Νέα

Τι μουσική προτιμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσική προτιμάμε;

• Rock

Ψήφοι: 6 66,7%
  • Pop

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σκυλάδικα

• Ελληνικά(ότι ακούγεται στα ραδιόφωνα)

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Κλασσική μουσική

• Trance/Techno/Psyhedelic

• Rap/Hip Hop

• Έντεχνα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Το καλύτερο ήταν το Metal Invader!!!
Aλλά δυστηχώς έκλεισε!! :headbang:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ναι ηταν αλλα απο το 2000 και μετα το πηρε ο διαολος!
Χακος ο απολυτος "συντακτης" :2funny: :2funny: :jerking: :headbang: :uglystupid: :idiot: :jerking: :birdman: :headbang: :uglystupid: :idiot: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Αντώνη Λιβάνιος!!
Και γαμώ τα άτομα!!
Μπασίστας στους Desolation!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Για  τον  DIO  τί  να  λέμε  τώρα...Φοβερή  φωνάρα (sixteenth  century  greensleeves!!!). Είμαι  36, ακούω  τα  περισσότερα  rock  συγροτήματα  που  έχουν  αναφερθεί (καθώς  και  Bach,  Mozart,  Wagner  και  άλλους  μπαρόκ, κλασσικούς  και  ρομαντικούς  συνθέτες)  και  υπάρχουν  ακόμα  και  σήμερα περίοδοι  που κοιμάμαι  και  ξυπνάω  με  Zeppelin (θεοί!!!)  και  Rainbow...

οι συγκλονιστικοτερες ερμηνειες του μεγαλου (αν και κοντου σε υψος) αυτου φωνητικα ανδρα ηταν κατ'εμε το 1)stargazer στο live in germany του 1976 και 2)στο live evil με τους sabbath.Επισης πολυ καλη ερμηνεια στο "don't talk to strangers" απο το συγκροτημα "DIO"....φοβερη σκηνικη παρουσια ο κοντος και τρομερο μεταλλο η φωνη του!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
οι συγκλονιστικοτερες ερμηνειες του μεγαλου (αν και κοντου σε υψος) αυτου φωνητικα ανδρα ηταν κατ'εμε το 1)stargazer στο live in germany του 1976 και 2)στο live evil με τους sabbath.Επισης πολυ καλη ερμηνεια στο "don't talk to strangers" απο το συγκροτημα "DIO"....φοβερη σκηνικη παρουσια ο κοντος και τρομερο μεταλλο η φωνη του!
Τί  μου  θύμησες με  το  "don't talk  to strangers" !!! Τρομερός  ο  κοντός  και  σαν  perfomer,  κορυφαίος  perfomer  ο Freddie  Mercury!!!

Επισκέπτης
Προτιμω την ελληνικη μουσικη.Κυριως λαικου ρεπερτοριο.Καθως ειμαι και Fun των μπουζουκιων

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Fri, 20 Apr @ Gagarin 205, Αθήνα SAXON

THE GATHERING
@ Gagarin 205, Αθήνα
04/02/2007

IRON MAIDEN
@ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ PAVILION (TAE KWON DO), Πόλη
11/03/2007

CATHEDRAL
@ An Club, Αθήνα
25/02/2007

Blind Guardian
2007-04-27  Greece Saloniki Mylos
2007-04-28  Greece Athens Fuzz Live
2007-04-29  Greece Athens Fuzz Live

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
ολα τα λεφτα ηταν η στήλη με την αλληλογραφία...
τρελλες κόντρες και κράξιμο,
θρυλικές διαμάχες μεταξύ ανδρων και γυναικών,
thrash vs epic,
slayer vs sepultura
metallica vs megadeath
ακροδεξιών με αναρχικούς
πολυ κράξιμο γενικότερα
εγω ειχα να το πάρω απο το 1996 περιπου και το ξαναπαίρνω τώρα τελευταια, αρκετα καλό το βρίσκω ενω εχει και πολλά flashback αρθρα για συγκροτήματα, δισκους, live των 80s και των 90s

αχ ρε savalas τι μου θυμισες...

τον μεγιστο the lord με την γκομενα αννα και τουςκαυγαδες με τον πορωμενο με τους manowar πως τον λεγανε αληθεια... και τον γιγαντα χαρη καραολιδη που εκανε κριτικες για red hot chilli peppers και τον κραζανε και τετοια... ιστορικες στιγμες... εγω τοτε ημουνα με τους slayer!!

τωρα.. underworld.. darksun, rebound... και φυσικα μετα τις 5.. το πρωι... mobetter... industrial, goth.. ebm... και τοn αχταρμα του μο για το φιναλε...

οσο το επιτρεπουν βεβαια τα συζυγικα καθηκοντα και η μπεμπα μου...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
chris vnv εχεις πιασει το νοημα,θα πας and one/combichrist live?

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
NAPALM DEATH ΡΕΕΕΕ, στης 28 Ιανουαρίου έχει να γίνει ανελέητο stage dive και moshing πάνω στην σκηνή,αν και τους προτιμώ με LEE DORIAN
στα φωνητικά μέχρι το 1990,μακάρι να παίξει όλο το SCUM για να γουστάρουμε.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Ανάλογα τη διάθεση ακούω τα πάντα...και ξένα και ελληνικά...
Πιστέυω ότι ανάλογα τη στιγμή , η κάθε μουσική μπορεί να σε αγγίξει.
Βεβαια κλίνω σαφώς προς το ροκ (70ς και μετά, hard και metal), απο τη metal φάση  το μόνο που πραγματικά μου έχει μέινει και δεν έπαψα ποτέ να ακούω, είναι το συγκρότημα στίχους του οποίου αναφέρω στην υπογραφή μου....
Για να δουμε θα το βρείτε;
Μου αρεσε και τότε και τώρα ιδιαίτερα , γιατί η θεματολογία στα τραγούδια ήταν τελείως διαφορετική απο τα υπόλοιπα συγκροτήματα , όταν όλοι εγραφαν για sex-cars-drugs, αυτοί έγραφαν ιστορία.....

Και βέβαια από Έλληνες τον ένα και μοναδικό .....Βασίλη !

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ανάλογα τη διάθεση ακούω τα πάντα...και ξένα και ελληνικά...
Πιστέυω ότι ανάλογα τη στιγμή , η κάθε μουσική μπορεί να σε αγγίξει.

Σωστός ο φίλος έτσι είναι τα πράγματα. Η μουσική είναι θέμα διάθεσης.
Είμαι και εγώ ένας από τους συναγωνιστές μεταλλάδες της εποχής που περιγράφεται πιο πάνω.
Μetallica, Maiden, Sepultura κτλ
Στον στρατό και λίγο μετά το'ριξα στα "λαϊκα"-ευτυχώς συνήλθα γρήγορα...
Τώρα σχεδόν τα πάντα, από Sinatra μέχρι Αρτέμις-Ευθύμης (πρωην Τerror X Crew) και φυσικά metal
Τελευταίο κόλλημα "νεοπαγανιστικά" ακούσματα
Δαιμονία Νύμφη, Ελευσις, ʼβατον, Ορφικοί Υμνοι (Γιάννης Μαρκόπουλος)

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συνάδερφοι άκουσα το cd που κυκλοφόρησε ο Νίκος Ξυδης  "ράδιο-φονικά " έχει πολλή φάση μιλάμε :2funny:

σας παραθέτω και στίχους : "αυτή πέρασε το όργανο για φέτα του ζαμπόν, αφήστε τα αλλάντικα και πίασε το κασέρι αυτή κατέχει το όργανο σαν να' ταν μπεγλέρι.... :P :headbang: :cool2:

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μου αρεσε και τότε και τώρα ιδιαίτερα , γιατί η θεματολογία στα τραγούδια ήταν τελείως διαφορετική απο τα υπόλοιπα συγκροτήματα , όταν όλοι εγραφαν για sex-cars-drugs, αυτοί έγραφαν ιστορία.....
Σου αρεσαν οι δισκοι τους τα τελευταια δεκα χρονια?
Δυο κομματια με το ζορι...

Σημ.Οι priest και οι Sabbath το εκαναν προ-maiden...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Σου αρεσαν οι δισκοι τους τα τελευταια δεκα χρονια?
Δυο κομματια με το ζορι...

Σημ.Οι priest και οι Sabbath το εκαναν προ-maiden...

1. έχεις δίκιο, τους άκουγα πολύ, μέχρι την αποχώρηση του dickinson....και σε αυτά έμεινα. Και κάποια πιο καινούργια, απο την επιστροφή του και μετά...
2. Οι priest μου άρεσαν, όχι σαν τους maiden, το ίδιο και οι sabbath, αυτό που μου έμεινε ήταν οι maiden....δεν ξέρω γιατί, γούστα είναι αυτά.

Επισκέπτης
ʼρχισα με Beatles & Stones συνέχησα με Specials, Madness, μετα το έριξα λιγο στο Heavy (Ramones) συνέχεια με Art electro (Human Leaque, Echo and The bunnyment, Eyeless In Gaza) και .....Martha & The Muffins....κλπ κλπ. 3.500 δίσκους (βυνίλιο). Me τα CD δεν τα πάω καλά...

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Πω πω πω σιδερικά που μαζεύτηκαν εδω μέσα και μάλιστα σκληροπυρηνικά! Και έλεγα πως δεν βρισκω παρέα να πηγαινω συναυλίες. Ανοιξτε ενα θέμα να αναφέρουμε τις νεες συναυλίες και να κανονιζουμε εξορμίσεις ;)

Up the Irons ! ! !

Υ.Γ: Κανένας κολλημένος με Entombed υπάρχει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom