pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ήμουν,αλλά ο παππούς είναι πασόκος!!!τΟ 1985-1987 με Σημιτη υπουργο οικονομικων μαλλον ησουν αγεννητος ε?
Ήμουν,αλλά ο παππούς είναι πασόκος!!!τΟ 1985-1987 με Σημιτη υπουργο οικονομικων μαλλον ησουν αγεννητος ε?
Τιμημενα γηρατεια ε????Ήμουν,αλλά ο παππούς είναι πασόκος!!!
Γαμησέ τα....Τιμημενα γηρατεια ε????
Γαμησέ τα....
Πρασίνη σημαία κ λόγω ιδεολογίας μάλιστα(όχι συμφέρον) γμτ το κεφάλι του κ την πλύση εγκεφάλου που έχει φάει!!!
.....Και γενικα με το συνολο του ντυσιματοs, βαψιματοs, χτενισματοsτο σημαντικοτερο ειναι η γυναικα να επιλεγει το παπουτσι αναλογα με τα χαρακτηριστικα του ποδιου της και το υψος της...
οι μποτες λ.χ σε κοντες γυναικες θυμιζουν παπουτσωμενο γατο..
τα αλλα ερχονται...
οχι σε ολες...το σημαντικοτερο ειναι η γυναικα να επιλεγει το παπουτσι αναλογα με τα χαρακτηριστικα του ποδιου της και το υψος της...
οι μποτες λ.χ σε κοντες γυναικες θυμιζουν παπουτσωμενο γατο..τα αλλα ερχονται...
οχι σε ολες...
Ε ναι....Προυποθεση ισιο και μακρυ ποδι κατ αρχαsοχι σε ολες...
σε ολες ανεξαιρετως....ακομα και το μποτακι στην κοντη γυναικα κανει κακο...οχι σε ολες...
οχι αν εχει σωματαρα και τις φοραει σωστα.Οταν καποια ειναι 1,60 και φοραει μποτα ως το γονατο δεν σου κανει καπως :-?
Οταν καποια ειναι 1,60 και φοραει μποτα ως το γονατο δεν σου κανει καπως :-?
οχι αν εχει σωματαρα και τις φοραει σωστα.
στο λεω γτ το βλεπω σχεδον καθημερινα και στις 2 κολλητες μου.
γ να μην πιασω διασημες τυπου καιλι μινογκ με το 1.49 της.
σωματαρα ειπα....Tιs ειδαμε κι αυτεs......Παρε Τζεσικα
Α καλα!!!!!!!!!σωματαρα ειπα....
οχι αν εχει σωματαρα και τις φοραει σωστα.
στο λεω γτ το βλεπω σχεδον καθημερινα και στις 2 κολλητες μου.
γ να μην πιασω διασημες τυπου καιλι μινογκ με το 1.49 της.
:- :- δε ξερω ... αν δε το δω δε μπορω να σε πω ...κι εγω ετσι νομιζα αλλα πηρα μποτα ως το μηρο κ ρε συ αληθεια ηταν οκ πανω μου. κ ειμαι 1,63 :-
η τζεσικα σιμσον ειναι 1,60. κ φοραει μποτες....τα,με κεφαλαια γραμματα!
οι μποτες λ.χ σε κοντες γυναικες θυμιζουν παπουτσωμενο γατο..
τα αλλα ερχονται...
διαφωνω...το σωμα κ το στυλ κανει την διαφορα...οσο ψηλη κ να ναι η αλλη αμα δε ξερει να τις φοραει κ αμα ειναι παχουλη γαμηθηκε ο διας.δεν εχει σχεση η σωματαρα ... το κονταινει το ποδι αυτο η μποτα και φαινεται κακογουστο ... :-
βαλε φωτο σου στο φορουμ μωρη ελλεεινιδα