Νέα

Τι μουσική προτιμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσική προτιμάμε;

• Rock

Ψήφοι: 6 66,7%
  • Pop

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σκυλάδικα

• Ελληνικά(ότι ακούγεται στα ραδιόφωνα)

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Κλασσική μουσική

• Trance/Techno/Psyhedelic

• Rap/Hip Hop

• Έντεχνα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.374
Πόντοι
12.056
EΦΗ ΘΩΔΗ,ΖΑΓΟΡΑΙΟ.ΤΑΛΙΟΥΡΗ...
ACCEPT DRI ANTHRAX S.O.D  :cool2: :ak: :cussing: :uzi:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.913
Πόντοι
42.697
έχουμε πεί στους κανόνες του forum όχι κεφαλάια!
>:( >:(

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
marillion :smitten:
radiohead (μα πως τους ξεχασα πριν...)
Placebo :)

led zeppelin... θεοι..  ;) αν κ δεν μπορω να τους ακουω συνεχως

επισης sisters of mercy  :cheesy:

bon jovi... πφφ... ροκ για κοριτσακια :grin:

Μη μου πείς ότι ακούς και:
offspring, paradise lost, depeche mode, red hot chili peppers, dandy warhols, helloween, deftones, U2, Cure, Portishead, Monster Magnet, New Order, City, Travis, six by seven, nirvana, prodigy............;;;;;;;;;;;;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
offspring.... ακουγα... τωρα πια οχι δεν ξερω γιατι... :-
depeche mode κατι λιγο ακουω
red hot chili peppers... απλα δεν τους ανεχομαι (ενω ειναι καλοι) μισωωω το californication για καποιο ανεξηγητο λογο  :-
U2 ακουω :)
nirvana φυσικα κ ακουω *αι λοβ κομπαιν* ;)

απ τα αλλα οχι η τουλαχιστον δεν θυμαμαι.. γιατι ακουω γενικα ροκ κ μεταλ ηχους κ δεν θυμαμαι κ ποιοι τους παραγουν συνηθως :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε παληκαρια ακουει κανεις τους system of a down ή μονο εγω κ εχω προβλημα?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειπα κι εγω..... ωραια δεν ειναι τα αρμενακια ?

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Φοβεροί, έχουν πολύ άποψη. Από τα λίγα συγκροτήματα του είδους που μου αρέσουν

Επισκέπτης
και εμενα οι ηχοι μου ειναι αποκλειστικα ξενοι.....δεν εχει ακουστει ποτε ελληνικο τραγουδι απο τα μηχανηματα μου.....οταν ξεκινησα να ακουω μουσικη συνειδητα(πριν 20 χρονια περιπου) πηρα κατα τυχη ενα CD των "CURE" to "head on the door" και ακουσα το "in between days"...και μετα το "push" αν θυμαμαι καλα(εικοσι χρονια πριν μιλαμε) και μου αρεσε φοβερα ο ηχος τους....απο τοτε ποτε μου δεν τους αφησα μουσικα....ειδικα με το "disintegration" εγραψαν ιστορια στο μουσικο χωρο της ροκ-ψυχαδελειας.....Επισης την ιδια περιπου περιοδο αρχισα να ακουω "SMITHS".... τί να λεμε τωρα για αυτους τους μουσικους.....στη συνεχεια κολλησα και λιγο με "SIMPLE MINDS" "U2" και "PINK FLOYD" οταν καποια στιγμη επεσε στα χερια μου μια κασσετα με κομματια των "rainbow" με ronnie james dio!η μορφη ο τυπος.....τι φωναρα...τι μεταλλο....ειδικα σε εκεινο το κομματι "stargazer" σου σηκωνεται η τριχα κυριολεκτικα με την ερμηνεια του......μετα απο αυτο μπηκα για τα καλα στο μεταλ με "IRON MAIDEN","HELLOWEEN"," DIO","STRATOVARIUS-ειναι εκπληκτικος ο TOLKI" ,"SAVATAGE","MALMSTEEN" και αλλα διαφορα αφου βεβαια πριν ειχα μπει και στο χωρο του hard rock με "LED ZEPPELIN","BLACK SABBATH","DEEP PURPLE","THIN LIZZY-GARY MOORE","URIAH HEEP","QUEENSRYCHE","CRIMSON GLORY","THE RODS" kαι λιγο πιο instrumental οπως "ΕLOY-Γερμανικο συγκροτημα με φανταστικο ηχο" και "JETHRO TULL" και τελος με πολυ house ,dance μουσικη......ηλεκτρονικη καθαρα.....αλλα οι παλιες αγαπες παντα μενουν.....Κορυφαια κομματια απο ολα τα παραπανω θεωρω τα κατωθι....1)the rime of the ancient mariner 2)brave new world 3)no more lies 4)alexander the great 5)phantom of the opera(MAIDEN ως εδω)...-5)infinity 6)destiny 7)speed of light 8)playing with fire(STRATOVARIUS)- 9)gutter ballet 10)streets a rock opera 11)agony n eckstasy 12)edge of thorns 13)degrees of sanity 14)beyond the doors of the dark 15)strange wings(SAVATAGE)-16)Emerald(THIN LIZZY)-17)Inside 18)the bells of notr'a dam(ELOY) -19)The lady wore black(QUEENSRYCHE)-20)The keeper of the 7 kees 21)Helloween 22)I want out 23)power(HELLOWEEN)......-24)Cry no more 25)leviathan 26)icarus 27)how many miles to babylon 28)black star(YNGWIE MALMSTEEN)......

Επισκέπτης
Σωστός

Έχει ακούσει κανείς Apocalyptica;;

εχω ακουσει μονο τις διασκευες που εκαναν στα τραγουδια των metallica και ηταν καταπληκτικοι......επισης πολυ καλη garage punk παιζανε οι LAST DRIVE....ειδικα με το "SUBLIMINALE" τρελλαθηκα.....

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Ακούω ΟΛΑ τα παραπάνω που ονομάσατε. ΦΑΝΑΤΙΚΑ

Επισκέπτης
muse,creed,jesus lizard,melissa auf der maur,molotov,nine inch nails,queens of the stone age,ramnstein!!!sonic youth,deus!!

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
503
Πόντοι
21
GOTHIC - DARKWAVE  με κορυφαια  group τους  diary of dreams,clan of xymox,frozen autumn,garden of delight,arcana,paralysed age,girls under glass,nosferatu,diorama,l ame immortelle,fields of the nephelim,elusive και blutengel........βεβαια δεν ξεχναμε τα κλασικα cure kai depeche mode.

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Metal (Heavy, Power, Death),  Gothic (ολα τα είδη) και Κλασσική μουσική!

Αυτή την εποχή εχω κολλήσει με τους Poisonblack, Elvenking και τους blacksters Misericordiam .

Hail Queensryche ! ! !

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Όλες της μορφες της ηλεκτρονικής μουσικής, απο Μιχάλη Δέλτα και Jose Padilla εως Josh Wink και Mike Verros.
Αγαπημένα ονόματα: Zion Train, Molara, Filla Brazilia, Astralasia, Genesis P. Orridge, κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom