Νέα

Τι να κάνω??Γουσταρει??? "Η απλά κανω χαζά σενάρια στο μυαλό μου??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prostixos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 278
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
1.703
Πόντοι
216
Συναγωνιστες ευχαριστω για τα χρησιμα  και μη σχολια σας.Η αποφαση παρθηκε. Αυριο οπως εχω πει εχει κλειστει το ραντεβου. Θα κοψω κινηση, θα πεταξω τις μπηχτες και οτι γινει.Τωρα υπαρχει και το σεναριο οτι μπορει να σερνει σαν νταλικα η γκομενα και εγω να μην κναω κινηση γιατι μπορει να μου βγει η ανωμαλια και να επιβαιωθω σαν αντρας και να πας σπιτι και να σκισω την δικια μου. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυριο το βραδυ θα ειναι ενδιαφερον. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα αφησω ττην κοπελα μου για το πορνιδιο .

θα σου προτεινα να καταστρωσεις καπως ένα πιο οργανωμενο πλανο!
Με χρονοδιάγραμμα, μην ξεφυγεις χρονικα και βγεις εκτος!
Κοινως μην μεινεις με το πουλι στο χερι, και με την γυναικα να περιμενει εξηγήσεις.

Τι θα προτεινα?
ταδε ωρα ταδε μερος, τα πινετε, δινεις έναν χρονικο οριζοντα π.χ. 2 ωρες.
Εάν κατσει μεσα στο 2ωρο, τοτε βουρ την πας οπου είναι να την πας και την ματωνεις στο πεος.

Δεν καθεται στο 2ωρο?
πλαν Β-την πας αλλου π.χ. μειωνεις τον χρονικο σου οριζοντα και περιορίζεις τις δραστηριότητες.
Εστιαζεις απλα και μονο στις κινησεις σου για να πεσει το φρουριο.

Αν και απ ο,τι καταλαβαίνω, μαλλον δεν θα χρειαστεί να κοπιασεις και πολύ με δαυτην.
πλακωσε την εκει αρχικα να πιειτε 3-4 τσιπουρα και χωσου ως εχει-οχι παραπανω.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.073
Πόντοι
6.796
Τυπε δε εχει αφου τη καυλαντισες πρεπει να τη σκισεις.. αυτα που κανουν οι γκομενες μας αναβουν και μετα το παιζουν Αλεκος δε τα κανουμε εμεις.. πρεπει να κανεις το καθηκον σου και να της το δωσεις στο πιατο..

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
θα σου προτεινα να καταστρωσεις καπως ένα πιο οργανωμενο πλανο!
Με χρονοδιάγραμμα, μην ξεφυγεις χρονικα και βγεις εκτος!
Κοινως μην μεινεις με το πουλι στο χερι, και με την γυναικα να περιμενει εξηγήσεις.

Τι θα προτεινα?
ταδε ωρα ταδε μερος, τα πινετε, δινεις έναν χρονικο οριζοντα π.χ. 2 ωρες.
Εάν κατσει μεσα στο 2ωρο, τοτε βουρ την πας οπου είναι να την πας και την ματωνεις στο πεος.

Δεν καθεται στο 2ωρο?
πλαν Β-την πας αλλου π.χ. μειωνεις τον χρονικο σου οριζοντα και περιορίζεις τις δραστηριότητες.
Εστιαζεις απλα και μονο στις κινησεις σου για να πεσει το φρουριο.

Αν και απ ο,τι καταλαβαίνω, μαλλον δεν θα χρειαστεί να κοπιασεις και πολύ με δαυτην.
πλακωσε την εκει αρχικα να πιειτε 3-4 τσιπουρα και χωσου ως εχει-οχι παραπανω.
Στο μυαλο μου εισαι τυπε. Ετσι ακριβως.Η συνευρευση θα τελειωσει στις 1.30. Μετα σπιτι ντουζακι και υπνο.Δεν προκεται ουτε να την κυκλοφορησω σε γνωστα μερη ουτε σε μερη που υπαρχει η πιθανοτητα να με δει καποιοις γνωστος και εαν με δει θα ειναι και αυτος παρανομος

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Τυπε δε εχει αφου τη καυλαντισες πρεπει να τη σκισεις.. αυτα που κανουν οι γκομενες μας αναβουν και μετα το παιζουν Αλεκος δε τα κανουμε εμεις.. πρεπει να κανεις το καθηκον σου και να της το δωσεις στο πιατο..
χαχαχα ανταλλαγη ρολων φιλε!!!! Εκδικηση!! χαχαχαχαχαχ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μη παρατατε ετσι ευκολα σοβαρες σχεσεις για τη πρωτη πουτανα που θα τυχει ρε τυποι... οι καιροι ειναι δυσκολοι... η μοναξια θεριζει και το να βρεις καλο και σωστο κοριτσι να αραξεις ειναι σα το τζοκερ!!!

το αναποδο ακριβως,

είναι καλυτερα να χαλασεις μακροχρονια σχεση για να πας εστω και 1 φορα με μια διαφορετικη γκομενα, ειδικα αν είναι και εμφανισιμη, παρα να τρως κάθε μερα το ιδιο φαγητο. ποτέ δεν θα θυμασαι τα παραπανω χρονια που εζησες με το ιδιο δεσμο ειτε 3 χρονια ειτε 13 μια σχεση είναι για σενα, αντίθετα παντα νοσταλγεις και θυμασαι και υπερηφανεύεσαι για καποια γκομενα που πηδηξες στην ανω γειτονια ή στις ταδε διακοπες ή στην δεινα πόλη.

για οσους εχουν παιδια με την μακροχρονια σχεση-γαμο δεν ξερω αν ισχυει αυτό, παντως για τους υπολοιπους ισχυει.
δειτε τα παππουδια στους καφενέδες συζητάνε για το ποσες γκομενες ριξανε και πως παιχτηκε με την κάθε μια το σκηνικο. ΚΑΝΕΙΣ δεν κοκορευεται ότι κρατησε περισσοτερα χρονια καποια σχεση-γαμος του.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
1.703
Πόντοι
216
το αναποδο ακριβως,

είναι καλυτερα να χαλασεις μακροχρονια σχεση για να πας εστω και 1 φορα με μια διαφορετικη γκομενα, ειδικα αν είναι και εμφανισιμη, παρα να τρως κάθε μερα το ιδιο φαγητο. ποτέ δεν θα θυμασαι τα παραπανω χρονια που εζησες με το ιδιο δεσμο ειτε 3 χρονια ειτε 13 μια σχεση είναι για σενα, αντίθετα παντα νοσταλγεις και θυμασαι και υπερηφανεύεσαι για καποια γκομενα που πηδηξες στην ανω γειτονια ή στις ταδε διακοπες ή στην δεινα πόλη.

για οσους εχουν παιδια με την μακροχρονια σχεση-γαμο δεν ξερω αν ισχυει αυτό, παντως για τους υπολοιπους ισχυει.
δειτε τα παππουδια στους καφενέδες συζητάνε για το ποσες γκομενες ριξανε και πως παιχτηκε με την κάθε μια το σκηνικο. ΚΑΝΕΙΣ δεν κοκορευεται ότι κρατησε περισσοτερα χρονια καποια σχεση-γαμος του.

ειπες μια μεγαλη αληθεια!
Ισχυει κι αυτό φουλ!

Δυσκολο μεν απτη μια να καταργησεις οποιοδήποτε συναισθημα περαν απ αυτό της καυλας, αλλα ρε γαμωτο, δεν γινεται δουλεια κι αλλιως!

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Η συνευρευση θα τελειωσει στις 1.30.

Δηλαδη αν ....1:25 σε κερασει ο μαγαζατορας καραφακι τσιπορο δε θα το πιεις? :S

Παιδια δεν τιθεται θεμα χωρισμου

Nαι αλλα εισαι ετοιμος να κανεις...ταρανδο την επι 6ετιας συντροφο της ζωης σου και πιθανη συζηγο σου...

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Δεν εγινε ακομα κατι..οταν γινει θα τα πουμε,....

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
ειπες μια μεγαλη αληθεια!
Ισχυει κι αυτό φουλ!

Δυσκολο μεν απτη μια να καταργησεις οποιοδήποτε συναισθημα περαν απ αυτό της καυλας, αλλα ρε γαμωτο, δεν γινεται δουλεια κι αλλιως!
Ολα πανω ¨η για μια καυλα γινονται φιλε μου!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.073
Πόντοι
6.796
Ο αντρας θα γαμησει απο καυλα και θα επιστρεψει στη βαση του.. η γυναικα αν γαμηθει απλα εχει τελειωσει το θεμα απο πριν και τελος μετα..

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Ο αντρας θα γαμησει απο καυλα και θα επιστρεψει στη βαση του.. η γυναικα αν γαμηθει απλα εχει τελειωσει το θεμα απο πριν και τελος μετα..
φιλε οντως πολυ σωστη κουβεντα!!!!!!!!!!!!!!!! συμφωνω 10000000000000000000%

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δηλαδη αν ....1:25 σε κερασει ο μαγαζατορας καραφακι τσιπορο δε θα το πιεις? :S

Nαι αλλα εισαι ετοιμος να κανεις...ταρανδο την επι 6ετιας συντροφο της ζωης σου και πιθανη συζηγο σου...
τροπος του λεγειν ρε συ 1.30.

ναι ναι να την κανει ταρανδο, αλλιως θα του μεινει το απωθημενο με το τσουλακι και θα λεει μια ζωη τι ευκαιρια εχασα.
στην χειροτερη θα μαθευτεί και θα χασει την μονιμη ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ, οι μονιμες είναι επινοηση της γυναικας για να εχει εξασφαλιση μια ζωη τα αρσενικα σε όλα τα ειδη (ανθρωποειδων τουλάχιστον) κυνηγάνε την ποσοτητα

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Δε συμφωνω... ο τυπος ετοιμαζεται να κανει χοντρη μαλακια που θα τη μετανιωνει για το υπολοιπο της ζωης του...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.283
Πόντοι
6.056
Δε συμφωνω... ο τυπος ετοιμαζεται να κανει χοντρη μαλακια που θα τη μετανιωνει για το υπολοιπο της ζωης του...
πολυ το σκεφτεται ο τυπος μας λες ε?

οπως τον βλεπω εγω παιζει να βγει με τη αλλη
να μην κανει τιποτα απο τις ενοχες
και να παει να το πει και στη γκομενα του

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
πολυ το σκεφτεται ο τυπος μας λες ε?

οπως τον βλεπω εγω παιζει να βγει με τη αλλη
να μην κανει τιποτα απο τις ενοχες
και να παει να το πει και στη γκομενα του
χαχαχα ασε γιατι το εχω πισω μερος του κεφαλιου μου

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
O τυπος εχει 2 επιλογες...

1. περναει καλα με τη πουτανιτσα στα τσιπουρα, τη ξεμουνιαζει και γυρναει το βραδυ σπιτι, πλακωνει τη γυναικα του στις σφαλιαρες, χωριζει και συνεχιζει τη ζωη του με το καινουριο μουνεττο

2. χυλοπιτωνεται απο τη πουτανιτσα, το ριχνει στα τσιπουρα για να ξεχαστει μεχρι τις 3-4 το πρωι και γυρναει μετανιωμενος σπιτι στη γυναικουλα του και εν μεσω δακρυων της εξηγει τι εγινε, της ζηταει να τον συγχωρεσει και οτι δεν εκανε τιποτα εκεινος, παραμενει πιστος μπλα μπλα μπλα, και συνεχιζει τη ζωοουλα του...

:headbaning2:

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
O τυπος εχει 2 επιλογες...

1. περναει καλα με τη πουτανιτσα στα τσιπουρα, τη ξεμουνιαζει και γυρναει το βραδυ σπιτι, πλακωνει τη γυναικα του στις σφαλιαρες, χωριζει και συνεχιζει τη ζωη του με το καινουριο μουνεττο

2. χυλοπιτωνεται απο τη πουτανιτσα, το ριχνει στα τσιπουρα για να ξεχαστει μεχρι τις 3-4 το πρωι και γυρναει μετανιωμενος σπιτι στη γυναικουλα του και εν μεσω δακρυων της εξηγει τι εγινε, της ζηταει να τον συγχωρεσει και οτι δεν εκανε τιποτα εκεινος, παραμενει πιστος μπλα μπλα μπλα, και συνεχιζει τη ζωοουλα του...

:headbaning2:
μπα τραβηγμενα σεναραρια..

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Μπαααα εγω τα βλεπω σαν τα πιο πιθανα!
Ειδικα αν μιλησει το τσιπουρο... (ανευ γλυκανισσου)
ε οχι ρε τυπε να στεναχωρηθω αν θα φαω πιτα απο απο το πουτανι.. ειπαμε .....Και σιγα μην σηκωσω και χερι στην κοπελα μου. Ειπαμε μην το χεσουμε ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom