Θελειs να πειs οτι εβγαλεs το μωρο σου στο διαδικτυο????
και.....οτι αυτο ειναι το αμαξι σου????
φυσικά και δεν ισχύει αυτό...έχω νεό φεραρικό
* το μωρό,δεν το συζητάω αν άλλαξε...τα ευκόλως εννοούμενα... ;)
Θελειs να πειs οτι εβγαλεs το μωρο σου στο διαδικτυο????
και.....οτι αυτο ειναι το αμαξι σου????
σε σας το εκανα δειχνοντας καυλες (κ πλουσιες κ διασημες)με γαματα παπουτσακια.μωρή παρέθεσες τα μπέρντμαν στον εαυτό σου..φάσκεις και αντιφάσκεις? να ξέρω!
σε σας το εκανα δειχνοντας καυλες (κ πλουσιες κ διασημες)με γαματα παπουτσακια.
καλα και τα τακουνια αλλα ελεος με την θεοποιηση τους.
αμα εισαι μπαζο οτι παπουτσι κ να βαλεις....μπαζο θα σαι.
και vice versa.
δε το ειδα.Το ιδιο ειπα πιο πριν
σε σας το εκανα δειχνοντας καυλες (κ πλουσιες κ διασημες)με γαματα παπουτσακια.
καλα και τα τακουνια αλλα ελεος με την θεοποιηση τους.
αμα εισαι μπαζο οτι παπουτσι κ να βαλεις....μπαζο θα σαι.
και vice versa.
Έτσι λουκ....πες τους τα,μπας και καταλάβουν,οι τυπάδες που ξερογλύφονται μόλις δουν τακούνι......
ρε αβράμη, πότε θα πάψεις να τα γενικεύεις όλα?
μην είσαι χαζός ή τλχστν αφελής να πιστεύεις ότι οι άντρες καβλώνουν μόνο και μόνο που θα δουν τακούνι..
εχει υπεροχα παπουτσια με τακουνια...εκπληκτικα.τα οποια φοραω κ γω κ ολες μας σχδον.
αλλα δεν υπαρχουν ΜΟΝΟ αυτα.
σαγιοναρα/μιουλ/μπαλαρινες/τσοκαρα θεωρω οτι και υπερμουναρα να τα βαλει παλι χαλια θα ειναι .
σαγιοναρα/μιουλ/μπαλαρινες/τσοκαρα θεωρω οτι και υπερμουναρα να τα βαλει παλι χαλια θα ειναι .
Είπα για ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΑΔΕΣ....όχι για όλους...πρόσεχε τι διαβάζεις
:S
σαν γυναικα αυτο λεω.τα παπουτσια που προειπα θεωρω οτι δε κολακευουν κανενα ποδι.ισα ισα το χαλανε.Κοψε κατι.......Και αβαφτη να βγει η υπερμουναρα και με ρασα να βγει
παλι θα αφηνει τιs αλλεs να ιδρωνουνε
σαν γυναικα αυτο λεω.τα παπουτσια που προειπα θεωρω οτι δε κολακευουν κανενα ποδι.ισα ισα το χαλανε.
σαν γυναικα αυτο λεω.τα παπουτσια που προειπα θεωρω οτι δε κολακευουν κανενα ποδι.ισα ισα το χαλανε.
ξυπολητη σιγουρα.Το πολυ πολυ αν δει τα σκουρα η περι ου ο λογοs ....μενει ξυπολητη
Με 2 μετρα σωμα.......και τι σωμα ε???????? παλι σεξυ θαναι
ξυπολητη σιγουρα.
με αυτα τα αθλια παπουτσια ομως..πφφφ...
κιθαρα 1.εχεις χαλια γουστα στα αθλητικα
2.μη γενικευεις.
Και μια γυναίκα που φορά ό,τι κ συ θα είναι αμ τι άλλο αφάνταστα σέξυ!!!Εγώ πάντως έχω αθλητικά σε διάφορα χρώματα.......
Για πόσταρε εσύ κανένα αθλητικό,να δούμε τα γούστα σου.....