Επισκέπτης
Πόσο μάλακας μπορεί να είναι ένα αναρχοκουμμούνι ;;;;
(ρητορική ερώτηση)
de mπορω τωρα.ειδα μπαλαρινες κ τσοκαρα κ ξενερωσα τραγικα....
οταν μου ξανασηκωθει ομως....
το βυζι δικο σου ειναι?
Φαινεται
Εγώ όταν βγαίνω έξω το βράδυ ντύνομαι συνήθως σαν τσούλα και την αρχή την κάνω πάντα από το παπούτση....
το καταλαβα κ χωρις την διευκρινηση.οι φωτο εφταναν...Εγώ όταν βγαίνω έξω το βράδυ ντύνομαι συνήθως σαν τσούλα και την αρχή την κάνω πάντα από το παπούτση....
Εσύ τώρα τι θέλεις να μαλλιοτραβηχτούμε πάλι??? Όποιον γουστάρεις μπορώ να στο φάω όποτε θέλω, δε πάνα βάζεις γαλάζιους φακούς επαφής και να μου βάφεις ξανθό το καμένο σου μαλλί....Στην πουτανιά δεν με φτάνεις...
Εσύ τώρα τι θέλεις να μαλλιοτραβηχτούμε πάλι??? Όποιον γουστάρεις μπορώ να στο φάω όποτε θέλω, δε πάνα βάζεις γαλάζιους φακούς επαφής και να μου βάφεις ξανθό το καμένο σου μαλλί....Στην πουτανιά δεν με φτάνεις...
σε τι εποχη ειμαι;!απο ποτε τα τεραστια ελλατωματα περνανε ως προτερηματα;!
δε το χω!!!τζαμπα το φασιον τιβι που παιζει ολη μερα. :-Φοραω και τρεσα απο τριχα αγριογουρουνου και βαζω το ροζολιλα εμετικο κραγιον
Και ειμαι μεγαλη καυλα
Λουκ εχω φαει σκαλωμα ... στ προηγουμενο ποστ μου οι 2 κ 3 γοβες σχεδιακι ποιανου οικου ειναι ... ?
Εχω κολλησει καρολινα χερερα
αν δεν εχει γουστο οτι κ να κανει....αν δεν εχει ωραια ποδια οτι και να βαλει..........
βιλμα αυτα τα μανολο που λεει ο γιωργος χρηστου ποια ειναι?Φοραω και τρεσα απο τριχα αγριογουρουνου και βαζω το ροζολιλα εμετικο κραγιον
Και ειμαι μεγαλη καυλα
Λουκ εχω φαει σκαλωμα ... στ προηγουμενο ποστ μου οι 2 κ 3 γοβες σχεδιακι ποιανου οικου ειναι ... ?
Εχω κολλησει καρολινα χερερα
αν δεν εχει ωραια ποδια οτι και να βαλει..........
αν δεν εχει γουστο οτι κ να κανει....