Επισκέπτης
Πέδιλο εννοείς;!δε με ρωτησε κανεις αλλα χεστηκα θα μιλησω!
εμενα σε αντρα ναι...
Eγώ μόνο αυτό αποφεύγω και τίποτα πολύ τρέντυ!!!
Πέδιλο εννοείς;!δε με ρωτησε κανεις αλλα χεστηκα θα μιλησω!
εμενα σε αντρα ναι...
Οντως τι να λεμε...
Παπουτσι-σκετη μαλακια,αλλα το ποδαρακι της κορασιδος.....αψογο
Τι να το κανεις να φοραει τις καλυτερες του Λουμπουτιν και να εχει κατι δακτυλα σαν νταλικιερης με τσοκαρα Σολ...
Χωρις να εχω καμμια ποδολαγνεια,ενα ωραιο ποδαρακι ειναι.....ενα ωραιο ποδαρακι....
επισης ενα αλλο απαρεδεκτο τυπε ειναι το εξης.να φοραει η γκομενα πεδιλο και απο πισω η φτερνα τις να εχει πιασει σοβα κανονικα.ΑΙΣΧΟΣ.μου ερχετε να παρω μια σπατουλα και να τις ξυσω την φτερνα,οταν βλεπω κατι τετοιο.
Οντως τι να λεμε...
Παπουτσι-σκετη μαλακια,αλλα το ποδαρακι της κορασιδος.....αψογο
Τι να το κανεις να φοραει τις καλυτερες του Λουμπουτιν και να εχει κατι δακτυλα σαν νταλικιερης με τσοκαρα Σολ...
Χωρις να εχω καμμια ποδολαγνεια,ενα ωραιο ποδαρακι ειναι.....ενα ωραιο ποδαρακι....
παντοφλαΠέδιλο εννοείς;!
Eγώ μόνο αυτό αποφεύγω και τίποτα πολύ τρέντυ!!!
Μα μονο και μονο για το ποδαρακι της κυριας το εβαλα ;)
Το κατάλαβα ρε τύπε.
Τέτοια που λες τα φοράνε όσες είναι κοντές ή ακόμα καλύτερα όσες λένε "οι φίλες μου είναι πολύ ψηλές".
Όντως είναι απαράδεκτα.
ΜΠΟΤΟΥΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!!
Ισώς είσαι μπάζο,αλλά τουλάχιστον είσαι μπάζο με γούστο και αυτό σου προσδίδει άλλη αξία!!!παντοφλα
και σορτσακι με σκαρπινι!
Η ΓΥΦΤΙΑ!
Ισώς είσαι μπάζο,αλλά τουλάχιστον είσαι μπάζο με γούστο και αυτό σου προσδίδει άλλη αξία!!!
επισης ενα αλλο απαρεδεκτο τυπε ειναι το εξης.να φοραει η γκομενα πεδιλο και απο πισω η φτερνα τις να εχει πιασει σοβα κανονικα.ΑΙΣΧΟΣ.μου ερχετε να παρω μια σπατουλα και να τις ξυσω την φτερνα,οταν βλεπω κατι τετοιο.
οι σαγιοναρες ειναι αθλιες!Σωστός είσαι πάλι.
Επίσης όπως είπα και πριν, όσες φοράνε καλοκαιριάτικα σαγονιάρες και τις βλέπεις να είναι σε όρθια στάση, το πόδι ελαφρά σηκωμένο, η σαγιονάρα να πατάει κάτω και να φαίνεται μια πατούσα κατάμαυρη λες και πούλαγε λεϊζεράκια στα φανάρια είναι εντελώς απαράδεκτες.
Λουκακι αυτες θελω,αρχισε να κανεις οικονομια απο τωρα!
Μεχρι τις γιορτες προλαβαινεις ;)