Νέα

Τι μουσική προτιμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μουσική προτιμάμε;

• Rock

Ψήφοι: 6 66,7%
  • Pop

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σκυλάδικα

• Ελληνικά(ότι ακούγεται στα ραδιόφωνα)

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Κλασσική μουσική

• Trance/Techno/Psyhedelic

• Rap/Hip Hop

• Έντεχνα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μπορούμε να περιμένουμε και κανα live να γίνει το meeting. μόλις τελειώσει η συναυλία πάμε όλοι μαζί πορεία να καρφώσουμε και ένα ;)

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
καλη ιδεα!ερχονται οι μπλουτενγκελ και οι οσίκο ενω γινονται προσπαθειες από ενα φιλαρακι  να γινει και ενα μεγαλο μπαμ με φαιντφλουγκ!

asteroskoni

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
135
Πόντοι
1
Λοιπον εγω ακουω electro, alternative rock, Gothic ,γενικα underground.
Παλια συχναζα στο interZone (Ποιος το θυμαται αυτο???? η καλυτερη μουσικη στη πολη) , exodus, Bush, και ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ,ΔΙΟΤΙ ΜΙΚΡΟΣ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟ HEAVYMETALAS

GATE 13,UBER ALLES

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
καλη ιδεα!ερχονται οι μπλουτενγκελ και οι οσίκο ενω γινονται προσπαθειες από ενα φιλαρακι  να γινει και ενα μεγαλο μπαμ με φαιντφλουγκ!

blutengel δεν ξαναχάνω με τίποτα. για δώσε πληροφορίες το πότε? βγήκαν ημερομηνίες?
οκ το γαμίσαμε ολίγον το thread αλλά ενημέρωση πάνω απ' όλα :grin:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Το μόνο κακό που βλέπω είναι ότι οι λάτρεις των ελληνικών (δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχουν στο σάιτ) είναι εξαφανισμένοι.

Ίσως μια καλή ιδέα θα ήταν να ανοίξουν ποστ "τα ελληνικά τραγούδια που ακούμε"

Επισκέπτης
μην ξαχνxαμε ε!!για τους παλαιοτερους!!marillion,blue ouster cult,stooges,pj harvey!!και φυσικα sonic youth,stone temple pilots,placebo,radiohead!!!oi skid row ασχετο αλλα ανακαλυφηκαν απο τον bon jovi!δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο μια γκομενα ροκου με τατουαζ!!

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Eγω είμαι οπαδός της trance,house και dance μουσικής.Ελληνική μουσική δεν ακούω αν και με υποχρεώνουν πολλές φορές να βάζω ελληνικά,αλλα τουλάχιστον δεν βάζω τα καμμένα!(τα καλοκαίρια είμαι dj σε παραλιακά clubs ή σε νησιά)
Ξεκίνησα ως μεταλάς αλλά δεν με ήθελε στην πορεία.Φυσικά αν είμαι τσαντισμένος θα βάλω να ακούσω και death metal(πχ dimmu borgir)
Συμφωνώ αν η gothic γκόμενα δεν είναι σαλταρισμένη είναι μακράν η καλύτερη.Ειδικά τα tatoos τα γουστάρω πολύ τα piercings όχι και τόσο,ειδικά αν είναι σε μη κατάλληλα σημεία του σώματος!

pimpsutd

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και μιλαμε για μουσικη,μηπως καποιος συναγωνιστης ξερει
τον τιτλο του κομματιου που παιζει στο baby gold οταν γινεται το show με τους δονητες και τις βουρδουλιες?Ενα techno κομμματι ειναι και οι στιχοι που ξεχωριζω ειναι "mistress in the matrix" και "in my house".....?
:o

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
μπλουτενγκελ το δεκμβρη συναγωνιστη!και γω την αλλη φορα τους ειχα χασει αλλα δεν την ξαναπαταω!κανουν τρελο σοου  τα παιδια!ελα να ψηνομαστε και οι αλλοι σιγα σιγα!

GeorgeNorth

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον προτεινω οι γκοθαδες/industrialαδες και σχετικοι να ανταλλαξουμε μεσω pm τα MSN μας (αν εχουμε) για να τα λεμε και εκτος....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπον προτεινω οι γκοθαδες/industrialαδες και σχετικοι να ανταλλαξουμε μεσω pm τα MSN μας (αν εχουμε) για να τα λεμε και εκτος....
μήπως να ανταλλάξουμε τηλ με γκομενάκια να αποφύγουμε τις καμμένες?  ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Για τους φίλους των maiden παντως (που αποτι βέπω είμαστε πολλόι) ο καινούργιος δίσκος '' A matter of life and death '' ειναι αρκετα καλός ,και εμένα προσωπικά μου άρεσε. Οσοι λοιπόν δεν έχουν προλάβει να τον ακούσουν ας το κάνουν.

Και για να μην ξεχάσω 13/10 wasp στο gagarin
27/10 Ross the boss στο ΑΝ
και 25/11 οι θεοί MANOWAR στο ελληνικό.

οχι και θεοι οι manowar!!!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!!!!!!! μην ακουτε τα σκουπιδια της μεταλ τυπου manowar,motorhead,wasp κ.ο.κ. αν και ο blackie lawless σου βγαζει κατι ξεχωριστο με την φωνη του ασχετα αν ειναι αποκρουστικος στην οψη και αυτα που κανει με τους κοκκορες στην σκηνη!!!!!κομματια οπως το inside the electric circus,the headless children,thunderhead,sweet cheetah kαι η περιφημη διασκευη του easy living απο uriah heep σιγουρα δεν σε αφηνουν αδιαφορο!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ξεχασα και το φανταστικο love machine!!!!!!!

GeorgeNorth

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλα περιμενετε να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα?

Πολλοι ακουγαν κλασικα ροκ/μεταλ πριν κανουν το περασμα σε πιο underground/alternative και λιγοτερο γνωστες μουσικες σκηνες οποτε..... εκαστος στο ειδος του.

rogue

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
36
Πόντοι
0
Όχι και σκουπίδια ρε παιδιά οι Motorhead...... Ήμαρτον δηλαδή.....

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.785
Πόντοι
22.915
Να αναφέρω τους αγαπημένους μου Jethro Tull του  Jan Anderson.
Για μένα ένα από τα κορυφαία group.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.085
Πόντοι
17.085

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Να αναφέρω τους αγαπημένους μου Jethro Tull του  Jan Anderson.
Για μένα ένα από τα κορυφαία group.

Τι μου θύμισες, ρε φίλε :) Να 'ξερες πόσες φορές μ' έχει ταξιδέψει το Thick as a brick... Να 'σαι καλά!  :)

Επισκέπτης
οχι και θεοι οι manowar!!!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!!!!!!! μην ακουτε τα σκουπιδια της μεταλ τυπου manowar,motorhead,wasp κ.ο.κ.

Για μένα πάντως κανείς από τους 3 που ανέφερες δεν είναι σκουπίδια. Αν ήταν, τότε δεν νομίζω να υπήρχαν εδώ και τόσα χρόνια... Ειδικά οι Motorhead που παίζουν από το 1975 και θεωρούνται εδώ και χρόνια ως all time classic!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom