Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.166
- Πόντοι
- 1.686
κ απερριψες το 1,79 μου, ελαφρα τη καρδια
Αυτό επιδιώκουν πολες κοπέλες μπαϊσέξουαλ.
Συγνωμη, πας να μπλεξεις με τη Βελβυ?Γιατί ,είναι μικρόσωμη ?
Πως το ξέρεις ?
Εκτος από bi ,υπάρχουν και οι μπάϊ- μπάϊ σεξουαλ ,δλδ βγαίνεις ραντεβου και μετα σου λένε μπάϊ - μπάϊ .Και αυτο το κάνουν σε όλους .Εκτός από τον πρίγκηπα (οχι τον Μπάγιεβιτς !)Αυτή δεν είναι bi, κάτι άλλο είναι, πως το λένε να δεις, vegan? κάτι τέτοιο.
Συγνωμη, πας να μπλεξεις με τη Βελβυ?
Εκτος από bi ,υπάρχουν και οι μπάϊ- μπάϊ σεξουαλ ,δλδ βγαίνεις ραντεβου και μετα σου λένε μπάϊ - μπάϊ .Και αυτο το κάνουν σε όλους .Εκτός από τον πρίγκηπα (οχι τον Μπάγιεβιτς !)
Συγνωμη, πας να μπλεξεις με τη Βελβυ?
Άλλο trolling, άλλο spam. Να κάνεις trolling δεν είναι εύκολη υπόθεση, θέλει ταλέντο και κυρίως χρειάζεται κάποιο μυαλό. Για να κάνεις spam χρειάζεται μόνο το κουκούτσι.το τρολαρισμα ξερεις τι ειναι ή μπα?
Άλλο trolling, άλλο spam. Να κάνεις trolling δεν είναι εύκολη υπόθεση, θέλει ταλέντο και κυρίως χρειάζεται κάποιο μυαλό. Για να κάνεις spam χρειάζεται μόνο το κουκούτσι.
Εγω δηλαδη λεω μαλακιες?ο ερευνητης τρολαρε μονιμως.
κ οχι δεν ειναι απολυτο αυτο που λες. μπορεις απλα να λες μαλακιες για να τραβας την προσοχη.
Εγω δηλαδη λεω μαλακιες?
Δεν σου αρεσει τιποτα απο οσα λεω? :'( :'( :'( :'( :'(
ο νωντας επισης, αν κ αποδειχτηκε εντελως μαλακας.
ο αβραμης επισης τρολαρει στο τσατ, κι οχι εξυπνα. αν κ ασχολουνται μαζι του.
Οταν εκανες το σχολιο για το τρολλαρισμα, εμενα παρεθεσες ομως.παμε παλι. δεν μιλησα καν για σενα.
ο ερευνητης τρολαρε συνεχως. που κ που ειχε πλακα.
ο εχων τη μυγα....Οταν εκανες το σχολιο για το τρολλαρισμα, εμενα παρεθεσες ομως.
Τελος παντων παμε παρακατω.
Αγάπη....
Ο ερευνητης λοιπον, που και που καλος. Ο νωντας χαλια, ο αβραμης οχι εξυπνα.παμε παλι. δεν μιλησα καν για σενα.
ο ερευνητης τρολαρε συνεχως. που κ που ειχε πλακα.
...να την γυρισει πίσω.ο εχων τη μυγα....
τι...?
...να την γυρισει πίσω.
Οταν εκανες το σχολιο για το τρολλαρισμα, εμενα παρεθεσες ομως.
Τελος παντων παμε παρακατω.