loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ναι μαναρι μου κουβεντα να γινεται ... εισαι και απο σαλλλονικα ( ) δεν μπορω να μαλωσω
ναι μαναρι μου κουβεντα να γινεται ... εισαι και απο σαλλλονικα ( ) δεν μπορω να μαλωσω
Περιμενω.δεν ηρθε.
εγω θα ηθελα να μουν αντρας μονο για τους πονους περιοδου για τιποτα αλλο.
Δεν θα ήθελες, trust me. Ξέρεις τι σημαίνει σπάσιμο αρχιδιών από γκόμενα που έχει περίοδο?
τσου...αλλα κλαιν...Ωχ. Λες?
ξερεις τι ειναι να πονας τοσο που να μη σε πιανει κανενα αναλγητικο και να θες να ξεριζωσεις τη μητρα με τα χερια σου?Δεν θα ήθελες, trust me. Ξέρεις τι σημαίνει σπάσιμο αρχιδιών από γκόμενα που έχει περίοδο?
μυθος δεν ισχυει σε ολες.Μετά την πρώτη γέννα,
είναι πολύ μειωμένοι.
Τουλάχιστον έτσι λέει η γυναίκα μου ...
Οπότε κάνε κανένα παιδί!
να μην μπορεις να κουνηθεις?!να πεινας και να μην πεινας?να ζεσταινεσαι και να κρυωνεις την ιδια ωρα?!ξερεις τι ειναι να πονας τοσο που να μη σε πιανει κανενα αναλγητικο και να θες να ξεριζωσεις τη μητρα με τα χερια σου?
αστο σου λεω.
αα αυτο παιζει...εχω και μεχρι την γαμπα και πιο πανω...εγω δεν εχω προβλημα με τακουνι το υψος της μποτας μετραει
:o :o :oξερεις τι ειναι να πονας τοσο που να μη σε πιανει κανενα αναλγητικο και να θες να ξεριζωσεις τη μητρα με τα χερια σου?
αα αυτο παιζει...εχω και μεχρι την γαμπα και πιο πανω...
απο ολα εχει η ντουλαπα...
ξερεις τι ειναι να πονας τοσο που να μη σε πιανει κανενα αναλγητικο και να θες να ξεριζωσεις τη μητρα με τα χερια σου?
θελετε!
θελουμε φωτογραφικο υλικο
ζωα!!!!!!!δε καταλαβαινουν κ μας την λενε κιολας!!!!!!!ή να λιποθυμας απο πονο ? :'(
ξερεις τι ειναι να πονας τοσο που να μη σε πιανει κανενα αναλγητικο και να θες να ξεριζωσεις τη μητρα με τα χερια σου?
αστο σου λεω. μυθος δεν ισχυει σε ολες.
να μην μπορεις να κουνηθεις?!να πεινας και να μην πεινας?να ζεσταινεσαι και να κρυωνεις την ιδια ωρα?!
:-* :-* :-* :-* :-*Αλλα και τα σταρακια σε σπορ ντυσιμο καλά εινια........
αυτο θα το κανω παραθεση και σε καθε θρεντ που μαλακιζονται οι καυλεουρες να ξερεις.(παυση)καλά το είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το θρεντ, πολύ γυναικείο φαινόταν εξαρχής...τι γυρεύει όμως η αλεπού στο παζάρι...?
Υ.Γ. το θρεντ και όσα γράφονται σε αυτό, έχει αναρτηθεί σε σάιτ που λέγεται bourdela.com
(παύση)
ζωα!!!!!!!δε καταλαβαινουν κ μας την λενε κιολας!!!!!!!