Νέα

Τι μουσική προτιμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσική προτιμάμε;

• Rock

Ψήφοι: 6 66,7%
  • Pop

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σκυλάδικα

• Ελληνικά(ότι ακούγεται στα ραδιόφωνα)

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Κλασσική μουσική

• Trance/Techno/Psyhedelic

• Rap/Hip Hop

• Έντεχνα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Επισκέπτης
πολυ καλος δισκος των ac/dc ειναι και το LIVE!!διπλη κασετινα και οι γειτονες θα εκτιμησουν τα λιγα δευτερολεπτα που περνανε απο το ενα τραγουδι στο αλλο!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για συναυλία του Waters solo,καλύφτηκα με αυτά που άκουσα ως fan των FLOYD.Κ βέβαια ήμουν στην συναυλία παρόλο που 2 μέρες πριν είχα κάνει laser στα μάτια μου κ αναγκάστηκα να οδηγήσω απο Πειραια-Μαλακάσα κ πίσω μόνος μου,με μάτια να τρέχουν κ να τσουζουν από τον πόνο.Κουράστηκα πολύ εκείνη την μέρα αλλά για μόνο τους FLOYD κ τους ZEPPELIN θα το έκανα αυτό.Για το ποιο μέλος των FLOYD έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο μην ξεχνάτε τον μοναδικό που δεν είναι στη ζωή,πρώην μέλος των FLOYD,τον Shyd Barret,που ήταν ο βασικός ιδρυτής του συγκροτήματος κ ο μονοδικός που πέθανε στην αφάνεια.

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Για συναυλία του Waters solo,καλύφτηκα με αυτά που άκουσα ως fan των FLOYD.Κ βέβαια ήμουν στην συναυλία παρόλο που 2 μέρες πριν είχα κάνει laser στα μάτια μου κ αναγκάστηκα να οδηγήσω απο Πειραια-Μαλακάσα κ πίσω μόνος μου,με μάτια να τρέχουν κ να τσουζουν από τον πόνο.Κουράστηκα πολύ εκείνη την μέρα αλλά για μόνο τους FLOYD κ τους ZEPPELIN θα το έκανα αυτό.Για το ποιο μέλος των FLOYD έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο μην ξεχνάτε τον μοναδικό που δεν είναι στη ζωή,πρώην μέλος των FLOYD,τον Shyd Barret,που ήταν ο βασικός ιδρυτής του συγκροτήματος κ ο μονοδικός που πέθανε στην αφάνεια.

shine on you crazy diamond φιλαρακο γι αυτον εχει γραφτει αυτο.....
ο πιτσιρικας που γνωρισες την Κυριακη εχει δει το τοιχος 4 φορες για να καταλαβεις τι σημαινει πορωση με την παρτη τους

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6

Όπως και το wish you were here.. Εμ, ιδρυτής του συγκροτήματος των πειραγμένων θα ήταν ο αρχιπειραγμένος.. :)
Να ναι καλά όλοι τους για τις στιγμές ρε γαμώτο.. πως κρατιούνται ακόμα τα cd είναι απορίας άξιον..

I am not afraid of dying.. any time will do...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
panosmpos πολλα κιλα μουσικης τι να λεμε τωρα ευγε!

εγω παντως απο pink floyd προτιμουσα τον lunatic syd barett

για μενα ηταν η αφανης κινητηρια δυναμη των floyd εστω σαν πνευματικη επιρροη για αυτο το τερας που λεγεται pink floyd κ που στο τελος εφαγε τον ιδιο τον barett r.i.p.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αφού ρωτάς όμως, το High Hopes το θελα οπωσδήποτε... (ούτε το Hey you νομίζω το είπε, έτσι?)

Στο High hopes ο Waters είναι 11 χρόνια παρελθών από τους Floyd και δεν έχει καμία σχέση με το κομμάτι!
Σίγουρα ήθελα να ακούσω κι άλλα(Welcome to the machine, προσοχή με αυτό το τσεκούρι Ευγένιε, Echoes...)αλλά καλύφτηκα και ανατρίχιασα τόσο που δεν θα το ξεχάσω ποτέ...

Τελος με αυτό!
Θυμάται  κανείς  το  "Back  in  black"  από  τους  AC/DC; Καταπληκτική  δισκάρα,  όλα  τα  τργούδια  κορυφαία!!!
Δεν το ξέχασα ποτέ! Ενας δίσκος που είχε γραφτεί για τον μακαριτη... Το συγκρότημα που θα με σηκώσει οποιαδήποτε στιγμή όρθιο! Καλύτερη η περίοδος με Scot και αγαπημένο κομμάτι It`s a long way to the top(if you wanna rock & roll).
panosmpos πολλα κιλα μουσικης τι να λεμε τωρα ευγε!

εγω παντως απο pink floyd προτιμουσα τον lunatic syd barett

για μενα ηταν η αφανης κινητηρια δυναμη των floyd εστω σαν πνευματικη επιρροη για αυτο το τερας που λεγεται pink floyd κ που στο τελος εφαγε τον ιδιο τον barett r.i.p.
Τι να πουμε... Ενα μεγαλο μυαλο που καηκε με την Lusy in the Sky with Diamonds

Nobody knows where you are... How near or how far...

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οι Iron Maiden ειναι μια αηδια και μιση πια!Ο Bruce ειναι γελοιος,
ο Steve Harris εχει γινει σαν αρκουδα και γιατι χρειαζονται τρεις κιθαριστες?Μουσικα παντως οχι.Για να βολευτουν ολοι και να συνταξιοδοτηθουν,ισως!Για μενα ολα τα λεφτα ηταν το πρωτο τους αλμπουμ με τον Di Anno.Απο εκει και περα το προχωρησαν και καπου το εχασαν.Μια χαρα ηταν ο Dickheadson σολο γαμω το φελεκι μου!Μονο το "Nomad" μ'αρεσει απο το Brave new World.
Τετοια χανουμε απο τη καταπιεση της αρκουδας Steve Harris:

αν δε υπηρχε ο harris δεν θα υπηρχαν και οι maiden.
γνωμη μου ακολουθησαν λαθος δρομο συμφωνα με τις επιταγες των καιρων
παρολα καταφεραν να γραψουν το "afraid to shoot strangers" που θυμηζει εποχη Piece mind βεβαια το "killers" και το "Iron maiden"
ηταν που ξεχωρισαν το συγκροτημα αναμεσα σε μεγαθηρια της εποχης τους

GothLover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικά είναι αξιολύπητο και θλιβερό να βλέπεις θρύλους του Μetal όπως τους Maiden να σέρνονται κυριολεκτικά και να τους φεύγουν οι κορώνες όπως τον Bruce -μην πω καλύτερα κλανιές-, δεν λένε με τίποτα να αποχωρήσουν τι στιγμή που πρέπει και να τους θυμούμαστε στις δόξες τους, το ίδιο και με τους Metallica και αλλους, άσε που ρεζιλεύονται με τη στροφή που κάνουν στις ποπ μαλακίες, ακόμη και η γιαγιά μου τους ακούει, να πάρει που είναι εκείνες οι παλιές μέρες.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Και βεβαια ξερω τι ειναι ο Steve Harris,απλα με εχουν απογοητευσει και καθ'υπερβολιν τα λεω αυτα!
Οσον αφορα τους Metallica,για ριξτε μια ματια/αυτια στο νεο τους τραγουδι απο το επερχομενο αλμπουμ και πειτε αποψεις!Στο οποιο παραγωγος θα ειναι ο Rick Rubin που εχει κανει παραγωγες των Slayer και System of a down,
μεταξυ αλλων.Pop/punk λιγο,αλλα εμενα ν'αρεσει ΠΟΛΥ τελικα υστερα απο πολλες ακροασεις!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Οσον αφορα τους Metallica,για ριξτε μια ματια/αυτια στο νεο τους τραγουδι απο το επερχομενο αλμπουμ και πειτε αποψεις!Στο οποιο παραγωγος θα ειναι ο Rick Rubin που εχει κανει παραγωγες των Slayer και System of a down,
μεταξυ αλλων.Pop/punk λιγο,αλλα εμενα ν'αρεσει ΠΟΛΥ τελικα υστερα απο πολλες ακροασεις!

Μου θύμισε Garage Days...αρκετά καλό

gstam

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ελληνικα και μονο ελληνικα

Aabadista

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το 11ο Rockwave Festival θα πραγματοποιηθεί από την 1η ως τις 3 Ιουλίου. Προς το παρόν το μοναδικό όνομα που έχει ανακοινωθεί, είναι αυτό των Metallica, για την Τρίτη 3/7.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Το bourdela.com θα δώσει δυναμικά το παρόν

Έβαλα ήδη το Creeping Death στο πικάπ για προθέρμανση

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
Είναι αλήθεια ότι θα ρθουν και οι SEPULTURA με το παλιό line up.Γνωρίζει κανείς κάτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom