Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τη φατσούλα του μας ενδιαφέρει να δούμε...κανάς κοντομάλλης αξύριστος να υποθέσω;;;;
Καραφλος με γενια 3 ημερων
Τη φατσούλα του μας ενδιαφέρει να δούμε...κανάς κοντομάλλης αξύριστος να υποθέσω;;;;
Καραφλος με γενια 3 ημερων
Eγω εκτος δουλειας με τζινακι και δερματινο φοραω κατι σε τετοιο στυλΓιατί οι περισσότεροι εκτός δουλειάς,αθλητικό φοράνε συνήθως.......
Αν είναι σε γυναίκα έτσι και έτσι....Σε άντρα είναι ψιλοχάλια. Πρέπει να εχει και πολύ στυλ γενικά για να μπορέσει να "φορέσει" αυτό το λουκ που λεςμε φοιτητικη παντελονα κ μακρυ μαλλι γαμει.
εννοειται οτι πρεπει να εχει στυλ... ;)Αν είναι σε γυναίκα έτσι και έτσι....Σε άντρα είναι ψιλοχάλια. Πρέπει να εχει και πολύ στυλ γενικά για να μπορέσει να "φορέσει" αυτό το λουκ που λες
Eγω εκτος δουλειας με τζινακι και δερματινο φοραω κατι σε τετοιο στυλ
http://[URL unfurl="true"]www.bootbay.com/assets/product_images/PAAAAAEKECFCDBIN.jpg[/img[/URL]]
Υπαρχει βεβαια ενα προβλημα γιατι ολες οι μεγαλες εταιριες τα φτιαχνουν πλεον στην Κινα και η ποιοτητα εχει πεσει πολυ...Για να βρω man made μποτα πρεπει να σκασω πανω απο 500 γιουρια πλεον
[b]Αθλητικα εχω αυτα[/b] για καμμια εκδρομουλα ή αν παω σουπερμαρκετ πχ(εχω 4 ζευγαρια αλλα μονο αυτα φοραω)
[img]http://[URL unfurl="true"]www.produkt-suchmaschine.com/images/products/24_/asics-aaron-whitedark-brown-h934y0128-id6044809.jpg[/img[/URL]]
H επιλογη μου ηταν [b]asics[/b] γιατι εχω προσεξει οτι nike και adidas φορανε μαζικα οι Αλβανοι. Νομιζω ειναι σαν αλβανικο στατους, αν πιασουν ενα 100ρικο πανε γραμμη να χτυπησουν nike
Στην δουλεια προτιμω κατι [b]κλασσικο συνηθως μαυρο, με κανονικη σολα (οχι κρεπ) και [u]ιδιαιτερη προτιμηση στα κορδονια[/u][/b]. Επισης αν εχω τις κακες μου, φοραω με το κοστουμι beetle boots...
[/quote]
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Αν πας κατι σελ πισω .... θα δεις :smitten:
Και σε συνδυασμό με αυτό το παπούτσι;;;;
Ειλικρινά δε μπορώ να τον φανταστώ....εντελώς ντεκαβλέ μιλάμε.....
<---- σε τετοιο στυλ και μονο σανδαλοειδες ανδρικο με πολυ προσεγμενη εμφανιση γτ αλλιως θα ειστε σαν ζωα !
Και σε συνδυασμό με αυτό το παπούτσι;;;;
Ειλικρινά δε μπορώ να τον φανταστώ....εντελώς ντεκαβλέ μιλάμε.....
Το πρώτο για καλοκαιράκι μια χαρά είναι.Απαίσια όλα επαναλαμβάνω.
Το 1 με το ζόρι
Θεος μιλαμε ...
Τωρα εδω που τα λεμε, το σανδαλι του θεου ειναι για χολυγουντιανη υπερπαραγωγη με θεμα την αρχαια ρωμηΘεος μιλαμε ...
Τωρα εδω που τα λεμε, το σανδαλι του θεου ειναι για χολυγουντιανη υπερπαραγωγη με θεμα την αρχαια ρωμη
Τωρα εδω που τα λεμε, το σανδαλι του θεου ειναι για χολυγουντιανη υπερπαραγωγη με θεμα την αρχαια ρωμη
Ασε που νομιζω οτι τετοια ειχε ο πατερας μου στα 70ς
Ασε που νομιζω οτι τετοια ειχε ο πατερας μου στα 70ς
Νο