαριεμαι....Σωστη!
Για αυτο συνεχισε να μου απαντας και καποια στιγμη θα το πιασω που θα μου παει
αυτες που εβαλα πιο πανω νταλικες σου φαινονται;ναι σε κατι μερικές που ειναι σαν νταλίκες...
σορι κιόλας..
οχι τα τυπου '60ς...εξαρταται τα τσοκαρα...
με σενα θα μιλουσα γ γουστο οσο με τον αχαχουχα για μουσικη.
αυτες που εβαλα πιο πανω νταλικες σου φαινονται;
οκ...εχω αλλη γνωμη...Οχι, αλλά δεν τους πάνε καθόλου
not sexy sorry