Νέα

Τι μουσική προτιμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσική προτιμάμε;

• Rock

Ψήφοι: 6 66,7%
  • Pop

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σκυλάδικα

• Ελληνικά(ότι ακούγεται στα ραδιόφωνα)

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Κλασσική μουσική

• Trance/Techno/Psyhedelic

• Rap/Hip Hop

• Έντεχνα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από το ''όνομα'' μου & από το avatar μου καταλαβαίνετε τι ακούω.

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Από το ''όνομα'' μου & από το avatar μου καταλαβαίνετε τι ακούω.

Τι να σου πω? Δύσκολα μας βάζεις χε χε χε! Οι Pink Floyd είναι οι αγαπημένοι του πατέρα μου, αυτο το dark side of the moon (sacd) το έχω ακούσει απειρες φορές.

Επισκέπτης
Τι να σου πω? Δύσκολα μας βάζεις χε χε χε! Οι Pink Floyd είναι οι αγαπημένοι του πατέρα μου, αυτο το dark side of the moon (sacd) το έχω ακούσει απειρες φορές.

Στο ομώνυμο μπαρ (No Name) πισω απο το Χίλτον πέρασα τη μιση μου ζωή από 19-25. Με τη Θέκλα στα πλατώ. Παρεπιπτόντως, είχαμε γαμήσει ΠΟΛΥ εκεί μέσα!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σου αρεσαν οι δισκοι τους τα τελευταια δεκα χρονια?
Δυο κομματια με το ζορι...

Σημ.Οι priest και οι Sabbath το εκαναν προ-maiden...

2 κομματια με το ζορι? εμενα μου αρεσουν σχεδον ολα.......πολυ λιγα κομματια απο τους maiden πραγματικα δεν τα ακουω τοσο ευχαριστα........οπως π.χ. το apparition απο το fear of the dark ......περισσοτερο απο το x-factor δεν μου αρεσαν καποια.....αλλα το brave new world και το dance of death εχει κομματαρες....που θυμιζουν την δευτερη εποχη των maiden (1986-1992)

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Ακούω τα πάντα, από Μακρόπουλο και Πλούταρχο μέχρι ακραίο death metal αλλά τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει άσχημα με RUSH.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
noname101 ας γράφουμε εδώ για συναυλίες!
Vasos μόνο το ομότιτλο brave new world. Μεγάλες και δίχως ουσία συνθέσεις! Πολλα από τα κομμάτια έπρεπε να σταματούν στα 4 λεπτά! Το dance το βρίσκω απαράδεκτο!
Του Bruce μου άρεσαν τα 2 Accident και Chemical τα οποία είναι δισκαρες!

DarkSide ελπίζω να ήσουν στον Waters...

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Πολυ δυσκολο σε βρισκω. Βαρυ πραγμα ρε αδερφακι μου!!!!

Εδω έχουν τους Napalm Death για ζεσταμα, κάποιος χριστιανός δεν θα ακούει και τους δικους μου?

Όσον αφορά τους  Μaiden συμφωνώ οτι πρέπει να σταματήσουν, απο το brave new world σταματησα να ασχολούμαι με τις νεες τους κυκλοφορίες. Πάμε όλοι μαζι το Number of the BEAST!

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εδω έχουν τους Napalm Death για ζεσταμα, κάποιος χριστιανός δεν θα ακούει και τους δικους μου?

Όσον αφορά τους  Μaiden συμφωνώ οτι πρέπει να σταματήσουν, απο το brave new world σταματησα να ασχολούμαι με τις νεες τους κυκλοφορίες. Πάμε όλοι μαζι το Number of the BEAST!

and "Piece of mind" σαν αλμπουμ και "fear of the dark" στην live εκτελεση ειναι ανεπαναληπτα

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
noname101 ας γράφουμε εδώ για συναυλίες!
Vasos μόνο το ομότιτλο brave new world. Μεγάλες και δίχως ουσία συνθέσεις! Πολλα από τα κομμάτια έπρεπε να σταματούν στα 4 λεπτά! Το dance το βρίσκω απαράδεκτο!
Του Bruce μου άρεσαν τα 2 Accident και Chemical τα οποία είναι δισκαρες!

DarkSide ελπίζω να ήσουν στον Waters...

Μπα Μαντμαν, μην το λες.. αυτό το λάθος κάναμε όλοι, πήγαμε στο Walters περιμένοντας να ακούσουμε Pink Floyd και ακούσαμε Walters στο τέλος.. εγώ βασικά απογοητεύτηκα. Η συναυλία ήταν φροντισμένη, αλλά λίγα πράγματα..

Ρε παιδιά τι να λέμε τώρα , Gilmour και τα μυαλά στα κάγκελα. Δείτε μόνο το video από το Live8 που τραγούδησαν μαζί το Wish you were here για να καταλάβετε διαφορά..

Δεν λέω, ο Walters είναι από τα ιδρυτικά μέλη, αλλά ο Dave ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ..

The grass was greener..the light was brighter..the taste was sweeter
the nighst of wonder
with friends surrounded
the dawn mist glowing
the water flowing
the endless rivers
FOR EVER AND EVER

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Χωρις τον Waters οι Floyd εβγαλαν 2 δισκους...
Μονο ο ενας αξιζει!
Ο Waters εχει δυο κορυφαια προσωπικα δισκακια!
Οσο για την συναυλια θεωρω οτι ηταν η καλυτερη που εχω δει...
(λιγα πραγματα? Ολο το DarkSide? Set the controls? Σχεδον ολο το wish you? 5 απο το The wall? μονο 6 δικα του επαιξε... ειναι λιγα αυτα?????)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Λίγα είναι ρε συ.. Αυτά μπορεί να στα τραγουδήσει κι ο Ζουγανέλης.. το ίδιο θα ήταν? (εντάξει, υπερβάλλουμε και λίγο)

Τα τραγούδια αυτά (με την εξαίρεση κομματιών, π.χ. το Great gig in the sky ή το Another brick in the wall ας πούμε) είναι συνδεδεμένα με την φωνή του Gilmour..άσε που αυτά που ανέφερες ήταν η μισή συναυλία. Η άλλη μισή ήταν δικά του κομμάτια. Κι εσύ μπορεί να θεωρείς τα δισκάκια του κορυφαία, εγώ τα θεωρώ αδιάφορα.. εκεί είναι η διαφορά

Από το wish you were here έπαιξε μόνο το ομώνυμο και 7 λεπτάκια από το Shine on you crazy diamond.. μην τρελαθούμε..

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Have a cigar?
O Gilmoure τραγουδαει σχεδoν τον ιδιο χρονο με τον Waters στα κομματια των floyd...
Απο τα δικα του ζητημα να εφαγε 20 λεπτα!
Εκτως αν καποια floyd τα περασες για δικα του!
Ποια αλλα θα ηθελες?
To shine ηταν 9 λεπτα με τους στιχους απο τα δυο!

Ποια αλλα θα ηθελες?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ρε παιδες δε λεω γκρουπαρα οι pink floyd αλλα ξεκολληστε λιγο τοσα αξιολογα συγκροτηματα υπαρχουν μη κολλατε

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Οι Iron Maiden ειναι μια αηδια και μιση πια!Ο Bruce ειναι γελοιος,
ο Steve Harris εχει γινει σαν αρκουδα και γιατι χρειαζονται τρεις κιθαριστες?Μουσικα παντως οχι.Για να βολευτουν ολοι και να συνταξιοδοτηθουν,ισως!Για μενα ολα τα λεφτα ηταν το πρωτο τους αλμπουμ με τον Di Anno.Απο εκει και περα το προχωρησαν και καπου το εχασαν.Μια χαρα ηταν ο Dickheadson σολο γαμω το φελεκι μου!Μονο το "Nomad" μ'αρεσει απο το Brave new World.
Τετοια χανουμε απο τη καταπιεση της αρκουδας Steve Harris:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Amon Amarth, Dismember, Amon Amarth, Children of Bodm, Amon Amarth, Morbid Angel, Amon Amarth, Motorhead (η αλητεία ζει και βασιλεύει), Amon Amarth, και όλα τα κλασσικά Death, Thrash, Heavy, Ατμοσφαιρικά.
Παρεμπιπτόντως το καλοκαίρι γίνετε στην Ξάνθη γαμάτο 3ήμερο φεστιβάλ στην περιοχή της Σταυρούπολης. Μερικά γκρούπ είναι Rage, Leaves Eyes, Primordial, Nightrage, The Haunted, Firewind και άλλα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Το ενθαρρυντικό είναι ότι η φάση δεν μοιάζει με αρπαχτή μια και από ότι κυκλοφόρησε το εισιτήριο θα κάνει κανένα 60αρι και για τις 3 μέρες. Εξωπραγματική τιμή για Ελλάδα όταν με ένα εικοσάρικο ίσα που μπαίνεις στο ΑΝ.

Υ.Γ. ξέχασα να αναφέρω ότι μου αρέσουν λίγο και οι Amon Amarth.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Have a cigar?
O Gilmoure τραγουδαει σχεδoν τον ιδιο χρονο με τον Waters στα κομματια των floyd...
Απο τα δικα του ζητημα να εφαγε 20 λεπτα!
Εκτως αν καποια floyd τα περασες για δικα του!
Ποια αλλα θα ηθελες?
To shine ηταν 9 λεπτα με τους στιχους απο τα δυο!

Ποια αλλα θα ηθελες?

Ok, πάσο, μπορεί και να έχεις δίκιο σε αυτό.
Πάντως το shine 9 λεπτά δεν ήταν... Δύο στροφές είπε ρε συ! Τι να πω πια, δεν νομίζω να θυμάμαι τόσο λάθος.

Επειδή τσέκαρα πάντως κάποιες πηγές και είδα ότι θυμάμαι λάθος, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου μην πω καμιά μαλακία. Και προς Θεού , κανείς δεν αμφισβητεί ρε συ τον Walters.. απλά εγώ έχω συνδέσει τους Floyd  με την φωνή του Dave, ίσως λόγω Wish you were here.. δεν το μετανιώνω πάντως

Αφού ρωτάς όμως, το High Hopes το θελα οπωσδήποτε... (ούτε το Hey you νομίζω το είπε, έτσι?)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Θυμάται  κανείς  το  "Back  in  black"  από  τους  AC/DC; Καταπληκτική  δισκάρα,  όλα  τα  τργούδια  κορυφαία!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τρελές  κιθαριές,  πολλή  ενέργεια!!!

Stories

Νέο!

Stories