Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Aφού είσαι πουτάνα και δε μου καθόσουν αλλιώς, τι να έκανα??
Θα μ το πλήρωσεις αυτο παλιο τσιγκουνοφτηνιαρα >
Aφού είσαι πουτάνα και δε μου καθόσουν αλλιώς, τι να έκανα??
Θα μ το πλήρωσεις αυτο παλιο τσιγκουνοφτηνιαρα >
Ασορτι με το ποδηλατο?Eίναι σιέλ τα νύχια μου. :|
Ασορτι με το ποδηλατο?
Eίναι σιέλ τα νύχια μου. :|
εχεις 16,5 ωρες να διορθωσεις τ λαθος
Έχει κι ωραίο σχεδιάκι χαζοχαρούμενο στο ένα νύχι. :'(
Μααααλααααακαααααα το χειροτερο μου
Ακυρα χρωματα και σχεδιο στο νυχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εεεεεεεεεεελεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοςςς
Ειναι κ ακρυλικο
Φερτε μου την λιμα να αρχισω να ξυνωωωωω
Aν έχει χρόνο αύριο θα πάω να μου τα φτιάξει. Αμάν. Αγάπα με με τα ελαττώματά μου. :'(
ΑΑπο δω και περα μονο γαλλικο , κοκκινο , μπορντο , σκουρο καφε . Καταλαβες πουτανι ?
Tο γαλλικό το σιχαίνομαι, το κόκκινο μπλιαχ, το μπορντώ το λατρεύω αλλά είναι χειμωνιάτικο, το καφέ ιχ. Φούξια κι άμα σ'αρέσει. Prr
Ε, προβληματισου λιγο...Πλάκα πλάκα, ναι.
Τι διάολο πώς τα θυμάσαι? Κρίπι..
πιο γρηγορα θα τελειωσεις με τον τροχο. τσακ μπαμ λεμε.Μααααλααααακαααααα το χειροτερο μου
Ακυρα χρωματα και σχεδιο στο νυχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εεεεεεεεεεελεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοςςς
Ειναι κ ακρυλικο
Φερτε μου την λιμα να αρχισω να ξυνωωωωω
πιο γρηγορα θα τελειωσεις με τον τροχο. τσακ μπαμ λεμε.
Ποδια χερια μονιμα γαλλικο <3
Φουξια λεει το σουργελο
Ε, προβληματισου λιγο...
σου εχω ακομα καλυτερη λυση. καθαρο ασετον. σε μιση ωρα το πολυ μια παειιιιιι το ακρυλικο.Που να τον βρω μαρι ??? Ενα μουφαντενιο εχω απ το τζαμπο πιο γρηγορα θα βγει με την λιμα
creepy - WordReference English-Greek Dictionary. ... creepy, adj, (annoying) ενοχλητικός, παράξενος, αλλόκοτος, αφύσικος, ανατριχιαστικός...Θα 'μαι το πιπίνι με τα φούξια, τράβα γαμήσου.
Το είπα ήδη. Είσαι κρίπιιιιιιιι.
σου εχω ακομα καλυτερη λυση. καθαρο ασετον. σε μιση ωρα το πολυ μια παειιιιιι το ακρυλικο.
creepy - WordReference English-Greek Dictionary. ... creepy, adj, (annoying) ενοχλητικός, παράξενος, αλλόκοτος, αφύσικος, ανατριχιαστικός...
Θα 'μαι το πιπίνι με τα φούξια, τράβα γαμήσου.
σου εχω ακομα καλυτερη λυση. καθαρο ασετον. σε μιση ωρα το πολυ μια παειιιιιι το ακρυλικο.