Νέα

Τί παπούτσια προτιμάτε στις γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα on the road
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

τι παπουτσια προτιματε στις γυναικες?

• πεδιλα

Ψήφοι: 158 23,5%
  • μποτες

Ψήφοι: 80 11,9%
  • γοβες

Ψήφοι: 376 56,0%
  • χωρις τακουνια

Ψήφοι: 22 3,3%
  • αθλητικα

Ψήφοι: 35 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    671

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Γιατί οι περισσότεροι εκτός δουλειάς,αθλητικό φοράνε συνήθως....... :rockon:
Eγω εκτος δουλειας με τζινακι και δερματινο φοραω κατι σε τετοιο στυλ :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.bootbay.com/assets/product_images/PAAAAAEKECFCDBIN.jpg[/img[/URL]]
Υπαρχει βεβαια ενα προβλημα γιατι ολες οι μεγαλες εταιριες τα φτιαχνουν πλεον στην Κινα και η ποιοτητα εχει πεσει πολυ...Για να βρω man made μποτα πρεπει να σκασω πανω απο 500 γιουρια πλεον

Αθλητικα εχω αυτα για καμμια εκδρομουλα ή αν παω σουπερμαρκετ πχ(εχω 4 ζευγαρια αλλα μονο αυτα φοραω)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.produkt-suchmaschine.com/images/products/24_/asics-aaron-whitedark-brown-h934y0128-id6044809.jpg[/img[/URL]]
H επιλογη μου ηταν asics γιατι εχω προσεξει οτι nike και adidas φορανε μαζικα οι Αλβανοι. Νομιζω ειναι σαν αλβανικο στατους, αν πιασουν ενα 100ρικο πανε γραμμη να χτυπησουν nike

Στην δουλεια προτιμω κατι κλασσικο συνηθως μαυρο, με κανονικη σολα (οχι κρεπ) και ιδιαιτερη προτιμηση στα κορδονια. Επισης αν εχω τις κακες μου, φοραω με το κοστουμι beetle boots...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
με φοιτητικη παντελονα κ μακρυ μαλλι γαμει. :rockon: :rockon: :rockon:
Αν είναι σε γυναίκα έτσι και έτσι....Σε άντρα είναι ψιλοχάλια. Πρέπει να εχει και πολύ στυλ γενικά για να μπορέσει να "φορέσει" αυτό το λουκ που λες

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τα ασικς γαμουν!!τα χω κ γω αυτα με κοκκινη ριγα.
και σε αντρα  :cum:

Αν είναι σε γυναίκα έτσι και έτσι....Σε άντρα είναι ψιλοχάλια. Πρέπει να εχει και πολύ στυλ γενικά για να μπορέσει να "φορέσει" αυτό το λουκ που λες
εννοειται οτι πρεπει να εχει στυλ... ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Eγω εκτος δουλειας με τζινακι και δερματινο φοραω κατι σε τετοιο στυλ :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.bootbay.com/assets/product_images/PAAAAAEKECFCDBIN.jpg[/img[/URL]]
Υπαρχει βεβαια ενα προβλημα γιατι ολες οι μεγαλες εταιριες τα φτιαχνουν πλεον στην Κινα και η ποιοτητα εχει πεσει πολυ...Για να βρω man made μποτα πρεπει να σκασω πανω απο 500 γιουρια πλεον

[b]Αθλητικα εχω αυτα[/b] για καμμια εκδρομουλα ή αν παω σουπερμαρκετ πχ(εχω 4 ζευγαρια αλλα μονο αυτα φοραω)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.produkt-suchmaschine.com/images/products/24_/asics-aaron-whitedark-brown-h934y0128-id6044809.jpg[/img[/URL]]
H επιλογη μου ηταν [b]asics[/b] γιατι εχω προσεξει οτι nike και adidas φορανε μαζικα οι Αλβανοι. Νομιζω ειναι σαν αλβανικο στατους, αν πιασουν ενα 100ρικο πανε γραμμη να χτυπησουν nike

Στην δουλεια προτιμω κατι [b]κλασσικο συνηθως μαυρο, με κανονικη σολα (οχι κρεπ) και [u]ιδιαιτερη προτιμηση στα κορδονια[/u][/b]. Επισης αν εχω τις κακες μου, φοραω με το κοστουμι beetle boots...
[/quote]

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Αν πας κατι σελ πισω .... θα δεις  :smitten:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και σε συνδυασμό με αυτό το παπούτσι;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειλικρινά δε μπορώ να τον φανταστώ....εντελώς ντεκαβλέ μιλάμε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ή γουστάρεις τη βίλμα και χαλιέσαι που δεν είσαι ο τύπος της ή παίζει κάτι άλλο  :sunglasses:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
CHAA-MZ7_V1.jpg

FTRO-MZ41_V1.jpg

BOOT-MZ35_V1.jpg

CREA-MZ574_V1.jpg

KSUB-MZ5_V1.jpg
<---- σε τετοιο στυλ και μονο σανδαλοειδες ανδρικο με πολυ προσεγμενη εμφανιση γτ αλλιως θα ειστε σαν ζωα !
PURB-MZ14_V1.jpg

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Απαίσια όλα επαναλαμβάνω.
Το 1 με το ζόρι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Απαίσια όλα επαναλαμβάνω.
Το 1 με το ζόρι
Το πρώτο για καλοκαιράκι μια χαρά είναι.
Το 2ο μου αρέσει.
Όπως και το τελευταίο..

Αλλά λόγο μεγέθους πατούσας θα έπαιρνα το 2ο που είναι μαζεμένο

Επισκέπτης

Ε τότε εγώ θα είμαι ο διάβολος,αν αυτός είναι Θεός.... :2funny:

Ξυρισμένος μέχρι απάνω με πυκνό μαλλί σηκωμένο,πράσινα παπούτσια Kappa ( :rockon:) σορτσάκι λίγο πιο πάνω από το γόνατο και χρωματιστό ρολόι (μπλε) :sunglasses:

Τι να κλάσει ο καράφλας μουσάτος μπροστά μου.... :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Τωρα εδω που τα λεμε, το σανδαλι του θεου ειναι για χολυγουντιανη υπερπαραγωγη με θεμα την αρχαια ρωμη :grin:

Ασε που νομιζω οτι τετοια ειχε ο πατερας μου στα 70ς :think:

Επισκέπτης
Τωρα εδω που τα λεμε, το σανδαλι του θεου ειναι για χολυγουντιανη υπερπαραγωγη με θεμα την αρχαια ρωμη :grin:

Μήπως είχε και τις κλασικές λαστιχένιες σαγιονάρες BUFALLO που πονάγανε άμα τις έτρωγες με αυτήν; :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

:2funny:

Ερωτα  :smitten: με λινη παντελονα ειναι ωραια αυτασ τα δερματινα σανδαλια ....
Το μισητο και απαραδεκτο ειναι το παντοφλοειδες σανδαλι-πεδιλο ειτε σε γυναικα ειτα σε ανδρα  :tickedoff: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom