Νέα

Τί να κάνω με την κουνιάδα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonioantoniou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπέρα , τι γίνεται φίλε μου , να δώσω το σενάριο σε ένα φίλο , να γίνει σειρά στην τηλεόραση να τελειώνουμε , μέχρι τώρα με λίγη φαντασία έχω 10 επεισόδια

Ακριβώς έτσι νιώθω σε καθημερινή βάση, ότι είμαι σε σειρά τηλεόρασης, πρέπει να αλλάξει κάτι όμως, 10 επεισόδια και κάναμε ενα πατουσο μασαζ, ενα δεύτερο πατουσο μασαζ με σνιφαρισμα που το σκέφτομαι εδώ και τόσες μέρες και τίποτα άλλο ουσιαστικό. Θα ξενερωσουν οι θεατές όχι τίποτα άλλο. Από σήμερα απόγευμα ή αύριο καλύτερα έχω πιο ελεύθερο τοπίο μπας και βρω θάρρος αν βέβαια μου δώσουν δικαίωμα αλλιώς βλέπω η πορνο σειρά να τελειώνει σαν δράμα.

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Σήμερα με εχωσε κλασσικά σε αγγαρεία να ανταλλάξω 2 στρώματα από 2 διαμερίσματα που έχει, πήγαμε μαζί στο αμάξι και έκανα ότι έκανα.

Το απόγευμα μπήκα στο σπίτι με αφορμή να της δώσω κάτι που ζήτησε από το πρωί αλλά το πήρα απόγευμα για να έχω δικαιολογία να παω, ξαπλωνε ξυπόλυτη στον καναπέ της, εννοείται και προσεξα το νεο πεντικιουρ αλλα δεν σχολιασα, φουλ φανερος εγώ κάθισα δίπλα από τα πατουσακια και τα ακούμπησα μετά από διάλογο 2 λεπτών, τραβήχτηκε πισω σήμερα και κάθισε στον καναπέ, φουλ αμηχανία στο πρόσωπο της ελαφρώς κοκκινησε και συνέχισε ο διάλογος μας, στάθηκα όρθιος εγώ η καρδιά μου βαραγε καμπανακια αλλά έσπασε η αμηχανία γρήγορα. Πρώτη φορά τα ακουμπάω γυμνά!

Γαμωτο απογοήτευση φουλ. Δύσκολα θα ξανά προσπαθήσω ένιωσα ότι πέρασα τα όρια σήμερα. Εκτός απροόπτου κάνα εσώρουχο από τα άπλυτα και πολύ μας είναι.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
36.070
Πόντοι
22.936
Σήμερα με εχωσε κλασσικά σε αγγαρεία να ανταλλάξω 2 στρώματα από 2 διαμερίσματα που έχει, πήγαμε μαζί στο αμάξι και έκανα ότι έκανα.

Το απόγευμα μπήκα στο σπίτι με αφορμή να της δώσω κάτι που ζήτησε από το πρωί αλλά το πήρα απόγευμα για να έχω δικαιολογία να παω, ξαπλωνε ξυπόλυτη στον καναπέ της, εννοείται και προσεξα το νεο πεντικιουρ αλλα δεν σχολιασα, φουλ φανερος εγώ κάθισα δίπλα από τα πατουσακια και τα ακούμπησα μετά από διάλογο 2 λεπτών, τραβήχτηκε πισω σήμερα και κάθισε στον καναπέ, φουλ αμηχανία στο πρόσωπο της ελαφρώς κοκκινησε και συνέχισε ο διάλογος μας, στάθηκα όρθιος εγώ η καρδιά μου βαραγε καμπανακια αλλά έσπασε η αμηχανία γρήγορα. Πρώτη φορά τα ακουμπάω γυμνά!

Γαμωτο απογοήτευση φουλ. Δύσκολα θα ξανά προσπαθήσω ένιωσα ότι πέρασα τα όρια σήμερα. Εκτός απροόπτου κάνα εσώρουχο από τα άπλυτα και πολύ μας είναι.
Τύπε τα γουρούνια με το Datsun πότε θα μπούν στο σενάριο ? :coffee:

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.513
Πόντοι
1.056

Δωσ' της το κωλάντερο στο χέρι να ηρεμήσει και αυτή και εσύ. Το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
640
Πόντοι
81
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω
Αλλά το παιδί για τις δουλειές (εσύ) δεν γαμάει.

Είχα γνωρίσει ωραιότατη γυναίκα, πουτάνα μολδαβίας ετών 27
Ο γείτονας που έκανε τις δουλειές, άλλαζε λάμπες κλπ δεν θα γαμήσει ποτέ
Την ρώτησα και συμφώνησε

Πούτσες βρίσκεις πολλές
Ανθρώπους να σου κάνουν την δουλειά, λιγους

Δεν το παίζεις να τον χάσεις ..

Wolf21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
6
Like
881
Πόντοι
361
Σ΄έχει βρει κορόιδο...Και είσαι κορόιδο...Ούτε θα γαμήσεις,ούτε θα πληρωθείς για τις δουλειές που της κάνεις..Το ξέρει ότι τον παιζεις για πάρτι της και έχει βρει το κορόιδο να της κάνει δουλειές.Άντε ν΄απαγκιστρωθείς τώρα...Μια ζωή το κορόιδο της θα είσαι.

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Ρε μαλακες δεν με νοιάζει για τις δουλειές που κάνω, απλά είχα στο μυαλό μου ότι ίσως η συμπεριφορά μου προς αυτήν μέσω όλων όσων κάνω να με άφηνε λίγο να έκανα όσα ονειρεύομαι σε αυτή, δεν το βλέπει έτσι προφανώς και έτσι για να μιλήσω με το πάνω κεφάλι δεν είναι παράλογη εγώ είμαι ο παράλογος.

Αν της κόψω μαχαίρι το ναι και μάλιστα που της απαντάω σε ότι ζητήσει σίγουρα θα καταλάβει ότι ξενέρωσα. Πριν είπα δύσκολα θα ξανά προσπαθήσω ξανά αλλά ίσως ξανά δοκιμάσω μια τελευταία, ίσως και να της κάνω ένα διάλογο που έχω στο μυαλό μου.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
787
Πόντοι
81
Λοιπόν, κάνεις την κίνηση σου, αν ενδώσει, την πηδάς στα κρυφά και διακριτικά φουλ και συνεχίζεις να της κάνεις τις δουλειές του σπιτιού.
Αν δεν ενδώσει, το λογικό είναι ότι δεν θα πει τίποτα, το παίζεις κι εσύ λίγο ότι έτσι είχες καταλάβει, παρεξήγηση κλπ, δε θα γαμήσεις αλλά τουλάχιστον θα κόψει να στα πρήζει με τις δουλειές του σπιτιού.
Αν δεν κάνεις κίνηση, ούτε θα πηδάς και θα κάνεις και τις αγγαρείς!!

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.954
Πόντοι
2.021
Δείχνουμε κατανόηση στον συνάνθρωπο-συναγωνιστή .
Διαφωνώ με τις αγγαρείες !
Γαμημενες κουλτούρες με το κάθε αλλοδαπό πουτανακι κ όχι μόνο.
Το να κάνεις μια εξυπηρέτηση μια δύο φορές οκ .
Το να κάνεις τα πάντα όλα..... όχι φίλε μου.
Πάγωσε το για λίγο.
Προφασίσου τραυματισμό στην μέση.
Δες λίγο ανατομία σπονδυλικής στήλης και επέλεξε τους σπονδύλους 03-04 (στην οσφυϊκή μοίρα) που είναι συνήθως αυτοί στους οποίους υποφέρει κόσμος.
Κάνε τον ασθενή για 7-10 μέρες με την "ενόχληση -πονο" .
Παράλληλα πάψε να δίνεις σημασία (λόγω..... πόνου) στα πόδια της κυριολεκτικά όμως.

Γύρνα την παρτίδα όσο μπορείς υπέρ σου.
Κάντο για 7-10 μέρες όπως είπαμε και κατόπιν περιόρισε το χαμαλήκι ρε φίλε στο ελάχιστο και δες αντιδράσεις.
Προσπάθησέ το

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Ευχαριστω Τυποι.

Κρατάω συμβουλές εννοείται. Διαφωνώ λίγο στο να πω ψέμα του τύπου σπονδυλο κτλ μπορώ απλά να λέω παπαντζες γενικά για να αποφευγω το τι ζητάει έτσι ώστε να είναι πιο φανερό ότι με ξενέρωσε.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.806
Πόντοι
736
Ευχαριστω Τυποι.

Κρατάω συμβουλές εννοείται. Διαφωνώ λίγο στο να πω ψέμα του τύπου σπονδυλο κτλ μπορώ απλά να λέω παπαντζες γενικά για να αποφευγω το τι ζητάει έτσι ώστε να είναι πιο φανερό ότι με ξενέρωσε.
Πριν αποφασίσεις να τα τιναξεις ολα στον αερα ..φρόντισε να εχεις σχεδιασει (σε περίπτωση που ζήσεις ) σπιτι ,λεφτα στην ακρη και γενικοτερα να ξερεις που θα πας ..μην τα αφησεις ολα στην τύχη...και το ποιο βασικο σχεδιασε μια διαδρομη σε περιπτωση που σε κυνηγάνε(αν δεν σου εχουν σπασει τα ποδια φυσικα):coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom