Νέα

Τί να κάνω με την κουνιάδα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonioantoniou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Εσύ φταις που αρρώστησε βρε π@π@ρα . Κάθε μέρα ξυπόλητη την άρπαξε. Πες στον γιατρό να της γράψει υπόθετα και βοηθά την να τα βάλει ή αλλιώς βούτα το καυλί σου στο αλγκοφρεν και δώστο να το πιπιλήσει.

Πόσο μαλακας ! Να σαι καλά με έκανες και γέλασα.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
794
Πόντοι
81
Ετσι από περιέργεια, πόσες φορές την έχεις παίξει για πάρτη της; χα χα χα
Over 10 για πλάκα πιστεύω!

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Πήγα σε μια ταβέρνα με ένα γνωστό πριν λίγο και βλέπω μήνυμα από την οικιακή της βοηθό "Κύριε, μπορείς να βοηθήσεις την Κυρία; Είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα του μπάνιου και δεν μπορεί να σηκωθεί, έκανε εμετο", δεν μπορούσα να πάω αλλά είχα ήδη αφορμή, απάντησα "πε της δεν είμαι σπίτι αλλά θα έρθω να την δω με το που επιστρεψω".

Γύρισα, πάρκαρα σαν τον κλέφτη, μόνο να το σβήσω και να σπρώξω έμεινε ώστε να μην ακούσει η γυναικα μου ότι γύρισα παρολο που ξέρω είναι στο δωμάτιο της τέτοια ώρα και βλέπει τηλεόραση λίγο πριν τον ύπνο.

Μπαίνω στο σπίτι της, ανεβαίνω την σκάλα, ανοίγω πόρτα υπνοδωματίου θεό σκοτεινά όλα, με το κινητό μου έκανα λίγο φως, κοιμόταν και αυτή και το μωράκι δίπλα σε κούνια. Φουλ σκεπασμένη με κουίλ γαμω την πουτανα μου, οπότε το επαιξα ρομαντικός, την ακούμπησα στο μέτωπο να δω αν έχει πυρετό και τις ψιθυριζα στο αυτί μην τρομάξει που είμαι σαν τον χάρο από πάνω της αργά βράδυ, ποτέ δεν ήμουνα τοσο αργα (22:00) σπίτι της πόσο μάλλον στο κρεβάτι την ώρα που κοιμάται.

Την ρώτησα πως ειναι κτλ της είπα αν χρειαστεί κάτι να μου στείλει ότι ώρα και αν είναι, με παρακαλεσε να παρω το μωρο σχολειο το πρωι, εννοειται ειπα, της έδωσα ένα φιλί ¾ μάγουλο ¼ χειλι, μου λέει ευχαριστώ και έφυγα.

Η γυναίκα μου μαλακες είναι νευριασμενη μαζί μου επειδή μου ζήτησε η Ουγγαρεζα να φέρω το μωρο της από το σχολείο σήμερα. Φανταστείτε να μάθει τα μισά από όσα γίνονται. Θα τα πάρει στο κρανίο. Όλο σκαστος κάνω όσα κάνω.

Συμπέρασμα μέρας...
Φιλι σε γυμνα πατουσακια
Φιλι ξυστά στα χειλι

Εκανα άλματα σημερα η τα φάρμακα που παίρνει την έχουν αποβλακωσει εντελώς και δεν αντιδρά στα θελω μου. Αν χαθω για λίγες μέρες να ξέρετε ότι άρπαξα την ίδια αρρώστια.

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Ετσι από περιέργεια, πόσες φορές την έχεις παίξει για πάρτη της; χα χα χα
Over 10 για πλάκα πιστεύω!

Τι 10 ρε; Η γραμμή του 1.20 είναι στο Over 25, ρίσκαρε στην 50αρα να διπλασιάσεις.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
794
Πόντοι
81

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
633
Πόντοι
81
Κάθε μέλος εδ
Πήγα σε μια ταβέρνα με ένα γνωστό πριν λίγο και βλέπω μήνυμα από την οικιακή της βοηθό "Κύριε, μπορείς να βοηθήσεις την Κυρία; Είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα του μπάνιου και δεν μπορεί να σηκωθεί, έκανε εμετο", δεν μπορούσα να πάω αλλά είχα ήδη αφορμή, απάντησα "πε της δεν είμαι σπίτι αλλά θα έρθω να την δω με το που επιστρεψω".

Γύρισα, πάρκαρα σαν τον κλέφτη, μόνο να το σβήσω και να σπρώξω έμεινε ώστε να μην ακούσει η γυναικα μου ότι γύρισα παρολο που ξέρω είναι στο δωμάτιο της τέτοια ώρα και βλέπει τηλεόραση λίγο πριν τον ύπνο.

Μπαίνω στο σπίτι της, ανεβαίνω την σκάλα, ανοίγω πόρτα υπνοδωματίου θεό σκοτεινά όλα, με το κινητό μου έκανα λίγο φως, κοιμόταν και αυτή και το μωράκι δίπλα σε κούνια. Φουλ σκεπασμένη με κουίλ γαμω την πουτανα μου, οπότε το επαιξα ρομαντικός, την ακούμπησα στο μέτωπο να δω αν έχει πυρετό και τις ψιθυριζα στο αυτί μην τρομάξει που είμαι σαν τον χάρο από πάνω της αργά βράδυ, ποτέ δεν ήμουνα τοσο αργα (22:00) σπίτι της πόσο μάλλον στο κρεβάτι την ώρα που κοιμάται.

Την ρώτησα πως ειναι κτλ της είπα αν χρειαστεί κάτι να μου στείλει ότι ώρα και αν είναι, με παρακαλεσε να παρω το μωρο σχολειο το πρωι, εννοειται ειπα, της έδωσα ένα φιλί ¾ μάγουλο ¼ χειλι, μου λέει ευχαριστώ και έφυγα.

Η γυναίκα μου μαλακες είναι νευριασμενη μαζί μου επειδή μου ζήτησε η Ουγγαρεζα να φέρω το μωρο της από το σχολείο σήμερα. Φανταστείτε να μάθει τα μισά από όσα γίνονται. Θα τα πάρει στο κρανίο. Όλο σκαστος κάνω όσα κάνω.

Συμπέρασμα μέρας...
Φιλι σε γυμνα πατουσακια
Φιλι ξυστά στα χειλι

Εκανα άλματα σημερα η τα φάρμακα που παίρνει την έχουν αποβλακωσει εντελώς και δεν αντιδρά στα θελω μου. Αν χαθω για λίγες μέρες να ξέρετε ότι άρπαξα την ίδια αρρώστια.
Σκέψου πόσες ποδομαλακίες θα έχει παίξει στον άλλον κάθε φορά που τα ακουμπάς. Μπορεί να το συζητάνε και να έχει αποφασίσει να τα χύνει τακτικά πλέον για δύο λόγους. Ο πρώτος γιατί ΜΠΟΡΕΙ και ο δεύτερος γιατί ξέρουν πως μετά θα πας σαν τη μιζέρια να τα ακουμπήσεις, φιλήσεις ή whatever. Στην πράξη είσαι κάτι σαν cuckold τελευταίας τάξης, αλλά χωρίς να έχεις τη γκόμενα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.350
Πόντοι
3.656
Τυπε υπονοείς ότι γράφουνε μλκια οι συμφορουμιτες?
όχι, ίσα - ίσα. Υπονοώ ότι τα σχόλια είναι γεμάτα έξυπνο χιούμορ, και διασκεδάζω πραγματικά όταν τα διαβάζω

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.264
Πόντοι
2.306
Τύπε προβλέπω προσεχώς να σε βλέπουμε πρώτη είδηση στον Ευαγγελάτο
Και ο Ευαγγελατος θα βαλει φοντο τις ποδαρες της Ουγγαρεζα;ς με τον ιδιο σκαρφαλωμενο στο μεγάλο δαχτυλο.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.264
Πόντοι
2.306
Αν δεν μου κάτσει αυτή και ο μόνος τρόπος να γλυψω είναι να της κάτσω εγώ τότε με φιόγκο θα της δώσω το στραπον.

Αν τύχει θα γράψω....Αμήν
Απο δω το φερες, απο κει το φερες , μπηκες στο ψητο τελικα

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Κάθε μέλος εδ

Σκέψου πόσες ποδομαλακίες θα έχει παίξει στον άλλον κάθε φορά που τα ακουμπάς. Μπορεί να το συζητάνε και να έχει αποφασίσει να τα χύνει τακτικά πλέον για δύο λόγους. Ο πρώτος γιατί ΜΠΟΡΕΙ και ο δεύτερος γιατί ξέρουν πως μετά θα πας σαν τη μιζέρια να τα ακουμπήσεις, φιλήσεις ή whatever. Στην πράξη είσαι κάτι σαν cuckold τελευταίας τάξης, αλλά χωρίς να έχεις τη γκόμενα.

Εσύ το πήρες σε άλλο επίπεδο τρομερη φαντασιωση αλλά βάση του τι βλέπω και πως ζούνε μεταξύ τους όχι ποδομαλακια δεν του κάνει ούτε καν του τον βλέπει. Λόγο του lifestyle που κάνει ο τύπος χωρίς να είμαι και σίγουρος τον κόβω να την γαμαει μια φορά τον μήνα και αν.

Επίσης θυμάμαι, πως να ξεχάσω άλλωστε έτσι συζήτηση, ήμασταν στην πισίνα όλοι η 4αδα και εκανε ο τύπος ένα σχόλιο ειρωνικό και καλα αστειο για την Ουγγαρέζα του στυλ "τα δάχτυλα των ποδιών σου το ένα από το άλλο έχει ένα χιλιόμετρο απόσταση" κάτι έτσι. Φουλ άσχετος, άκυρο εντελώς και σχολίασε πόσο αηδία του προκαλεί γενικά η γυναικεια πατούσα. Δεν είναι 10/10 οι πατούσες της έχω ρουφήξει ανώτερες αλλά άνετα 8.5/10.

Όχι απλά δεν χυνει της πατούσες της αλλά παίζει να την βάζει να φοράει γαλότσες με βάση το σχόλιο που είχε κάνει κάποτε αν την πηδαει κι ολας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.472
Πόντοι
9.297
Συνεχίζουμε...

Μετά από την απόλυτη ξενερα στην τελευταία προσπάθεια σήμερα έκανα ανατροπή! Πως ξεκινάει η μέρα μου;

Μήνυμα της στις 7 το πρωί ότι είναι χάλια με αμυγδαλές, πυρετο, πονάνε όλοι οι μυς της και αν μπορώ να πάρω το μωράκι της σχολείο. Ίσα που έκανα την διαδρομή μου προς δουλειά και έφυγα επί τόπου να μην της χαλάσω χατίρι, αφού ρε τυποι πήγαινα καυλωμενος στην διαδρομή που θα εκτελούσα το θέλω της, τι άρρωστο κεφάλι και το πάνω και το κάτω! Τέλος αυτό το έκανα μετα απο 2 ώρες άλλο μήνυμα να την πάρω γιατρό να της γράψει καμία αντιβίωση επειδη δεν ένιωθε καλά να οδηγήσει (ήταν όντως κομματια).
Πάει και αυτό.

Μετα απο 2 ώρες πήγα έφερα το μωρο από το σχολείο το έδωσα στην κοπέλα που έχουν να το προσέχει και πήγα απευθείας πάνω στο δωμάτιο της ήταν ξαπλωμένη, έμεινα μαζί της 10 λεπτά, προφανώς δεν ήταν καλά, ήταν ακάλυπτη από κουιλ, με πιτζάμες χωρίς καλτσες! Στεκόμουν απέναντι της δηλαδή δίπλα στα πόδια της, άρπαξα το πόδι, δεν αντιδρασε αρνητικά, οπότε συνεχισα μασαζ, μου είπε χίλια ευχαριστώ για σήμερα κτλ και πριν φύγω εσκηψα της λέω ένα φιλί να νιώσεις καλύτερα, φιλισααααα την πατούσα από την πάνω μεριά και έφυγα, η καρδιά μου έτοιμη να εκραγεί!

Δεν θυμάμαι τίποτα από αντιδράσεις αλλά ένιωσα ικανοποίηση, ζω για το αύριο.
Αισθηματιας...σε βαθμό χαζομάρας...που μπορεί να κολλήσεις κι εσύ ο,τι έχει και η ίδια ..και να δούμε μετά ποιος θα τρέχει να κάνει δουλειές.
Περαστικά στην κοπέλα ( ίσως κολλήσεις κι εσύ,ελπίζω πως όχι αλλά τα κολλητηλικια σε άρρωστο είναι πάντα με πολύ ρίσκο).

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Αισθηματιας...σε βαθμό χαζομάρας...που μπορεί να κολλήσεις κι εσύ ο,τι έχει και η ίδια ..και να δούμε μετά ποιος θα τρέχει να κάνει δουλειές.
Περαστικά στην κοπέλα ( ίσως κολλήσεις κι εσύ,ελπίζω πως όχι αλλά τα κολλητηλικια σε άρρωστο είναι πάντα με πολύ ρίσκο).

Το πρόβλημα δεν είναι ότι θα κολλήσω και εγώ, το πρόβλημα θα είναι η ερώτηση της γυναίκας μου, το πως με κόλλησε η αλλη;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.472
Πόντοι
9.297
Το πρόβλημα δεν είναι ότι θα κολλήσω και εγώ, το πρόβλημα θα είναι η ερώτηση της γυναίκας μου, το πως με κόλλησε η αλλη;
Πες ότι κόλλησες από έναν που φτερνιστηκε όταν πηγες να παρεις ψωμί,τσιγάρα,εφημερίδα ..κάτι τέτοιο.

Ganian47

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
22
Πόντοι
0
στο δωμάτιο της ήταν ξαπλωμένη, έμεινα μαζί της 10 λεπτά, προφανώς δεν ήταν καλά, ήταν ακάλυπτη από κουιλ, με πιτζάμες χωρίς καλτσες! Στεκόμουν απέναντι της δηλαδή δίπλα στα πόδια της, άρπαξα το πόδι, δεν αντιδρασε αρνητικά, οπότε συνεχισα μασαζ, μου είπε χίλια ευχαριστώ για σήμερα κτλ και πριν φύγω εσκηψα της λέω ένα φιλί να νιώσεις καλύτερα, φιλισααααα την πατούσα από την πάνω μεριά και έφυγα,η καρδιά μου έτοιμη να εκραγεί!
Ρε φιλε εγω απορω πως αντεχεις..Παρε ρισκο ορμα και θα σε αφησει να της ξεζουμισεις την μουναρα.Γουσταρει 100% απλα το παει σιγα σιγα, οπως και εσυ αλλωστε.Αν σταματησεις τα καρδιοχτυπια και παρεις τα πραγματα στα χερια σου, θα ανταποκριθει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom