You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Για τον DIO τί να λέμε τώρα...Φοβερή φωνάρα (sixteenth century greensleeves!!!). Είμαι 36, ακούω τα περισσότερα rock συγροτήματα που έχουν αναφερθεί (καθώς και Bach, Mozart, Wagner και άλλους μπαρόκ, κλασσικούς και ρομαντικούς συνθέτες) και υπάρχουν ακόμα και σήμερα περίοδοι που κοιμάμαι και ξυπνάω με Zeppelin (θεοί!!!) και Rainbow...
οι συγκλονιστικοτερες ερμηνειες του μεγαλου (αν και κοντου σε υψος) αυτου φωνητικα ανδρα ηταν κατ'εμε το 1)stargazer στο live in germany του 1976 και 2)στο live evil με τους sabbath.Επισης πολυ καλη ερμηνεια στο "don't talk to strangers" απο το συγκροτημα "DIO"....φοβερη σκηνικη παρουσια ο κοντος και τρομερο μεταλλο η φωνη του!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Τί μου θύμησες με το "don't talk to strangers" !!! Τρομερός ο κοντός και σαν perfomer, κορυφαίος perfomer ο Freddie Mercury!!!οι συγκλονιστικοτερες ερμηνειες του μεγαλου (αν και κοντου σε υψος) αυτου φωνητικα ανδρα ηταν κατ'εμε το 1)stargazer στο live in germany του 1976 και 2)στο live evil με τους sabbath.Επισης πολυ καλη ερμηνεια στο "don't talk to strangers" απο το συγκροτημα "DIO"....φοβερη σκηνικη παρουσια ο κοντος και τρομερο μεταλλο η φωνη του!
Επισκέπτης
Προτιμω την ελληνικη μουσικη.Κυριως λαικου ρεπερτοριο.Καθως ειμαι και Fun των μπουζουκιων
Antonito13
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Metal Metal και παλι Metal
Fri, 20 Apr @ Gagarin 205, Αθήνα SAXON
THE GATHERING
@ Gagarin 205, Αθήνα
04/02/2007
IRON MAIDEN
@ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ PAVILION (TAE KWON DO), Πόλη
11/03/2007
CATHEDRAL
@ An Club, Αθήνα
25/02/2007
Blind Guardian
2007-04-27 Greece Saloniki Mylos
2007-04-28 Greece Athens Fuzz Live
2007-04-29 Greece Athens Fuzz Live
THE GATHERING
@ Gagarin 205, Αθήνα
04/02/2007
IRON MAIDEN
@ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ PAVILION (TAE KWON DO), Πόλη
11/03/2007
CATHEDRAL
@ An Club, Αθήνα
25/02/2007
Blind Guardian
2007-04-27 Greece Saloniki Mylos
2007-04-28 Greece Athens Fuzz Live
2007-04-29 Greece Athens Fuzz Live
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αυτόν ακούω τον τελευταίο καιρό... και μου έχει πάρει το κεφάλι, άπαιχτος!
ολα τα λεφτα ηταν η στήλη με την αλληλογραφία...
τρελλες κόντρες και κράξιμο,
θρυλικές διαμάχες μεταξύ ανδρων και γυναικών,
thrash vs epic,
slayer vs sepultura
metallica vs megadeath
ακροδεξιών με αναρχικούς
πολυ κράξιμο γενικότερα
εγω ειχα να το πάρω απο το 1996 περιπου και το ξαναπαίρνω τώρα τελευταια, αρκετα καλό το βρίσκω ενω εχει και πολλά flashback αρθρα για συγκροτήματα, δισκους, live των 80s και των 90s
αχ ρε savalas τι μου θυμισες...
τον μεγιστο the lord με την γκομενα αννα και τουςκαυγαδες με τον πορωμενο με τους manowar πως τον λεγανε αληθεια... και τον γιγαντα χαρη καραολιδη που εκανε κριτικες για red hot chilli peppers και τον κραζανε και τετοια... ιστορικες στιγμες... εγω τοτε ημουνα με τους slayer!!
τωρα.. underworld.. darksun, rebound... και φυσικα μετα τις 5.. το πρωι... mobetter... industrial, goth.. ebm... και τοn αχταρμα του μο για το φιναλε...
οσο το επιτρεπουν βεβαια τα συζυγικα καθηκοντα και η μπεμπα μου...
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
chris vnv εχεις πιασει το νοημα,θα πας and one/combichrist live?
τον πορωμενο με τους manowar πως τον λεγανε αληθεια...
Τον ένα και μοναδικό ΤΑΣΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟ???
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Ανάλογα τη διάθεση ακούω τα πάντα...και ξένα και ελληνικά...
Πιστέυω ότι ανάλογα τη στιγμή , η κάθε μουσική μπορεί να σε αγγίξει.
Βεβαια κλίνω σαφώς προς το ροκ (70ς και μετά, hard και metal), απο τη metal φάση το μόνο που πραγματικά μου έχει μέινει και δεν έπαψα ποτέ να ακούω, είναι το συγκρότημα στίχους του οποίου αναφέρω στην υπογραφή μου....
Για να δουμε θα το βρείτε;
Μου αρεσε και τότε και τώρα ιδιαίτερα , γιατί η θεματολογία στα τραγούδια ήταν τελείως διαφορετική απο τα υπόλοιπα συγκροτήματα , όταν όλοι εγραφαν για sex-cars-drugs, αυτοί έγραφαν ιστορία.....
Και βέβαια από Έλληνες τον ένα και μοναδικό .....Βασίλη !
Βεβαια κλίνω σαφώς προς το ροκ (70ς και μετά, hard και metal), απο τη metal φάση το μόνο που πραγματικά μου έχει μέινει και δεν έπαψα ποτέ να ακούω, είναι το συγκρότημα στίχους του οποίου αναφέρω στην υπογραφή μου....
Για να δουμε θα το βρείτε;
Μου αρεσε και τότε και τώρα ιδιαίτερα , γιατί η θεματολογία στα τραγούδια ήταν τελείως διαφορετική απο τα υπόλοιπα συγκροτήματα , όταν όλοι εγραφαν για sex-cars-drugs, αυτοί έγραφαν ιστορία.....
Και βέβαια από Έλληνες τον ένα και μοναδικό .....Βασίλη !
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Ανάλογα τη διάθεση ακούω τα πάντα...και ξένα και ελληνικά...
Σωστός ο φίλος έτσι είναι τα πράγματα. Η μουσική είναι θέμα διάθεσης.
Είμαι και εγώ ένας από τους συναγωνιστές μεταλλάδες της εποχής που περιγράφεται πιο πάνω.
Μetallica, Maiden, Sepultura κτλ
Στον στρατό και λίγο μετά το'ριξα στα "λαϊκα"-ευτυχώς συνήλθα γρήγορα...
Τώρα σχεδόν τα πάντα, από Sinatra μέχρι Αρτέμις-Ευθύμης (πρωην Τerror X Crew) και φυσικά metal
Τελευταίο κόλλημα "νεοπαγανιστικά" ακούσματα
Δαιμονία Νύμφη, Ελευσις, ʼβατον, Ορφικοί Υμνοι (Γιάννης Μαρκόπουλος)
συνάδερφοι άκουσα το cd που κυκλοφόρησε ο Νίκος Ξυδης "ράδιο-φονικά " έχει πολλή φάση μιλάμε
σας παραθέτω και στίχους : "αυτή πέρασε το όργανο για φέτα του ζαμπόν, αφήστε τα αλλάντικα και πίασε το κασέρι αυτή κατέχει το όργανο σαν να' ταν μπεγλέρι....
σας παραθέτω και στίχους : "αυτή πέρασε το όργανο για φέτα του ζαμπόν, αφήστε τα αλλάντικα και πίασε το κασέρι αυτή κατέχει το όργανο σαν να' ταν μπεγλέρι....
Σου αρεσαν οι δισκοι τους τα τελευταια δεκα χρονια?Μου αρεσε και τότε και τώρα ιδιαίτερα , γιατί η θεματολογία στα τραγούδια ήταν τελείως διαφορετική απο τα υπόλοιπα συγκροτήματα , όταν όλοι εγραφαν για sex-cars-drugs, αυτοί έγραφαν ιστορία.....
Δυο κομματια με το ζορι...
Σημ.Οι priest και οι Sabbath το εκαναν προ-maiden...
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Σου αρεσαν οι δισκοι τους τα τελευταια δεκα χρονια?
Δυο κομματια με το ζορι...
Σημ.Οι priest και οι Sabbath το εκαναν προ-maiden...
1. έχεις δίκιο, τους άκουγα πολύ, μέχρι την αποχώρηση του dickinson....και σε αυτά έμεινα. Και κάποια πιο καινούργια, απο την επιστροφή του και μετά...
2. Οι priest μου άρεσαν, όχι σαν τους maiden, το ίδιο και οι sabbath, αυτό που μου έμεινε ήταν οι maiden....δεν ξέρω γιατί, γούστα είναι αυτά.
Επισκέπτης
ʼρχισα με Beatles & Stones συνέχησα με Specials, Madness, μετα το έριξα λιγο στο Heavy (Ramones) συνέχεια με Art electro (Human Leaque, Echo and The bunnyment, Eyeless In Gaza) και .....Martha & The Muffins....κλπ κλπ. 3.500 δίσκους (βυνίλιο). Me τα CD δεν τα πάω καλά...
Πω πω πω σιδερικά που μαζεύτηκαν εδω μέσα και μάλιστα σκληροπυρηνικά! Και έλεγα πως δεν βρισκω παρέα να πηγαινω συναυλίες. Ανοιξτε ενα θέμα να αναφέρουμε τις νεες συναυλίες και να κανονιζουμε εξορμίσεις ;)
Up the Irons ! ! !
Υ.Γ: Κανένας κολλημένος με Entombed υπάρχει?
Up the Irons ! ! !
Υ.Γ: Κανένας κολλημένος με Entombed υπάρχει?