Νέα

Τί παπούτσια προτιμάτε στις γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα on the road
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι παπουτσια προτιματε στις γυναικες?

• πεδιλα

Ψήφοι: 158 23,5%
  • μποτες

Ψήφοι: 80 11,9%
  • γοβες

Ψήφοι: 376 56,0%
  • χωρις τακουνια

Ψήφοι: 22 3,3%
  • αθλητικα

Ψήφοι: 35 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    671

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Η μονη λυση......Μονο ετσι θα εχουμε ολοκληρωμενη αποψη και κριτικη διχωs την παρεμβολη των ρουχων
Θα μπορουμε ετσι ανεμποδιστα να συγκεντρωθουμε στα.....παπουτσια

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Παρε κανενα απ τα κινεζικα ετσι κ αλλιως οι περισσοτεροι ανδρες δε καταλαβαινουν τι ειναι και απο που  :rockon:
αχαχα σωστο και αυτο :2funny: γιατι σημερα οταν τον πηγα στο dolce gabbana να μου παρει το δωρακι με ρωτησε κι'ολας αν ειναι καλη μαρκα αυτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Η μονη λυση......Μονο ετσι θα εχουμε ολοκληρωμενη αποψη και κριτικη διχωs την παρεμβολη των ρουχων
Θα μπορουμε ετσι ανεμποδιστα να συγκεντρωθουμε στα.....παπουτσια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στα παπουτσια ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
αχαχα σωστο και αυτο :2funny: γιατι σημερα οταν τον πηγα στο dolce gabbana να μου παρει το δωρακι με ρωτησε κι'ολας αν ειναι καλη μαρκα αυτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αμμμ ειδες ?? πλερωνει που πλερωνει δε ξερει και τι κανει δωρο ...  :sunglasses:
Επρεπε να του πεις ελα να πεταχτουμε διπλα να παρεις μια τσαντα HERMES στη φιλη μου τη Βιλμα  :rockon: :rockon:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Αμμμ ειδες ?? πλερωνει που πλερωνει δε ξερει και τι κανει δωρο ...  :sunglasses:
Επρεπε να του πεις ελα να πεταχτουμε διπλα να παρεις μια τσαντα HERMES στη φιλη μου τη Βιλμα  :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αχαχα οταν ξαναερθει ελλαδα θα το κανω και αυτο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: θα τον εχουμε και για πολυ καιρο μαλιστα, σκεφτεται να παρει κανα κοτερο με 2000000-3000000 :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αχαχα οταν ξαναερθει ελλαδα θα το κανω και αυτο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: θα τον εχουμε και για πολυ καιρο μαλιστα, σκεφτεται να παρει κανα κοτερο με 2000000-3000000 :grin:

Ααααααα πειναει το παιδιιιιι ... εε μη το επιβαρυνουμε με αλλα εξοδα ας μας φερει 2 μαγνητακια για το ψυγειο απο κει που ειναι τωρα  :rockon:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Ααααααα πειναει το παιδιιιιι ... εε μη το επιβαρυνουμε με αλλα εξοδα ας μας φερει 2 μαγνητακια για το ψυγειο απο κει που ειναι τωρα  :rockon:
τωρα εδω αθηνα ειναι ακομα δεν νομιζω να θες μαγνιτακι απο δω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα να σου πω μερικες φορες θελει και παρεα για τους φιλους του :grin: ο ενας ειναι ιταλος πολυ καλος αλλα δεν ηταν τυχερος εχθες :2funny: τι λες? :grin:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
τωρα εδω αθηνα ειναι ακομα δεν νομιζω να θες μαγνιτακι απο δω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα να σου πω μερικες φορες θελει και παρεα για τους φιλους του :grin: ο ενας ειναι ιταλος πολυ καλος αλλα δεν ηταν τυχερος εχθες :2funny: τι λες? :grin:
ο ιταλος ειναι μπιζνεσμεν αλλα εχει και την φαρμα του με τα αλογα εκει που ζει :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Παρεα οση θελει εννοειτε αφου ειναι και ιταλος  :rockon: :rockon:
Εξαλλου εχω πολλα επιτραπεζια θα παιξουμε και μονοπολη και θα δουμε dvd  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

ο ιταλος ειναι μπιζνεσμεν αλλα εχει και την φαρμα του με τα αλογα εκει που ζει :grin:

Ελπιζω να μου δωσει κανενα γτ μου αρεσουν <3  :smitten:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Παρεα οση θελει εννοειτε αφου ειναι και ιταλος  :rockon: :rockon:
Εξαλλου εχω πολλα επιτραπεζια θα παιξουμε και μονοπολη και θα δουμε dvd  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Ελπιζω να μου δωσει κανενα γτ μου αρεσουν <3  :smitten:
απ'τα δωρακια που κανουν πιστευω καταλαβες οτι ειναι καλα παιδια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
αντε θα βαλετε καμια φωτογραφια να μπορεσουμε να χυσουμε :bigdick: :bigdick:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.heeldirectory.com/photos/guest12/black-pleaser-platforms4b.jpg[/img[/URL]]
αυτα ειναι παπουτσια για γυναικα......τελος

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αμα η γυναικα παιζει σε τσοντες ειναι ιδανικα συναδελφε... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom