loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
κ γω.... :-δηλαδή η ωραία γκόμενα χάνει με το παπουτσικό, το μπάζο είναι μπάζο ό,τι και να κάνει
νιώθω αδικημένη ρε πούστη
κ γω.... :-δηλαδή η ωραία γκόμενα χάνει με το παπουτσικό, το μπάζο είναι μπάζο ό,τι και να κάνει
νιώθω αδικημένη ρε πούστη
... το μπάζο είναι μπάζο ό,τι και να κάνει
η πιο ωραία γκόμενα για μένα είναι αυτή που άβαφτη και άντυτη είναι πιο ωραία απο βαμμένη και ντυμένη
καντε τις αναγωγές σας.
όχι ρε.Συμπεραίνω ότι οι γκόμενές σου είχαν απαράδεκτο γούστο στο ντύσιμο.
αμα τα δεις θα αρχίσεις να κουβαλάς άρμα στην πάτρα.τι καρναβάλια κυκλοφοράς ρε
Μια μικρή διόρθωση.....
Απορώ πώς δεν το έγραψες μόνος σου κουφάλα....
όχι ρε.
απλά έχω το εξής πρόβλημα. όσο ωράια ντυμένη και να είναι εάν μετα το πρώτο πήδημα χωρίς ρούχα έχω θέμα δεν υπάρχει 2ο πήδημα όσο πιο ωράια και αν ντυθεί.
φερστάντεν μαινε κλάινε φότσε;
αμα τα δεις θα αρχίσεις να κουβαλάς άρμα στην πάτρα.
όχι ρε.
απλά έχω το εξής πρόβλημα. όσο ωράια ντυμένη και να είναι εάν μετα το πρώτο πήδημα χωρίς ρούχα έχω θέμα δεν υπάρχει 2ο πήδημα όσο πιο ωράια και αν ντυθεί.
φερστάντεν μαινε κλάινε φότσε;
αχ πες μου κι άλλα να σκάσω από τη ζήλεια μου
Verstanden, απλά, είναι λογικό να συμπεραίνω ότι οι μουνάρες που γαμάς, δεν ξέρουν να ντύνονται.
Μόνο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιθυμία να θες γυναίκες που είναι πιο όμορφες γυμνές και χωρίς στόκο από όταν ντύνονται και στοκάρονται.
ωωωω μουρό, μανιάτικο μου το κρατάς? :-* :-*όταν είναι να δεις το παίζεις μέλος μυστήριο....
μετά αρχίζουν τα γαμωσταυρίδια.
ωωωω μουρό, μανιάτικο μου το κρατάς? :-* :-*
όχι ρε κουρκουμπινι μου. εσύ έκανες αυτή την αναγωγή.
προτιμώ να δω τη γκόμενα γυμνη και να χύσω ατ φερστ σαιτ παρά να φορά σανέλ και λουι βουιτον και όταν τα βγάλε να πω ότι έχω πονοκέφαλο.........
όταν είναι να δεις το παίζεις μέλος μυστήριο....
μετά αρχίζουν τα γαμωσταυρίδια.
εγω θελω να δω παντως
Μαζί σου εδώ.
Να το αναλύεις άλλη φορά, γιατί όταν λες να κάνουμε αναγωγές, συμπεραίνουμε ότι θέλουμε.
το φως το αληθινόν;εγω θελω να δω παντως
το φως το αληθινόν;
ααααααααααααααααααχαχχααχχαχααχχα